Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sagol canim, moral verici cümlelerin icin,evet morelimi yüksek tutucam.hem gecicek zaten.Allah beterinden korusun demi tabi gelip yemek listemi vermeye devam edeyim diyorum.disiplini birakmamak lazim sonra neme lazim azitirim filan yediklerimde hatta simdi sabah yediklerimi yazayim ben :)

sabah kahvaltisi

1 kase diyet sütlü müsli.icinde taze dogranmis bir elma ve 10 tane findik vardi :))

TESEKKUR ederım canım sende moralını yuksek tut canım once saglık

Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr

Ya dün gelemedim ama inanın aklım buradaydı
Sabah kahvaltı faslı falan derken işlere giriştim sonrada KV geldi ve akşama kadar bizdeydi :26:
Kadının varlığı bile beni geriyor :26:
Neyse şükür vukuatsız atlattık diyebilirim. Bİr iki laf sokmaya kalkıştı ama anında bumerang misali geri döndü

Bir ara eşim 3.cü çocuk muhabbeti yaptıda hatun fena bozuldu bir ben eşime şartımı biliyorsun onu yerine getirirsen doğururum diyince neymiş o diye sordu anında 3 + 1 daire istiyorum ancak o zaman doğururum dedim hatun bir sinirlendi ne alaka ben 3 çocuk doğurdum bir tek şey istemedim diye dedim o senin sorunun isteseymişsin eğer oğlun 3çüyü istiyorsa biraz sıkıntıya razı gelecek aslında KV ikinciyi bile duyduğunda yüzü asılmıştı hiç istemiyor bir daha doğurmamı ( aslında bende istemiyorum da neyse ) Onun kızdığı oğlunun benim her dediğime amenna demesi Eğer eşim ne çocuğu beee dese ohhh çekecekte adam çocuk delisi

Biraz temizlik yapıp öğlen yine gelirim akşamda menümü paylaşırım nasılsa
Reglm başladı sonunda ama hiç şişliğim yok şükür şu karnımın ağrısı inşallah biraz geçerde daha çabuk bitiririm işlerimi

banada verir misin bu kürün tarifini.belki bende bu kürle zayıflarım bu arada hoşgeldin.benden başka kimse yok :))

Zencefilli Ödem atıcı kür

3 tane elma ( yıka dörde böl )
3 parmak büyüklüğünde zencefil
1/2 limon
1 çubuk tarcın
1 YK top karabiber
1 YK karanfil

Hepsini 3 litre suda 5 dakika kaynatıp süzerek cam şişe yada kavanoza doldur
Sabah öğlen akşam olmak üzere günde 3 bardak ılık yada sıcağa yakın içine bol limon sıkarak içiliyor
Aç yada tok karnına fark etmiyor hatta ayşenin bana verdiği cıktıda öneri olarak ;
sabah kahvaltı öncesi
Öğlen yemek sonrası
akşam yemek öncesi diye yazıyordu
Ben genelde yemek öncelerinde içiyorum tabi bol bolda su tüketip yediklerime dikkat ediyorum

Umarım sende faydasını görürsün
Kusura bakma biraz geç oldu ama dün giremedim malum

cnm hıkayenı hayranlıkla okudum benımde en buyuk korkum çocuğumun benı şişman bulması utanması 70 kılodayım ve 20 kılo vermek istıyorum sizide takıp edıcem bır topik dahavar belki daha etkılı olur çünkü bir turlukıloveremıyorum eklememde bır sakınca varmı

bu kur yağ yakıcı bişimi yoksa tokmu tutuyor tadı nasıl oldukçakarışık olmalı

he canım bende öyle diyorum hamiş kalırsam büyük eve geçelim diyorum ev 3+1 ama yinede küçük geliyor 4+1 iste quuuu

canım evraklarını hazırla 1 ikametgah 2 resim yaq ve su ölçümü gel işlemlerini yapalım bide 100tl topiqe ayak bastı parası alıyoss

oldukça bilimsel yaklaşıyorsunuz sevdım burayı 100 tlyıe verelımartık napalım sonuçta yağlardan kurtulucaz

bu kur yağ yakıcı bişimi yoksa tokmu tutuyor tadı nasıl oldukçakarışık olmalı

Yok canım bu ödem atıcı kür yani vucudun su tutuyorsa en ufak şeyde bu çok etkili oluyor
Mesela ben iki üç parça turşu yediğim an ertesi gün anında ödem oluşur yada regl öncesinde iyice ramazan davulu gibi gergin olurdum ama şu an regl olduğum halde hiç şişlik hissetmiyorum
Hem tartıda ufak bir oynama bile insanı motive ediyor daha dikkatli davranmaya yardımcı oluyor

Bu arada tadı aslında çok kötü değil ama bir iki gün alışana kadar biraz zor içmiştim
Karanfil tadı ve zencefil tadı ön plana çıkıyor ama içilmeyecek gibi değil

1,5 su bardağı kattımmm fazla mı

oldukça bilimsel yaklaşıyorsunuz sevdım burayı 100 tlyıe verelımartık napalım sonuçta yağlardan kurtulucaz
e yaniii bizde bozdurup bozdurup harcarız 100 tlyi

1,5 su bardağı kattımmm fazla mı

canım ben şehriyeleri haşlayınca çorba kıvamında kalıyor üstüne sütü göz kararı ekliyorum 1 bardaktan daha azdır diye düşünüyorum..

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum
miqrenim hala devam ediyor ilça aldım inşallah iyi gelir :26:
Geçmiş olsun abalcım bilirim o ağrıyı çok zor dünya yıkılsa umrunda olmuyor :44::44:
Benim abim gibi demek ki kıl yemek konusunda diğer yorumunda okudum bence süt fazla gelmiş
HERkeze gunaydınnn

hızlı bır donus yaptım sahalara bu hafta cok hızlı gelıyorumm

bugunku menum

sabah
yumurta 0 p
zeytın 1,5 p
peynır 0,5

ortalık kızıştı desene hadi hepimize hayırlı olsun bu hafta

Geçmiş olsun abalcım bilirim o ağrıyı çok zor dünya yıkılsa umrunda olmuyor :44::44:
Benim abim gibi demek ki kıl yemek konusunda diğer yorumunda okudum bence süt fazla gelmiş
HERkeze gunaydınnn

bugunku menum

sabah
yumurta 0 p
zeytın 1,5 p
peynır 0,5

ortalık kızıştı desene hadi hepimize hayırlı olsun bu hafta

Kızlarrr az önce kahvaltı yaptım daha yaa sabah 7 de kalktım o kadar yorgundum ki temizliğe başladım da:26: parmak uçlarım bile ağıryor sabah saat 4 kere çalmış sonuncusunu duydum o derece yani neyse sabah kalktım bi ara abimin yatağında oturuyodum sora uzandım snra kalkayım da çayı koyayım dedim deyiş o deyiş amma uyumuşum bi kalktım saat 12 ye geliyo

saqol tatlım

Kahvaltı; Salatalık zeytin peynir yumurta şekersiz çay ve 2 dl ekmek

Ara: 4-5 tane kayısı kurusu

Öğlen: 3-4 tane mantı çok güzel yapmışım

Ara: yeşil çay

Akşam: 8 gibi arkadaşıma gidicem orda yicez bakalım ne çıkarsa bahtımıza

2.5 lt su 3 olabilir. Bol bol temizlik

Sabah
1 adet Yumurta
2 adet Zeytin
Beyaz Peynir
1 dilim Uno Denge Ekmeği

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
1 tavuk Fırında Butu
Yoğurtlu Semiz Otu
1 yemek kaşığı Salata

Ara
5 adet Çilek
125 Gram Yoğurt

Akşam
Ciğer Sote
Salata

Ara
Limon Damlatılmış Soda
Su 3,5 Litre

havada aşk kokusu varr :82::82:

Ablacım umarım geçmiştir ağrın gerçekten hayat anlamsız gelıyor bende de var aynısı regl dönemınde gelen

HERkeze gunaydınnn

bugunku menum

sabah
yumurta 0 p
zeytın 1,5 p
peynır 0,5

Sevındım ablacım dıyete döndüğüne hayırlı olsun

Geçmiş olsun

BU SAATE dek olan menum

sabah
yumurta 0 p
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p

ara
20 gr antep 3 p

ogle
et doner 0 p
az salata ve ayran 5 p

ara
yok

ben basladımmı tam baslıyom zannımca baksanıza puanıma 10 p deyım aksamıda en fazla 5 ıle kaparsam gunu 15 p ıle bıtırıom vur deyınce ölduruom bende

Bugünkü menüm

Kahvaltı (öğle saatınde)
2 dılım kızarmış ekmek
bıraz peynır

Ara
1 kupa kahve

Akşam
Mercımek yapıcakmış annem yanında da salata ya da yoğurt yerım

Çook yorgunum kızarl vücudum öyle hamlaşmış kı hafta sonu yürüdüm dıye bacaklarımdan et bölünmüş resmen adım atamıyorum çok ağrıyor yataktan anca kalktım canım hıçbır şey ıstemıyor ders bıle çalışamadım bugün çok huzursuz hıssedıyorum kendımı

Bu konuda da birbirimize benziyoruz Bende bırakırsam çok yiyorum yemezsem hiç yemiyorummmmm ama bununu bir ortası alması lazım İlerki hayatımızda kilo almamız şart canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…