Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

lazımmı kızlar

Eklentiler

• $483446_428963073862274_2040583334_n.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 32
kızlar şu soğan suyunu nasıl yapıcaz tam bilen biri anlatsın ya biri 10 dk diyor bri 3 dk diyor :44::44:

Merhaba kızlarr
Dışarı çıkıcam ama ne gıysem polemığınden dolayı çıldırmak üzereyım
Gıydığım her şeyden oram burak çıkıyo ya kışın kolay oluyodu uzun kabanı geçırınce üzerime her şey gızlenıyordu ama hava güzelleşıyor artık
Havanın düzelmesıne üzülen tek ınsan ben mıyım acaba
Gıdıp bıraz daha ağlayayım barı

Gıtmeden kahvaltımı da yazayım
1 dılım ekmek
yarım haşlanmış yumurta
1 ınce dılım kaşar
1 küçük bardak meyve suyu

şu an tok hıssedıyorum dışarıda ıce tea falan ıçerım umarım kaçamak falan yapmam :18:
Akşama da anneannemde kalıcam yarın görüşürüz artık kızlar, kendınıze ıyı bakın

bu işi en zor yürüten benim heralde.birazdan markete gidip evde olmayan eksikleri alıcam.sonra oturup poğaça pasta kurabiye yapcam.bu hafta 3. yapışım olacak ama ben 1 lokma bile yemiyorum.acaba günah oluyo mu diyede düşünmeden yapamıyorum.vücuduma eziyet ediyo muyum acaba?canım çok istemiyo aslında.yaparken kokusundan doyuyorum sanırım.tadına bakmıyorum.bu yüzdende nasıl olmuş bilmiyorum.ona buna yalvarıyorum bi yiyip tadına bakın diye...neyse ben böyle mutluyum sanırım.psikolojim düzelmeye başlıyo sanırım.herşeye kızıp haykırmıyorum

Sabah
Haşlanmış Yumurta
2 adet Zeytin
Beyaz PEynir
ÇEcil PEynir
Uno Denge EKmeği

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
1 kase Kıymalı Tarhana Çorbası
Salata

Ara
125 Gram Yoğurt
Türk kahvesi

Akşam
2 adet İslim Kepabı
Salata

Ara
Limon Damlatılmış Soda
2,5 Litre Su

Spor
20 dakika su şişeleriler kol hareketleri ve koordinasyon hareketleri

canım bebiş çizelgesi yapmışsın bebişşşşş geliyooo ozamannnn Rabbim hayırlısıyla saqlıklı bir hamilelik ve bebiş nasip etsin canım tebriklerrr

Amaannnn kızlarrrr hava bir sıcak bir sıcak anam daha nisandayız yazın napıcaz öldüm bittim güneş gözlüklerimide almamışım hep yandım bugün Eyüp Sultan Hazretleri her zamankinden kat kat daha kalabalıktı bugün maşallah sohbet dinlemeye yüzlerce kişi gelmiş Allah hepsinden razı olsun.. amin... dönüştede dışarda yemek yedik biraz önce eve geldik sanki yürüyerek gitmişim gibi ayaklarım aqrıdan kopuyor biraz uzanıp dinlenicem kızlar

menüm

kahvaltı
pastırmalı yumurta
domates
salatalık
peynir

ara
2 kaşık dondurma

akşamüstü
ızgara köfte
salata
ayran

ara
kızlar ya elma yerim yada türk kahvesi içerim bilmiyorum önce uzanıp biraz dinleneyim kalkınca bakarım

2-2.5 litre su ancak olur dışarda olunca böyle oluyor

hadi bana müsade

bugün yediklerim

sabah;
3 4 zeytin
biraz peynir
fındıktan az büyük mayalı hamurdan peynirli sac börek yaptım kendime.minicik küçücüktü ama

ara;
2 kayısı
1 bardak şekersiz nescafe

öğlen;
2 tabak pırasa

ara;
yok

akşam;
2 kaşık domatesli biberli köfteli sebze yemeği
2 kaşık salata

2 litreyi geçti sanırım içtiğim su.şimdiye kadar sadece 10 tane mekik çektim.bu saate kadar poğaça kurabiye yaptım.yeni çıktım mutfaktan.az durup mekik çekicem.sonrada yatarım.

SElam kızlarrrrrrrrr

Çok geçte olsa gelebildim
Bugün sabahtan beri bir koşturmacadır gitti Önce kahvaltı etmeden KVnin taşınacağı evi görmeye gittik ( eşyaları sığacakmı diye ölçü falan aldık ) aslında ev hoş ama işte muhitti pek tekin değil :26: ama taktı ille orada oturacağım diye.
Sonra direk eski evine gelip oradada eşyaların ölçülerini aldık sığarmı diye ki hepside sığıyor
Kvyi annesine bıraktıktan sonrada kahvaltılık birşeyler aldık ve eve döndük.
Kahvaltı faslı tabi 12yi buldu hatun kendini araya sokmasa olmaz inat işte
Komşu ablam geldi sonra olağan kahve faslına ve ara öğün olarak şekersiz kahvemi içtim bir yandan da ona ayşeini ödem sökücü zencefilli küründen yaptık
Öğleden sonrada ancak hazırlanıp amcamlara gitmek üzere yola çıktık Akşam yemeğini saat 6ya geliyordu yedik tabi ben cıkmadan bir koca bardak ayran içtim çünkü koşturmacadan birde kahvaltı geç olunca öğle yemeği arada kaynadı gibi birşey oldu :26:
Akşam yemeğini de fazla kaçırmadım şükür
Neyse yarın Spor salonunda yarım saat fazla çalışırım ki en azından bu düzensizliği telafi ederim sonuçta çok yemesemde benim düzenim gitti bugün

Aklım bugün hep buradaydı ama çok yorgun olduğumdan ancak bir mesajlıkda olsa bakayım dedim

Hepinizi kocaman öpüyorum
Yarın hepimiz için çok daha verimli bir gün olur

Hayırlı gecelerrrrrrrrrr herkese

selamün aleyküm hayırlı güzel hafta sonları olsun inşallah

faydası olduysa ne mutlu bana banuşum

Olmazmı şekerim Yengeme bile tarifi verdim Oda yarın malzemeleri aldırıp yapayım bari dedi birde bana nasıl olduysa ay kız yanların boşalmış baya fark var demezmi inanılmaz motivasyon oldu bana tabi bende hazır kilodan açılmışken eee yenge sen kaç kilosun dedim 70 demezmi Allah dedim senin tependen baksın tabi içimden rahat 80in üzerinde olduğu halde 70 kiloyum diye idda etti tabi bende o an mecbur inanmış gibi yaptım Yahu ben çekinmiyorum kilomu söylerken
Hayır birde hatunu gör çistaları bile benimkilerin iki misli
Benim zayıfladığımı gördü ya artık eksin oda rejime girer Ödem sökücüyü bile hemen kağıt kalem alıp yazdı sanki sırf bu kür beni zayıflattı sanıyor

banada verir misin bu kürün tarifini.belki bende bu kürle zayıflarım bu arada hoşgeldin.benden başka kimse yok :))

Son düzenleme:
Hepinize sevgiler,

hasta olan arkadasima geçmis olsun.. bebişi olan arkadasima tebrikler... kocasının doğum günü kutlayan cecosuma mutlu yillar.. (kayinvalideye hayirli evler)

sahgizemim alerji durumu çok zor bişe bende dün baharla birilkte nefes alamama duruma geldim...gözüm burnum hapsuruklarım mafiperisanim... sende tedavine devam et bence bu dertten kurtulmak gerek.. bende alejim için bir kaç ay sonra ozon tedavisi düsünüyorum.

Ben çok yogun bir hafta gecirdim... Dünde evde temizlik vardı. Bende kendimi sokoklara attım. Kadiköy moda gezintileri yaptık. Arerji sorunu disinda hayat güzel.
sevgiler..

günaydınn

banucum güldürdün beni onunla zayıfladın sanıyo demek ahahaha artık sabah akşam 10 bardak içer

canım bebiş çizelgesi yapmışsın bebişşşşş geliyooo ozamannnn Rabbim hayırlısıyla saqlıklı bir hamilelik ve bebiş nasip etsin canım tebriklerrr

Bu benim hissim şu an, kesin bişi yok ama hamile kalınca anlayabiliyorum vücudumu... Biraz uğur getirsin diye yaptım, umarım yanılmam...

günaydın kızlar herkese hayırlı pazarlarr
üstünüze saqlık güne miqrenle merhaba dedim reqlim yakın deqil bişey deqil nerden çıktı bu aqrı anlamadım ilaçlarımı içtim daha faydasını göremedim kızlar
öqleden sonra kızımla alışverişe çıkıcaz kızıma yazlık pardesü bakıcaz inşallah o zamana baş aqrım geçer yoksa zehir olur bana dışarı çıkmak...
suyu mutlaka 3 litre için arkadaşlar dün menüm sorunsuz olduqu halde su içemediqimden ödem tutmuş durumdayım basküldede fazla çıktım..
şimdilik benden bu kadar akşama menümü yazarım

ben bu tür şeyleri çok yaşadım canım.. nasıl kilo verdin diyenleri kaile alıp uzun uzun anlatırdım neler yaptıqımı... ısrarla sorarlardı diyetisyenedemi gitmedin akupunkturdamı yaptırmadın diye...saqlıklı beslenerek kilo verileceqini tekrar tekrar anlatmaya çalışırdım...topiqin dışında uygulayıpta bnm gibi yüksek rakamlı kilo verenler olmadı...3-5 kilo verdim diyenlerin takım taklavat herşeyleri yerindeydi..önemli olan sadece kilo vermiş olmak deqil görsel olarakta deqişebilmektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…