- 15 Nisan 2010
- 13.079
- 15
geçti cnm yiyim şimdiTeşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Geçmiş olsun inşallah baş ağrınız geçmiştir.
ivitttt hayatımmm +90 tarafındna basıldıkSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Bugün regl ağrısıyla zar zor işlerimi akşama kadar ancak bitirdim :26:
İnşallah yarın daha az ağrım olurda Spor salonuna gidip bir güzel kalori yakıp ter atarım
Anammmmmmmm kimleri görüyorum burada
Hoşgeldin canımİYi yapmışsın gelmekle motivasyonun iki misline çıkar inşallah iki topiği takip ederek
+ 90ları ufak ufak bu tarafada transfer ediyoruz galiba
Ayağımı sürüyerek mi geldim nedir
Valla bana çok faydanız oldu umarım herkese olur
Meyranında dediği gibi +90 bu ara sakinledi ek motivasyon oldunuz
Gizli saklı birşey yapma imkanı yok
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veremeye devam ederiz+90 olarak da Arzunun diyet günlüğündeki arkadaşlarlada motivasyonumuz iyice daim olur inşallah....Aminnnnnnnnn
kıskanılmıcak gibi deqilki karbon yapan kilo veriyoreh iste kör topal gidiyorum :) sen nasilsin ?
nuhancim ya denk gelemedik, gündüz benim netime bisiler oldu,cevap filan yazamadim, begenemedim hic mesaj, sinir oldum ciktim bende.nasil olduma gelincede, aynen dayak yemis gibiyim, yüzüm hala sis.ama cok sükür nefes alabiliyorum.ya doktor mecbur biticek igneler diyor.azicik baski yapayim spreye geceyim diye ama yok.3 hafta igne yapicam.her ne kadar yediklerime dikkat etsemde sisiyorum yalniz , alyansimi 2 hafta önce düsmesin diye baska bir yüzükle beraber takiyordum,dünden beri cikardim.cok fazla dar geliyor.ne yapayim nuhan ya,gecicek insallah,sabir diyorum.4 hafta kilo bildirimi yapmiycam okumussundur belki.onca cabaya hic - göremeyince morelim dibe cöküyor.su igneleri bitireyim birde detoks yapip ödemi atayim o zaman cikmaya baslicam gene tartiya.yoksa heves filan kalmiyor ac kalmak icin
acaba bendemi küssem ki
yaydas ne ya nuhan ,Allah seni ne yapmasin hic gülcegim yoktu
valla hic kusura bakmayin önce ben geldim
simdi oturup su karbon diyetini arastiricam, bakalim nedir ne degildir, bana uygunmudur.heves ettim galiba herkesi puan hesaplarken görüncekiskancim kiskanccc
2 ayda 16 kilo verdim nasıl deqermiValla benimde dikkatimi çekti o sayımlarda biraz zor gibi geliyor bana sanki hani araştırmadım henüz de hepsini nasıl tutacağım aklıma eğer yapacak olsam benim hafıza burçum gibi balıkta
Ama işe yarıyorsa ilk zamanlar insan bakmaya bile razı olur insan
canım bu liste olmamış ekmek yiyerek kilo veremezsinyedıkelrımı yazayım bugun pek adapte olamadım ama yavaş yavaş alışıcam snaırım
sabah bır dılım kadar pizza yedım
öğleden sonra ekmeğin köşesine domates peynır koyup yedım
akşam bi kase çorba balık ve salata yedım ekmek yemedım
ben çok tek düze beslenıyorum şuan evdeyım ve oğlumla ılgılenmekten gunduz ekneıdme özel bişi pişirmiyorum hatta çoğu zaman sabah ve öğlen i ikindide yyorum
akşam hariç gayet iyi cnmiyi akşamlar
bugün 3 günlük şok diyetimin ilk günüydü.
menüm
sabah
1 bardak zencefilli kür
kahvaltı
2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
ara
1 portakal
1 kaşık yoğurt
1 bardak zencefilli kür
öğlen
ton balıklı yağsız salata
ara
yarım nar
1 kaşık yoğurt
1 bardak zencefilli kür
akşam
1 kase yoğurt
tarçın serptim az üstüne
1 dilim kepekli ekmek
ara
1 meyve
2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
30 dk
gunaydın kızlarrr
sahalara hızlı bır donus yaptım hayırlısı bakalımmm
dunku menum
sabah
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p
ara
20 gr antep 3 p
ogle
et doner 0p
az salata yogurt 5p
ara
yok
aksam
tavuk cıger-yurek sote 6 p
marul salatası 6 p
2,5-3 lt su
22 p ıle gunu kapamısım kızcelerrrrrrrrrrrr
veee bugunku menum
sabah
1 dılm uno denge 6,5 p
zeytın 1,5 p
peynır 0,5 p
yumurta
cok ama cok kılım yapttımmı tam yapıyorum kacamaksız yapmadımmı suyunu cıkarıyorum