Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

iyi akşamlar kızlarr
1 saat oldu olmadı eve geleli bihayli yorulmuşum
bugün 2 öqünle kapattım günü ve hiç ekmek yemedim..onuda geçin su böreqi vardı ucundan bile tatmadım ve bence günü iyi kurtardım işte menüm ;

kahvaltı (misafirlikte olduqun için 11.30 civarıydı)
köfte (tavada yapılmış):26:
peynir
kahvaltılık domates ezmesi
bikaç dilim salatalık
çay
bisküili tatlı yapmışlar heçç yemedim

akşam üstü (yine misafrilikteydim)
1 kase mercimek çorbası
patlıcan musakka
yoğurtlu semizotu
1-2 parça közlenmiş kırmızı biber

ara
şekersiz türk kahvesi
yedim bile sayılmaz çatalın ucuyla bisküili pasta

2 litre su
ve bolca yürüyüş..

Merhaba çıtırlar
Hafta sonu genellıkle tenha oluyordu buralar, ama bu hafta sonu öyle olmamış, bol bol muhabbet etmışsınız
Tablomuz gecıktı kusura bakmayın dün tüm gün çarşıdaydım, akşam da anneannemde kaldım, bugün de ancak gırebıldım ışte

7 Nisan 2013 CUMA
Başlangıç
Geçen Hafta
Bu Hafta
Gelen/Giden
Toplam
Giden
Spor
Beden
Boy
Hedef
gezginbusra
72
68.8
68.4
- 400 gr
3.6 kg
180 dk
40
168
60
cidem87
67
58
55
-3000 gr
12 kg
-

Erginsena
90
88
86.9
- 1100 gr
3.1 kg
-
44
165
58
melekuguzhan
89
?
72
?
17 kg
210 dk
38
168
60
ceco34
120
98
98.5
+ 500 gr
21.5 kg
60 dk
48
154
65
Smileeeee
61.1
60.5
60.5
-
600 gr
120 dk
40
157
48
SahGizem
95
79
78
- 1000 gr
17 kg
180 dk
42
170
65
nuhan
92.4
77.8
77.7
- 100 gr
14.7 kg

177
73
Ahfa

86.7
86.7
-

60
yxliz
78.8
78.8
74.9
- 3.900 gr
3.9 kg
-
42
158
55

Haftaya daha ıyı bır tablomuz olur ınşallah, bol ıradelı bır hafta dılıyorum şımdıden hepımıze

Bugünkü menüm

Kahvaltı (öğle vaktınde oldu anca uyandık kuzenımle )
1 dılım kızarmış ekmek
1 kk peynır
1 haşlanmış yumurta
yarım salatalık
1 bardak süt

Ara
2 bardak çay şekersız
1 adet sımıt

Akşam
1 kase k-flakes

bol bol yürüdüm bugün
su fazla ıçemedım çünkü dışarıdaydım

Dıyet lıstemızı de güncelleyıp, ders çalışmaya gıdıcem, ıyı akşamlar hepınıze çıtırlar

Dıyet Listemiz
1- sabah kalkinca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvalti yapilmalidir(zeytin peynir domates salatalik yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü seyler seviyorsaniz yemenizde bir sakinca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayi....(kahvalti disinda ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapilmali (süt yoqurt ceviz findik badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmaniza yardimci olucaktir....arkasindan mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir izgara aldim herseyimi onda yapiyorum...30tl civari çok ise yariyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yaninda salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapilmalidir...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynisini yemeyin kizlar deqistirin...
6.aksam yemeqini erken yemeqe çalisin...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çesit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyonyemek...
6-aksam yemeqinden sonra su ve bitki çayi disinda hiçbirsey yemeyin çok faydasini göreceksiniz...
7-biz hanimlarin reql öncesi ve sonrasi tatli krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa isinmis süt ve içine 1-2 çubuk tarçin atip içebilirsiniz yarim saate kalmadan tatli isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla disari atilir bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalidir...
9-çaylarimiza kesinlikle seker katmamliyiz..bize kilo aldiran en tehlikeli besinlerden bride sekerdir...
10-börek yada tatli yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvalti öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkimizdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartildim...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldiqim zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayi telafi etmeye çalistim...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanilmaz keyifli ve motive açisindan çok yüksek moral kaynaqi kizlar...
13-ve hergün menülerimiz paylasalim tam gün olarak (sabah ara öqlen ara aksam seklinde)....

NEYI NE ZAMAN NEKADAR YEMELIYIZ?
1-Ekmek gibi unlu gidalari mutlaka kahvaltida tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gidalardan tekini haftada 1 defa 2 kasik tüketmeliyiz...
3-Etli gidalar yiyeceqimiz zaman yaninda 2 numarada yazdiqim ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yesillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çesit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalismaliyiz ve bakliyatlari sadece öqlen tüketmeliyiz..

Selamüm Aleyküm kizlarrrrrr

Dünden beri bir türlü firsat bulamadim sizlere bakmaya
Kv gecikmeli geldiği icin bizim eve gelmemiz gece 12yi buldu sonrada hanim bizde kaldiğindan internete giremedim.
Sabahta kahvalti ettikten sonra Kvyi annesine götürdük
Ordanda spor salonuna gectim ve tammmm 90 dakika Fitnessimi yaptim Yarim saatte havuza gittim :122: :122: :122:

Nette kopup duruyor duruyor

Ellerine ve emeğine sağlik
Hakkini helal et o kadar uğraşiyorsun

canim eline saglik, baya ugrasiyorsun böyle kilo boy :)) hakkini helal et

bu kadarcik mi ceco ya, yazacagin cidden baska birsey yokmu ? bizde ne hayaller kurmustuk

selam kızlar beni de listeye alırsanız cok sevinirim kilo vermemde desteginize ihtiyacım var :) 59 kilo ile basladım hedefim 54 55 olmak

bu kadarcik mi ceco ya, yazacagin cidden baska birsey yokmu ? bizde ne hayaller kurmustuk

Bu kadarcık olurmu hiç
KV benide havaalanında görünce gelir gelmez morardı
Hatun 7de havaalanında ol diye telefon açmıştı anam gittik bekle babam bekle hatun yok arıyoruz cebine cevap vermiyor sonunda eşim ablasının kayınpederini aradı nasılsa onun eşiyle birlikte diye. Meğer uçak 4 saat rötarlıı geliyormuş ve hatun haber vermiyor. Anlıyacağın boşu boşuna gitmişiz
Gelir gelmez eşimde söylendi arabada madem bir mesaj atsaydın ya diye. Gülüyor hatun umuru değilki oğlu boşuna dünya yol tepmiş benzin gitmiş
Oğluşuyla yanlız kalamadı hatun Evde baya bir anlattı durdu hatta Telefonuyla resim çekmişte anam gitmeden kendime keşke bir digital fotograf makinesi alsaydım demezmi hatun 18lik çıtır sanırsın
Ayakkabılarını çaldırmış orada kalmış terliklerle
Hatun herhalde eşim uyarmış onu bu sefer eşimin halalarıyla birer örnek beyaz birer baş örtü getirmiş simli mimli bir tanede tesbih.
Küçük kuzuya öten anahtarlık getirmiş kuş şeklinde
Büyük kızada 3 tane lastikli toka getirmiş.
Hayret nasıl oldu ki diye düşünürken kendi kızına oradan elbise aldığını ağzından kaçırdı tabi benim büyük kız uyuz oldu senin kızlarada getirecektim ama sen giydirmezsin diye almadım diyince eee getirseydin sonuçta getirme giydirmem diyen olmadı dedim iyice sinir oldu
Gelir gelmez havaalanında bavul sırasında biriyle tartıştığını anlattı dedim dakka bir gol bir ümreden geliyorsun sonuçta ne gerek vardı
Eşim hadi çıkalım diyince bana dönüp sendemi geliyorsun dedi tabiki dedim TAm ananneye geldik yine hadi görüşürüz dedi yaw ne taktın ama bende geliyorum dedim ya dedim eşimede ananda hani beni istemediğini bariz belli ediyor kaynana değilmi işte dedim de adam krize girdi

Ordanda spora salona geçtim bizimkileri parka bırakıp
Baya yoruldum ve tam eve gelirken inanılmaz sinir oldum çünkü yolda araba arızalandı ve sağ şeridin üzerinde kaldım :26:
Allahtan eşim geldi kızkardeşimlerle tabi araba yinede çalışmadı ve iki saat o soğukta arabayla uğraştık
Sonunda beni eve bıraktılar ve eşim tamir ettiremeyince çekiciyle arabayı tamirci arkadaşının dükkanının önüne aldırmış. Artık yarın hallederler nasılsa

Son düzenleme:
selam
herkezi kutluyorum
bende yazıyım bari özendim

Başlangıç: 103 kg
geçen hafta : 89.5 kg
Bu hafta: 89.4 kg
Gelen/giden: -100gr
Toplam Gıden: 13.6 kg
Boy: 156 cm
Beden: 46/48
Spor: 390 dk

Bugün yediklerimide paylaşayım bari

Sabah;
Uyanır uyanmaz 1 fincan ılık suya 2 - 3 damla limon

15 dakika sonra 1 büyük bardak maydanoz suyu

Kahvaltı;

2 dilim ekmek ( eşim cavdar almamış mecbur beyaz yedim :26: )
1 KK beyaz peynir
1/2 Domates
1/2 Salatalık
2 küp kaşer ( kesme şeker büyüklüğünde )
1 büyük fincan yeşil çay

Kahvaltıdan yarım saat sonra 1 koca bardak metabolizmayı hızlandıran ödem sökücü çay ( Xay / Ayşenin tarifi )

ara;
3 tane medine hurması

Öğlen;
1 kase salata
1 şekersiz nescafe ( Spora geç kalacağım diye en basit olanı seçtim mecbur )

ara;
1 şekersiz çay

Akşam;
2 ufak haşlama tavuk baget
1 koca kase salata ( yağsız, bol limonlu, nar ekşili )
1 kase yoğurt

gece;
1 koca fincan yeşil çay

Bu saate kadar 2.5 litre su içtim ve yatana kadar rahat bir 0.5 litre daha içerim

Bugün tam 90 dakika Fitness yaptım ki bunun 50 dakikası sırf cardioydu
30 dakika yüzmeyi pek saymıyorum çünkü rahatlamak için yüzdüm yani aheste aheste

kızz öten anahtarlığı acaba sana mı almıştı

geçmiş olsun canımcım yolda kalmışın:26:

SABAH 2 LOKMA EKMEK DIŞINDA HERŞeyi normal yedim.1 yumurta,biraz peynir,bikaç tane zeytin,birazda domates biber kavurması...öğlen ızgara köfte balık sucuk sosis bol salata yedimDDDDDDD.akşam tahinli çörek,pasta poğaça allah ne verdiyse hepsini yedimDDD.kendimden utanıyorum.... şimdi sade soda içiyorum.birazdan mekik ve eliptik bisiklete bineceğim.belki ordan biraz yırtarım.bilmiyorum artık.(dün tartıda çıktığım kilodan 1 1,5 kilo fazla çıktım (((((((((((((((((((((

Son düzenleme:
selammm kızlar ; dün cikolata yedim onun dısında hafta sonu yediklerim saglıklı seylerdi ayrıca cuma 4 ctesi 8 km yürüdüm acık havada :) her gün ip atlamaya devam 100 er 100 er artırıyorum :)) umarım hepimiz istedigimiz kiloya ulasırız :) ben de yazmak istediim :)

gecmis olsun canim, banu valla hic hayalkirikligina ugratmiyorsun beni, sen yazdiktan sonra acligimi filan unutuyorum inan senle kayinvalidenin maceralerini anlatan bir komedi cekilmeli valla varya izlenme rekorlari kirmazsa ben ben degilim

kuzum iyi 1-1,5 kilo fazla cikmissin, o kadar yersen cikarsin tabiki, aksamin bir facia olmus

iyi akşamlar
şu yeni listeme bir türlü başlayamadım
eşim sağolsun üşenmeden sabahın köründe gider börek alır

menüm

sabah

kahvaltı
1 porsiyon su böreği
3 küp şeker kadar kaşar peyniri
3 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
şekersiz çay

ara
lihgt sütlü tatlandırıcılı kahve

öğlen
2 yemek kaşığı menemen
2 yemek kaşığı yoğurt
çeyrek dilimden az kepekli ekmek

ara
1 portakal
yarım kase yoğurt

akşam
yemek yemedim dışarı çıkmıştık

2 çilek,çeyrek muz ve yarım kivi li fondü

ara
yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 65 dk

İnşallah yarın telafi edersin
Birde yanlış anlama ama şu sucuk, salam ve sosis tarzı şarküteri ürünlerinden uzak durabilirsen çok daha sağlıklı olur
Meretler pek lezzetli biliyorum hatta eskiden çok düşkündük biz ailecek ama şimdi şükür eve girmiyor
En fazla ayda bir alıyoruz oda genelde ya hindi füme yada Jambon tercih ediyoruz yağ oranı daha düşük ve diğerlerine nazaran biraz daha zararsız diye

evet fikirlerim genelde güzeldir

teşekkürler ellerine sağlık canımcım inşlaAllahhhh

hadi bakalım kızlarrr bi güncük de erken yatalımmmm sabah 7:30-8:30 arası tempolu yürüyüş vaaar geç kalkınca öğünlerde çok düzensiz oluyor hemm

gecmis olsun canim, banu valla hic hayalkirikligina ugratmiyorsun beni, sen yazdiktan sonra acligimi filan unutuyorum inan senle kayinvalidenin maceralerini anlatan bir komedi cekilmeli valla varya izlenme rekorlari kirmazsa ben ben degilim

Şahan Gökbakanın yarattığı Recep İvedikten fazla tutar bence
Benim KVyi herhalde benden sonra en iyi CEm Yılmaz anlatır

Dur ben bunu bir düşüneyim olmadı kaleme alayımda değerlendirme fırsatım olur belki
Eşime diyorum zaten ilerde kitap çıkaracağım Kaynanatörün Laneti diye ( korku ) yada Ceconun suçu ne

70 mekik ve 20 dk eliptik bisiklette tempolu spor yaptım.inş yarına telafi ederim:S....2 tanede sade soda içtim biraz önce.inş yağ yakmada işe yarar bu sodalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…