Bu kadarcık olurmu hiç
KV benide havaalanında görünce gelir gelmez morardı
Hatun 7de havaalanında ol diye telefon açmıştı anam gittik bekle babam bekle hatun yok
arıyoruz cebine cevap vermiyor
sonunda eşim ablasının kayınpederini aradı nasılsa onun eşiyle birlikte diye. Meğer uçak 4 saat rötarlıı geliyormuş ve hatun haber vermiyor. Anlıyacağın boşu boşuna gitmişiz
Gelir gelmez eşimde söylendi arabada madem bir mesaj atsaydın ya diye. Gülüyor hatun umuru değilki oğlu boşuna dünya yol tepmiş benzin gitmiş
Oğluşuyla yanlız kalamadı hatun
Evde baya bir anlattı durdu hatta Telefonuyla resim çekmişte anam gitmeden kendime keşke bir digital fotograf makinesi alsaydım demezmi
hatun 18lik çıtır sanırsın
Ayakkabılarını çaldırmış orada
kalmış terliklerle
Hatun herhalde eşim uyarmış onu bu sefer eşimin halalarıyla birer örnek beyaz birer baş örtü getirmiş simli mimli
bir tanede tesbih.
Küçük kuzuya öten anahtarlık getirmiş kuş şeklinde
Büyük kızada 3 tane lastikli toka getirmiş.
Hayret nasıl oldu ki diye düşünürken kendi kızına oradan elbise aldığını ağzından kaçırdı tabi benim büyük kız uyuz oldu
senin kızlarada getirecektim ama sen giydirmezsin diye almadım diyince eee getirseydin sonuçta getirme giydirmem diyen olmadı dedim iyice sinir oldu
Gelir gelmez havaalanında bavul sırasında biriyle tartıştığını anlattı dedim dakka bir gol bir ümreden geliyorsun sonuçta ne gerek vardı
Eşim hadi çıkalım diyince bana dönüp sendemi geliyorsun dedi tabiki dedim
TAm ananneye geldik yine hadi görüşürüz dedi yaw ne taktın ama bende geliyorum dedim ya dedim
eşimede ananda hani beni istemediğini bariz belli ediyor kaynana değilmi işte dedim de adam krize girdi
Ordanda spora salona geçtim bizimkileri parka bırakıp
Baya yoruldum ve tam eve gelirken inanılmaz sinir oldum çünkü yolda araba arızalandı ve sağ şeridin üzerinde kaldım :26:
Allahtan eşim geldi kızkardeşimlerle tabi araba yinede çalışmadı ve iki saat o soğukta arabayla uğraştık
Sonunda beni eve bıraktılar ve eşim tamir ettiremeyince çekiciyle arabayı tamirci arkadaşının dükkanının önüne aldırmış. Artık yarın hallederler nasılsa