SahGizem, Kilolari verdim Şimdi koruyorum diye bir günlük açabiliriz.....
polis
süpermiş bu yöntem
bende aynenbi laf vardır,kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş insan.şu lavobalarda aynada resim çeken kızlara sinir olurum,bide paylaşırlarya
ben bugünn lavobada resim çektim kendime
ay baktım boy aynası,kendimi bide ince gördümkiçektim valla
bugün spora giderken eşofmanım yerine daha dar,pantolon tarzı eşofmanımı giydim bi değişik geldim gözüme,çok beğendim baya incelmiş görünüyorum çok hoşuma gitti
ayy ivitt mutlaka açmalıyız
anlamadım canım ?:44: zeytin ekmek değil zeytinli ekmekti kek gibi bişey ama çok lezzetli oluyorAhfa, poğaça, kek, zeytin ekmek yerine yemek yeme durumun yok mu?
ahfa canım sen hergünmü öqlen bunlardan yiceksin :26::26:
akşam 4 tane ızgara köfte,bol salata,yoğurt.herşey buraya kadar normal.sonraaaaaaaaaaaaaaaa 2 dilim bol fıstıklı naklava, 1 dilim kesme maraş dondurması,eti puf büyüklüğünde tahinli çörek DD (((((((( boğazımı tutamadım:S
ayyy evveeeeett acalim acalimay ben simdi buna takilirim, daha cabuk zayiflamak isterim
eminim cok güzel görünüyorsundur ve o yüzden cekmissindir resminiben 70 in altina ineyim dedigim gibi mayis sonu, o zaman baslicam resim cektirmeye.yillardir kameralardan kaciyorum :26: birde ayse ablacim senin o sabahlari icmeye basladigin zencefilli kür nasil birsey? nasil yapiyorsun ? neden iciyorsun ? cok mu sordum , ben zencefili cok seviyorumda :26: bayiliyorum tazesini yemeye, burda meyve reyonlarinda satiliyor böyle kök seklinde.bayiliyorum yemeye
iyi geceler nuhanım
bende yatıcam az sonra.
söylemeden geçemicem ,bugün yolumun üzerindeydi banucuma uğradım spor salonuna ,5 dk göreyim diye,1 ayda inanılmaz fark etmiş zayıflamış cecoşum benim
yalnızşimdi resimlerimize baktımda ikimizde 1 ayda baya farketmişizyaza fıstık gibi olucaz
ayyy evveeeeett acalim acalimay ben simdi buna takilirim, daha cabuk zayiflamak isterim
eminim cok güzel görünüyorsundur ve o yüzden cekmissindir resminiben 70 in altina ineyim dedigim gibi mayis sonu, o zaman baslicam resim cektirmeye.yillardir kameralardan kaciyorum :26: birde ayse ablacim senin o sabahlari icmeye basladigin zencefilli kür nasil birsey? nasil yapiyorsun ? neden iciyorsun ? cok mu sordum , ben zencefili cok seviyorumda :26: bayiliyorum tazesini yemeye, burda meyve reyonlarinda satiliyor böyle kök seklinde.bayiliyorum yemeye
anlamadım canım ?:44: zeytin ekmek değil zeytinli ekmekti kek gibi bişey ama çok lezzetli oluyor
Aaaaa olur mu ablacım yaaa ben öğlenleri sebze yemeği veya tavuk balık yerim ama bugün bizim kurstaki kızlar hanımlar toplanıyoruz 2 hafta da bi, öğlen saatinde ordaydım o yüzden onları yedimben öğlenleri hergün böyle yesem üstüne bide kilo alırım kesinnn yirmiyim hiç hergün onlarıı
günaydın nuhanımKoscaman Günaydin,
süper güzel..hem görüsmüs olmaniz. hemde incelmis olmaniz...ee farkedeceksiniz tabi. azmin eserleri...
mayis sonunu merakla bekliyor olacağım..ben bir ara zencefil ve sarimsakli bir çay denemistim onu düzenli içince kimse yanina yaklasmiyor buram burak sarimsak kokuyorsun. Gerçi ben sarimsaksiz yapamiyorum. Yanliz oldugu günler mutlaka kullanıyorum.Yeni kürü xayim yazmisbende deniyim...elmaliymis..
sonuca varmissiniz daha az karbonhidrat daha çok proteyin, sebze....
selam güzeller mutlu huzurlu pazarlarrr
rica ederim canımcımhmmmm Ayse ablacim ben bunu yapayim , zayiflamayi gectim icindekiler apayri cok saglikli , bitki caylarina eklenebilcek yeni bir tat.cok tesekkür ederim tarif icin
nuhancim bekle bebegim mayis sonunusen benden önce ayrildigim icin 90+ dan son yazdigim mesajlardaki planlarimi acikladigim mesaji kacirmissinir hemen sanada geceyim planimi
simdi bebegim ben kendime söyle bir plan yaptim.mayis sonu nasip olursa 69 lu rakamlara inicem,biliyorsun kilo verildikce zorlasiyor ayni hizla vermekgeriye 5 kilo civari bir kalanim olucak, onuda dogum günüm olan 27 temmuza kadar vericem.hemen hemen 2 ayda yaklasik 5 kilo verilir diye düsünüyorum.dogum günümde cizelgemdeki hedef kilomu 60 kiloya cekicem.2014 yilina girmedende o geri kalan 5 kiloyu vermis olmayi umuyorum.2014 yilina girdigimdede kilo sorunlarini tamamen cözmüs bir hatun olucam insallah, 2014 yilinida kilo koruma yili ilan edip kilomu sabitlicem Allahin izniyle bakalim böyle giderse planlarimin gerceklesmemesi icin simdilik bir sebep görünmüyor ortada
rica ederim canımcım
planın süper,bende şimdi baktım doğum günüme 26 hafta var yaklaşık,haftada bir kilodan 26 kilo yapar ama duraklamalar falan çıakrsa ortalama 20 kilo gitse,ben 69 ları görürüm.bende kendime hedef koyayım doğum günümde 60 lı rakamları görmek için,aynen bende 2014 de kilo sorunsuz girmek istiyorum
selam güzeller mutlu huzurlu pazarlarrr
hmmmm Ayse ablacim ben bunu yapayim , zayiflamayi gectim icindekiler apayri cok saglikli , bitki caylarina eklenebilcek yeni bir tat.cok tesekkür ederim tarif icin
nuhancim bekle bebegim mayis sonunusen benden önce ayrildigim icin 90+ dan son yazdigim mesajlardaki planlarimi acikladigim mesaji kacirmissinir hemen sanada geceyim planimi
simdi bebegim ben kendime söyle bir plan yaptim.mayis sonu nasip olursa 69 lu rakamlara inicem,biliyorsun kilo verildikce zorlasiyor ayni hizla vermekgeriye 5 kilo civari bir kalanim olucak, onuda dogum günüm olan 27 temmuza kadar vericem.hemen hemen 2 ayda yaklasik 5 kilo verilir diye düsünüyorum.dogum günümde cizelgemdeki hedef kilomu 60 kiloya cekicem.2014 yilina girmedende o geri kalan 5 kiloyu vermis olmayi umuyorum.2014 yilina girdigimdede kilo sorunlarini tamamen cözmüs bir hatun olucam insallah, 2014 yilinida kilo koruma yili ilan edip kilomu sabitlicem Allahin izniyle bakalim böyle giderse planlarimin gerceklesmemesi icin simdilik bir sebep görünmüyor ortada
sanada canim hosgeldin
evetttt herkese güzel bir pazar günü diliyorum.ohhh bugün kendimi cok dinlenmis hissettim sabah yataktan kalkarken.cok iyi uyudum.güzelde bir pazar kahvaltisi ettik ailecek.pazar kahvaltilari bizim icin cok özel, tüm aile ayni anda kahvalti edebilmenin mutlulugu oluyorcesitte haliyle daha zengin oluyor bu yüzden ben ekmek türü sayilabilcek hic birsey yemedim bugün, ekmeksiz kahvalti yaptim ama aksama kadar bir sey yemesem bile tok olucagimi hissediyorum seker ürünleride yoktu kahvaltimda yani vardida ben yemedim.ama cok besliyci oldu.Allah kimseyi aclikla terbiye etmesin (amin)
rica ederim canımcım
planın süper,bende şimdi baktım doğum günüme 26 hafta var yaklaşık,haftada bir kilodan 26 kilo yapar ama duraklamalar falan çıakrsa ortalama 20 kilo gitse,ben 69 ları görürüm.bende kendime hedef koyayım doğum günümde 60 lı rakamları görmek için,aynen bende 2014 de kilo sorunsuz girmek istiyorum
inşallah nuhanım,hepimiz doğum günlerimize daha güzel girelimxayim. doğum günlerined yeniden doğumlar , tazelenmeler gerçeklesecek desene...süpermis...
süpermis... 2014 güzel bir yil olacak...süreç var asilnda .. bende verebilieceğine inaniyorum.
Pazar kahvaltiarinin tadini bende hiç birşeye değişmem.. allah mutluğunuzu daim etsin.
xayim. doğum günlerined yeniden doğumlar , tazelenmeler gerçeklesecek desene...süpermis...
amin canim, Allah sanada ayni huzuru nasip eder insallah, tüm kalbimle senin icin en iyisini diliyorumeeee sende bir dahaki dogum gününe tazeleneceksin.ayyy artik bize kötü dogum günü olmucak, her günümüz dogum günlerimiz gibi yeni seylere gebe olsun
aksam yemeginide hallettik biz, ben mutfagi toplayip kapadim , yazik esim sen kilo veriyorsun diye benim sucum ne diye soruyor ama valla hic umurum degil,güzel bir ese sahip olucak sonunda oda biraz aci ceksin
yemegimde ben bir kase kadar tambugday unlu makarna yedim.tüm gün yedigim tek unlu mamüldü.o yüzden kurtaririm saniyorum.zaten uzun zamandirda yemiyordum.ya tamam kendimi temize cikarmaya calisiyorum belki:26: ama tam bugday unlu olmasi ve bir kaseyi gecmemesi hafifletici sebep mi ki? yoksa bir daha yemeyim mi?
Men geldimmmmmm selamun aleykum cümleten kızlarr geçmişi okudum menümü yazıp kaçıyorum hemenRuhen de bedenen de çok yorgunumm
Uyanınca bir çay kaşığı çörekotu ve 1 bardak su
saat 11 gibi felan 1 kase zencefilli zerdeçallı tarçınlı yoğurt(bunu artık akşam ara öğünüme koyucam tarçın şekeri dengeliyor ve acıktırmıyor gözlemlerime göre)
kahvaltıyı çok geç yaptım işlerim vardı saat 12 gibi yarım salatalık, 1 haşlanmış yumurta, zeytin-peynir ve 1.5 dl tam buğday ekmeği
Öğlen: haşlanmış tavuk ve bi bardak ayran
Akşam: gene haşlanmış tavuk ve 2-3 kaşık domatesli bulgur pilavı
birazdan da yeşil çayımı içerim bunu da günde 3 kere yapsam süper olcak vakit yok ya çok yoğunum kii
Kızlar bugün çok yoruldum extra dan kursa gitmem gerekti diğer arkadaş gelmemiş çocuklar boş kalmasın diye çarşıda da dolaştım namazdan sonra tekrar çıkıcam o yüzden akşamı sağlam yedim pilav olmaması gerekiyordu ama dışardayken acıkınca elim ayağım titriyo halsizleşiyorum. 45 dk tempolu yürüyüşyürüyüşteyken bi çanta gördüm çok beğendim bu hafta ki hedefim 2 kilo eğer verirsem onu alıcam inşl çok pahalı değildir soracımaaa 2.5 lt su
İyi Pazarlar canlarr...
Dünkü tablomu paylaşıyorum sizinle...
06.04.2013 / 08:45
Beyaz Peynir 50gr. 1
Havuç 1/4 adet 1
Haşlanmış Yumurta 3/4 adet 0
Sosis 3 küçük adet 1
Şekersiz Nescafe 1 fincan 0
10:00
Şekersiz Nescafe 1 fincan 0
11:00
Soğan suyu 1 bardak 5