Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

deryacım tabiki izinli sayarız önemli olam psikolojin cnm :KK34: kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman bildirim yapabilirsin...
Allah dermansız dert vermesin cnm tedavini ol moralini yüksek tut gerisine Rabbimiz kafidir...ayrıca hastalıklarımız günahlarımızada keffarettir Mevlamız imtihan ediyor bizleri...acile şifalar diliyorum tatlım..

:KK54::KK54::KK54: sagol canim, moral verici cümlelerin icin,evet morelimi yüksek tutucam.hem gecicek zaten.Allah beterinden korusun demi :KK16: tabi gelip yemek listemi vermeye devam edeyim diyorum.disiplini birakmamak lazim sonra neme lazim azitirim filan yediklerimde:KK1: hatta simdi sabah yediklerimi yazayim ben :)

sabah kahvaltisi

1 kase diyet sütlü müsli.icinde taze dogranmis bir elma ve 10 tane findik vardi :))

günaydin kizlar, deprsif bir hafta sonu gecirdim ama simdi iyiyim.dedim kendi kendime yapacak birsey yok Derya, öyle yada böyle atlatmak zorunda oldugun bir dönem bu.hem sükret ne dermansiz dertler var bir alti ay da daha dayan, alti ay nedir ki dedim .sonra kortizon ignelerim bitesiye kadar tartilmama karari aldim.tartida +100 gr.görsem bile dünya basima yikiliyor sanki.sizcede sorun yoksa ben 4 hafta izinli olmak istiyorum tartida.tabiki yediklerime aynen dikkat etmeye devam edicem.ve burayada gelmeye devam edicem,tartilmicam diye motivasyonum yok olmasin.beni bir 4 hafta fasulyeden sayarmisiniz aranizda ???:26:

melek umarim ishalin gecmistir, cok gecmis olsun.
arzucum migrenin tutmus, gecmis olsun.
nuhancim seninde alerjin varmis, sanada gecmis olsun,dediklerinde haklisin tedavi etmem gerekiyor öyle yada böyle.eger sansim varsa 3 hafta sonra spreye gecerim.igneler kadar sisirmiyor o beni.
banucum esinin gecmis dogum günü kutlu olsun, Allah nice beraber huzurlu ve mutlu seneler nasip etsin esin ve ailene.(amin)

alisverise cikmam gerekiyor benim.evde temizlik deterjanlarim kalmadi hic.yarin bahar temizligine baslicam.gidip eksikleri alip tamamlayayim.

herkese mutlu bir hafta dilerim :KK16:

TESEKKUR ederım canım :KK16::KK16::KK16: sende moralını yuksek tut canım once saglık En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK

Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr :KK3:

Ya dün gelemedim ama inanın aklım buradaydı :KK53:
Sabah kahvaltı faslı falan derken işlere giriştim sonrada KV geldi ve akşama kadar bizdeydi :26:
Kadının varlığı bile beni geriyor :26:
Neyse şükür vukuatsız atlattık diyebilirim. Bİr iki laf sokmaya kalkıştı ama anında bumerang misali geri döndü :KK1:

Bir ara eşim 3.cü çocuk muhabbeti yaptıda hatun fena bozuldu bir ben eşime şartımı biliyorsun onu yerine getirirsen doğururum diyince neymiş o diye sordu anında :KK1: 3 + 1 daire istiyorum ancak o zaman doğururum dedim :KK60: hatun bir sinirlendi ne alaka ben 3 çocuk doğurdum bir tek şey istemedim diye :KK1: dedim o senin sorunun isteseymişsin eğer oğlun 3çüyü istiyorsa biraz sıkıntıya razı gelecek :KK1: aslında KV ikinciyi bile duyduğunda yüzü asılmıştı :KK1: hiç istemiyor bir daha doğurmamı ( aslında bende istemiyorum da :KK1: neyse ) Onun kızdığı oğlunun benim her dediğime amenna demesi :KK60: Eğer eşim ne çocuğu beee dese ohhh çekecekte adam çocuk delisi :KK60:

Biraz temizlik yapıp öğlen yine gelirim :KK34: akşamda menümü paylaşırım nasılsa :KK34:
Reglm başladı sonunda ama hiç şişliğim yok şükür :KK34: şu karnımın ağrısı inşallah biraz geçerde daha çabuk bitiririm işlerimi :KK34:

banada verir misin bu kürün tarifini.belki bende bu kürle zayıflarım:KK53::KK53: bu arada hoşgeldin.benden başka kimse yok :))

Zencefilli Ödem atıcı kür

3 tane elma ( yıka dörde böl )
3 parmak büyüklüğünde zencefil
1/2 limon
1 çubuk tarcın
1 YK top karabiber
1 YK karanfil

Hepsini 3 litre suda 5 dakika kaynatıp süzerek cam şişe yada kavanoza doldur :KK34:
Sabah öğlen akşam olmak üzere günde 3 bardak ılık yada sıcağa yakın içine bol limon sıkarak içiliyor :KK34:
Aç yada tok karnına fark etmiyor hatta ayşenin bana verdiği cıktıda öneri olarak ;
sabah kahvaltı öncesi
Öğlen yemek sonrası
akşam yemek öncesi diye yazıyordu :KK34:
Ben genelde yemek öncelerinde içiyorum :KK34: tabi bol bolda su tüketip yediklerime dikkat ediyorum :KK34:

Umarım sende faydasını görürsün :KK34:
Kusura bakma biraz geç oldu ama dün giremedim malum :KK34:

cnm hıkayenı hayranlıkla okudum benımde en buyuk korkum çocuğumun benı şişman bulması utanması 70 kılodayım ve 20 kılo vermek istıyorum sizide takıp edıcem bır topik dahavar belki daha etkılı olur çünkü bir turlukıloveremıyorum eklememde bır sakınca varmı

Sabah kahvaltı faslı falan derken işlere giriştim sonrada KV geldi ve akşama kadar bizdeydi :26:
Neyse şükür vukuatsız atlattık diyebilirim. Bİr iki laf sokmaya kalkıştı ama anında bumerang misali geri döndü :KK1:

Bir ara eşim 3.cü çocuk muhabbeti yaptıda hatun fena bozuldu bir ben eşime şartımı biliyorsun onu yerine getirirsen doğururum diyince neymiş o diye sordu anında :KK1: 3 + 1 daire istiyorum ancak o zaman doğururum dedim :KK60: hatun bir sinirlendi ne alaka ben 3 çocuk doğurdum bir tek şey istemedim diye :KK1: dedim o senin sorunun isteseymişsin eğer oğlun 3çüyü istiyorsa biraz sıkıntıya razı gelecek :KK1: aslında KV ikinciyi bile duyduğunda yüzü asılmıştı :KK1: hiç istemiyor bir daha doğurmamı ( aslında bende istemiyorum da :KK1: neyse ) Onun kızdığı oğlunun benim her dediğime amenna demesi :KK60: Eğer eşim ne çocuğu beee dese ohhh çekecekte adam çocuk delisi :KK60:

Biraz temizlik yapıp öğlen yine gelirim :KK34: akşamda menümü paylaşırım nasılsa :KK34:
Reglm başladı sonunda ama hiç şişliğim yok şükür :KK34: şu karnımın ağrısı inşallah biraz geçerde daha çabuk bitiririm işlerimi :KK34:

1/2 limon
1 çubuk tarcın
1 YK top karabiber
1 YK karanfil

Hepsini 3 litre suda 5 dakika kaynatıp süzerek cam şişe yada kavanoza doldur :KK34:
Sabah öğlen akşam olmak üzere günde 3 bardak ılık yada sıcağa yakın içine bol limon sıkarak içiliyor :KK34:
Aç yada tok karnına fark etmiyor hatta ayşenin bana verdiği cıktıda öneri olarak ;
sabah kahvaltı öncesi
Öğlen yemek sonrası
Ben genelde yemek öncelerinde içiyorum :KK34: tabi bol bolda su tüketip yediklerime dikkat ediyorum :KK34:

bu kur yağ yakıcı bişimi yoksa tokmu tutuyor tadı nasıl oldukçakarışık olmalı

1/2 limon
1 çubuk tarcın
1 YK top karabiber
1 YK karanfil

sabah kahvaltı öncesi
Öğlen yemek sonrası

he canım bende öyle diyorum hamiş kalırsam büyük eve geçelim diyorum:KK24::KK24::KK24: ev 3+1 ama yinede küçük geliyor 4+1 iste quuuu:KK23::KK23::KK23:
cnm hıkayenı hayranlıkla okudum benımde en buyuk korkum çocuğumun benı şişman bulması utanması 70 kılodayım ve 20 kılo vermek istıyorum sizide takıp edıcem bır topik dahavar belki daha etkılı olur çünkü bir turlukıloveremıyorum eklememde bır sakınca varmı

canım evraklarını hazırla 1 ikametgah 2 resim yaq ve su ölçümü gel işlemlerini yapalım :KK34: bide 100tl topiqe ayak bastı parası alıyoss :KK14::KK14::KK14:

he canım bende öyle diyorum hamiş kalırsam büyük eve geçelim diyorum:KK24::KK24::KK24: ev 3+1 ama yinede küçük geliyor 4+1 iste quuuu:KK23::KK23::KK23:

canım evraklarını hazırla 1 ikametgah 2 resim yaq ve su ölçümü gel işlemlerini yapalım :KK34: bide 100tl topiqe ayak bastı parası alıyoss :KK14::KK14::KK14:

oldukça bilimsel yaklaşıyorsunuz sevdım burayı 100 tlyıe verelımartık napalım sonuçta yağlardan kurtulucaz

bu kur yağ yakıcı bişimi yoksa tokmu tutuyor tadı nasıl oldukçakarışık olmalı

Yok canım bu ödem atıcı kür yani vucudun su tutuyorsa en ufak şeyde bu çok etkili oluyor :KK34:
Mesela ben iki üç parça turşu yediğim an ertesi gün anında ödem oluşur yada regl öncesinde iyice ramazan davulu gibi gergin olurdum ama şu an regl olduğum halde hiç şişlik hissetmiyorum :KK34:
Hem tartıda ufak bir oynama bile insanı motive ediyor daha dikkatli davranmaya yardımcı oluyor :KK34:

Bu arada tadı aslında çok kötü değil ama bir iki gün alışana kadar biraz zor içmiştim :KK34:
Karanfil tadı ve zencefil tadı ön plana çıkıyor ama içilmeyecek gibi değil :KK34:

oldukça bilimsel yaklaşıyorsunuz sevdım burayı 100 tlyıe verelımartık napalım sonuçta yağlardan kurtulucaz
e yaniii :KK14::KK14: bizde bozdurup bozdurup harcarız 100 tlyi :KK8::KK8::KK8:

1,5 su bardağı kattımmm fazla mı :KK1:

canım ben şehriyeleri haşlayınca çorba kıvamında kalıyor üstüne sütü göz kararı ekliyorum 1 bardaktan daha azdır diye düşünüyorum..

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum :KK16::KK16::KK16:
miqrenim hala devam ediyor ilça aldım inşallah iyi gelir :26:
Geçmiş olsun abalcım bilirim o ağrıyı çok zor dünya yıkılsa umrunda olmuyor :44::44:
Günaydın Herkese :KK16:

Kızlar dün sabah gözleme yapmaya çalıştım ilk defa ama bana göre değilmiş yapamadım mm unundan mı yoksa benim becereksizliğimdenmi bilemedim hamur açarken yırtılıyordu...Eşimde tutturdu hamurunu yaparken Annemi arasaydın ya Oldu :KK47: Her şey i arayıp annesine sormamı istiyor beyefendi...

Arzu Cumartesi günü kardeşim geldiğinden dolayı senin dediğin gibi çorbayı yaptım beğendim gerçekten güzel sağol :KK16: Ama eşim bu süt kokuyor diyor. ee bende tabi süt kokacak sütlü şehriye çorbası dedimmm beyefendi beğenmemiş sen misin beğenmeyen pazar günü de aynı çorbayı yaptım uyuzluğuna değilmi :KK22:
Benim abim gibi demek ki kıl yemek konusunda:KK1: diğer yorumunda okudum bence süt fazla gelmiş :KK9::KK9:
HERkeze gunaydınnnEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

hızlı bır donus yaptım sahalara bu hafta cok hızlı gelıyorumm :KK55::KK55::KK55:

bugunku menum

sabah
yumurta 0 p
zeytın 1,5 p
peynır 0,5

:KK51:

ortalık kızıştı desene hadi hepimize hayırlı olsun bu hafta:21::21:

Geçmiş olsun abalcım bilirim o ağrıyı çok zor dünya yıkılsa umrunda olmuyor :44::44:
Günaydın Herkese :KK16:

Kızlar dün sabah gözleme yapmaya çalıştım ilk defa ama bana göre değilmiş yapamadım mm unundan mı yoksa benim becereksizliğimdenmi bilemedim hamur açarken yırtılıyordu...Eşimde tutturdu hamurunu yaparken Annemi arasaydın ya Oldu :KK47: Her şey i arayıp annesine sormamı istiyor beyefendi...

Arzu Cumartesi günü kardeşim geldiğinden dolayı senin dediğin gibi çorbayı yaptım beğendim gerçekten güzel sağol :KK16: Ama eşim bu süt kokuyor diyor. ee bende tabi süt kokacak sütlü şehriye çorbası dedimmm beyefendi beğenmemiş sen misin beğenmeyen pazar günü de aynı çorbayı yaptım uyuzluğuna değilmi :KK22:
Benim abim gibi demek ki kıl yemek konusunda:KK1: diğer yorumunda okudum bence süt fazla gelmiş :KK9::KK9:

hızlı bır donus yaptım sahalara bu hafta cok hızlı gelıyorumm :KK55::KK55::KK55:

bugunku menum

sabah
yumurta 0 p
zeytın 1,5 p
peynır 0,5

Kızlarrr az önce kahvaltı yaptım daha yaa sabah 7 de kalktım o kadar yorgundum ki temizliğe başladım da:26: parmak uçlarım bile ağıryor sabah saat 4 kere çalmış sonuncusunu duydum o derece yani :KK53: neyse sabah kalktım bi ara abimin yatağında oturuyodum sora uzandım snra kalkayım da çayı koyayım dedim deyiş o deyiş :KK9::KK9: amma uyumuşum bi kalktım saat 12 ye geliyo :KK17:

saqol tatlım :KK16:

Kahvaltı; Salatalık zeytin peynir yumurta şekersiz çay ve 2 dl ekmek

Ara: 4-5 tane kayısı kurusu

Öğlen: 3-4 tane mantı :KK56: çok güzel yapmışım

Ara: yeşil çay

Akşam: 8 gibi arkadaşıma gidicem orda yicez bakalım ne çıkarsa bahtımıza

2.5 lt su 3 olabilir. Bol bol temizlik :KK9:

Sabah
1 adet Yumurta
2 adet Zeytin
Beyaz Peynir
1 dilim Uno Denge Ekmeği

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
1 tavuk Fırında Butu
Yoğurtlu Semiz Otu
1 yemek kaşığı Salata

Ara
5 adet Çilek
125 Gram Yoğurt

Akşam
Ciğer Sote
Salata

Ara
Limon Damlatılmış Soda
Su 3,5 Litre

havada aşk kokusu varr :KK73: :82::82:

:KK53: :KK17:

Ablacım umarım geçmiştir ağrın gerçekten hayat anlamsız gelıyor bende de var aynısı regl dönemınde gelen :KK14:

bugunku menum

sabah
yumurta 0 p
zeytın 1,5 p
peynır 0,5

Sevındım ablacım dıyete döndüğüne hayırlı olsun :KK16:

herkese günaydın.iyi haftalar....aman allah ım bu ne baş ağrısı:KK43:.dün hafiften ağrıyodu ama bu sabah çok kötüyüm.beynim zonkluyo resmen.gözlerimden damar atıyo.haftaya kötü başladım ama yinede motivasyonumu düşürmemeye çalışcam.daha bişey yemedim.dün köy yumurtası getirdim.gidip onu haşlayım.kahvaltı yapıyım.sonrada pazara gidiyim.belki açık hava iyi gelir.

Geçmiş olsun :KK71:

BU SAATE dek olan menum

sabah
yumurta 0 p
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p

ara
20 gr antep 3 p

ogle
et doner 0 p
az salata ve ayran 5 p

ara
yok

:KK14::KK14::KK14: ben basladımmı tam baslıyom zannımca baksanıza puanıma 10 p deyım aksamıda en fazla 5 ıle kaparsam gunu 15 p ıle bıtırıom vur deyınce ölduruom bende :KK14::KK14::KK14::KK14:

Bugünkü menüm :KK56:

Kahvaltı (öğle saatınde)
2 dılım kızarmış ekmek
bıraz peynır

Ara
1 kupa kahve

Akşam
Mercımek yapıcakmış annem yanında da salata ya da yoğurt yerım

Çook yorgunum kızarl vücudum öyle hamlaşmış kı hafta sonu yürüdüm dıye bacaklarımdan et bölünmüş resmen adım atamıyorum çok ağrıyor yataktan anca kalktım canım hıçbır şey ıstemıyor ders bıle çalışamadım bugün çok huzursuz hıssedıyorum kendımı :KK14:

BU SAATE dek olan menum

sabah
yumurta 0 p
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p

ara
20 gr antep 3 p

ogle
et doner 0 p
az salata ve ayran 5 p

ara
yok

:KK14::KK14::KK14: ben basladımmı tam baslıyom zannımca baksanıza puanıma 10 p deyım aksamıda en fazla 5 ıle kaparsam gunu 15 p ıle bıtırıom vur deyınce ölduruom bende :KK14::KK14::KK14::KK14:

Bu konuda da birbirimize benziyoruz :KK53: Bende bırakırsam çok yiyorum yemezsem hiç yemiyorummmmm ama bununu bir ortası alması lazım İlerki hayatımızda kilo almamız şart canım

X