Başlangıç; 61.1 kg
Geçen hafta; 59.8 kg
Bu hafta; 60.2 kg
Gelen; 400 gr
Toplam giden; 900 gr
Hedef; 48 kg
Boy; 1.57 cm
Beden; 40
Spor; yok
Çok moralım bozuk kızlar
Canım inanıyorum ki sen bir kaç haftaya kalmaz hedefine ulaşacaksınŞu yoğunluktan dirençde gösteriyor olabilir bünye yoksa eminim çok daha güzel kilolar verirsin
canım çok sağol...
Ben bu hafta yani 4 gündür üstüste muz yedimbugun hatta 2 tane yedim. birde dün yaprak sarması yedim..
bugünkü sonuç süpriz olmadi.... eskiye göre aslinda çok daha düzenli bir hayatim var. eskiden çalismaktan geceleri uykusuz kaliyordum. Şimdi erken yatma erken kalkma durumunu çözdüm. Birde buraya düzenli girip birseyler yazmak gerçekten çok motive edici insani düzenleyici ve diyeti destekleyici oluyor. Birde ben hala zaman zaman +90 üzüntülerimi devam ettiriyorum. Neden bilmiyorum bazi seyler bende çok uzun sürüyor. Bazı şeyler hala çok gücüme gidiyor. buraya yazarken sürekli dikkat ettemeye çalişiyorum. Yaziyorum siliyorum yaziyorum siliyorum falan filan.
Aslinda buraya daha çok gelebilirim sanki... kendime pazartesi sabah yeni bir düzen yapayim... çok abartili çok alıngan nüketten istiafa edeyim..
Birde suan ödemesini geçiktirmis 2 yerden para bekliyorum. Bugun bana bingo yaptilar. allah büyük napalim. en azindan alacakliyim. bi tanesine bugun çok kızdım. bende onun isini tam böyle cuma askam üstü sallayacağımbugun bana öyle dalavaraler yaptti çok komiktti...
merhaba ben yeniyim aranıza katılmak istiyorum.kilo vermek istiyorum......ben ocak ayında doğum yaptım sezeryan olduğundan spor çok yapamıyorum ......nasıl yapacağım bilemiyorum yardım istiyorum..... şuan 80 kg oldum offf yaaaa.......
Başlangıç; 61.1 kg
Geçen hafta; 59.8 kg
Bu hafta; 60.2 kg
Gelen; 400 gr
Toplam giden; 900 gr
Hedef; 48 kg
Boy; 1.57 cm
Beden; 40
Spor; yok
Çok moralım bozuk kızlar
19 Nisan 2013 CUMA
Başlangıç
Geçen Hafta
Bu Hafta
Gelen/Giden
Toplam Giden
Hedef
Boy(cm)
Beden
Spor(dk)
Erginsena 90
84.4
82.2
- 2200 gr
6.8
58
xay
103
88.4
86.7
- 1700 gr
16.3
156
46-48
430
gezginbusra
72
68.4
67.1
- 1300 gr
4.9
60
168
40
180
cidem87
67
55
54.4
- 600 gr
12.6
150
ceco34
120
97.4
97
- 400 gr
23
65
154
48
120
nuhan
92.4
76.8
76.5
- 300 gr
15.9
73
360
Smileeeee 61.1
59.8
60.2
+ 400 gr
0.9
48
157
40
-
canım çok sağol...
Ben bu hafta yani 4 gündür üstüste muz yedimbugun hatta 2 tane yedim. birde dün yaprak sarması yedim..
bugünkü sonuç süpriz olmadi.... eskiye göre aslinda çok daha düzenli bir hayatim var. eskiden çalismaktan geceleri uykusuz kaliyordum. Şimdi erken yatma erken kalkma durumunu çözdüm. Birde buraya düzenli girip birseyler yazmak gerçekten çok motive edici insani düzenleyici ve diyeti destekleyici oluyor. Birde ben hala zaman zaman +90 üzüntülerimi devam ettiriyorum. Neden bilmiyorum bazi seyler bende çok uzun sürüyor. Bazı şeyler hala çok gücüme gidiyor. buraya yazarken sürekli dikkat ettemeye çalişiyorum. Yaziyorum siliyorum yaziyorum siliyorum falan filan.
Aslinda buraya daha çok gelebilirim sanki... kendime pazartesi sabah yeni bir düzen yapayim... çok abartili çok alıngan nüketten istiafa edeyim..
Birde suan ödemesini geçiktirmis 2 yerden para bekliyorum. Bugun bana bingo yaptilar. allah büyük napalim. en azindan alacakliyim. bi tanesine bugun çok kızdım. bende onun isini tam böyle cuma askam üstü sallayacağımbugun bana öyle dalavaraler yaptti çok komiktti...
iyi tatiller canım,Allaha emanet olunkızlar ben sabah nasip olursa 4 günlüqüne tatile gidiyorum laptopumu yanıma alıcam inşallah ordaki net baqlantısında sorun çıkmaz rahatça görüşürüz..sizler aynen deavm ediyorsunuz gevşemek yok
sağol banuşum sende çok güzel kilolar veriyorsun tatlımYatak odamın temizliği bitti şükür
Şimdide eski kotlarımı ( bol gelenlerhatta baya bir bol gelenler ) kesip kızımın yatağının üzerine yatak örtüsü yapmaya başladım geçen nette görmüştüm çok hoşuma gitti
Şuna benzer birşey olucak inşallah
Eski Kotlardan Yapılan Kırkyama Yatak Örtüsü | kevserteyze.com
Ayşeciğim süpersinMaşallah subhanallah darısı benimde başıma
hoşgeldin tatlım,sıkma canını gidicek tüm kiloların.bebişini güle güle büyüt,hayırlı evlat olsun inşallahmerhaba ben yeniyim aranıza katılmak istiyorum.kilo vermek istiyorum......ben ocak ayında doğum yaptım sezeryan olduğundan spor çok yapamıyorum ......nasıl yapacağım bilemiyorum yardım istiyorum..... şuan 80 kg oldum offf yaaaa.......
ellerine sağlık tatlım
19 Nisan 2013 CUMA
Başlangıç
Geçen Hafta
Bu Hafta
Gelen/Giden
Toplam Giden
Hedef
Boy(cm)
Beden
Spor(dk)
Erginsena 90
84.4
82.2
- 2200 gr
6.8
58
xay
103
88.4
86.7
- 1700 gr
16.3
156
46-48
430
gezginbusra
72
68.4
67.1
- 1300 gr
4.9
60
168
40
180
cidem87
67
55
54.4
- 600 gr
12.6
150
ceco34
120
97.4
97
- 400 gr
23
65
154
48
120
nuhan
92.4
76.8
76.5
- 300 gr
15.9
73
360
Smileeeee 61.1
59.8
60.2
+ 400 gr
0.9
48
157
40
-
nuhanımmmmAslinda buraya daha çok gelebilirim sanki... kendime pazartesi sabah yeni bir düzen yapayim... çok abartili çok alıngan nüketten istiafa edeyim..
nuhancim is hayatindaki olanlar icin birsey diyemem bebegim ama ya +90 i unut artik lütfen, gecti gitti.bak sen cok yakinda hedef kilona ulasicaksin, hayatinda hersey yolunda gidiyor, bir isin var 4 elle sarilabilcegin.sagliklisin ve cok yakinda cok citir olucaksin,tadini cikarmaya calis hayatim bunlarin.sinir edici seyleri kafanda kurup durma.devam ettiriyorsunda bazi seyleri baskalarinin cok mu umurunda ki? bak sana sarki hediye ediyorum bebegim dinle olur mu ? :)
Sezen Aksu - Rakkas - YouTube
Selamün Aleyküm
Çocuklardan fırsat bulup ancak gelebildim
Birazdan beslenme listemide sizlerle paylaşayım
Aramıza hoşgeldin canım
Üzülme inşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
GAzan mübbarek olsun
Moralii bozma eğer biraz eksik su içtiysende olabilir yada bir gün evvel biraz fazla kaçırdıysan da olur
Sonuçta çok çok aşırı bir kilon yokyolun sonuna yaklaşmışsın varsın bir hafta geç olsun
İnşallah bende senin kilolarını görürümAminnnnnnnn
Ellerine ve emeğine sağlık canım
Hakkını helal et
Bu arada kızlarrrrrrrrr hepinizi tebrik ederimharikasınız
Canım sıkma canınıinşallah pazartesiden itibaren çok çok daha güzel kilolar verirsin sonuçta yedim diyorsun hee yemesen tamam üzül derim ama hem yidin hemde gramla kilo farkı var
Bu arada 90larıda kafana hiç takmaherşey geçmişte kaldı ve seni etkilemesine müsaade etme Bizler kilolarımızdan kurtularak herkese gereken cevabı vereceğiz yani lafım cevremizde kilolarımızı veremiyeceğimizi düşünenlere
Hem fıstık gibi gelin olucaksın unutmahiç bir şey o önemli günden daha mühim değil
Günaydın Melekimmm Hiç sesin soluğun çıkmıyor canım
Günaydın Kızlar
meyracim gemis olsun.
nisan ayinda bukadar hava degisimine aliskin degiliz tabi bunye kaldirmiyo dikkat edin kendinize
kızlar haftasonu dogumgünümdü o yüzden hafta sonu yediklerimi hiç söylemeyeyim
Meyracığım çok çok geçmiş olsun
Umarım bir an önce toparlanırsın
sanada gecmis olsun meyracim, tüm topik dökülüyoruz resmen :2:
günaydin kizlar, cok kötüyüm ya ,dökülüyorum resmen.bugün dayanamadim tartiya ciktim. - gördüm ama bildirim yapmiycam.eger haftayada - görürsem o zaman bildirim yapicam. kendime bir termos ihlamur cayi yaptim.su icerken bile gözlerim yasariyor bogaz agrisindan.o yüzden bugün sadece sivi gidalar alayim diyorum.
ya Arzucum ne dersin, su bogaz agrim gecesiye kadar sadece sivi gidayla idare etsem metobolizmam yavaslarmi ki ? corba cay idare etsem , yirtilcakmis gibi agriyor yutkunurken deliricem
MERHABA
RAHATSIZ OLAN ARKADAŞLARIMA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM.
ENDER SARAÇ'IN LİSTESİ AŞAĞIDADIR 1 HAFTA BUNU UYGULADIKTAN SONRA DİLARA KOÇAK IN LİSTESİDE BANA UYGUN GELDİ 3 HAFTA ONU UYGULAYARAK 4,5-5 ARASI VERDİM.HAFTADA 3 GÜN SPOR İLE.
1. gün:
Sabah: 10.30'da: * 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği * 1 lop yumurta * 7-8 adet saplarıyla birlikte maydanoz
* Kendi parmağınızla 3 parmak az yağlı, az tuzlu taze peynir * 1 orta boy salatalık * 7-8 adet az yağlı zeytin * 1 tatlı kaşığı az şekerli marmelat.
Ara: 14.00-14.30: * 1 kase yağsız yoğurt, içine 3 adet ceviz, yarım tatlı kaşığı tarçın, 1.5 tatlı kaşığı kabaca öğütülmüş keten tohumu konulacak. * Kabuklarıyla 1 yeşil elma.
Ara: 17.00: * 1 bardak zencefilli, tarçınlı, şekersiz az yağlı süt.
Akşam: 19.00: * 1 orta boy derisiz ızgara balık * 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye * 1 tabak roka, tere, taze soğan, taze sarımsak, rende turp, marul, sivri biberden oluşan söğüş yeşillik.
Gece: * 4 adet kuru kayısı.
2. gün:
Sabah: * 4-5 kaşık sade müsli, * 5 kaşık az yağlı yoğurt üzerine bol tarçın * 5-6 adet fındık.
Ara: * 1 adet yeşil elma
Öğlen: * 1 kase patates ve havuç konulmadan yapılacak sebze çorbası. * Yarım tavuk göğüs ızgara
Ara: * 2 kivi
Ara: * 4 parmak yağsız az tuzlu peynir
Akşam: * 4-5 kaşık az yağlı, bol soğanlı, hafif acılı bulgur pilavı * 5 kaşık kimyonlu, bol kırmızı biberli nohut * 2 yeşil sivri yeşil biber ve söğüş yeşillik.
Gece: * 1 kabuklu yeşil elma.
3. gün:
Sabah: * 2 ince dilim kızarmış çavdar ekmeğinden bol taze kaşarlı yağsız tost.
Ara: * 2 orta boy salatalık
Öğlen: * 1 kase süzülmemiş mercimek çorbası * 4 orta boy ızgara köfte (az yağlı kıymadan yapılacak) * 5-6 hafif acı sivri biber.
Ara: Bugün tek ara öğün var. *1 kase yağsız yoğurt, içine biraz yulaf ezmesi, tarçın ve zencefil, 2 adet ceviz.
Akşam: * 4 kaşık esmer makarna * 5 kaşık bol soğanlı, sarımsaklı ıspanak kavurma.
Gece: Küçük 1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği.
4.gün:
Sabah: * 3 kaşık sade müsli * 2 kaşık yulaf ezmesi, * 1 bardak yağsız süt * Yarım tatlı kaşığı tarçın * Yarım tatlı kaşığı zencefil * 3 adet ceviz içi.
Ara: * 3 dilim taze ananas.
Öğlen: * 1 kase sebze çorbası * 3 yumurta beyazı, 1 yumurta sarısında bol maydanozlu, acı sivri biberli yağsız omlet * Söğüş roka.
Ara: * 1 bardak yağsız ayran.
Ara: * 6-7 adet badem.
Akşam: * 1 kase etsiz, az yağlı, bol kırmızı biberli yeşil mercimek yemeği * 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği.
Gece: Küçük bir avuç elma kurusu ve 1 çorba kaşığı tuzsuz sarı leblebi
5.gün:
Sabah: * 1 küçük muz * 1 greyfurt * 3 ceviz içi.
Ara: Yapılmayacak
Öğlen: * 1 porsiyon tavuk şiş * 1 porsiyon ızgara sebze (kabak, kırmızı biber, yeşil biber, ıspanak, pazı, brokoli gibi).
Ara: * 1 bardak yağsız ayran.
Ara: * 6-7 tane mürdüm eriği.
Akşam: * 4-5 kaşık bulgur pilavı * 1 porsiyon brokoli. Bol sarımsaklı yapılacak. * taze sarımsak, tere, roka, marul söğüş olarak yenilecek.
Gece: * Küçük bir avuç sarı leblebi * 1 yeşil elma
6.gün:
Detoks günü
Detoks çorbası
Malzemeler
* 4-6 adet enginar + 1/2 bağ hindibağ
* 1 büyük baş soğan
* 3 diş sarımsak
* 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
* 1-2 adet hafif acı sivri biber
* Yarım tatlı kaşağı zencefil
* Yarım tatlı kaşığı. zerdeçal
* Yarım tatlı kaşığı kimyon
* 5-6 adet saplarıyla beraber maydanoz
* Yaklaşık 2 litre kadar su.
Lahana çorbasını diğer çorbaları yaptığınız gibi yapın. Eğer içiniz çok kıyılırsa yanında az miktarda kepekli grisini veya sarı leblebi yiyebilirsiniz. Her saat başı veya 2 saate bir, küçük bir kase çorbayı içmeye çalışın. Çorba ne çok sıcak ne de ılık olacak.
7. gün
Sabah: 10.30'da: * 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği * 1 lop yumurta * 7-8 adet saplarıyla birlikte maydanoz
* Kendi parmağınızla 3 parmak az yağlı, az tuzlu taze peynir * 1 orta boy salatalık * 7-8 adet az yağlı zeytin * 1 tatlı kaşığı az şekerli marmelat.
Ara: * 1 kase yağsız yoğurdun içine 3 ceviz içi, bol tarçın, zencefil, 3 kayısı doğranacak.
Ara: * 2 adet salatalık, 1 yeşil elma
Akşam: Yemek erken yenilecek. * 1 kase ıspanak çorbası * 4 ızgara köfte veya 1 porsiyon ızgara bonfile * Közlenmiş patlıcan, közlenmiş sivri biber, söğüş yeşillik.
Gece: Küçük bir avuç çekirdekli siyah üzüm.
Önemli notlar:
* Yemekle birlikte sıvı alınmayacak.
* Yemekten 15-20 dakika sonrasında başlayıp bol miktarda yeşil çay, sıcak su, yasemin çayı ve günde 2 adet de piyasada satılan form çaylarından içilecek.
* Sabah, öğle, akşam yemeklerinden birkaç dakika önce formülünde 7 şifalı madde bulunan, metabolizmayı canlandıran bitkisel karışımından alınacak, ardından 1 bardak sıcak su içilecek.
* Yemekler küçük küçük yavaş yavaş lokmalar halinde yenecek.
* Her gün sabah erken ya da akşam üstü 1 saat, orta tempoda, iyice ter atacak şekilde tempolu yürüyüş veya spor yapılacak.
* Yemeklerde başta zencefil, kırmızı pul biber, acı yeşil sivri biber olmak üzere acı artırılacak.
* 1 hafta süresince tok karnına tatlı, beyaz un, beyaz şeker, domates, kızartma, alkol tüketilmeyecek.
kızlar ben sabah nasip olursa 4 günlüqüne tatile gidiyorum laptopumu yanıma alıcam inşallah ordaki net baqlantısında sorun çıkmaz rahatça görüşürüz..sizler aynen deavm ediyorsunuz gevşemek yok
Yatak odamın temizliği bitti şükür
Şimdide eski kotlarımı ( bol gelenlerhatta baya bir bol gelenler ) kesip kızımın yatağının üzerine yatak örtüsü yapmaya başladım geçen nette görmüştüm çok hoşuma gitti
Şuna benzer birşey olucak inşallah
Eski Kotlardan Yapılan Kırkyama Yatak Örtüsü | kevserteyze.com
19 Nisan 2013 CUMA
Başlangıç
Geçen Hafta
Bu Hafta
Gelen/Giden
Toplam Giden
Hedef
Boy(cm)
Beden
Spor(dk)
Erginsena 90
84.4
82.2
- 2200 gr
6.8
58
xay
103
88.4
86.7
- 1700 gr
16.3
156
46-48
430
gezginbusra
72
68.4
67.1
- 1300 gr
4.9
60
168
40
180
cidem87
67
55
54.4
- 600 gr
12.6
150
ceco34
120
97.4
97
- 400 gr
23
65
154
48
120
nuhan
92.4
76.8
76.5
- 300 gr
15.9
73
360
Smileeeee 61.1
59.8
60.2
+ 400 gr
0.9
48
157
40
-
Toplam 52 Puanım Karbonhidratlara gitmişgün geçtikce azalıyor Akşam yemeği için eşim birşey yapma benim başım ağrıyor diyince bugünlük böyle oldu ama bundan sonra özellikle akşamları daha az karbonhidrat barındıran şeyler seçmeye çalışacağım
Sevdim ben bu sistemi
nuhanım günaydın canım
tarçına sevindim 1 kilo bir kedi için çok güzel bi rakam
heralde benim danayı diyete sokmaya kalkışsam bizi yer dayanamaz öyle diyet miyet
bizimkide selam söylüyomuş
kediler bi alemler zatendana çok güzeldi:))))
anneminde bi danası var biliyon ya:)))
4-5kere yavruladıktan sonra artık onada annemlere de zor oluyo diye yaklaşık 1sene olacak kısırlaştırdık annemin kedisini işte.
senede 2kere yavrulardı, bu sene hiç yavrulamayınca kendini boşta hissetti, meguliyetsiz hissetti galiba hanım:)))
ki ogün dışardan inanırmısın yavru fare tutmuş getirmiş, ülen sen nerden buldunda getirdin o yavru fareyi, annemgil kovalamışlar ama fare o korkuyla ağzından içeri kaçmış
yakalayamamışlar fareyi, yeni işte kapanmı ne kuracaklar, şunun yaptığına bi bak hele yaaaa:)))
yavru olmayınca bende onla oynayım, vakit geçiriyim bari dedi heralde:)))
kediler fareyle oynamaya bayılır ya:))))
ne güzel bak iştahımızda kaçtı dermişim:)
kediler bi alemler zaten
bi kaç sene önce köyde babamın vardı bi kedisi yavrulamıştı 4 tane yavruydular kutu yaptık orda büyüyolardı bi sabah baktım yavruları sayıyorum 5 tanebida saydım alla alla dedim sonra bi baktım biri fare yakalamış getirmiş heralde birazda sersem etti ki kaçamamış,yavrularına eğitim veriyordu sanırım onunla ama fare yi görsen yavru kedilerle aynı boydaydı ve sarıydı uzaktan sanarsın kedi yavrusu sarılmışlar hep beraber uyuyolardı
nuhanım günaydın canım
tarçına sevindim 1 kilo bir kedi için çok güzel bi rakam
heralde benim danayı diyete sokmaya kalkışsam bizi yer dayanamaz öyle diyet miyet
bizimkide selam söylüyomuş
ay Allahııııımm:)))))
bu kediler alem hayvanlar, işleri güçleride muziplik birde:)))))
sen bunu anlatınca aklıma rahmetli babamın arada bi anlattığı bişey geldi aklıma:)
kedi birgün yavrusunun birini yemiş; sonra demişler sen yavrunu yedin, niye yavrunu yedin diye?;
kedide demişki; o da fareye benzemeseydi demiş:)))))