Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

meyra 90+da kalan varmı hala daha istila ettiniz topiqi quuuu:KK53::KK53::KK53:
neysem hoşgeldin kuzu ben sena kısaca arzu derler :KK51::KK51: yaş 38 topiqin eli maşalı ihtiyarıyım :21::21: menülere uyan olmazsa keser biçerim demedi deme :KK14::KK14:

bu arada melek o dediqin tarife hiç uymuyor o toz pembe bulutların üzerinde yaşar asla gerçekçi deqildir bugüne kadar gözyüzünden inip ayakları yere heçç basmamıştır :KK33::KK33::KK33::KK33:

bizim topikten cecoyu takip ederken geldim buraya:KK53:, burayıda takip edem dedim +90a ek olarakta:)
hoşbuldum teşekkürler, çok memnum oldum ayrıca:)
senin burç ne peki?

haydi ben şimdilik kaçam, eşim gelicek nerdeyse ama ben daha yemeğe bile girişmedim hala, ancak yetişir....
hadi görüşürüz kızlaaaar......:KK3:

bizim topikten cecoyu takip ederken geldim buraya:KK53:, burayıda takip edem dedim +90a ek olarakta:)
senin burç ne peki?

haydi ben şimdilik kaçam, eşim gelicek nerdeyse ama ben daha yemeğe bile girişmedim hala, ancak yetişir....
hadi görüşürüz kızlaaaar......:KK3:

benim burcum yay canım :KK34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Hele şükür gelebildim :KK34:
Bugün regl ağrısıyla zar zor işlerimi akşama kadar ancak bitirdim :26:
İnşallah yarın daha az ağrım olurda Spor salonuna gidip bir güzel kalori yakıp ter atarım :KK76::KK76::KK76:

selam kızlar:)
ben meyra, konyadan, bende kilo vermek için mücadele eden biriyim sizler gibi.
benim topiğim +90 birlikte zayıflıyo:)
ama burayıda aynı zamanda takip etmek isterim; güzel sohbetler ve kilo kontrolü hakkında paylaşım anlamında, listeye dahil olmak olarak değilde.
kabul ederseniz sizlerde tabiki?:)
1,5senelik evliyim, henüz çocuk yok, ev hanımıyım, böyle işte:)
üfff bugün çok sıkıldım kendi kendime nedense:KK37:, bizim topikte yani +90 topiğinde de kimse yok şuanda ondan iyice sıkıldım.....:KK37::KK37::KK37:

bugün burda havada kapalı.

Anammmmmmmm kimleri görüyorum burada :KK1:
Hoşgeldin canım :KK34: İYi yapmışsın gelmekle motivasyonun iki misline çıkar inşallah iki topiği takip ederek :KK34:

meyra 90+da kalan varmı hala daha istila ettiniz topiqi quuuu:KK53::KK53::KK53:
neysem hoşgeldin kuzu ben sena kısaca arzu derler :KK51::KK51: yaş 38 topiqin eli maşalı ihtiyarıyım :21::21: menülere uyan olmazsa keser biçerim demedi deme :KK14::KK14:

:KK1: :KK1: :KK1: + 90ları ufak ufak bu tarafada transfer ediyoruz galiba :KK1:
Ayağımı sürüyerek mi geldim nedir :KK1:
Valla bana çok faydanız oldu umarım herkese olur :KK34:
Meyranında dediği gibi +90 bu ara sakinledi ek motivasyon oldunuz :KK34:

:KK1: :KK1: Gizli saklı birşey yapma imkanı yok :KK1:
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veremeye devam ederiz :KK34: +90 olarak da Arzunun diyet günlüğündeki arkadaşlarlada motivasyonumuz iyice daim olur inşallah....Aminnnnnnnnn

ama burayıda aynı zamanda takip etmek isterim; güzel sohbetler ve kilo kontrolü hakkında paylaşım anlamında, listeye dahil olmak olarak değilde.
üfff bugün çok sıkıldım kendi kendime nedense:KK37:, bizim topikte yani +90 topiğinde de kimse yok şuanda ondan iyice sıkıldım.....:KK37::KK37::KK37:

Hoşgeldınızz ben de Eda, 18 yaşındayım,öğrencıyım, Kütahya'da yaşıyorum. Bayadır buradayım ama ıradesızlık yüzünden verdığım 2kg bıle olmadı :KK37: Ama bu defa ıradelı gıdıyorum, sana da bol ıradeler ve güzel dıyetler dılerım:KK16:

hoşbuldum canım:)
sağolasın.....

nasılsın görüşmeyeli canım?

eh iste kör topal gidiyorum :) sen nasilsin ?

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
sahgizem uzun zaman sonra online dek geldik...nasıl oldun?

nuhancim ya denk gelemedik, gündüz benim netime bisiler oldu,cevap filan yazamadim, begenemedim hic mesaj, sinir oldum ciktim bende.nasil olduma gelincede, aynen dayak yemis gibiyim, yüzüm hala sis.ama cok sükür nefes alabiliyorum.ya doktor mecbur biticek igneler diyor.azicik baski yapayim spreye geceyim diye ama yok.3 hafta igne yapicam.her ne kadar yediklerime dikkat etsemde sisiyorum yalniz , alyansimi 2 hafta önce düsmesin diye baska bir yüzükle beraber takiyordum,dünden beri cikardim.cok fazla dar geliyor.ne yapayim nuhan ya,gecicek insallah,sabir diyorum.4 hafta kilo bildirimi yapmiycam okumussundur belki.onca cabaya hic - göremeyince morelim dibe cöküyor.su igneleri bitireyim birde detoks yapip ödemi atayim o zaman cikmaya baslicam gene tartiya.yoksa heves filan kalmiyor ac kalmak icin :KK1:

kocayla kus olmanın en guzel yanı aksama yemek derdının olmamasıdır yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

acaba bendemi küssem ki :KK53::KK53:

yaydas ne ya nuhan ,Allah seni ne yapmasin hic gülcegim yoktu :KK9::KK9:

:KK1: :KK1: :KK1: + 90ları ufak ufak bu tarafada transfer ediyoruz galiba :KK1:
Ayağımı sürüyerek mi geldim nedir :KK1:
Valla bana çok faydanız oldu umarım herkese olur :KK34:
Meyranında dediği gibi +90 bu ara sakinledi ek motivasyon oldunuz :KK34:

:KK1: :KK1: Gizli saklı birşey yapma imkanı yok :KK1:
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veremeye devam ederiz :KK34: +90 olarak da Arzunun diyet günlüğündeki arkadaşlarlada motivasyonumuz iyice daim olur inşallah....Aminnnnnnnnn

valla hic kusura bakmayin önce ben geldim :KK9::KK9:

simdi oturup su karbon diyetini arastiricam, bakalim nedir ne degildir, bana uygunmudur.heves ettim galiba herkesi puan hesaplarken görünce :KK9::KK9: kiskancim kiskanccc :KK9::KK9::KK9:

simdi oturup su karbon diyetini arastiricam, bakalim nedir ne degildir, bana uygunmudur.heves ettim galiba herkesi puan hesaplarken görünce :KK9::KK9: kiskancim kiskanccc :KK9::KK9::KK9:

:KK1: :KK1: Valla benimde dikkatimi çekti o sayımlarda biraz zor gibi geliyor bana sanki :KK1: hani araştırmadım henüz de hepsini nasıl tutacağım aklıma eğer yapacak olsam :KK1: benim hafıza burçum gibi balıkta :KK60:
Ama işe yarıyorsa ilk zamanlar insan bakmaya bile razı olur insan :KK34:

meyracım hoşgeldinnn:KK16::KK54:

yedıkelrımı yazayım bugun pek adapte olamadım ama yavaş yavaş alışıcam snaırım

sabah bır dılım kadar pizza yedım

öğleden sonra ekmeğin köşesine domates peynır koyup yedım

akşam bi kase çorba balık ve salata yedım ekmek yemedım

ben çok tek düze beslenıyorum şuan evdeyım ve oğlumla ılgılenmekten gunduz ekneıdme özel bişi pişirmiyorum hatta çoğu zaman sabah ve öğlen i ikindide yyorum

iyi akşamlar:KK3:

bugün 3 günlük şok diyetimin ilk günüydü.
menüm:KK56:

sabah:KK56:

1 bardak zencefilli kür

kahvaltı:KK56:

2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara:KK56:
1 portakal
1 kaşık yoğurt

1 bardak zencefilli kür
öğlen:KK56:
ton balıklı yağsız salata

yarım nar
1 kaşık yoğurt

1 bardak zencefilli kür
akşam:KK56:
1 kase yoğurt
tarçın serptim az üstüne
1 dilim kepekli ekmek

1 meyve

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

30 dk

iyi akşamlar:KK3:

bugün 3 günlük şok diyetimin ilk günüydü.
menüm:KK56:

sabah:KK56:

1 bardak zencefilli kür

kahvaltı:KK56:

2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek

1 portakal
1 kaşık yoğurt

1 bardak zencefilli kür
öğlen:KK56:
ton balıklı yağsız salata

yarım nar
1 kaşık yoğurt

1 bardak zencefilli kür
akşam:KK56:
1 kase yoğurt
tarçın serptim az üstüne
1 dilim kepekli ekmek

1 meyve

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

30 dk

ne güzel çeşitli beslenıyorsun ben ne bulursam o ankı açlığım gıtsın dıye beslenıyorum çoğu zaman :KK31:

yedıkelrımı yazayım bugun pek adapte olamadım ama yavaş yavaş alışıcam snaırım

sabah bır dılım kadar pizza yedım

öğleden sonra ekmeğin köşesine domates peynır koyup yedım

akşam bi kase çorba balık ve salata yedım ekmek yemedım

ben çok tek düze beslenıyorum şuan evdeyım ve oğlumla ılgılenmekten gunduz ekneıdme özel bişi pişirmiyorum hatta çoğu zaman sabah ve öğlen i ikindide yyorum

Canım bir iki güne kadar sende adapte olursun inşallah :KK34:
Bir kaç gün topikteki menüleri takip et istersen sonrada sana uygun olanlardan ortaya bir karışık yaparsın nasılsa :KK1:
Anladığım kadarıyla senin oğlan ufak :KK34: Canım kendi sağlığın ve onunda sağlıklı beslenme alışkanlığı edinmesi için dikkat etmek zorundasın :KK34:
Sabahları ona kahvaltı hazırlarken kendinede birşeyler hazırlayabilirsin :KK34: İnan geçmişte bende senin gibi besleniyordum ve maalesef 120 gördüm :KK47: RAbbim kimsenin başına vermesin ...Aminnnnnnn
İnan o kilolardayken artık kesin öyle ölürüm diye düşünüyordum çünkü zaten çok zor kilo verebilen biri değildim ama sağlıklı beslenmeye başlayınca kilolar yavaş yavaş kendiliğinden gitti :KK34:
Şu an kaç kilosun bilmiyorum ama eminim biraz dikkat etsen çok daha çabuk kilo verirsin :KK34:
Pişirmeye vaktin yoksa en azından oğluna çorba yaparken biraz fazla yapıp bir kasede kendin yiyebilirsin :KK34: yanına bir salata ve az yoğurtda ekledinmi al sana sağlıklı bir öğün :KK34:
Akşam nasılsa eşinede birşeyler hazırlıyorsundur yanına yine bol salata bir bardakta ayran tükettiğinde akşamıda gayet iyi kapatırsın :KK34:

Ne olur ilerde evladına daha verimli olabilmek için bunu yapmaya çalış :KK34:
Umarım beni yanlış anlamazmışsındır ( niyetim ukalalık asla değil :KK34: ) ama ileride çocuklarımızın büyüyüp yuva kurduğunu görebilmek, onların bizlere ihtiyaçları olduğunda anında yanlarında olabilmek için bunu yapmak zorundayız :KK34:

Kuzucuğunu çok seven ilgili bir anne olarak eminim sende bundan sonra en azından elinden geleni yapacaksındır ve inşallah hep birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız :KK34:

Neyse kızlar bana müsaade çok uykum geldi :KK3:

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı gecelerrrrrrrrrr :KK34:
Yarın görüşmek üzere
Kendinize iyi bakın :KK34:

gunaydın kızlarrr:KK3::KK3::KK3::KK3:

sahalara hızlı bır donus yaptım hayırlısı bakalımmm :KK8::KK8::KK8:

dunku menum

sabah
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara

20 gr antep 3 p

ogle
et doner 0p
az salata yogurt 5p

ara
yok

aksam
tavuk cıger-yurek sote 6 p
marul salatası 6 p

2,5-3 lt su

22 p ıle gunu kapamısım kızcelerrrrrrrrrrrr:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

veee bugunku menum

sabah
1 dılm uno denge 6,5 p
zeytın 1,5 p
peynır 0,5 p
yumurta

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

cok ama cok kılım yapttımmı tam yapıyorum kacamaksız yapmadımmı suyunu cıkarıyorum :KK33::KK33::KK33::KK33:

X