deryacım tabiki izinli sayarız önemli olam psikolojin cnmkendini ne zaman hazır hissedersen o zaman bildirim yapabilirsin...
Allah dermansız dert vermesin cnm tedavini ol moralini yüksek tut gerisine Rabbimiz kafidir...ayrıca hastalıklarımız günahlarımızada keffarettir Mevlamız imtihan ediyor bizleri...acile şifalar diliyorum tatlım..
günaydin kizlar, deprsif bir hafta sonu gecirdim ama simdi iyiyim.dedim kendi kendime yapacak birsey yok Derya, öyle yada böyle atlatmak zorunda oldugun bir dönem bu.hem sükret ne dermansiz dertler var bir alti ay da daha dayan, alti ay nedir ki dedim .sonra kortizon ignelerim bitesiye kadar tartilmama karari aldim.tartida +100 gr.görsem bile dünya basima yikiliyor sanki.sizcede sorun yoksa ben 4 hafta izinli olmak istiyorum tartida.tabiki yediklerime aynen dikkat etmeye devam edicem.ve burayada gelmeye devam edicem,tartilmicam diye motivasyonum yok olmasin.beni bir 4 hafta fasulyeden sayarmisiniz aranizda ???:26:
melek umarim ishalin gecmistir, cok gecmis olsun.
arzucum migrenin tutmus, gecmis olsun.
nuhancim seninde alerjin varmis, sanada gecmis olsun,dediklerinde haklisin tedavi etmem gerekiyor öyle yada böyle.eger sansim varsa 3 hafta sonra spreye gecerim.igneler kadar sisirmiyor o beni.
banucum esinin gecmis dogum günü kutlu olsun, Allah nice beraber huzurlu ve mutlu seneler nasip etsin esin ve ailene.(amin)
alisverise cikmam gerekiyor benim.evde temizlik deterjanlarim kalmadi hic.yarin bahar temizligine baslicam.gidip eksikleri alip tamamlayayim.
herkese mutlu bir hafta dilerim
banada verir misin bu kürün tarifini.belki bende bu kürle zayıflarımbu arada hoşgeldin.benden başka kimse yok :))
Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr
Ya dün gelemedim ama inanın aklım buradaydı
Sabah kahvaltı faslı falan derken işlere giriştim sonrada KV geldi ve akşama kadar bizdeydi :26:
Kadının varlığı bile beni geriyor :26:
Neyse şükür vukuatsız atlattık diyebilirim. Bİr iki laf sokmaya kalkıştı ama anında bumerang misali geri döndü
Bir ara eşim 3.cü çocuk muhabbeti yaptıda hatun fena bozuldu bir ben eşime şartımı biliyorsun onu yerine getirirsen doğururum diyince neymiş o diye sordu anında3 + 1 daire istiyorum ancak o zaman doğururum dedim hatun bir sinirlendi ne alaka ben 3 çocuk doğurdum bir tek şey istemedim diye dedim o senin sorunun isteseymişsin eğer oğlun 3çüyü istiyorsa biraz sıkıntıya razı gelecek aslında KV ikinciyi bile duyduğunda yüzü asılmıştı hiç istemiyor bir daha doğurmamı ( aslında bende istemiyorum da neyse ) Onun kızdığı oğlunun benim her dediğime amenna demesi Eğer eşim ne çocuğu beee dese ohhh çekecekte adam çocuk delisi
Biraz temizlik yapıp öğlen yine gelirimakşamda menümü paylaşırım nasılsa
Reglm başladı sonunda ama hiç şişliğim yok şükürşu karnımın ağrısı inşallah biraz geçerde daha çabuk bitiririm işlerimi
Zencefilli Ödem atıcı kür
3 tane elma ( yıka dörde böl )
3 parmak büyüklüğünde zencefil
1/2 limon
1 çubuk tarcın
1 YK top karabiber
1 YK karanfil
Hepsini 3 litre suda 5 dakika kaynatıp süzerek cam şişe yada kavanoza doldur
Sabah öğlen akşam olmak üzere günde 3 bardak ılık yada sıcağa yakın içine bol limon sıkarak içiliyor
Aç yada tok karnına fark etmiyor hatta ayşenin bana verdiği cıktıda öneri olarak ;
sabah kahvaltı öncesi
Öğlen yemek sonrası
akşam yemek öncesi diye yazıyordu
Ben genelde yemek öncelerinde içiyorumtabi bol bolda su tüketip yediklerime dikkat ediyorum
Umarım sende faydasını görürsün
Kusura bakma biraz geç oldu ama dün giremedim malum
he canım bende öyle diyorum hamiş kalırsam büyük eve geçelim diyorumSelamün Aleyküm kizlarrrrrrr
Ya dün gelemedim ama inanın aklım buradaydı
Sabah kahvaltı faslı falan derken işlere giriştim sonrada KV geldi ve akşama kadar bizdeydi :26:
Kadının varlığı bile beni geriyor :26:
Neyse şükür vukuatsız atlattık diyebilirim. Bİr iki laf sokmaya kalkıştı ama anında bumerang misali geri döndü
Bir ara eşim 3.cü çocuk muhabbeti yaptıda hatun fena bozuldu bir ben eşime şartımı biliyorsun onu yerine getirirsen doğururum diyince neymiş o diye sordu anında3 + 1 daire istiyorum ancak o zaman doğururum dedim hatun bir sinirlendi ne alaka ben 3 çocuk doğurdum bir tek şey istemedim diye dedim o senin sorunun isteseymişsin eğer oğlun 3çüyü istiyorsa biraz sıkıntıya razı gelecek aslında KV ikinciyi bile duyduğunda yüzü asılmıştı hiç istemiyor bir daha doğurmamı ( aslında bende istemiyorum da neyse ) Onun kızdığı oğlunun benim her dediğime amenna demesi Eğer eşim ne çocuğu beee dese ohhh çekecekte adam çocuk delisi
Biraz temizlik yapıp öğlen yine gelirimakşamda menümü paylaşırım nasılsa
Reglm başladı sonunda ama hiç şişliğim yok şükürşu karnımın ağrısı inşallah biraz geçerde daha çabuk bitiririm işlerimi
Zencefilli Ödem atıcı kür
3 tane elma ( yıka dörde böl )
3 parmak büyüklüğünde zencefil
1/2 limon
1 çubuk tarcın
1 YK top karabiber
1 YK karanfil
Hepsini 3 litre suda 5 dakika kaynatıp süzerek cam şişe yada kavanoza doldur
Sabah öğlen akşam olmak üzere günde 3 bardak ılık yada sıcağa yakın içine bol limon sıkarak içiliyor
Aç yada tok karnına fark etmiyor hatta ayşenin bana verdiği cıktıda öneri olarak ;
sabah kahvaltı öncesi
Öğlen yemek sonrası
akşam yemek öncesi diye yazıyordu
Ben genelde yemek öncelerinde içiyorumtabi bol bolda su tüketip yediklerime dikkat ediyorum
Umarım sende faydasını görürsün
Kusura bakma biraz geç oldu ama dün giremedim malum
cnm hıkayenı hayranlıkla okudum benımde en buyuk korkum çocuğumun benı şişman bulması utanması 70 kılodayım ve 20 kılo vermek istıyorum sizide takıp edıcem bır topik dahavar belki daha etkılı olur çünkü bir turlukıloveremıyorum eklememde bır sakınca varmı
he canım bende öyle diyorum hamiş kalırsam büyük eve geçelim diyorumev 3+1 ama yinede küçük geliyor 4+1 iste quuuu
canım evraklarını hazırla 1 ikametgah 2 resim yaq ve su ölçümü gel işlemlerini yapalımbide 100tl topiqe ayak bastı parası alıyoss
bu kur yağ yakıcı bişimi yoksa tokmu tutuyor tadı nasıl oldukçakarışık olmalı
saqol cnm
teşekkürler tatlım
ayy çiqdemcim walla sabah sabah ne güldüm anlatamam Allah'ta seni güldürsün emii çokmu kattın kıss sütü benim yaptıqım süt falan kokmuyor
geçmiş olsun canım
açılınnnnn melek geliyoooo
e yaniiioldukça bilimsel yaklaşıyorsunuz sevdım burayı 100 tlyıe verelımartık napalım sonuçta yağlardan kurtulucaz
1,5 su bardağı kattımmm fazla mı
Geçmiş olsun abalcım bilirim o ağrıyı çok zor dünya yıkılsa umrunda olmuyor :44::44:günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum
miqrenim hala devam ediyor ilça aldım inşallah iyi gelir :26:
Benim abim gibi demek ki kıl yemek konusundaGünaydın Herkese
Kızlar dün sabah gözleme yapmaya çalıştım ilk defa ama bana göre değilmiş yapamadım mm unundan mı yoksa benim becereksizliğimdenmi bilemedim hamur açarken yırtılıyordu...Eşimde tutturdu hamurunu yaparken Annemi arasaydın ya OlduHer şey i arayıp annesine sormamı istiyor beyefendi...
Arzu Cumartesi günü kardeşim geldiğinden dolayı senin dediğin gibi çorbayı yaptım beğendim gerçekten güzel sağolAma eşim bu süt kokuyor diyor. ee bende tabi süt kokacak sütlü şehriye çorbası dedimmm beyefendi beğenmemiş sen misin beğenmeyen pazar günü de aynı çorbayı yaptım uyuzluğuna değilmi
HERkeze gunaydınnn
hızlı bır donus yaptım sahalara bu hafta cok hızlı gelıyorumm
bugunku menum
sabah
yumurta 0 p
zeytın 1,5 p
peynır 0,5
Geçmiş olsun abalcım bilirim o ağrıyı çok zor dünya yıkılsa umrunda olmuyor :44::44:günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum
Benim abim gibi demek ki kıl yemek konusundaGünaydın Herkese
Kızlar dün sabah gözleme yapmaya çalıştım ilk defa ama bana göre değilmiş yapamadım mm unundan mı yoksa benim becereksizliğimdenmi bilemedim hamur açarken yırtılıyordu...Eşimde tutturdu hamurunu yaparken Annemi arasaydın ya OlduHer şey i arayıp annesine sormamı istiyor beyefendi...
Arzu Cumartesi günü kardeşim geldiğinden dolayı senin dediğin gibi çorbayı yaptım beğendim gerçekten güzel sağolAma eşim bu süt kokuyor diyor. ee bende tabi süt kokacak sütlü şehriye çorbası dedimmm beyefendi beğenmemiş sen misin beğenmeyen pazar günü de aynı çorbayı yaptım uyuzluğuna değilmi
HERkeze gunaydınnn
bugunku menum
sabah
yumurta 0 p
zeytın 1,5 p
peynır 0,5
Geçmiş olsun abalcım bilirim o ağrıyı çok zor dünya yıkılsa umrunda olmuyor :44::44:
Benim abim gibi demek ki kıl yemek konusundadiğer yorumunda okudum bence süt fazla gelmiş
ortalık kızıştı desene hadi hepimize hayırlı olsun bu hafta
havada aşk kokusu varr:82::82:
günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum
HERkeze gunaydınnn
bugunku menum
sabah
yumurta 0 p
zeytın 1,5 p
peynır 0,5
herkese günaydın.iyi haftalar....aman allah ım bu ne baş ağrısı.dün hafiften ağrıyodu ama bu sabah çok kötüyüm.beynim zonkluyo resmen.gözlerimden damar atıyo.haftaya kötü başladım ama yinede motivasyonumu düşürmemeye çalışcam.daha bişey yemedim.dün köy yumurtası getirdim.gidip onu haşlayım.kahvaltı yapıyım.sonrada pazara gidiyim.belki açık hava iyi gelir.
BU SAATE dek olan menum
sabah
yumurta 0 p
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
ara
20 gr antep 3 p
ogle
et doner 0 p
az salata ve ayran 5 p
ara
yok
ben basladımmı tam baslıyom zannımca baksanıza puanıma 10 p deyım aksamıda en fazla 5 ıle kaparsam gunu 15 p ıle bıtırıom vur deyınce ölduruom bende