Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

:KK1: bizde çok zorlandik söyleki... geceleri mama mama diye çok ağladı..artik simdi migdemiz küçüldede artık uyutuyor beni...

buarada dün cecosla konustuk.insallah haftaya görüsürüz diye düsüünyorum..:KK16::KK16::KK16:
sevgiler
ayy evet tatırlıyorum tarçının ilk diyet günlerindeki mamayawww diye miyavladığını:KK1:
banuş akşam beni arayıp söylemişti nasip haftaya görüşürüz inşallah:KK16:
biz bugün buluşcaz banuşumla yakın olunca bizim semtler biz ertelemeyelim dedik:KK34:
ben zaten artık adres olarak forum istanbulu veriyorum ,malum evimden çok ordayım :nazar:
yakında faturalar falanda oraya gelir:KK1:
ayy bi çıkamadım evdennn,sporada gitmedim ayağım su toplamış paytak paytak yürüyorum:KK1:
birazdan çıkayımda organik pazarıma gideyim sonra evde öğle yemeğimi yiyim,yoksa dışarıda kendimi tutamayabilirim hafta sonu olunca içime yemek yeme canavarı kaçıyor:KK53: zaten şimdi şekersiz türk kahvesinin yanında 2 lokumla kahveli çikolata yı bi güzel götürdüm:KK52: amaninn kaçamak polisi burda:KK30:
sonrada banuşumla kahve içcezzz:KK19:
ruh halime göre de belkim sonrasında spora giderim malum salonda forumun içinde:KK60:

canım çok mersi...Çok şükür son günlerde islerle ilgli bir sıkıntım yok. Diger durumda işte hastalık. geçecek bilyorum çok sağol.. bazen böyle hard disk takiliyor..:KK1::KK1: sezen için ayrı ayır çok tesekürederim...salliyalim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:Sadece biraz buradan uzaklaştım. geri geleceğim.

ay evet nuhan geri gel artik ,özledim inan.evet canim salliyalim :KK60: dün gece sana bu sarkiyi hediye ederken kulakliktan dinleyip dansta ediyordum.pat diye esim girdi salona gözler böyle :KK53: sonraki cümle söyle : hayatim iyimisin ? :KK60: :KK60: eee tabi hakli adam beni salonda biraktiginda ben agliyordum bogazim agriyor diye :44:

offf canım yaaa o kadar kötüsün yani:KK43:((
çok geçmiş olsun bitanem......
adaçayını 10dk demleyerek oluşturulan çayı ile gargara yapmak boğaza çok iyi geliyormuş tatlım, öyle duydum, istersen bi dene sende......

topikceden ziyade 1-2aydır türkiye olarak dökülüyoruz biz burada canım yaaa....
bilhassa çocuklar.....

geçmiş olsun dileğin içinde teşekkür ederim canım, daha iyiyim şükür bugün, dün çok kötüydüm ama.....:KK50:
neyse.

?

meyracim kötü ne demek, dün gece atesim 40 a cikti.sanirim bademciklerim iltihaplandi.dün sabahtan beri bogazimdan lokma gecemedi.

sekersiz iceceklerin karbon degeri 0 canim, diledigin kadar tüketebilirsin.

paylastigin yazi güzelmis hosuma gitti cok.bir kac soru isareti olustu kafamda ama :KK1:

kilo bildirimi yapıyorum.hoş yapmasam daha iyi ya neyse.

başlangıç; 82
geçen hafta; 72,3
bu hafta; 72,9
giden-gelen; +600 gr
boy; 173

bu hafta, heleki son 3 gündür tıka basa yiyorum.ben şuan kendimi çok kötü hissediyorum.can sıkıntısı beni yemeye zorluyo.sanırım bu hafta en çok kilo artışı olan benim :KK43:(((

güzelim üzülme ya, haftaya toparlarsin kendini, bak kendinde diyorsun tika basa yiyorum diye.yemek istegin geldiginde birseylerle oyalasan kendini? ne bileyim kitap okusan, el isi yapsan ? buna benzer seyler?

yataktayim hala ben.ataesim hala düsmedi ama en azindan 40 degil.38 lerde seyrediyor.adacayimi iciyorum su an, dün kü bir termos ihlamurdan sonra ögggg geldi ihlamurdan.yakalanmadan esime cikayim ben, dinleniyorum saniyor, duramadim bir bakayim dedim size.öptüm hepinizi.:KK54:

meyracim kötü ne demek, dün gece atesim 40 a cikti.sanirim bademciklerim iltihaplandi.dün sabahtan beri bogazimdan lokma gecemedi.

paylastigin yazi güzelmis hosuma gitti cok.bir kac soru isareti olustu kafamda ama :KK1:

yataktayim hala ben.ataesim hala düsmedi ama en azindan 40 degil.38 lerde seyrediyor.adacayimi iciyorum su an, dün kü bir termos ihlamurdan sonra ögggg geldi ihlamurdan.yakalanmadan esime cikayim ben, dinleniyorum saniyor, duramadim bir bakayim dedim size.öptüm hepinizi.:KK54:

karbon bilgisi için sağol bebeğim:)
nedir o bi kaç soru? belki yardımcı olurum?:21:

ay evet nuhan geri gel artik ,özledim inan.evet canim salliyalim :KK60: dün gece sana bu sarkiyi hediye ederken kulakliktan dinleyip dansta ediyordum.pat diye esim girdi salona gözler böyle :KK53: sonraki cümle söyle : hayatim iyimisin ? :KK60: :KK60: eee tabi hakli adam beni salonda biraktiginda ben agliyordum bogazim agriyor diye :44:

güzelim üzülme ya, haftaya toparlarsin kendini, bak kendinde diyorsun tika basa yiyorum diye.yemek istegin geldiginde birseylerle oyalasan kendini? ne bileyim kitap okusan, el isi yapsan ? buna benzer seyler?

oo canım ya çok geçmiş olsun ateşlenmişsin birde:KK31: canım bulabilirsen gerçek doğal bal ye,yollayayım dicemde türkiye değilsin:26:
ayy çok güldüm hastayım diye ağla sonra dans et kocişin görsün:KK1: adam havale falan geçiriyosun sanmıştır yazık:KK60:

ayy giyinip çıkmalıyımm artıkkkkk:KK52:
banuş da sabah beri görünmedi,benle buluşcakya güzellik uykusunda hala heralde hatun:KK1:

ayy evet tatırlıyorum tarçının ilk diyet günlerindeki mamayawww diye miyavladığını:KK1:
banuş akşam beni arayıp söylemişti nasip haftaya görüşürüz inşallah:KK16:
biz bugün buluşcaz banuşumla yakın olunca bizim semtler biz ertelemeyelim dedik:KK34:
ben zaten artık adres olarak forum istanbulu veriyorum ,malum evimden çok ordayım :nazar:
yakında faturalar falanda oraya gelir:KK1:
ayy bi çıkamadım evdennn,sporada gitmedim ayağım su toplamış paytak paytak yürüyorum:KK1:
birazdan çıkayımda organik pazarıma gideyim sonra evde öğle yemeğimi yiyim,yoksa dışarıda kendimi tutamayabilirim hafta sonu olunca içime yemek yeme canavarı kaçıyor:KK53: zaten şimdi şekersiz türk kahvesinin yanında 2 lokumla kahveli çikolata yı bi güzel götürdüm:KK52: amaninn kaçamak polisi burda:KK30:
sonrada banuşumla kahve içcezzz:KK19:
ruh halime göre de belkim sonrasında spora giderim malum salonda forumun içinde:KK60:

ay çok sevindim.. demek bulusuyorsunuz ne güzel ya.. demekki birbirinizin zayiflama serivenünü gözleriniz ile takip edebiliyorsunuz. Artikim bizim yerimize birbiriniz öpersiniz. Haftayı sabirsizla bekliyorum.
EnginSena foruma sen yakınmısın? Haftaya cumartesi forumda bir kahve içeceğiz sende gelmek ister misin?
birisi lokum mu dedi? :KK1::KK1::KK1:
hii sonra spor denmis:KK9: çok yorulma forumda, spora enerji kalsın.

Şahgizem geliyorum.En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
Sana çok güldüm:KK1::KK1::KK1:ee adam şaşıraçcak tabi... sen direk ağlama moduma geçseydin..:KK1::KK1: Atesinde çok yüksekmis. umarim bir an önce iğleşirsin..:KK16: bence xayi dinle, bal iyi gelebilir.

canlarim ya :KK16: alemdik zaten aksam.gece yatmaya gidiyorum.esim soruyor derya iyimisin? ben evet evet yaptigim herseyin tek sorumlusu ates.ben gercekten hastayim bak bogazima kipkirmizi :KK9: gecede ateslenince ben rüya görmüsüm, ne zaman atesim olsa hep ayni kabusu görüp ayni sekilde sayiklarim ne hikmetse.gözümü actigimda kocam basimda suyla bekliyordu:KK16: bazen öküzlük edip beni zivanadan cikardigida olmuyor degil ama özünde cok sefkatli bir kocam var, Allah razi olsun ondan (amin) :KK16:

Ayse ablacim bilmiyorum burda bal diye ne yiyoruz inan:26: bildigim en güvenirlir markayi secip bir dünya para bayiliyorum ama inan bilmiyorum gercek bal mi seker suyumu :S ayse abla sizin markayi bana yazarmisin? yakinda kayinvalidem gelecek türkiyeden, eger bulabilirse alip gelsin bari.

meyracim gene kacak girdim ben esimden :KK1: sorularimi aksama yazarim :)

evet nuhancim güldürürüm iste ben hastaligimla, yoksa gayet ciddi insanimdir :KK9: ama aksam esim cidden sok oldu adam biraktiginda agliyordum :KK9:

canlarim ya :KK16: alemdik zaten aksam.gece yatmaya gidiyorum.esim soruyor derya iyimisin? ben evet evet yaptigim herseyin tek sorumlusu ates.ben gercekten hastayim bak bogazima kipkirmizi :KK9: gecede ateslenince ben rüya görmüsüm, ne zaman atesim olsa hep ayni kabusu görüp ayni sekilde sayiklarim ne hikmetse.gözümü actigimda kocam basimda suyla bekliyordu:KK16: bazen öküzlük edip beni zivanadan cikardigida olmuyor degil ama özünde cok sefkatli bir kocam var, Allah razi olsun ondan (amin) :KK16:

Ayse ablacim bilmiyorum burda bal diye ne yiyoruz inan:26: bildigim en güvenirlir markayi secip bir dünya para bayiliyorum ama inan bilmiyorum gercek bal mi seker suyumu :S ayse abla sizin markayi bana yazarmisin? yakinda kayinvalidem gelecek türkiyeden, eger bulabilirse alip gelsin bari.

evet nuhancim güldürürüm iste ben hastaligimla, yoksa gayet ciddi insanimdir :KK9: ama aksam esim cidden sok oldu adam biraktiginda agliyordum :KK9:

okeydir:)

--------------

selammm:KK3:
çok güzel bir kaç saat geçirdik banuşumla , tatlı komşusuyla ve cimcimelerle:KK16:

ay çok sevindim.. demek bulusuyorsunuz ne güzel ya.. demekki birbirinizin zayiflama serivenünü gözleriniz ile takip edebiliyorsunuz. Artikim bizim yerimize birbiriniz öpersiniz. Haftayı sabirsizla bekliyorum.
EnginSena foruma sen yakınmısın? Haftaya cumartesi forumda bir kahve içeceğiz sende gelmek ister misin?
birisi lokum mu dedi? :KK1::KK1::KK1:
hii sonra spor denmis:KK9: çok yorulma forumda, spora enerji kalsın.

Şahgizem geliyorum.En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
Sana çok güldüm:KK1::KK1::KK1:ee adam şaşıraçcak tabi... sen direk ağlama moduma geçseydin..:KK1::KK1: Atesinde çok yüksekmis. umarim bir an önce iğleşirsin..:KK16: bence xayi dinle, bal iyi gelebilir.
nuhanım polisim haftayı bende sabırsızlıkla bekliyorum canım:KK54:
inşallah bir şey çıkmazda görüşebiliriz:21:
aynen nuhanım banuşum gözümün önünde eriyip bitiyor:KK1:
resimler az sonraaa:KK76:

deryacım kayınvaliden hangi ilde canım? bana adresini mesaj atarsan ben ona kargoyla yollarım:KK34:
iyileşmene birazcık katkım olursa ne mutlu bana canımcım:KK54:

Bravoo herbirinizi tebrik ediyorum.Ben yeni olduğum için mi yada bu sayfa mı fazla hareketli bilmiyorum dün ben yazdıktan sonra acayip ilerlemiş mesajlar:))
okumaya çalışıyorum fakat eşim şehir dışındaydı birkaç gün için geldi seslenip duruyor:)gündüz ofisten giriyordum nete hafta sonu sakin olduğu için oğlumu da götürdim muzurcuğum sağolsun pc başına oturtturmadı ki beni.

sevgiler....

iyi akşamlar:KK3:

menüm:KK56:

sabah:KK56:
1 bardak ılık ballı sirkeli limonlu su

kahvaltı:KK56:

kepekli tost
5 zeytin
ada çayı

ara:KK56:
tatlandırıcılı türk kahvesi
2 tane lokum

öğlen:KK56:

2 kaşık bakla yemeği
3 bulgurlu kıymalı dolma
1 çay bardağı yoğurt
üzümlü fındıklı ekmek

kahve

akşam:KK56:
1 kase çorba
2 kaşık bakla

tatlandırıcılı türk kahvesi
2 lokum

yeşil çay içerim birazdan

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

30 dk

ben eşim mutlu olsun diye herşeyine tamam diyorum.alıyım mı diyo al diyorum.geziyim mi diyo git gez diyorum.yapıyım mı diyo, nasıl istersen öyle olsun diyorum.ailesi için yapmadığım şey yok.takdir etmyolar desem yalan olur ama kuru kuru kadalarını alıyım,kurbanlar oluyum la iş bitmiyo...dün eşimin anneannesine gidecektik ama kv evini süpürüp temizletmeden gitmedi.tüm evi döküp saçtım her yeri süpürdüm.yataklarını topladım.bulaşıklarını yıkadım.neyse akşam gezmeden geldik.alay eder gibi ''bak gördün mü yalan yanlış süpürdük,eve gelince hiç işimiz olmadı'' dedi...gece eve gelmek için yola çıktık.kvga kıyamet koptu arabada.eşim bana tutup ne yaptın sanki dedi.2 dk süpürdüğün ev,bulaşıkları makineye koyduğunu iş mi sanıyosun sen ne yaptın sanki dedi.çok içerledim.ağladım ağladım.arabadan inerken kapıyı hızıyla açınca kaldırıma sürttü bayağı.eve gelincede kavga devam etti.hiçbiey olmamış gibi yatıp uyudu.herkesin gönlünü yapana kadar 1 kere olsun benimde gönlümü yapsa ne olur sanki? bugün ne gördüysem yedim.kusmak için az kaldı.hem ağlıyorum hem yiyorum.....eşim yattı şimdi fosur fosur uyuyo.benim ağlayıp üzüldüğümün farkında bile değil.ama hakkımı helal etmiyorum.yazıklar olsun ona.inkar edenin gözüne dizine dursun:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

konuyla çok alakasız oldu ama bilmiyorum işte.yazmak istedim sadece :KK43:

Son düzenleme:
deryacım kayınvaliden hangi ilde canım? bana adresini mesaj atarsan ben ona kargoyla yollarım:KK34:
iyileşmene birazcık katkım olursa ne mutlu bana canımcım:KK54:

Ayse ablacim cok tesekkür ederim teklifin icin, göndermis kadar oldun .Allah razi olsun iyi niyetin ve samimiyetin icin.kendi adresim söz konusu olsaydi hic düsünmezdim fakat, bahsi gecen adres kayinvalidemin adresi olunca isler degisiyor.kayinvalidemin nasil bir tepki verebilcegini inan tahmin edemiyorum.acikcasi sormaya bile cesaret edemem sanirim :26:

simdi birazdanda resimlerinize bakicam. yaa keske bende istanbulda olsaydim.ne cok isterdim hepinizi tek tek taniyabilmeyi :KK16:

meyracim gündüz kü mesajini tekrar okudum ve inan cok güzel yalniz ben su maddeyi anlamadim?

38. Öpüşürken gözü açık kalan sevgiliden şüphe edin.

ben eşim mutlu olsun diye herşeyine tamam diyorum.alıyım mı diyo al diyorum.geziyim mi diyo git gez diyorum.yapıyım mı diyo, nasıl istersen öyle olsun diyorum.ailesi için yapmadığım şey yok.takdir etmyolar desem yalan olur ama kuru kuru kadalarını alıyım,kurbanlar oluyum la iş bitmiyo...dün eşimin anneannesine gidecektik ama kv evini süpürüp temizletmeden gitmedi.tüm evi döküp saçtım her yeri süpürdüm.yataklarını topladım.bulaşıklarını yıkadım.neyse akşam gezmeden geldik.alay eder gibi ''bak gördün mü yalan yanlış süpürdük,eve gelince hiç işimiz olmadı'' dedi...gece eve gelmek için yola çıktık.kvga kıyamet koptu arabada.eşim bana tutup ne yaptın sanki dedi.2 dk süpürdüğün ev,bulaşıkları makineye koyduğunu iş mi sanıyosun sen ne yaptın sanki dedi.çok içerledim.ağladım ağladım.arabadan inerken kapıyı hızıyla açınca kaldırıma sürttü bayağı.eve gelincede kavga devam etti.hiçbiey olmamış gibi yatıp uyudu.herkesin gönlünü yapana kadar 1 kere olsun benimde gönlümü yapsa ne olur sanki? bugün ne gördüysem yedim.kusmak için az kaldı.hem ağlıyorum hem yiyorum.....eşim yattı şimdi fosur fosur uyuyo.benim ağlayıp üzüldüğümün farkında bile değil.ama hakkımı helal etmiyorum.yazıklar olsun ona.inkar edenin gözüne dizine dursun:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

canim ya kiyamam sana, olurmu alakasiz burda yemek listesiyle bitmiyorki dayanisma.simdi sormak istedigim birsey var, konuyu anlayabilmek icin soruyorum yalnis anlama. neden kayinvalidenin evini sen temizliyorsun? kendisi hasta filan mi?:26:

canım benim ya çok üzüldüm:KK31: üzme tatlı canını ne demişler iyilik yap kul bilmesse hak bilir.erkek milleti malesef geneli hatta tamamı aynı.onların beyinleri bizim gibi çalışmıyor malesef,hatta her zaman derim onlarda beyin yok:KK1:
kv nde yani tam sopalık:KK47: ayy çok sinirlendim şimdiii:KK4:
sen üzme tatlı canını bak eşin uyuyo dediğin gibi farkında bile değil,öyleyse sen neden kendini yıpratasınki ? hele hele sakın ona buna kızıpta kendini cezalandırma yemek yiyerek mesela:KK20: kimseye bişi olmaz olan sana olur.
ayy ne diyim bilemedim:KK31:
rabbim kalbini ferahlatsın inşallah:KK16::KK54:

Canim ne yazikki bizler üzülünce daha çok yiyen insanlar grubundanız. Hayatım boyunca hep üzülünce iştahi kesilen insanlara imrendim.
Kavinvaliden ayıp etmis ama adi üstünde kavinvalide yapacak birşey yok. Sana önemseme demekte en kolayı biliyorum. önemseniyor. Sen en iyisi yarın diyetine yeniden sarıl ve kayinvalideni kilo alarak mutlu etmemeye gayret et. Hoş ben bir gelin değilim. Tecrübesiz olarak sana akıl vermem doğru olmaz. Gelmiş geçmiş olsun diyelim. Hayat bu dert bitmiyor. Kimseciklere yaranilmiyor. . Biraz sakınleş hakkimida helal etmiyorum durumu yeniden değerlendir. Ben de bir dönem bir insana karyı acayip öfkeliydim. Yıllarca böyle affemedim. Ağzım hakkimi helal ediyorum desede yürreyim bir türlü edememisti. Geçenlerde ölümlerden dönmüş. Böyle çok üzüldüm içimdeki hersey bitti.

canim ya kiyamam sana, olurmu alakasiz burda yemek listesiyle bitmiyorki dayanisma.simdi sormak istedigim birsey var, konuyu anlayabilmek icin soruyorum yalnis anlama. neden kayinvalidenin evini sen temizliyorsun? kendisi hasta filan mi?:26:

:KK53::KK53::KK53: valla yemin ediyorum güldüm hee :))) ne hastası bee.benim eşim tek çocuk.ne kız nede erkek kardeşi var.kv iş yapmayı sevmiyo.normalde migreni var ama artık alışkanlık yaptı onda.huy haline geldi.hergün başım ağrıyo diyo.ben başının ağrıdığı zamanı çok iyi biliyorum aslında.gözbebeği küçülüyo.kimsenin konuşmasını bile istemiyo.ozaman seslenmiyorum tabi.yazık diyorum ama biz orda olduğumuz zaman hep başım ağrıyo diyo.yiyo içiyo yatıyo.haliyle tüm iş bana kalıyo.işler bitince snra kalkıyo,komşuya çaya gidiyo yada misafir çağırıyo gelin çay içelim diye....her pazar ordayızdır.gitmediğimiz zamanlar eşim burnumdan getiriyo.o yüzdende her pazar gidiyoruz.ablam 'sen salaksın kendini ezdiriyosun,yapma kalsın öylece'' diyo ama eşimin hatırı var diyorum.o nasıl benim ailemin işini seslenmeden yapıyosa bende onunkileri yapmak zorundayım diyorum.eşim bizimkilerin işini yapınca yeri geliyo lafını yapıyo,ben seslenmiyorum.sen haklısın idare et diyorum.amaaaaaaaaaaaaaa ben onun ailesinin hakkında bişey söyleyince birbirinizi çekemiyosnuz.4 karı değilmisiniz hepiniz aynısınız diyo.annen tüm işleri bana yıkıyo,neden böyle yapıyo diyorum.çekemiyosunuz birbirinizi diyo.mantığa bakarmısın.sinirden kalbim çarpıyo yeminlen.

:KK53::KK53::KK53: valla yemin ediyorum güldüm hee :))) ne hastası bee.benim eşim tek çocuk.ne kız nede erkek kardeşi var.kv iş yapmayı sevmiyo.normalde migreni var ama artık alışkanlık yaptı onda.huy haline geldi.hergün başım ağrıyo diyo.ben başının ağrıdığı zamanı çok iyi biliyorum aslında.gözbebeği küçülüyo.kimsenin konuşmasını bile istemiyo.ozaman seslenmiyorum tabi.yazık diyorum ama biz orda olduğumuz zaman hep başım ağrıyo diyo.yiyo içiyo yatıyo.haliyle tüm iş bana kalıyo.işler bitince snra kalkıyo,komşuya çaya gidiyo yada misafir çağırıyo gelin çay içelim diye....her pazar ordayızdır.gitmediğimiz zamanlar eşim burnumdan getiriyo.o yüzdende her pazar gidiyoruz.ablam 'sen salaksın kendini ezdiriyosun,yapma kalsın öylece'' diyo ama eşimin hatırı var diyorum.o nasıl benim ailemin işini seslenmeden yapıyosa bende onunkileri yapmak zorundayım diyorum.eşim bizimkilerin işini yapınca yeri geliyo lafını yapıyo,ben seslenmiyorum.sen haklısın idare et diyorum.amaaaaaaaaaaaaaa ben onun ailesinin hakkında bişey söyleyince birbirinizi çekemiyosnuz.4 karı değilmisiniz hepiniz aynısınız diyo.annen tüm işleri bana yıkıyo,neden böyle yapıyo diyorum.çekemiyosunuz birbirinizi diyo.mantığa bakarmısın.sinirden kalbim çarpıyo yeminlen.
adam haklı şekerim çekemiyosun kv ni:KK53: ayyy ben susayım en iyisii:KK1:

X