Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Geçmiş olsun kıyamam ona

bu saate kadakı menumm

sabah
1 dılım uno denge 6,5 p
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
1 adet elma 12 p

ogle
sardalya tava sanırım lokantada vardı kaptım hemen walla 100 gr ancaydı 6 p
karısık salata 7 p

su ana kadar 33,5 p deyım

meyracim, banucum , smileeee cim tesekkür ederim kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin, cok daha iyi oglum simdi Allaha bin sükürler olsun.mide bagirsak enfeksiyonu geciriyor.aldim ilaclarini hemen verdim,kusmasini kesti hemen .elim ayagima dolaniyor cocuklar hastalaninca,Allah acilariyla sinamasin insallah(amin)

smileee ya canim ben ismini atladim sanirim senin:26: gerci öyle tanisma mesajimizda olmamisti sanki.derya ben ,31 yasinda, 2 cocuk mu desem canavarmi desem bilemedigim seylerin annesiyim

banucum hemen mutfaga kosuyorsun kendine bir türk kahvesi yapip iciyorsun bebegim ve benim niyetime fincanini kapiyorsun ve beni böyle incecik , citipiti bir halimle görüyorsun

harikasin koptum gülmekten

Kızlar benim için dua ediinn yarın iiş görüşmesinde gidecem inşallah olur....

Allah hayirlisini versin canim, insallah gönlüne göre olur

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Karbon diyetine uygun oluşturduğum örnek listem;

Eğer tamamdır derseniz yarın bunları hüpleteceğim

Sabah;

Uyanınca bir kaç damla limonlu ılık su ( 0.5 )

Kahvaltı;
2 kk kadar beyaz peynir ( 0.5 )
1 haşlanmış yumurta ( 0 )
1 adet Domates ( 6 )
1 adet Salatalık ( 4 )

ara;
Şekersiz türk kahvesi ( 0 )

Öğlen;

1 kase tarhana çorbası ( 17 )
1 kase karışık salata ( 8 )
1/2 bardak yoğurt ( 6 )

ara;
1 büyük fincan yeşil çay ( 0 )

akşam;

1 porsiyon ızgara tavuk ( 0 )
1 kase karışık salata ( 8 )
1 büyük bardak ayran ( 7.5 )

gece;

1 büyük fincan bitkisel çay ( 0 )

Toplam 57.5 P ediyor sizce ilk gün için nasıl bir liste. Yarın başlamayı düşünüyorum olmadı sizin listelerden ilham alırım

guzellllllllllllllllll

guzellllllllllllllllll

Peki şimdi doğru mu anladım 60ı geçmeyeceğiz ama 40ın altınada düşmeyeceğiz dimi
Yoksa çok daha altına düşersemde oluyormu :44:
Maşallah çorbaların değeri baya yüksekmiş ona şaşırdım eskiden çok acıkırsam iki kase bile çorba içtiğim oluyordu ama tabi uzun zamandır yapmıyorum şükür

evet canım dogru anlamıssın

Sağol canım Melek SAP Diye bilgisayar programı varmış biliyormusun yada bilen bir arkadaş var mı yarınki görüşmeye gidecem firma bilen arıyorda

hıc duymadım cgdemcım

Sabah
Haşlanmış Yumurta
2 adet Zeytin
Beyaz Peynir
Çecil Peyniri

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Güveçte Etli Türlü
Salata(Az kıvırcık ve kırmızı lahana)

Ara
125 gram yoğurt

Akşam
Mantarlı Tavuk Sote
Salata

Ara
Sütlü Nescafe
Limon Damlatılmış Soda

Spor 20- 25 dakika kordinasyon hareketleri Su şişelerile Kol hareketleri
Kızlar inşallah üşenmem yaparım sporumu

bence herkesin arada bi kaçamak yapmaya ihtiyacı var, ve yapması lazım bence, belkide bu yüzdendir.
insanız sonuçta; nefsimiz var yani:)
nefsinde arada bi hakkını vermeliyiz dozunda olarak.
istisnalar kaideyi bozmaz.....

amin canım.
oğlunun daha iyi olduğuna sevindim canımcım.....

Sahgizemim, ben forumu iş yoğunulğum yüzünden sağlıklı okuyamiyorum. 4 hafta bildirim yapmaycağını yeni fark ettim. üzüldüm.. Napalim sağlık en önemlisi... kendini üzmemeey çalış. Nasıl bir ruh halin var tahmin edebiliyorum. çok çok geçmis olsun. 4 hafta sonra yeni heveslerle yendien başlarız..
Oğluşunada çok geçmis olsun.

günaydın çıtırlar
soquk ve boquk bir hava var petekleri yaktım napıyım üşüyomm
benda az önce yaksam mi diye düsündüm? Kıs geri geldi ya..

burcumun bütün özelliklerini taşıdıqımı düşünüyorum...seviyorum ben bu burcu

bende yaya olmayi ve yayalrı pek bi severim..

Cecocum, sanda çok geçmis olsun. nazara geliyorsun sanarım. dikkat et lütfen.

güzel bir iş görüsmesi olsun..

Topiki karbod diyeti sarmis...bende inceyim bakım..

Ben, 10gündür artik yeni bir hayat yasiyor gibiyim... aksama saat 10da uyuyorum. 5,30 6.00 gibi uyaniyorum.... saat 17,00e kadar işlerim çok yoğun oluyor. Diyetimi ve sporumu aksatmiyorum. Biraz sizleri özledim...

Ben bugun neler yedim,
Sabah bir kasik keten tohumu, bir kasik elma sirkesi, ilik su
Kahvaltı,
Peynirli yumurta, 2 fincan sekeriz çay, maydanoz, yarım domates
Ara
Sekersiz türk Kahvesi
ögleyin
bir tabak et sote
ara
2 fincan sekersiz cay çeyerk simit
aksam
kalip hazirliyim,
izgara et, salata
ve sonrasinda 2 fincan yesil cay
bugum suyum az oldu biraz anca 2.5 litreye tamamlarim..

çok geçmiş olsun cnm
ne zaman istersen çalabişirsin canım kapımı yalnız gece çalma sakın bişey oldu sanıp korkuyorum
canım dualarımız seninle hakkında hayırlısı olsun..

canım mneün güzel ama öqlenle akşam yer deqiştirirse daha güzel olur

menüm kızlar

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
dil peyniri
1 parça pastırma
büyülü bohça yeşilçay

öqlen/akşam
bir büyük dilim ıspanaklı yufka böreqi

ara
bir lokma kek

3 litre su..

Selam kızlarrr yine ben :122: :122: :122:

Akşam yemeği faslını bitirip bulaşıklarıda hallettikten sonra mutfağı yarına kadar kapalı ilan ediyorum
İnşallah yarından itibaren sizler gibi karbonhidrat değerlerinide dikkate alarak beslenirim
Reglmde bitmek üzere nasılsa 3 hafta kafadan rahatım o konuda yani canım tatlı istiyor sıkıntısı olmayacak ki şükür zaten pek olmuyor

Çok sağ ol canım valla KV bir gördü pir gördü dedim bugün bende kendi kendime Zaten kadın bana geldikten sonra sinir küpü halinde dolanıyormuş bana lafda söyleyemedi ya iyice fit oldu gitti birde zayıfladıkcada gıcık oluyordur bende her fırsatta eşime az kaldı ben bir zayıflayayım giyeceğim miniyi falan da dedikce iyice fit oluyor
Tabi sonra nasıl bir bakış atıyorsa ertesi gün yamuluyorum genelde ama olsun ben zayıflayayımda az yamulsamda olur nasılsa geçiyor

Valla canım bugün arayacaktım senide şimdi işin vardır diye aramadım olurya o an yanında müşteri vardır falan diye ama yarın deng gelemezsek kesin bir alo derim

çok geçmiş olsun cnm

ne zaman istersen çalabişirsin canım kapımı yalnız gece çalma sakın bişey oldu sanıp korkuyorum

olur saatlice çalarım
Daha şimdiden yarınki menü değişecek tavuğu bugün hüplettim ama şöyle bir daha bakıp yeni bir liste yapar sizlere danışırım nasılsa

oyyy nuhancim bende seni özlüyorum canim.gecmis olsun dileklerin icinde tesekkür ederim, daha iyi oglum simdi cok sükür. 4 hafta bildirim yapmiycam ilk basta üzülmüstüm ama simdi üzülmüyorum artik.sonucta diyeti birakmiyorum aynen disiplinli bir sekilde devam edicem yediklerime.yediklerime dikkat etmeme ragmen kilom hic degismiyor tartida bu morelimi bozuyordu,sonucta su topluyorum yapacak birsey yok. su spreye gecip bir detoks yaptim mi tamamdir bu is.yeniden yarisa katilcam.gerci topladigim suyu basariyla attigimda bile tartida su an ki kilomdan kesin 3-4 kilo eksisini görecegimede eminim.cünkü minicik bir lokma bile kacamagim yok yani.

Arzucum tesekkür ederim ogluma gecmis olsun diledigin icin

yarin regl olucam ben.cubuk tarcinlarimi ve süt stogumu yaptim , hazirim tatli krizlerine birde olmuyormus krizler,esim delirir cidden.bugün adama is cikisi yorgun argin görderdim türk marketine cubuk tarcin al diye eve bir geldi sinir küpü olmus kasada kuyruk varmis.birde sicak.yazik kan beynine sicramis adamin.sen bir icme o tarcinli sütü elimden cekecegin var diye söylendi durdu tüm yemek boyunca aktara cevirdin evi, lokman hekim mi olcaksin basima diye söyleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…