Bu konuda da birbirimize benziyoruzBende bırakırsam çok yiyorum yemezsem hiç yemiyorummmmm ama bununu bir ortası alması lazım İlerki hayatımızda kilo almamız şart canım
selam kızlar:)
ben meyra, konyadan, bende kilo vermek için mücadele eden biriyim sizler gibi.
benim topiğim +90 birlikte zayıflıyo:)
ama burayıda aynı zamanda takip etmek isterim; güzel sohbetler ve kilo kontrolü hakkında paylaşım anlamında, listeye dahil olmak olarak değilde.
kabul ederseniz sizlerde tabiki?:)
1,5senelik evliyim, henüz çocuk yok, ev hanımıyım, böyle işte:)
üfff bugün çok sıkıldım kendi kendime nedense, bizim topikte yani +90 topiğinde de kimse yok şuanda ondan iyice sıkıldım.....
bugün burda havada kapalı.
hosgeldın canım
ama burayıda aynı zamanda takip etmek isterim; güzel sohbetler ve kilo kontrolü hakkında paylaşım anlamında, listeye dahil olmak olarak değilde.
üfff bugün çok sıkıldım kendi kendime nedense, bizim topikte yani +90 topiğinde de kimse yok şuanda ondan iyice sıkıldım.....
aaaaa kim gelmis :)) meyra hosgeldin canim
hoşbuldum:) teşekkürler
sizinle tanışsak kısaca?
canımcım ısmım melek yaklasık 1 senedır bu topıkteyım 90 kılo ıle basladım su anda 70-72 arasındayım evlıyım 7 yasında bır oglum varrr
tamam canım, memnun oldum:)
maşaallah baya vermişsin, yaklaşık 20kg.....
canımcım ısmım melek yaklasık 1 senedır bu topıkteyım 90 kılo ıle basladım su anda 70-72 arasındayım evlıyım 7 yasında bır oglum varrr
burcun nedir özel olmazsa?:)
ben koçum:)
burçlara ilgim vardırda, o sebepten sordum.
evet canım 4,5 ayda verdım yaklasık kolay olmadı ama zorda deıldı 42-44 bedendım sımdı lıkralı 38 bedene gırebılıyorum kılo verebılmek harıka bı duygu canım darısı her ısteyenın basına ınsallahhhh
başak canım benım burcum 07,09 dogum tarıhım
meyracım boyun kac bu arada hedefın 86 kıloya ınmekmı :26::26::26:
meyra hos geldin...
görüsmiyeli nasilsin? nasil gidiyor kilo vermeler..
canım atak devam ediyor ama daha iyiyim
Ablacım umarım geçmiştir ağrın gerçekten hayat anlamsız gelıyor bende de var aynısı regl dönemınde gelen
Sevındım ablacım dıyete döndüğüne hayırlı olsun
Geçmiş olsun
canım çok düşük karbonla kapatırsan yine kilo veremezsin bilgineBU SAATE dek olan menum
sabah
yumurta 0 p
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
ara
20 gr antep 3 p
ogle
et doner 0 p
az salata ve ayran 5 p
ara
yok
ben basladımmı tam baslıyom zannımca baksanıza puanıma 10 p deyım aksamıda en fazla 5 ıle kaparsam gunu 15 p ıle bıtırıom vur deyınce ölduruom bende
ben uzun süre yürümediqim zamanlar böyle olurum cnm...sonrada bidaha dışarı çıkasım gelmezBugünkü menüm
Kahvaltı (öğle saatınde)
2 dılım kızarmış ekmek
bıraz peynır
Ara
1 kupa kahve
Akşam
Mercımek yapıcakmış annem yanında da salata ya da yoğurt yerım
Çook yorgunum kızarl vücudum öyle hamlaşmış kı hafta sonu yürüdüm dıye bacaklarımdan et bölünmüş resmen adım atamıyorum çok ağrıyor yataktan anca kalktım canım hıçbır şey ıstemıyor ders bıle çalışamadım bugün çok huzursuz hıssedıyorum kendımı
amin hayırlısı ile:) saolasın....
sanada maşaallah canım....
ve devamını dilerim inşaallah:)
AMINNNNNNNNNNNNNNN
tamam:)
pratik bayan seni:) başaklar pratiktir, çok gerçekçi bakarlar olaylara, çok duygusal sayılmaz.
yengeçlerle mutlu olurlar genelde:)
nasıl uyuyomu sana?:)
tabi insanın 12burcu olduğu için bildiğim kadarıyla, tek bir burçla sıralama yapılırsa baya eksikler olabilir.
tabi burçlar gerçekte vamıdır ondanda emin değilim şahsen
sadece seviyorum ve ilgileniyorum o kadar, okuyorum takip ediyorum falan işte.
canım topıgın sahıbesı benım kankeytamın dedıgı gıbı bana pek uymuyo
şuan ki hedefim evet 86 canım, şimdilik hedefim yani:)
boyum 1.62
cetvelimi düzenli olarak her hafta yenilerim.
şuan ilk başladığım kiloda bile değilim:)
neyse olur bakalım, bazen olduğu "kadar" olmadığı "kader" diyorsun hayatta....
çaba ve sonrası tevekkül, çünkü herşey insanın elinde değil malesef, mutlak kader var işte hayatta bazen değişmeyen asla.
hayırlısı herşeyin.....
86dan sonraki hedefim 60olmak, normal kiloluya sahip olmak, daha sonrada mümkün olursa zayıf kiloya sahip olmak 50-55 arası işte.
ınsallah canım hayırlısı bakalımm
canım çok düşük karbonla kapatırsan yine kilo veremezsin bilgine
yarın -800-900 garantı kankııııııııııı
bu arada melek o dediqin tarife hiç uymuyor o toz pembe bulutların üzerinde yaşar asla gerçekçi deqildir bugüne kadar gözyüzünden inip ayakları yere heçç basmamıştır
kuzuuuuuuuuuu sızın bahcede muz agacımı var quuuuuuuuuuuuuuuu hergun muz muz oh ne ala muallaa banada yollaaaa