Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kızlar bazen canım bi ekmek yemek istiyo ki anlatamam neden acaba ?:26::26::26: bide tam buğday da beni doyurmadı çavdardan başkası kesmiyo beni bunu anladım:KK50:

kızlar bazen canım bi ekmek yemek istiyo ki anlatamam neden acaba ?:26::26::26: bide tam buğday da beni doyurmadı çavdardan başkası kesmiyo beni bunu anladım:KK50:

bazen duygusal açlık yaşayabiliyoruz canım...canın istiyorsa birgün boyunca ye ertesi gün hiçbişey olmamış gibi devam edersin :KK34:

menüm kızlar

kahvaltı
2 dilim çavdardan tost
ızgara sucuk
domates
salatalık
peynir
büyülü bohça yeşilçay

ara
türk kahvesi

akşam
sebze çorbası

3 litre su

sabah çok yedim sanırım çokta erken saatte kahvaltı yaptım ama yinede patlıcam sanki çok tokum :44:

Merhaba kızlarr:KK16:
Çok yorucu ve güzel bır hafta sonundan sonra, babetler yüzünden su toplamış veacıyan ayaklarımla buradayım:KK5:
Alıştı tabı ayaklar çızmeye, bota, babet gıyınce çok acıdı :KK5:
Ama bu hafta sonu kaçamakları abartmadımm :KK52:
Dün dışarıda sadece ıce tea ıçtım bır ıkı tane de bısküvı yedım o kadar :KK53: Akşam da çorba-balık-salata

Bugünkü menüm :KK56:

Kahvaltı (öğle saatınde, anca uyanıyoruz kuzenle :KK53: )
2 dılım yumurtalı ekmek
1 bardak çay
bıraz tel peynır
salatalık
bıraz omlet

Ara
1 gofret :KK20:

Akşam
Bıber yemeğı
Salata

Yaa söylemeden edemıcem, hayat sevınce güzel, sanırım bırınden hoşlanıyorumm :KK17: :KK17: :KK19:

bugünkü menümü yazıyorum.lütfen kınayın beni ve bidaha yapmayım:KK43::KK43:

sabah;
1 yumurta
biraz peynir
5 zeytin
domates
salatalık
2 lokma kendi yaptığımız tatar ekmeğinden
1 yemek kaşığı domates biber kavurması

ara;
şekesiz türk kahvesi
1 elma (arka arkaya yemedim)

öğlen;
semiz otu yemeği
kabak kavurması
minicik 1 tane evde yapılmış mayalı şerbetli tatlı

ara;1 elma,2 avuç çekirdek:44::44:

akşam;
1 elma
1 tane dondurma(90kalori)
3 litre yada 3 e yakın su
sanırım tuvaletten çıkamayacağım ben.sadece su çıkıyo benden.idrar dediğin biraz sarı olmaz mı?neden benimkisi beyaz?????:KK43::44:

sabah;
1 yumurta
biraz peynir
5 zeytin
domates
salatalık

ara;
şekesiz türk kahvesi

öğlen;
semiz otu yemeği
kabak kavurması

akşam;
1 elma
sanırım tuvaletten çıkamayacağım ben.sadece su çıkıyo benden.idrar dediğin biraz sarı olmaz mı?neden benimkisi beyaz?????:KK43::44:
tatlım çekirdeği abartmışın onun haricinde ben çok da kötü bir menü görmedim.
idrarın çok su tükettiğin için beyaz canım yani olması gereken renk o:KK1: vücudun suya ihtiyacı oldukça rengi sararır idrarın:KK34:

tatlım çekirdeği abartmışın onun haricinde ben çok da kötü bir menü görmedim.
idrarın çok su tükettiğin için beyaz canım yani olması gereken renk o:KK1: vücudun suya ihtiyacı oldukça rengi sararır idrarın:KK34:

tabiki çekirdeği abarttım.millet karşımda abur ubur yemek yerken ben semiz otu ve kabak yedim.çayın yanında poğaça kurabiye yerken ben bol limonlu açık çay içtim.bugün yiyemediğim her yemek için 2 bardak limonlu çay içtim.5 6 bardak içtim heralde.:KK53:

Merhaba.Sanırım bu bölümdeki bi çok kişi gibi bende sizin hikayenizden etklendim ve bir topik açtım.Benimde ağustosda düğünüm var...Kendi çapımda kilo vermeye çalışıyorum.Bazen uyuyorum kendi kurallarıma, bazende çiğniyorum.Arada gelip bakıyorum topiğinzede.Şimdi göz gezdirirken bu kadar etkilenipde neden yazmadım bişey dedim ve bi selam veriyim istedim...:KK3:

Merhaba kızlarr:KK16:
Çok yorucu ve güzel bır hafta sonundan sonra, babetler yüzünden su toplamış veacıyan ayaklarımla buradayım:KK5:
Alıştı tabı ayaklar çızmeye, bota, babet gıyınce çok acıdı :KK5:
Ama bu hafta sonu kaçamakları abartmadımm :KK52:
Dün dışarıda sadece ıce tea ıçtım bır ıkı tane de bısküvı yedım o kadar :KK53: Akşam da çorba-balık-salata

Bugünkü menüm :KK56:

Kahvaltı (öğle saatınde, anca uyanıyoruz kuzenle :KK53: )
2 dılım yumurtalı ekmek
1 bardak çay
bıraz tel peynır
salatalık
bıraz omlet

Ara
1 gofret :KK20:

Akşam
Bıber yemeğı
Salata

Yaa söylemeden edemıcem, hayat sevınce güzel, sanırım bırınden hoşlanıyorumm :KK17: :KK17: :KK19:
havada aşk kokusu varr :KK73: :82::82:

sabah;
1 yumurta
biraz peynir
5 zeytin
domates
salatalık

ara;
şekesiz türk kahvesi

öğlen;
semiz otu yemeği
kabak kavurması

akşam;
1 elma
düzenli su içince beyaz olur cnm doqru yoldasın :KK34:
Merhaba.Sanırım bu bölümdeki bi çok kişi gibi bende sizin hikayenizden etklendim ve bir topik açtım.Benimde ağustosda düğünüm var...Kendi çapımda kilo vermeye çalışıyorum.Bazen uyuyorum kendi kurallarıma, bazende çiğniyorum.Arada gelip bakıyorum topiğinzede.Şimdi göz gezdirirken bu kadar etkilenipde neden yazmadım bişey dedim ve bi selam veriyim istedim...:KK3:

canım hoşgeldin merhaba :KK3: inşallah düqüne kadar hedeflediqin kiloya ulaşırsın şimdiden mutluluklar :KK16::KK16::KK16::KK16:

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum :KK16::KK16::KK16:
miqrenim hala devam ediyor ilça aldım inşallah iyi gelir :26:

Geçmiş olsun ablacımm :KK71:

Sagol canım :KK34:

Merhaba kızlarr :KK16:
Dışarı çıkıcam ama ne gıysem polemığınden dolayı çıldırmak üzereyım :KK5:
Gıydığım her şeyden oram burak çıkıyo ya kışın kolay oluyodu uzun kabanı geçırınce üzerime her şey gızlenıyordu ama hava güzelleşıyor artık :KK5:
Havanın düzelmesıne üzülen tek ınsan ben mıyım acaba :KK14:
Gıdıp bıraz daha ağlayayım barı :KK14::KK14:

uzulme canım dıkkat edersın yaza kadar bısı kalmaz :KK34:

Geçmiş Olsun Canım

:KK16::KK16::KK16::KK16: sagol canım

Hepinize sevgiler,

hasta olan arkadasima geçmis olsun.. bebişi olan arkadasima tebrikler... kocasının doğum günü kutlayan cecosuma mutlu yillar.. (kayinvalideye hayirli evler:KK1:)

sahgizemim alerji durumu çok zor bişe bende dün baharla birilkte nefes alamama duruma geldim...gözüm burnum hapsuruklarım mafiperisanim... sende tedavine devam et bence bu dertten kurtulmak gerek.. bende alejim için bir kaç ay sonra ozon tedavisi düsünüyorum.

Ben çok yogun bir hafta gecirdim... Dünde evde temizlik vardı. Bende kendimi sokoklara attım. Kadiköy moda gezintileri yaptık. Arerji sorunu disinda hayat güzel.
sevgiler..

:KK16::KK16: tesekkur ederıımmm :KK16::KK16:

Günaydın Herkese :KK16:

Kızlar dün sabah gözleme yapmaya çalıştım ilk defa ama bana göre değilmiş yapamadım mm unundan mı yoksa benim becereksizliğimdenmi bilemedim hamur açarken yırtılıyordu...Eşimde tutturdu hamurunu yaparken Annemi arasaydın ya Oldu :KK47: Her şey i arayıp annesine sormamı istiyor beyefendi...

Arzu Cumartesi günü kardeşim geldiğinden dolayı senin dediğin gibi çorbayı yaptım beğendim gerçekten güzel sağol :KK16: Ama eşim bu süt kokuyor diyor. ee bende tabi süt kokacak sütlü şehriye çorbası dedimmm beyefendi beğenmemiş sen misin beğenmeyen pazar günü de aynı çorbayı yaptım uyuzluğuna değilmi :KK22:

herkese günaydın.iyi haftalar....aman allah ım bu ne baş ağrısı:KK43:.dün hafiften ağrıyodu ama bu sabah çok kötüyüm.beynim zonkluyo resmen.gözlerimden damar atıyo.haftaya kötü başladım ama yinede motivasyonumu düşürmemeye çalışcam.daha bişey yemedim.dün köy yumurtası getirdim.gidip onu haşlayım.kahvaltı yapıyım.sonrada pazara gidiyim.belki açık hava iyi gelir.

HERkeze gunaydınnnEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

hızlı bır donus yaptım sahalara bu hafta cok hızlı gelıyorumm :KK55::KK55::KK55:

bugunku menum

sabah
yumurta 0 p
zeytın 1,5 p
peynır 0,5

:KK51:

günaydın:)

çok geçmiş olsun....
saqol cnm
günaydınlar:KK3::KK16:

geçmiş olsun canım:KK54:
teşekkürler tatlım
Günaydın Herkese :KK16:

Kızlar dün sabah gözleme yapmaya çalıştım ilk defa ama bana göre değilmiş yapamadım mm unundan mı yoksa benim becereksizliğimdenmi bilemedim hamur açarken yırtılıyordu...Eşimde tutturdu hamurunu yaparken Annemi arasaydın ya Oldu :KK47: Her şey i arayıp annesine sormamı istiyor beyefendi...

Arzu Cumartesi günü kardeşim geldiğinden dolayı senin dediğin gibi çorbayı yaptım beğendim gerçekten güzel sağol :KK16: Ama eşim bu süt kokuyor diyor. ee bende tabi süt kokacak sütlü şehriye çorbası dedimmm beyefendi beğenmemiş sen misin beğenmeyen pazar günü de aynı çorbayı yaptım uyuzluğuna değilmi :KK22:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: ayy çiqdemcim walla sabah sabah ne güldüm anlatamam Allah'ta seni güldürsün emii :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: çokmu kattın kıss sütü benim yaptıqım süt falan kokmuyor :KK8::KK8:
herkese günaydın.iyi haftalar....aman allah ım bu ne baş ağrısı:KK43:.dün hafiften ağrıyodu ama bu sabah çok kötüyüm.beynim zonkluyo resmen.gözlerimden damar atıyo.haftaya kötü başladım ama yinede motivasyonumu düşürmemeye çalışcam.daha bişey yemedim.dün köy yumurtası getirdim.gidip onu haşlayım.kahvaltı yapıyım.sonrada pazara gidiyim.belki açık hava iyi gelir.
geçmiş olsun canım :KK71:
HERkeze gunaydınnnEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

hızlı bır donus yaptım sahalara bu hafta cok hızlı gelıyorumm :KK55::KK55::KK55:

bugunku menum

sabah
yumurta 0 p
zeytın 1,5 p
peynır 0,5

:KK51:

açılınnnnn melek geliyoooo :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

günaydin kizlar, deprsif bir hafta sonu gecirdim ama simdi iyiyim.dedim kendi kendime yapacak birsey yok Derya, öyle yada böyle atlatmak zorunda oldugun bir dönem bu.hem sükret ne dermansiz dertler var bir alti ay da daha dayan, alti ay nedir ki dedim .sonra kortizon ignelerim bitesiye kadar tartilmama karari aldim.tartida +100 gr.görsem bile dünya basima yikiliyor sanki.sizcede sorun yoksa ben 4 hafta izinli olmak istiyorum tartida.tabiki yediklerime aynen dikkat etmeye devam edicem.ve burayada gelmeye devam edicem,tartilmicam diye motivasyonum yok olmasin.beni bir 4 hafta fasulyeden sayarmisiniz aranizda ???:26:

melek umarim ishalin gecmistir, cok gecmis olsun.
arzucum migrenin tutmus, gecmis olsun.
nuhancim seninde alerjin varmis, sanada gecmis olsun,dediklerinde haklisin tedavi etmem gerekiyor öyle yada böyle.eger sansim varsa 3 hafta sonra spreye gecerim.igneler kadar sisirmiyor o beni.
banucum esinin gecmis dogum günü kutlu olsun, Allah nice beraber huzurlu ve mutlu seneler nasip etsin esin ve ailene.(amin)

alisverise cikmam gerekiyor benim.evde temizlik deterjanlarim kalmadi hic.yarin bahar temizligine baslicam.gidip eksikleri alip tamamlayayim.

herkese mutlu bir hafta dilerim :KK16:

günaydin kizlar, deprsif bir hafta sonu gecirdim ama simdi iyiyim.dedim kendi kendime yapacak birsey yok Derya, öyle yada böyle atlatmak zorunda oldugun bir dönem bu.hem sükret ne dermansiz dertler var bir alti ay da daha dayan, alti ay nedir ki dedim .sonra kortizon ignelerim bitesiye kadar tartilmama karari aldim.tartida +100 gr.görsem bile dünya basima yikiliyor sanki.sizcede sorun yoksa ben 4 hafta izinli olmak istiyorum tartida.tabiki yediklerime aynen dikkat etmeye devam edicem.ve burayada gelmeye devam edicem,tartilmicam diye motivasyonum yok olmasin.beni bir 4 hafta fasulyeden sayarmisiniz aranizda ???:26:

melek umarim ishalin gecmistir, cok gecmis olsun.
arzucum migrenin tutmus, gecmis olsun.
nuhancim seninde alerjin varmis, sanada gecmis olsun,dediklerinde haklisin tedavi etmem gerekiyor öyle yada böyle.eger sansim varsa 3 hafta sonra spreye gecerim.igneler kadar sisirmiyor o beni.
banucum esinin gecmis dogum günü kutlu olsun, Allah nice beraber huzurlu ve mutlu seneler nasip etsin esin ve ailene.(amin)

alisverise cikmam gerekiyor benim.evde temizlik deterjanlarim kalmadi hic.yarin bahar temizligine baslicam.gidip eksikleri alip tamamlayayim.

herkese mutlu bir hafta dilerim :KK16:

deryacım tabiki izinli sayarız önemli olam psikolojin cnm :KK34: kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman bildirim yapabilirsin...
Allah dermansız dert vermesin cnm tedavini ol moralini yüksek tut gerisine Rabbimiz kafidir...ayrıca hastalıklarımız günahlarımızada keffarettir Mevlamız imtihan ediyor bizleri...acile şifalar diliyorum tatlım..

X