Sabah
2 adet Zeytin
1 adet Haşlanmış Yumurta
Beyaz PEynir
Çecil Peyniri
Uno Denge ekmeği
Ara
Türk kahvesi
Öğle
1 kase Mercimek Çorbası
Yarım küçük kase Patates Salatası
Ara
Sütlü Nescafe
125 gram Yoğurt
Akşam
Zeytin yağlı Fasulye
Salata
Ara
Limon Damlatılmış Soda
Kızlar KArnım balon gibi old çok canım sıkılıyor ödem oldu galiba..
Kızlar karnımmmm şisti balon gibi oldu ya dünden beri sıkıntıdan sakız çiğniyorum nedeni o olabilir mi?
canım nescafeyi hergünmü içiyorsun ödem yapma özellqine sahip bilgin olsun
Evet Hergün içiyorum o zaman ondan ama alışkanlık yaptı brakamıyorummmm offff
saglik sorunlarim var kizlar, uygun zamanda gelicem.yediklerime dikkat ediyorum.
üüfffffffffff.gezmeden geldim.cevizden biraz daha büyük mayasız hamurdan yapılmış kıymalı sac böreği ve biraz turşu yedim.buraya kadar herşey normal.az önce gezmeden geldik.1 ay önceki giydiğim eteği giydim ama halen aynı,hatta biraz daha dar mı geldi ne((((((.....onun verdiği psikolojiyle oturup yarım börek,1 dilim ekmek ve 3 5 kaşık çorba yiyip içtim.şimdide pişman oldum.yarında gündüz gezmesine gitcem.napcam ben böyle yaaa.okadar emeğim boşa gitti...şimdi mekik çeki eiptik bisiklete biniyim.bari birazda ola kalorisini yakarım ((((((((((
şükür gezmeden geldim.yediklerimi sayıyorum
sabah;
1 yumurta
1 zeytin bu kadarcık
öğlen;
1 kaşık sarımsaklı yoğurtlu közde kırmızı biber
2 kaşık haşlanıp yağ,sarımsak ve baharatla harmanlanmış kırmızı lahana
yarım dilim ıspanaklı börek
ara;
3 yudum az şekeri türk kahvesi
akşama yeşil mercimek pişiriyorum.1 tabak ondan içerim heralde.3 5 yemek kaşığı funda suyunu normal suyla karıştırıp içtim.suyu çok içmeye çalışıyorum ama devamlı bi tuvalete gitme isteği doğuyo bende.acaba böbreklerime bişi mi oldu(
Çirkinim senden güzel bir menü görmek nasip oldu...
o ispanakli börek yarim dimi?
aklın nerdeyse artık
canım neden kahvaltı yapmıyorsun bunlar tek başına kilo verdirmezki seni uyarmamıza gerek yok artık biliyosun bunları
sadece 2 lokmaydı :)başka yemedim valla.millet 3 er 5 er yedi poğaçaları.ondanda ver,bundanda koy.bende aç kediler gibi bakınıp durdum etrafa ama olsun...eşimin teyzesinin gelinide vardı ve biz pek geçinemiyoruz onunla.koca sülalede sadece onunla geçinemiyorum.oda rejim yapıyomuş.baya baya zayıflamış.ona inat eve gelir gelmez 15 dk eliptik bisiklete bindim.biraz sonrada mekik çekicem inş.inat değil mi
canım suyu çok içersen wcye sık sık gidersin bu normal bişey sorun yok yanişükür gezmeden geldim.yediklerimi sayıyorum
sabah;
1 yumurta
1 zeytin bu kadarcık
öğlen;
1 kaşık sarımsaklı yoğurtlu közde kırmızı biber
2 kaşık haşlanıp yağ,sarımsak ve baharatla harmanlanmış kırmızı lahana
yarım dilim ıspanaklı börek
ara;
3 yudum az şekeri türk kahvesi
akşama yeşil mercimek pişiriyorum.1 tabak ondan içerim heralde.3 5 yemek kaşığı funda suyunu normal suyla karıştırıp içtim.suyu çok içmeye çalışıyorum ama devamlı bi tuvalete gitme isteği doğuyo bende.acaba böbreklerime bişi mi oldu(
sadece 2 lokmaydı :)başka yemedim valla.millet 3 er 5 er yedi poğaçaları.ondanda ver,bundanda koy.bende aç kediler gibi bakınıp durdum etrafa ama olsun...eşimin teyzesinin gelinide vardı ve biz pek geçinemiyoruz onunla.koca sülalede sadece onunla geçinemiyorum.oda rejim yapıyomuş.baya baya zayıflamış.ona inat eve gelir gelmez 15 dk eliptik bisiklete bindim.biraz sonrada mekik çekicem inş.inat değil mi
tüm gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkür ederim kizlar,ne yazik ki gecmiycek birsey, yasamasini ögrenmem gerekiyor hastaligimla.ben kronik astim hastasiyim.eski sigara icenlerdenim , astim teshisim 3 yil kadar önce kondugundan beri sigarayi biraktim ama ne yazik ki kendimi hasta etmeden birakmayi beceremedim iste.neyse olan oldu artik.kronik astimima ek olarak bazi alerjilerimde cikti zaman icinde.saman alerjim, ev tozu alerjim,bazi agac polenlerine karsi alerjim tüylü hayvanlara karsi alerjim veee liste böyle uzayip gidiyor.eee malum baharda geliyor yavas yavas.bahar ve yaz gelince benim iskencelerimde basliyor ne yazikki, alerjilerim nüksedince astimim kötülesiyor.2 gün önce cok siddetli bir astim krizi gecirdim bu yüzden.hastanede bir kac saat gözetim altinda kalmam gerekti .simdi daha iyiyim cok sükür.kortizon ignelerine basladim yine.Allah dermansiz dert vermesin yeterki diiyp tevekkül göstermeye calisiyorum fakat bu zamanlardan baslayip yaz sonuna kadar zor bir hayat beni bekliyor ne yazik ki.aramizda sigara icenler varsa insallah onlara su an yasadiklarim ibret olurda,sigarayi birakirlar diye duada ediyorum.hergün online olmaya calisicam ama söz veriyorum ve sizleri coooook seviyorumgecmisi okuyamadim ben :S aksama yorgun hissetmessem kendimi gelip okucam,aramizda hasta olan varsa veya hastasi olan varsa onlarada acil sifalar diliyorum görüsürüz
banucum inşallah kurtulursun en yakın zamanda,benim büyük oğlanda içiyordu elektronik sigara aldı 3 aydır falan onuda azalttı inşallah oda kısa zamanda kurtulur bu illetin her türlüsünden,herkez kurtulsunÇoook ama çoook geçmiş olsun canım
RAbbim bir daha göstermesin ...Aminnnn
Daha dün Nükhetle telefonda görüşürken diyordu Derya nerelerde inşallah kötü birşey yoktur diyeBir kaç gün kendini yormamaya çalış Rabbim acil şifalar versin canım ...Aminnnnnnnn
Maalesef bende o zıkkımı içenlerdenim :26: offffff ne zamandır bırakmak istiyorum ama psikolojik olarak hazır değilim herhalde ki anında kıtlıktan çıkmış gibi başka şeylere saldıracak duruma geliyorumBakalım Haziranda Annemlerin yanında Almanyaya gidince nasılsa 14 gün içemiyeceğim ( annem bıraktım sanıyor ) eşimde dün yine üzerine basa basa söyledi dönüşte yine sigara dediğin an senle bozuşacağız diye ( kendisi neredeyse 3 sene evvel bıraktı )
Ne olur benim içinde dua et şu illeti bırakayım ama kilo almadan
nuhanım benim şok diyet 1 günle kaldı,dün uygulayabildim bugün de eltime gittim dışarıda işlerimiz vardı,yemek yemeye girdiğimizde baya mücadele ettim salatamı yesem cızz mı yesem diye:26: eltiminde gazıyla birazda ona ayıp olmasın diye (100kilonun üzerinde odaxayim sok diyetin süper kendine dikkat et....
Bende bugun neler yedim yazayim..
keten tohumu, elma sirkesi ılık su ile güne basladım.
mantarlı, salamlı omlet
biraz beyaz peynir.
2 fincan sekersiz çay ile kahvaltı bitti...
saat 10,30 da spora gittim.. bugun çok yorucu geçti.. kolarım agriyor.
ögleyin, fırında somon, 3yaprak marul, 3 ad. çeri domates, 1ad. salatalikli yağsız balzamik soslu satala, soda
yekmekten sonra, 3 fincan yesil çay
ikindin sekersiz türk kahvesi
aksam, bir tabak zeytin yağlı bakla..
3 litre su..
ben saat 10,00 gibi tavuk gibi yatiyorum artık..
sorma banucum o kadar verimli ki yarın tartıda 1 kilo farkedebilirSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Bugün çok iyi geçti hem beslenme hem spor olarak
Akşam yemeğimizide çok geç olmadan yedik şüküryarına hazırımmmmmmmmmmmm :122: :122: :122:
Tabi bol bol su içeyimde 1 gram bile eksik çıkarsa ne mutlu bana
Ayşeciğimmmmmmmm canımmmmm
Senin günün nasıl geçti bakayım
İnşallah senin içinde çoook verimli bir gün olmuştur
Bu arada yediklerimide yazayım bari hazır aklımdayken
Sabah;
Uyanır uyanmaz 1 fincan ılık limonlu su
10 dakika sonrasında 1 büyük bardak zencefilli ayşenin küründen
Kahvaltı;
1 dilim ekmek
1.5 yumurtadan omlet ( çok az yağsız kaşar rendeledim içine )
1/2 Domates
1/2 Salatalık
3 zeyil zeytin ( az tuzlu )
ara;
şekersiz Türk kahvesi
Öğlen;
1 kase çorba
1 kase salata
1 bardak ayran
ara;
1 Fincan yeşil çay
10 dakika sonra zencefilli kür
Akşam;
4 tane ızgara köfte
bol karışık salata
3 -4 kaşık sarımsaklı yoğurt
Gece;
1 Fincan yeşil çaybir yarım saat sonrada bugünlük son kez zencefilli kürümü içerim
Sporum bugün tam 70 dakikaydı ( 40 dakika cardio, 30 dakika aletler ve karın kasları için mekik)
Toplam sporum bu hafta tam 250 dakika
canım ya çok çok geçmiş olsun,inşallah bahar ve yaz dönemini rahat atlatırsın
banucum inşallah kurtulursun en yakın zamanda,benim büyük oğlanda içiyordu elektronik sigara aldı 3 aydır falan onuda azalttı inşallah oda kısa zamanda kurtulur bu illetin her türlüsünden,herkez kurtulsun
nuhanım benim şok diyet 1 günle kaldı,dün uygulayabildim bugün de eltime gittim dışarıda işlerimiz vardı,yemek yemeye girdiğimizde baya mücadele ettim salatamı yesem cızz mı yesem diye:26: eltiminde gazıyla birazda ona ayıp olmasın diye (100kilonun üzerinde oda)cız dan yana oldu tercihim,hemde tam tartı öncesi tek tesellim kahvaltımı şok diyete uygun yapmış olmam ve cızz larıda saat 3.5 da yemiş olmam.6 gibi de yarım yeşil elma yedim.7 gibi eve döndüm halen kendimi tok hissediyorum,zencefilli kürüm bitmişti onu hazırlayıp az önce 1 bardak içtim.uyuyana kadar sadece su içerim artık
yarında arkadaşıma başsağlığına gidicem mevlüt yapıcak orda napıcam bilmiyorum ama pilav la pek aram yok sanırım çok dikkat edicem şerbetli tatlıda canım hiç çekmiyo pasta olsaydı dayanamazdım yerdim.
sabah tartı hepimizin yüzünü gülümsetsin inşallah
sorma banucum o kadar verimli ki yarın tartıda 1 kilo farkedebilir
ayy tam tartı öncesi bide şok diyetimin 2.günü böyle olunca canım sıkıldı
artık haftaya yapıcam şoku,yarında kaderime razı olcam
sporada gidemedim erken yola çıktığım için ama 2 saat kadar yürüdükuyumadan lesli 1 mil yapasım var bakalım
senin menü ve spor harika bitaneminşallah yarın çok güzel sonuçlar alıcaksın
ben peşpeşe 3.yü yaptım bugün sanırım başlayalı 10 gün falan oldu ama ben düzenli günde 3 bardak içemedim hep unuttum 2 bardakta falan kaldım bu akşam yenisini yaptım bitince ara veririm belki.zaten kürler 21 gün falan içilip ara veriliyo galiba tam emin olmamakla birlikte.Canım ben eminim sen yinede az da olsa eksi göreceksinüzülme okadar yürümüşsün ve normalde zaten çok güzel ve düzenli sporunu yapıyorsun inşallah vucut onu iyice yakmıştır
Bu arada geçen soracaktım ama unuttumbu zencefilli kürünü devamlımı içiyorsun yoksa ayda bir falanmi yapılıyor :44: hayır bitmiş yenisini yapacağım demişsin ya o bakımdan
Benimde yarın biter herhaldeona göre bende yapayım devamlı içiliyorsa
Birde o şok neyin nesi ben nasıl kaçırdım
Bende Çarşamba günü kardeşime gideceğimkızımda teyzesine kısır siparişi verdi şimdi ona zor dayanırım ama ufak bir kase de içsem anında şişlik oluyor bende :26: o yüzden çarşamba akşam üzere yada perşembe başlarım en azından cuma sabitte olsa bildirimimi etkilemesin
ben peşpeşe 3.yü yaptım bugün sanırım başlayalı 10 gün falan oldu ama ben düzenli günde 3 bardak içemedim hep unuttum 2 bardakta falan kaldım bu akşam yenisini yaptım bitince ara veririm belki.zaten kürler 21 gün falan içilip ara veriliyo galiba tam emin olmamakla birlikte.
şoku dünkü menümde paylaşmıştım bugün şok cızz oldu o yüzden yarın yapmıcam önümüzdeki hafta belki yaparım
ayy bilmiyom sinir oluyorum kendime bazennnnn
banuşumm çok moral oldu sağolasın valla kendmi yiyip duruyorum akşamdan beriCanım sinir olma bak gayette güzel kilolar verdin ve vermeyede devam ediyorsun
İnan hiç kiloluda durmuyorsunbabanla annen bile artık yeter demişlermiydi demekki herşey yolunda gidiyor bundan sonrada inşallah hep eskilerde bildirimlerine devam edeceksin yüreği kadar kendide güzel arkadaşım