Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Geçmiş olsun inşallah baş ağrınız geçmiştir.
geçti cnm yiyim şimdi
ivitttt hayatımmm +90 tarafındna basıldık
kıskanılmıcak gibi deqilki karbon yapan kilo veriyor
2 ayda 16 kilo verdim nasıl deqermi
canım bu liste olmamış ekmek yiyerek kilo veremezsin sebze ve et yemen lazım
akşam hariç gayet iyi cnm

Günaydın Kızlarrr
Dün sporumu yaptım 25 dakika yavaş yavaş dakika çoğaltıyorummm İlk başta çok yaparsam hiç ayağıma kalkamam gibi geliyor.
Bu arada ben spor yapacam diye yırtınırken eşim almuş masaj aletini sıkılaşacam diye göbeğine tutuyorr Televiyon da makinasının aynısını görmüş öyle zayıflanıyormuşşş Allahım yaaa Üşengeçlik ve tembellkiğin önde gideni ...
Bu arada bu masaj aletleri gerçekten işe yarıyormu kızlarr bilginiz varmı..

yağmurlu,puslu ve soğuk bir istanbul gününden günaydınnn
kaçamaksız güzel bir gün diliyorum

benim burcum yay canım

hımm okey:)
ateş gurubundansın.

Anammmmmmmm kimleri görüyorum burada
Hoşgeldin canım İYi yapmışsın gelmekle motivasyonun iki misline çıkar inşallah iki topiği takip ederek

hoşbuldum canım, saol:)
inşaallah tatlım..... hep birlikte inşaallah.

aynen:)
inşaallah canım....

hoşbuldum, teşekkürler.....
memnun oldum canım.
önemli olan yapmaya çalışmaktır bence.....
sonuç, takdir yaradanın....
elbet "O" herşeyi bilir, adalet sahibidir, en merhametli olandır, lütufkar olandır......
biraz derin oldu ama, anladın beni bence:)

biraz felsefik biriyimdirde ben.

eh iste kör topal gidiyorum :) sen nasilsin ?

aynen be yaaaa:))))

meyracım hoşgeldinnn

hoşbuldum ablacıııım:)
teşekkür ederim

günaydın çıtırlar
soquk ve boquk bir hava var petekleri yaktım napıyım üşüyomm

iyi olmuş petekleri açtığın.
bizimkide yanıyo düşük ayarda da olsa.

canım ben yıllar önce almıştım sallayarak kilo verdiriyor migrenimi tetikleyip bulantı yapınca geri yolladım...

burcumun bütün özelliklerini taşıdıqımı düşünüyorum...seviyorum ben bu burcu

günaydin kizlar, gerci ben hic uyumadim ama olsun :) oglum hastaydi dün gece sabaha kadar kustu.doktora götürücem birazdan.dün günes carpti sanirim, ilk kez burda uzun kis mevsiminden sonra sicak günesi görünce delirdik hepimiz.benim bile midem bulaniyor cok.balkona attim sezlonglari güneslendim biraz.ve bende carpildim herhalde.ama cok sükür oglum kadar kötü degilim.yediklerim midemde kaliyor,

sabah kahvaltim:

taze dereotlu bir kase yogurt.
1 avuc ceviz.

40 dakika kadar sonra

kocaman bir bardak az sütlü sekersiz filtre kahvesi.

öglen
bir kepce tarhana corbasi
kücük kase salata

aksam

4 yemek kasigi yogurtlu sarmisakli taze bakla yemegi.

menüm cok büyük aksilik cikmazsa böyle olucak.ne diyorsunuz kizlar? bir arkadasim karbon degerini hesaplayabilir mi acaba? ben daha baya bir acemiyim.dün aksam okudum ettim bisiler karbonhidrat diyeti hakkinda mantikli geldi diyet, fakat ben o kadar et yiyemem yani gün icinde.cok etcil degilimdir.daha cok vejeteryanim sanirim.bu yüzden bu diyet zorlasicak benim icin.40 yil yemesem ahhh et olsada yesem demedim hic o yüzden biraz kendime göre degistirebildigim kadar degistireyim diyorum.bakalim becerebilcekmiyim :44:

Bİraz iri bir fıstık adayı olarak siz fıstıklara kocaman bir GÜNAYDINNNNNNNNNNNN

İnşallah hepimiz için çok verimli bir hafta olur ve herkes eksilerde bildirimlerini yapar ...Aminnnnnnn
Maalesef ben sabaha karşı müthiş bir baş ağrısıyla ve mide bulantısıyla uyandım Meğer tansiyonum düşmüş ( büyük 10 küçük 6dı ) Eşim sağ olsun sabah sabah belki üşümüşümdür diye sıcak su torbası hazırladı, ayran verdi tansiyonum düzelsin diye ama banamısn demedi, hatta bir ara kız hamilemisin yoksa dedi dedim yaw regl olduğumu unuttun herhalde
Galiba gece biraz üşüdüm sağ olsun kücük cimcime dün bizimle yatmak istedi ve deli deli yattığından ortamızdayken bütün yorganı topluyor ve benim netice ortada kaldı herhalde gece
Şükür şu anda çok iyiyim ama birazda korkuyorum yine başlarsa diye
Rabbim tüm hastalara şifa verir inşallahhhhh...Aminnnnnnnnnnnn

2 ayda 16 kilo verdim nasıl deqermi

Anammmmmmmmmmmmm hattaa
Abowwwwwwwwwww Maşallah ya ne güzel bir rakam 2 ay için
Dur bakayım ben biraz daha inceleyeyim bari şunuda en azından Haziran ortasına kadar belki bir 10 kilo daha gider
Süper olurdu valla tabi takıldığım yerlerde sık sık senin kapını çalarım

günaydın çıtırlar
soquk ve boquk bir hava var petekleri yaktım napıyım üşüyomm

Bende sabah mecbur yaktım Kuzu giyinmeyi sevmiyor bari üşümesin cadı benimde baş ağrım bile soğuktandır diye düşünüyorum

İşe yararsa bende kullana cam Tabi onu kullan cam diye spor yapmamazlık yapmam da ikisini bir yaparım

Bende de var bir tane onlardan hatta geçen gün eşimde dedi okadar spora gidiyorsun bari KKya yazarken onu takta göbişini titret boş oturmamış olursun diye Efferim kocacığım güzel akıl verdin dedim ama şu an regl olduğumdan takmadım daha malum sallandıkca tuvalete yollanıyorum

Kızlarr türk kahvemi içiyorum gelin birlkte içelim ..

afiyet olsun canım:)
sende ben gibi türk kahvecisimisin yoksa?:)
bayılıyorum ben şu türk kahvesine.....
biraz iş yapıyım, sonrada bi türk kahvesi içicem birazdan bende:)

oğluna çok geçmiş olsun canım, dikkat et aman çocuğa.

et yenmezmi be yaaaa:)))))
ete bayılırım ben....
tabi yemeyenlerde var yani:)

çok geçmiş olsun canım yaaa, dikkat et kendine.
tansiyon düştüğü zaman yatıp ayakları havaya dikmek tansiyonun yükselmesine yardımcı oluyo.

bu arada; iri fıstık ha, hahaha:))))

Canım kuzuya çok geçmiş olsun Tabi hepinize
Rabbim acil şifalar versin

Bu arada bende dün gece karbon diyetine baktım baya bir inceledim ve yarından itibaren bende uymaya çalışacağım
Olmadı bir gün önce menümü hesaplayarak oluşturup öyle beslenirim en azından listeyi ezberleyene kadar
Et zaten benim en sevdiğim şey inan günde üç öğün yesem bıkmam tabi onada kasap koca lazım ozamanda herifi batırırdım herhalde Et yerine tüketilebilen bir sürü şey var zaten yani değerlere bakarak liste yapabiliriz gibime geliyor olmadı Arzunun yakasına yapışırız imdaattt yardım et diye
Bakalım bugün bir listeye yapacağım yarın için Arzuya ve diğer arkadaşlara bir danışırım onaylarından geçincede yarın başlarım

dünkü yediklerimi yazıyorum.uzun zamandır ilk defa gönlümce istediğimi yedim.çok yedim ama huzursuz olmadım nedense.

sabah;
1 yumurta
5 zeytin
biraz peynir

ara olarak 1 dilim ince kıymalı su böreği,1 lokma haşlanmış hindi eti

öğlen;
2 tabak kısır
1 dilim su böreği
1 dilim ince kol böreği

akşam;
az bulgurlu bol sebze ve tavuklu sote gibi bişi

1,5 litre su içtim sanırım.
sadece 5 tane meki4k çektim.

neden böyle oldu bilmiyorum ama üzgün değilim.uzuuuuun uzun zamandır yemiyodum hiç.neyse olsun.bugün yeniden eski düzene dönerim :)

Kızlarr türk kahvemi içiyorum gelin birlkte içelim ..

Bende bir saat sonra komşu ablamı çağırayımda hem türk kahvesi içelim hemde falımada baktırayım
Ne demişler fala inanma falsızda kalma

Birde bana bir abimiz bak fal baktığınızda atarken söyledikleriniz iyi yada kötüyse söylediklerinizi çekersiniz diye uyarmıştı hakikaten bir kere yengeme makarasına fal baktım da ne atsam ne atsam diye düşünürken yenge sanki ufak bir kaza görüyorum demiştim ( nasılsa amcam mıymıy araç kullanıyor imkansız birşey at gitsin diye düşünmüştüm ) aynı gece ayrıldıktan iki saat sonra beni aradı kız falın çıktı biz eve giderken kaza yaptık dediğin gibi ufak bir kaza ve önemli birşey yok diye o gün o abinin söylediğine inandım ve uzun bir müddet fal kapatmadım şimdi madem söylediğimi çekiyorum diyerek fal kapattığımda hep açarken anammmmmm bak yine patır patır gidiyor kilolar diyorum telve fincandan düşerken
Komşum yerlere yatıyor yaw öyle fal mı olur her defasında anammm işte incecik oluyorum fıstık gibi oluyorum diyorsun diye dedim madem söylediklerimizi çekiyoruz bari işime geleni söylim ki gerçek olsun diyorum

İşe yararsa yeni diyet yöntemi olarak tarihe geçerim herhalde

bugün uyanır uyanmaz ödem atıcı kür içtim 1 bardak.zehir gibiydi ama.zencefil ve karanfil toz halinde vardı.karanfilde yoktu evde.öyle yaptım.

kahvaltı;
1 yumurta
1 salatalık
1 domates
biraz peynir
5 zeytin

ayy banuşum öldüm yine gülmekten
kilolar patır patır gidiyo he çok sevdim ben bunuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…