geldim kimsecikler yok
yemek düzenim cok iyi gidiyor, yalniz su topluyorum ilaclarim yüzünden.yarin doktoruma gidicem,önlemenin belki bir yolu vardir, ödem tutmayi.parmaklarim filan sisti
(( alerji yüzünden yüzümdede sislik var , gözlerimin altini sanki arilar sokmus gibi ,komik gözüküyorum su ara.burnum akmaya basladi ve cok hapsuruyorum.yarin bunlar icin ekstra damla alicam eczaneden.yürüyen eczane gibiyim aynen.ayyyy gelip icinizi sisirdim ama inanin kendimi cook kötü hissediyorum ya.
bu arada cirkincim, inan bana inatlasmak kilo vermek icin müthis bir motivasyon helde inat yaptigin sevmedigin bir kisiyse.bende bu hafta cocuklarimin arkadaslarinin annelerinden cok güzel övgüler aldim.gicik oldugum birininde kiskanc bakislarini gördügümde zevkten altigen oldum.cok iyi geliyor insana.sende basaricaksin eminim.
nuhancim yogun calisirken kendini yormamaya calis bebegim.pc basinda otumaktan sirtinda yada belinde olasabilcek olasi agrilari önlemek icin arada esnet kendini olurmu?
banucum senden müthis bir bildirim bekliyorum bu hafta cidden harikaydin, bence en verimli haftan bu hafta olucak simdiye kadarki olanlardan.
ayse ablacim bozma morelini sen öyle istikrarli giden birisin ki, bugün yediklerin coktan ucup gitmistir bencede cok öpüyorum senide.
arzu sagol iyi dileklerin icin.ama simdiden böyleyse yazin ortasinda ne olucagim konusunu inan hayal bile edemiyorum bebegim.ben sabrediyorumda.cocuklarim icin cok zor beni böyle görmek.oglum bugün dua ederken sunlari söyledi...Allahim ben havalarin hic düzelmesini istemiyorum ne olur ne olu kar yagsin , annem hic hastalanmiyor o zaman ben cok mutlu oluyorum.söz veriyorum sana bir daha hic yaramazlik yapmicam.amin. oglum daha 5 yasina bile girmedi,psikolojik cok etkileniyor
(
tek umudum bu eylül ayinda baslayabilcegim alerji tedavisi.tüm riskleri göze alarak yapicam artik.insallah benim icinde bir mucize gerceklesir Allahin izniyle.
kilo bildirimimide izniniz olursa yapmak istiyorum yarin doktorda ve disarida ne kadar oyalanacagimi bilmiyorum.
smileee canim benim rakamlari gecen haftayla ayni gecebilirsin zira bir gram oynama yok tartida
ödem icin yarin ayse ablanin kürünü yapip icmeye baslayim ben en iyisi.:44: