Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

iyi akşamlar

menüm

sabah

kahvaltı
1 bardak şekersiz çay
2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara
2 hurma

öğlen
saat 15:30 gibi
cızzzz lar

tatlandırıcılı light sütlü kahve

ara
1 elma

akşam
yok

1 bardak zencefilli kür

ara
yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

60 dk açık havada yürüyüş

Son düzenleme:
geldim kimsecikler yok yemek düzenim cok iyi gidiyor, yalniz su topluyorum ilaclarim yüzünden.yarin doktoruma gidicem,önlemenin belki bir yolu vardir, ödem tutmayi.parmaklarim filan sisti (( alerji yüzünden yüzümdede sislik var , gözlerimin altini sanki arilar sokmus gibi ,komik gözüküyorum su ara.burnum akmaya basladi ve cok hapsuruyorum.yarin bunlar icin ekstra damla alicam eczaneden.yürüyen eczane gibiyim aynen.ayyyy gelip icinizi sisirdim ama inanin kendimi cook kötü hissediyorum ya.

bu arada cirkincim, inan bana inatlasmak kilo vermek icin müthis bir motivasyon helde inat yaptigin sevmedigin bir kisiyse.bende bu hafta cocuklarimin arkadaslarinin annelerinden cok güzel övgüler aldim.gicik oldugum birininde kiskanc bakislarini gördügümde zevkten altigen oldum.cok iyi geliyor insana.sende basaricaksin eminim.

nuhancim yogun calisirken kendini yormamaya calis bebegim.pc basinda otumaktan sirtinda yada belinde olasabilcek olasi agrilari önlemek icin arada esnet kendini olurmu?

banucum senden müthis bir bildirim bekliyorum bu hafta cidden harikaydin, bence en verimli haftan bu hafta olucak simdiye kadarki olanlardan.

ayse ablacim bozma morelini sen öyle istikrarli giden birisin ki, bugün yediklerin coktan ucup gitmistir bencede cok öpüyorum senide.

arzu sagol iyi dileklerin icin.ama simdiden böyleyse yazin ortasinda ne olucagim konusunu inan hayal bile edemiyorum bebegim.ben sabrediyorumda.cocuklarim icin cok zor beni böyle görmek.oglum bugün dua ederken sunlari söyledi...Allahim ben havalarin hic düzelmesini istemiyorum ne olur ne olu kar yagsin , annem hic hastalanmiyor o zaman ben cok mutlu oluyorum.söz veriyorum sana bir daha hic yaramazlik yapmicam.amin. oglum daha 5 yasina bile girmedi,psikolojik cok etkileniyor (

tek umudum bu eylül ayinda baslayabilcegim alerji tedavisi.tüm riskleri göze alarak yapicam artik.insallah benim icinde bir mucize gerceklesir Allahin izniyle.

kilo bildirimimide izniniz olursa yapmak istiyorum yarin doktorda ve disarida ne kadar oyalanacagimi bilmiyorum.

smileee canim benim rakamlari gecen haftayla ayni gecebilirsin zira bir gram oynama yok tartida

ödem icin yarin ayse ablanin kürünü yapip icmeye baslayim ben en iyisi.:44:

Herkese kocaman bir günaydınnnnnn

Deryacığım gece topiğin kapanışını yapmış bende çalışını yapayım bari
Sabahın 7sinde uyandım şükür ve hemen suyumu içip kendimi buraya attım

İlk sabah bildirimi benden sizlere gelsin

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 98.5 kg
Bu hafta; 97.4 kg
Fark; - 1.1 kg
Toplam giden; 23.1 kg
Hedef; 65 kg
Boy; 154 cm
Beden; 48

Bu haftalık sporum toplam 250 dakika ( fitness )

Umarım bir eksik yoktur

Son düzenleme:
günaydın kızalr herkese hayırlı cumalarr

kilo bildirimimi iftiharla sunarım

başlangıç 90
geçen hafta 86.9
bu hafta 84.5
giden 2400
toplamda 5500
hedef 58
spor yok
boy 165
beden 44
:119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
kilo bildirimi yapıyorum.gülmeyin ama

başlangıç 82
geçen hafta 73,7
bu sabah 72,3
giden -1,4
toplam giden 10
hedef 68
boy 173
beden 40-42
günlük en az 60-80 mekik
eliptik bisiklet

işt buuuuuuuuuuuuuuuu çok az kaldı.dayan çirkin.az kaldı

kılo veren herkezı cokkk tebrık edıyorummm

ama acılın bakalım ptesı tum hızımla gelıyorummmmmm

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arzu hanımmmmmmmmmmmm meydanı bos buldunuz sanırım haftaya korkkk bendennnnnnnnnnn gıdısım suskun olmustu ama donusum muhtesem olcekkkkkk

Günaydın Herkese

Benim kilo bildirimmim geçen haftayla aynııı

Başlangıç kilo:67
Geçen Hafta 55
Bu hafta:55
Spor : Her akşam 15-20 dakika Su şişeleri le kol hareeketleri ve koordinasyon hareketleri(göbeğim ve ayaklarım ağrıyor kızlar)

Regl oldum kızlar o yüzden bir düşüş yok olmasın bakalım şu an zaten ideal kilomdayım 52 ye düşerim bakalım yakın zamanda

ya ne güzel kafana koymussun zayıflamıssın bende sabah başlıyorum akşam olasıya kadar dayanamıyorum aslında fazla bir kilomda yok yaşım 23 60 kiloydum ama önceden ne yersem yiyim 47 kiloda kalırdım taki memur olasıya kadar hep otruuyorum kendimi et torbası hissediyorum.keşke bende sen gibi olsam .

PAZARTEsı gununden ıtıbaren goreceksın kuzu haftada en az 2 kıloyu garantı edıom ayrıca hoplamalı zıplamalı sporda yapıom bennn
hadi meleqimm kim tutar seniiiiiii...........

canım önemli olan kesin bir iekilde karar vermek..gerisi inan kolayca geliyor

sabah sadece pohço yiyorum çayla çünkü mesaim 8 başlıı öglen atıştırma çorba kahvaltı olabilio akşamda maşallah kıtlıktan cıkıyorum sanki ama ben gece yatarken mutlaka yiyorum ondan sanırım ((( bende sein gibi yapıcam bakalım nolucak halim

KIZLAR dun 25 dakıka kardıyolu tum vucudumu calıstıan hareketler 6 dakıkada agır gobek egzersızı yaptımm muthısss ıyı hııssedıyorummm

azmin elinden bişey kaçmaz canım poça yemek sana kilo aldırır evden çıkmadan düzgün bir kahvaltı yapmak oldukça etkili olur..

ya sen bana uyguladıklarını yazarmsın bende sen gibiyim ne görsem dayanamyıp yiyorum (( bende kafaya koydum senin izledigin yolu izlycem :) bak ne güzel sen kurtulmussun inş bende kendiimi iyi hissederim

KIZLAR dun 25 dakıka kardıyolu tum vucudumu calıstıan hareketler 6 dakıkada agır gobek egzersızı yaptımm muthısss ıyı hııssedıyorummm

Linkini bizilmede paylabilirmisin
Bari arada bende yapayım malum kilo fazla olunca göbişte oluyor eritmem lazım

günaydınlar diyet yapan annenin sütü ekşir bebek emmezmiş doğrumudur bebeğim 17 aylık diyet yapmak istiyorum

Canım ben kızımı 1 seneden fazla emzirdim ve bana kalsa devam ederdim de kuzum kendi bıraktı 7 aylıkken ufak ufak sağlıklı beslenmeye başladım ve inan ne sütüm azaldı nede çocuğun emmesinde değişiklik olmuştu
Bir arkadaşımda doğumdan hemen sonra başlamıştı ve neredeyse iki yaşına kadar emzirmeye devam etti Eğer sağlıklı ve fazla kısmadan beslenirsen etkileyeceğini düşünmüyorum ama sen yine de bir kendi doktoruna danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…