Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Şahan Gökbakanın yarattığı Recep İvedikten fazla tutar bence :KK60:
Benim KVyi herhalde benden sonra en iyi CEm Yılmaz anlatır :KK60:

Dur ben bunu bir düşüneyim :KK1: olmadı kaleme alayımda değerlendirme fırsatım olur belki :KK60:
Eşime diyorum zaten ilerde kitap çıkaracağım Kaynanatörün Laneti diye ( korku :KK1: ) yada Ceconun suçu ne :KK60:

ölme emi :KK60: deli kiz :KK9::KK9::KK9:bastim kahkahayi bu satte bunu okuduktan sonra esim sesleniyor yatakodasindan hatun kendindemisin diye :KK60: :KK60:

Merhaba çıtırlar :KK16:
Hafta sonu genellıkle tenha oluyordu buralar, ama bu hafta sonu öyle olmamış, bol bol muhabbet etmışsınız :KK19:
Tablomuz gecıktı kusura bakmayın dün tüm gün çarşıdaydım, akşam da anneannemde kaldım, bugün de ancak gırebıldım ışte :KK31:

7 Nisan 2013 CUMA
Başlangıç
Geçen Hafta
Bu Hafta
Gelen/Giden
Toplam
Giden
Spor
Beden
Boy
Hedef
gezginbusra
72
68.8
68.4
- 400 gr
3.6 kg
180 dk
40
168
60
cidem87
67
58
55
-3000 gr
12 kg
-

Erginsena
90
88
86.9
- 1100 gr
3.1 kg
-
44
165
58
melekuguzhan
89
?
72
?
17 kg
210 dk
38
168
60
ceco34
120
98
98.5
+ 500 gr
21.5 kg
60 dk
48
154
65
Smileeeee
61.1
60.5
60.5
-
600 gr
120 dk
40
157
48
SahGizem
95
79
78
- 1000 gr
17 kg
180 dk
42
170
65
nuhan
92.4
77.8
77.7
- 100 gr
14.7 kg

177
73
Ahfa

86.7
86.7
-

60
yxliz
78.8
78.8
74.9
- 3.900 gr
3.9 kg
-
42
158
55

Haftaya daha ıyı bır tablomuz olur ınşallah, bol ıradelı bır hafta dılıyorum şımdıden hepımıze :nazar: En Büyük TÜRKİYE

çok mersi ellerine sağlik...:KK16::KK16:

Yeni hayat tarzima alişmaya çalisiyorum. Erken yatalim erken kalkalim durumu... kuzu gibi saat 10 da uyudum:KK1::KK1: sabah 6 da kalktim..
çeyrek simit, haslanmıs yumurta, biraz beyaz peynir, biraz light kasar peynir ve sekersiz cayimida içtim.
birazdan kendime sekeriz bir türk kahvesi yapacağım...
Malum bugun pazartesi ve yoğun bir gün olacak... Hepizede güzel bir hafta diliyorum..

Cecosum, arabanın arzalanmış geçmiş olsun canım.. Şeritte kalma duyğunu çok iyi biliyorum... insan çok kötü oluyor.. gelmiş geçmis olsun. nazarlik olsun... allah daha büyük sorunlar göstermesin. arabanin masrafida az çiksin... benim ödüm kopuyorda araba bozulunca. Kavinvaliden de hoş gelmiş 4 saat rotorda haber verilmez mi yahu..:KK1::KK1::KK1::KK1:

günaydin güzeller, ayyyy bugün cocuklar yuvasina okuluna basliyor, cok mutluyum yahu.biraz nefes alip, rahat rahat isime gücüme bakicam.evde olduklarinda her isimi onlarla yapmak zorundayim,doktora beraber git, temizligi beraber yap,mutfak alisverisini beraber yap, hele onlarla markete gitmek apayri macera oluyor.neyse biraz biraz normal hayatima dönücem.ve ilk cocuksuz olmanin günü serefine söyle rahat rahat temizligimi yapicam evimde,sporumu yapicam sonra.dusumu rahat rahat alicam, ayy harika olucak ya :))) cocuklar gibi seviniyorum, biraz yalniz kalabilcem diye :KK70:DDDbirde nuhancim inan harika yapiyorsun.bende 1 saat kadar erken yatabilmeyi becerebilmeliyim artik sanki haftaici bir saat eksik uyuyormus gibi hafif yorgun kalktim bugün yataktan :S

sabah kahvaltimi müslüyle yapicam.ama sütle degil bu sefer yogurtla tüketicem icine birde taze elma eklemeyi düsünüyorum.

cocuklari okula ve yuvaya birakip geldikten sonra kahvalti yapicam ondan sonrada islerime girisicem, görüsürüz kizlar

herkeze mutlu huzurlu bol eksili haftalar guzel hatunlar
maasallah hafta sonu falan dememisiz sohbetler almis yurumus. hele ceconun kv macerasi supermis. gulmemek icin kendimi zor tuttum.(malum is ortami)
bakalim bu hafta nasil gececek ben hala kendimi toparlayamadim ne guzel gidordum ama biraz bozdum yaklasik bir aydir
neyse menumu yazayim bakalim

sabah
1 ad tavada yumurta
1/2 domtes
1/2 salatalik
yesillik
sut

ara yok

ogle
5yk yogurtlu makarna (2 gundur canim istiyodu ben yapmadim yemekhane yapmis bende yedim )
5 sislik tavuk

ara
dondurma

aksam
yogurtlu ispanak

ara
1 portakal
yarim armut

spor = 30dk yuruyus
su = 3 lt

Günaydın Herkese:KK16:
Bu Pazartesileri dinç başlamak yerine neden daha böyle yorulmuş olarak başlıyorumm hiç anlamıyorum...

SahGizem, yaşasın özgürlük...:KK9::KK9::KK9::KK9: eyoo hadi kolay gelsin... kolay temizlikler bol enerjik sporlar olsun...

Günaydın Herkese:KK16:
Bu Pazartesileri dinç başlamak yerine neden daha böyle yorulmuş olarak başlıyorumm hiç anlamıyorum...

hafta sonları bende yeterinece dinlenmezsem uykum falan yetmezse bende o haftayi zor geçiriyorum..

Son düzenleme:
selam kızlar :KK66: beni de listeye alırsanız cok sevinirim kilo vermemde desteginize ihtiyacım var :) 59 kilo ile basladım hedefim 54 55 olmak
hoşgeldin canım :KK16:

Bu kadarcık olurmu hiç :KK1: :KK1: :KK1:
KV benide havaalanında görünce gelir gelmez morardı :KK60:
Hatun 7de havaalanında ol diye telefon açmıştı anam gittik bekle babam bekle hatun yok :KK53: arıyoruz cebine cevap vermiyor :KK53: sonunda eşim ablasının kayınpederini aradı nasılsa onun eşiyle birlikte diye. Meğer uçak 4 saat rötarlıı geliyormuş ve hatun haber vermiyor. Anlıyacağın boşu boşuna gitmişiz :KK47: :KK47:
Gelir gelmez eşimde söylendi arabada madem bir mesaj atsaydın ya diye. Gülüyor hatun umuru değilki oğlu boşuna dünya yol tepmiş benzin gitmiş :KK53:
Oğluşuyla yanlız kalamadı hatun :KK60: Evde baya bir anlattı durdu hatta Telefonuyla resim çekmişte anam gitmeden kendime keşke bir digital fotograf makinesi alsaydım demezmi :KK1: hatun 18lik çıtır sanırsın :KK1:
Ayakkabılarını çaldırmış orada :KK60: kalmış terliklerle :KK1:
Hatun herhalde eşim uyarmış onu bu sefer eşimin halalarıyla birer örnek beyaz birer baş örtü getirmiş simli mimli :KK1: bir tanede tesbih.
Küçük kuzuya öten anahtarlık getirmiş kuş şeklinde
Büyük kızada 3 tane lastikli toka getirmiş.
Hayret nasıl oldu ki diye düşünürken kendi kızına oradan elbise aldığını ağzından kaçırdı tabi benim büyük kız uyuz oldu :KK1: senin kızlarada getirecektim ama sen giydirmezsin diye almadım diyince eee getirseydin sonuçta getirme giydirmem diyen olmadı dedim iyice sinir oldu :KK1:
Gelir gelmez havaalanında bavul sırasında biriyle tartıştığını anlattı dedim dakka bir gol bir ümreden geliyorsun sonuçta ne gerek vardı :KK34:
Eşim hadi çıkalım diyince bana dönüp sendemi geliyorsun dedi tabiki dedim :KK1: TAm ananneye geldik yine hadi görüşürüz dedi yaw ne taktın ama bende geliyorum dedim ya dedim :KK1: eşimede ananda hani beni istemediğini bariz belli ediyor kaynana değilmi işte dedim de adam krize girdi :KK60:

Ordanda spora salona geçtim bizimkileri parka bırakıp :KK34:
Baya yoruldum ve tam eve gelirken inanılmaz sinir oldum çünkü yolda araba arızalandı ve sağ şeridin üzerinde kaldım :26:
Allahtan eşim geldi kızkardeşimlerle tabi araba yinede çalışmadı ve iki saat o soğukta arabayla uğraştık :KK47: :KK47: :KK47:
Sonunda beni eve bıraktılar ve eşim tamir ettiremeyince çekiciyle arabayı tamirci arkadaşının dükkanının önüne aldırmış. Artık yarın hallederler nasılsa :KK34:
sen o kvyi bana göndersene bi :104: :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
bu arada geçmiş olsun cnm (araban için):KK34:
SABAH 2 LOKMA EKMEK DIŞINDA HERŞeyi normal yedim.1 yumurta,biraz peynir,bikaç tane zeytin,birazda domates biber kavurması...öğlen ızgara köfte balık sucuk sosis bol salata yedim:KK70:DDDDDDD.akşam tahinli çörek,pasta poğaça allah ne verdiyse hepsini yedim:KK70:DDD.kendimden utanıyorum:KK70::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:.... şimdi sade soda içiyorum.birazdan mekik ve eliptik bisiklete bineceğim.belki ordan biraz yırtarım.bilmiyorum artık.(dün tartıda çıktığım kilodan 1 1,5 kilo fazla çıktım :KK43:(((((((((((((((((((((
canım.....canımıniçii.......yaww günlerdir anlamadıqım sen tek öqünde okadar etli çeşiti nesıl yiyorsun :26::26: köfte balık sucuk sosiss :KK53::KK53::KK53::KK53:
günaydin güzeller, ayyyy bugün cocuklar yuvasina okuluna basliyor, cok mutluyum yahu.biraz nefes alip, rahat rahat isime gücüme bakicam.evde olduklarinda her isimi onlarla yapmak zorundayim,doktora beraber git, temizligi beraber yap,mutfak alisverisini beraber yap, hele onlarla markete gitmek apayri macera oluyor.neyse biraz biraz normal hayatima dönücem.ve ilk cocuksuz olmanin günü serefine söyle rahat rahat temizligimi yapicam evimde,sporumu yapicam sonra.dusumu rahat rahat alicam, ayy harika olucak ya :))) cocuklar gibi seviniyorum, biraz yalniz kalabilcem diye :KK70:DDDbirde nuhancim inan harika yapiyorsun.bende 1 saat kadar erken yatabilmeyi becerebilmeliyim artik sanki haftaici bir saat eksik uyuyormus gibi hafif yorgun kalktim bugün yataktan :S

sabah kahvaltimi müslüyle yapicam.ama sütle degil bu sefer yogurtla tüketicem icine birde taze elma eklemeyi düsünüyorum.

cocuklari okula ve yuvaya birakip geldikten sonra kahvalti yapicam ondan sonrada islerime girisicem, görüsürüz kizlar
gün seninin günün yanee :KK23::KK23::KK23::KK23:
herkeze mutlu huzurlu bol eksili haftalar guzel hatunlar
maasallah hafta sonu falan dememisiz sohbetler almis yurumus. hele ceconun kv macerasi supermis. gulmemek icin kendimi zor tuttum.(malum is ortami)
bakalim bu hafta nasil gececek ben hala kendimi toparlayamadim ne guzel gidordum ama biraz bozdum yaklasik bir aydir
neyse menumu yazayim bakalim

sabah
1 ad tavada yumurta
1/2 domtes
1/2 salatalik
yesillik
sut

ara yok

ogle
5yk yogurtlu makarna (2 gundur canim istiyodu ben yapmadim yemekhane yapmis bende yedim )
5 sislik tavuk

ara
dondurma

aksam
yogurtlu ispanak

ara
1 portakal
yarim armut

spor = 30dk yuruyus
su = 3 lt

makarnayı yemekhane yaptıysa sorun yok canım :KK34: önemli olan kimin yaptıqıydı :KK37::KK37:

Günaydın canlar, güzel bir hafta diliyorum hepinizeee, bol -'li günler sizile olsun :KK16:
07.04.2013 / 10:00
Beyaz Peynir 50gr. 1
Havuç 1/4 adet 1
Sosis 3 küçük adet 1
Sucuklu Yumurta 1/2 adet 1
Şekersiz Nescafe 1 fincan 0

13:00
Soğan suyu 1 bardak 5

16:00
Soğan suyu 1 bardak 5

20:30
Mantarlı Etli Güveç 1/2 porsiyon 10
Yoğurtlu semizotu 1 Porsiyon 5
Beyaz Peynir 50gr. 1
Kozlenmiş Kırmızı Biber 1 adet 3

22:00
Tarçınlı Süt 1 bardak 6

Toplam : 34 puan.
Spor yok, su 2 litre...

günaydın kızlarrr:KK16::KK16::KK16::KK16:
hergün düşen rakamları görmeye alıştıqımdan dünkü gezmelerden sonra bugün basküle çıktım baktım aynı rakamı gösteriyor hani erkekler kızınca söyler ya ha işte bende öyle saydım :KK14::KK14::KK14: baskülümde bana küstü 10 gün gülmez artık yüzüme :KK24::KK24::KK24::KK24:

herkese günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn :))))...bugün sabah uyanır uyanmaz 1 su bardağı şekersiz nescafe içtim.arkasından 1 su bardağı sallama yeşl çay içtim.onunda arkasından 1 tane az haşlanmış yumurta,biraz peynir,3 tanede zeytin yedim :)...nyeyse çok doydum hee.dünkü yediklerimden olsa gerek:KK53::KK53::KK53::KK53:

hakettı bıkerem :KK19::KK19::KK19: olan bana oldu ne buldumsa yedım hemde aylardır yemedıgım beyaz ekmek bıle yedım onun yuzunden hemde yarım ekmek arası yag ve peynır olarak :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Ben sana diyorum biz yakın oturalım diye :KK6: bohçanı alıp bana kaçardın benim koçişide size yollardık...otursunlar kuzu kuzu :KK23::KK23::KK23:

X