günaydin kizlar, gerci ben hic uyumadim ama olsun :) oglum hastaydi dün gece sabaha kadar kustu.doktora götürücem birazdan.dün günes carpti sanirim, ilk kez burda uzun kis mevsiminden sonra sicak günesi görünce delirdik hepimiz.benim bile midem bulaniyor cok.balkona attim sezlonglari güneslendim biraz.ve bende carpildim herhalde.ama cok sükür oglum kadar kötü degilim.yediklerim midemde kaliyor,
sabah kahvaltim:
taze dereotlu bir kase yogurt.
1 avuc ceviz.
40 dakika kadar sonra
kocaman bir bardak az sütlü sekersiz filtre kahvesi.
öglen
bir kepce tarhana corbasi
kücük kase salata
aksam
4 yemek kasigi yogurtlu sarmisakli taze bakla yemegi.
menüm cok büyük aksilik cikmazsa böyle olucak.ne diyorsunuz kizlar? bir arkadasim karbon degerini hesaplayabilir mi acaba? ben daha baya bir acemiyim.dün aksam okudum ettim bisiler karbonhidrat diyeti hakkinda mantikli geldi diyet, fakat ben o kadar et yiyemem yani gün icinde.cok etcil degilimdir.daha cok vejeteryanim sanirim.bu yüzden bu diyet zorlasicak benim icin.40 yil yemesem ahhh et olsada yesem demedim hico yüzden biraz kendime göre degistirebildigim kadar degistireyim diyorum.bakalim becerebilcekmiyim :44:
Kızlar benim için dua ediinn yarın iiş görüşmesinde gidecem inşallah olur....
Bende bir saat sonra komşu ablamı çağırayımda hem türk kahvesi içelim hemde falımada baktırayım
Ne demişler fala inanma falsızda kalma
Birde bana bir abimiz bak fal baktığınızda atarken söyledikleriniz iyi yada kötüyse söylediklerinizi çekersiniz diye uyarmıştıhakikaten bir kere yengeme makarasına fal baktım da ne atsam ne atsam diye düşünürken yenge sanki ufak bir kaza görüyorum demiştim ( nasılsa amcam mıymıy araç kullanıyor imkansız birşey at gitsin diye düşünmüştüm ) aynı gece ayrıldıktan iki saat sonra beni aradı kız falın çıktı biz eve giderken kaza yaptık dediğin gibi ufak bir kaza ve önemli birşey yok diye o gün o abinin söylediğine inandım ve uzun bir müddet fal kapatmadım şimdi madem söylediğimi çekiyorum diyerek fal kapattığımda hep açarken anammmmmm bak yine patır patır gidiyor kilolar diyorum telve fincandan düşerken
Komşum yerlere yatıyor yaw öyle fal mı olur her defasında anammm işte incecik oluyorum fıstık gibi oluyorum diyorsun diyededim madem söylediklerimizi çekiyoruz bari işime geleni söylim ki gerçek olsun diyorum
İşe yararsa yeni diyet yöntemi olarak tarihe geçerim herhalde
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Karbon diyetine uygun oluşturduğum örnek listem;
Eğer tamamdır derseniz yarın bunları hüpleteceğim
Sabah;
Uyanınca bir kaç damla limonlu ılık su ( 0.5 )
Kahvaltı;
2 kk kadar beyaz peynir ( 0.5 )
1 haşlanmış yumurta ( 0 )
1 adet Domates ( 6 )
1 adet Salatalık ( 4 )
ara;
Şekersiz türk kahvesi ( 0 )
Öğlen;
1 kase tarhana çorbası ( 17 )
1 kase karışık salata ( 8 )
1/2 bardak yoğurt ( 6 )
ara;
1 büyük fincan yeşil çay ( 0 )
akşam;
1 porsiyon ızgara tavuk ( 0 )
1 büyük bardak ayran ( 7.5 )
gece;
1 büyük fincan bitkisel çay ( 0 )
Toplam 57.5 P ediyorsizce ilk gün için nasıl bir liste. Yarın başlamayı düşünüyorum olmadı sizin listelerden ilham alırım
guzellllllllllllllllll
İnşallah hayırlısıyla olur canım
Rabbim gönlüne göre versin canım bütün dualarımız seninle
hadı hayırlısı cıgdemcım
Peki şimdi doğru mu anladım 60ı geçmeyeceğiz ama 40ın altınada düşmeyeceğiz dimi
Yoksa çok daha altına düşersemde oluyormu :44:
Maşallah çorbaların değeri baya yüksekmiş ona şaşırdımeskiden çok acıkırsam iki kase bile çorba içtiğim oluyordu ama tabi uzun zamandır yapmıyorum şükür
Sağol canım Melek SAP Diye bilgisayar programı varmış biliyormusun yada bilen bir arkadaş var mı yarınki görüşmeye gidecem firma bilen arıyorda
dünkü yediklerimi yazıyorum.uzun zamandır ilk defa gönlümce istediğimi yedim.çok yedim ama huzursuz olmadım nedense.
neden böyle oldu bilmiyorum ama üzgün değilim.uzuuuuun uzun zamandır yemiyodum hiç.neyse olsun.bugün yeniden eski düzene dönerim :)
meyracim, banucum , smileeee cimtesekkür ederim kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin, cok daha iyi oglum simdi Allaha bin sükürler olsun.mide bagirsak enfeksiyonu geciriyor.aldim ilaclarini hemen verdim,kusmasini kesti hemen .elim ayagima dolaniyor cocuklar hastalaninca,Allah acilariyla sinamasin insallah(amin)
benda az önce yaksam mi diye düsündüm? Kıs geri geldi ya..günaydın çıtırlar
soquk ve boquk bir hava var petekleri yaktım napıyım üşüyomm
burcumun bütün özelliklerini taşıdıqımı düşünüyorum...seviyorum ben bu burcu
çok geçmiş olsun cnmgünaydin kizlar, gerci ben hic uyumadim ama olsun :) oglum hastaydi dün gece sabaha kadar kustu.doktora götürücem birazdan.dün günes carpti sanirim, ilk kez burda uzun kis mevsiminden sonra sicak günesi görünce delirdik hepimiz.benim bile midem bulaniyor cok.balkona attim sezlonglari güneslendim biraz.ve bende carpildim herhalde.ama cok sükür oglum kadar kötü degilim.yediklerim midemde kaliyor,
sabah kahvaltim:
taze dereotlu bir kase yogurt.
1 avuc ceviz.
40 dakika kadar sonra
kocaman bir bardak az sütlü sekersiz filtre kahvesi.
öglen
bir kepce tarhana corbasi
kücük kase salata
aksam
4 yemek kasigi yogurtlu sarmisakli taze bakla yemegi.
menüm cok büyük aksilik cikmazsa böyle olucak.ne diyorsunuz kizlar? bir arkadasim karbon degerini hesaplayabilir mi acaba? ben daha baya bir acemiyim.dün aksam okudum ettim bisiler karbonhidrat diyeti hakkinda mantikli geldi diyet, fakat ben o kadar et yiyemem yani gün icinde.cok etcil degilimdir.daha cok vejeteryanim sanirim.bu yüzden bu diyet zorlasicak benim icin.40 yil yemesem ahhh et olsada yesem demedim hico yüzden biraz kendime göre degistirebildigim kadar degistireyim diyorum.bakalim becerebilcekmiyim :44:
ne zaman istersen çalabişirsin canım kapımıBİraz iri bir fıstık adayı olarak siz fıstıklara kocaman bir GÜNAYDINNNNNNNNNNNN
İnşallah hepimiz için çok verimli bir hafta olur ve herkes eksilerde bildirimlerini yapar ...Aminnnnnnn
Maalesef ben sabaha karşı müthiş bir baş ağrısıyla ve mide bulantısıyla uyandım Meğer tansiyonum düşmüş ( büyük 10 küçük 6dı ) Eşim sağ olsun sabah sabah belki üşümüşümdür diye sıcak su torbası hazırladı, ayran verdi tansiyonum düzelsin diye ama banamısn demedi, hatta bir ara kız hamilemisin yoksa dedi dedim yaw regl olduğumu unuttun herhalde
Galiba gece biraz üşüdüm sağ olsun kücük cimcime dün bizimle yatmak istedi ve deli deli yattığından ortamızdayken bütün yorganı topluyor ve benim netice ortada kaldı herhalde gece
Şükür şu anda çok iyiyim ama birazda korkuyorum yine başlarsa diye
Rabbim tüm hastalara şifa verir inşallahhhhh...Aminnnnnnnnnnnn
Anammmmmmmmmmmmmhattaa
AbowwwwwwwwwwwMaşallah ya ne güzel bir rakam 2 ay için
Dur bakayım ben biraz daha inceleyeyim bari şunuda en azından Haziran ortasına kadar belki bir 10 kilo daha gider
Süper olurdu vallatabi takıldığım yerlerde sık sık senin kapını çalarım
Bende sabah mecbur yaktımKuzu giyinmeyi sevmiyor bari üşümesin cadı benimde baş ağrım bile soğuktandır diye düşünüyorum
Bende de var bir tane onlardanhatta geçen gün eşimde dedi okadar spora gidiyorsun bari KKya yazarken onu takta göbişini titret boş oturmamış olursun diye Efferim kocacığım güzel akıl verdin dedim ama şu an regl olduğumdan takmadım daha malum sallandıkca tuvalete yollanıyorum
canım dualarımız seninle hakkında hayırlısı olsun..Kızlar benim için dua ediinn yarın iiş görüşmesinde gidecem inşallah olur....
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Karbon diyetine uygun oluşturduğum örnek listem;
Eğer tamamdır derseniz yarın bunları hüpleteceğim
Sabah;
Uyanınca bir kaç damla limonlu ılık su ( 0.5 )
Kahvaltı;
2 kk kadar beyaz peynir ( 0.5 )
1 haşlanmış yumurta ( 0 )
1 adet Domates ( 6 )
1 adet Salatalık ( 4 )
ara;
Şekersiz türk kahvesi ( 0 )
Öğlen;
1 kase tarhana çorbası ( 17 )
1/2 bardak yoğurt ( 6 )
ara;
1 büyük fincan yeşil çay ( 0 )
akşam;
1 porsiyon ızgara tavuk ( 0 )
1 büyük bardak ayran ( 7.5 )
gece;
1 büyük fincan bitkisel çay ( 0 )
Toplam 57.5 P ediyorsizce ilk gün için nasıl bir liste. Yarın başlamayı düşünüyorum olmadı sizin listelerden ilham alırım
Sahgizemim, ben forumu iş yoğunulğum yüzünden sağlıklı okuyamiyorum. 4 hafta bildirim yapmaycağını yeni fark ettim. üzüldüm.. Napalim sağlık en önemlisi... kendini üzmemeey çalış. Nasıl bir ruh halin var tahmin edebiliyorum. çok çok geçmis olsun.4 hafta sonra yeni heveslerle yendien başlarız..
Oğluşunada çok geçmis olsun.
benda az önce yaksam mi diye düsündüm? Kıs geri geldi ya..
bende yaya olmayi ve yayalrı pek bi severim..
Cecocum, sanda çok geçmis olsun. nazara geliyorsun sanarım. dikkat et lütfen.
çok geçmiş olsun cnm
ne zaman istersen çalabişirsin canım kapımıyalnız gece çalma sakın bişey oldu sanıp korkuyorum
Sahgizemim, ben forumu iş yoğunulğum yüzünden sağlıklı okuyamiyorum. 4 hafta bildirim yapmaycağını yeni fark ettim. üzüldüm.. Napalim sağlık en önemlisi... kendini üzmemeey çalış. Nasıl bir ruh halin var tahmin edebiliyorum. çok çok geçmis olsun.4 hafta sonra yeni heveslerle yendien başlarız..
Oğluşunada çok geçmis olsun.
Ben, 10gündür artik yeni bir hayat yasiyor gibiyim... aksama saat 10da uyuyorum. 5,30 6.00 gibi uyaniyorum.... saat 17,00e kadar işlerim çok yoğun oluyor. Diyetimi ve sporumu aksatmiyorum. Biraz sizleri özledim...