- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
Günaydııınnn Melekguanydın kızceler
dunku menum
sabah
1 dılım uno denge
peynır
yumurta
zeytın
ara
yok
ogle
yarımdan az sımıt
peynır
domates
1 bardak zero
ara
gene dogum gunu gene pasta maleef1 dlım profetrollu pasta
aksam
3 yemekkasıgı bakla yemegı
tavuk
marul salatası
3 lt su 30 dk jıllen +mutelıf gobek egzersızı
Günaydııınnn MelekBakıyorum da bu sıralar profiteol du pastaydı tutamıyorsun kendini nne oluyor sana canımmmm Bak ben seni ilk tanıdımğım 69 küsurattın şimdi 72 yazıyorsun ya yeme canım benim ben valla kardeşimim doğum günüde bile yemedimmmm Benim bu sıralar favorim sütlü tatlılar ama Her hafta sonu yapıyorum eşimde seviyooooor bu hafta sütlaç yapacammmm ..Hemde illkkkkk defa
ayşe hoşgeldin canım aramızaselamün aleyküm
bizim kızçeler burdaymış,şurayada el atayım dedim
gecenin bu saatinde yorgunluktan ve uykudan ölürken ,içtiğim 3 kupa çayın sayesinde yatamadım bi türlü.
öyle oluncada forumu didikledim sonrada 90 topikinden kaçan kaçakları buldum
ceco nuhan şahgizem, yakınım olurlar
bizim kızlar sığışırlar banada yer açılır,siz istifinizi bozmayınbiz alışkınız
ben ayşe,42 yaşındayım.
kilo özetim çizelgede görüldüğü gibidir
aslında burayı aylar önce görüp beyenmişim.nasip bugüneymiş.
hepimizin ideal kilolarımıza ulaşabilmesi dileğiyle,besmeleyle adımımı atıyorum..
ye anacım yeee afiyet bal şeker olsun azcık daa oyalan yakalıcam az kaldıguanydın kızceler
dunku menum
sabah
1 dılım uno denge
peynır
yumurta
zeytın
ara
yok
ogle
yarımdan az sımıt
peynır
domates
1 bardak zero
ara
gene dogum gunu gene pasta maleef1 dlım profetrollu pasta
aksam
3 yemekkasıgı bakla yemegı
tavuk
marul salatası
3 lt su 30 dk jıllen +mutelıf gobek egzersızı
kızcelerım spor demısken dun aksam jıllen 30 day da 1 ayımı tamamladım. burda tabıkı olculerle konusmak ısterdım ama salak gıbı en basta olcu almadıfgım ıcın malesef sukadar ıncelmısım dıyemıyorum ama kıyafetlerımden aynadakı goruntumden anlayabılıyorum mesela hıc sıkmadan 38 lıkralıya gİrebılıyorumonun dısında selulıtlerımde azalma kalcamda ve gobek kısmımda toparlanma var yururken azda olsa sallanan yerlerım sabıtlendı hıc sallanmıyor. ve kendımı cokk zınde hıssedıyorum. sımdı jıllen rıppede gecıcem yanında gobek egzersızı eslıgınde kısacası ben memnun kaldım karnımı daha gerGIN kendımı daha fıt hıssedıyrum
canım soqan suyu kilo verdiriyor diye duydum etkisi olmuş olabilir...bendede kist var ama başlamadım daha...bu arada çok güzel kilo vermişsin tebrikler hayatımbaşlangıç (02.04.2013- Salı): 78.8Kg
06.04.2013 : 74.9Kg
Bu hafta giden : 3.900
hedef 55
boy 158
bende 42
spor yok(şimdilik)
Günde 1,5 - 2Lt. su
Wc dün oldu ama çok fazla küçük yapıyorum.
Dünkü listem ise...
05.04.2013 / 08:30 Beyaz Peynir 50gr. 1
Havuç 1/4 adet 1
Haşlanmış Yumurta 3/4 adet 0
Pastırma 1 dilim 1
Şekersiz Nescafe 1 fincan 0
10:30 Şekersiz Nescafe 1 fincan 0
12:00 Soğan suyu 1 bardak 5
13:30 Et Döner 1 Porsiyon 0
Tavuk Haşlama 200 gr. 0
Salata 1 Porsiyon 5
Şekersiz Nescafe 1 fincan 0
Zero 1 bardak 0
16:00 Şekersiz Nescafe 1 fincan 0
18:00 Soğan suyu 1 bardak 5
20:30 Sosis 5 küçük adet 1
Patlıcan közleme 100gr. 6
Peynir 20gr. 1
Soğan suyununda etkisi oldu sanırım kızlar...
Erginsenacım, nasılsın?
Listem daha bi iyi gibi deil mi?
Sebze eklemeye çalışıyorum...
ayşe hoşgeldin canım aramızasıqışırız canım yaaa hem belki sıkışıklıktan birazda kilo veririz bu arada bende arzu yaş 38..
ye anacım yeee afiyet bal şeker olsun azcık daa oyalan yakalıcam az kaldı
BEKLORUMMMMMMMMMMMMMMMM
çıtırım benimmmmmmmmmm
danke bebekımmmmmm
Kahvaltım
yaqsız sucuklu yumurta
dil peyniri
salatalık
form çayı
sabah kac kılo cıktın kuzucuuummm
86.7 canım...
türk kahvesi yaptım kendime gel eşlik et birlikte laflarız hem....bugün evde tekim akşama kadar herkes biyerlerde...ben gitmedim biyere...birazdan yürüyüşe çıkıcam hem başlangıç olur diye düşünüyorum..
evet super olur canım benımkı sekersız olsunbu arada yuruyus kesınlıkle basla ve devam et bende ısten erken cıkabılırsem baslıcam artık.
selamün aleyküm
gecenin bu saatinde yorgunluktan ve uykudan ölürken ,içtiğim 3 kupa çayın sayesinde yatamadım bi türlü.
ben ayşe,42 yaşındayım.
hepimizin ideal kilolarımıza ulaşabilmesi dileğiyle,besmeleyle adımımı atıyorum..
selamün aleyküm
ben ayşe,42 yaşındayım.
ton balıklı salata harika bir menü canım
meleqe gelince o anlamıyorben ona neler diyorum yeme içme diye ama tınlamıyor bitki çayı sevmez maden suyu içmez ama şekerli çaydan ve zerodan vazgeçemez...büyücek öqrencek doqruyu yanlış küçük kısçem o benim büyücek daa
daaa naadar buyucem be hacııııı :44::44::44::44::44::44:yasasın zeroooooo
Bizlerde küçük yaşlarda hayatimizi değişrebilseydik... Bugun kaybettiklerimize içimiz sizlamazdi..Ama hayat böyle yaşarak öğreniyoruz... Şekere son..
günaydın kısçelerrr herkese güzel bir tatil diliyorum
dünden beri 600 qram daha vermişim çook mutlu oldumbu iş beynimde bitti korksun benden kilolarrr
Tebrikler....
Bende uykumu almadın ödülünü aldım.. 400gr gitmis...
Dün neler yedim;
Bir kasik keten tohumu (keten tohumu hakkinda neler düsünüyorsunuz hergün devam edeyim mi?)
elma sirkesi ilik su
Kahvaltı
bir ad. kayisi yumurta
2 dilim salam
beyaz peynir
dukan ekmeği
1 fincan sekersiz cay
Ögleyemegi
izgara kirmizi et
bir kase yağsız balzamik sirkeli marul ve domates karısımı
1 bardak sekersiz cay
aksam
canim kahvalti istedi.
bir ad kayisi yumurta
1ad. satalık
3 tane yesil zeytin
Beyaz peynir
3 fincan yesil cay
3 litre su
aysecegim ne kadar çok sevnidim anlatamam...
Bizlerde küçük yaşlarda hayatimizi değişrebilseydik... Bugun kaybettiklerimize içimiz sizlamazdi..Ama hayat böyle yaşarak öğreniyoruz... Şekere son..
Tebrikler....
Bende uykumu almadın ödülünü aldım.. 400gr gitmis...
Dün neler yedim;
Bir kasik keten tohumu (keten tohumu hakkinda neler düsünüyorsunuz hergün devam edeyim mi?)
elma sirkesi ilik su
Kahvaltı
bir ad. kayisi yumurta
2 dilim salam
beyaz peynir
dukan ekmeği
1 fincan sekersiz cay
Ögleyemegi
izgara kirmizi et
bir kase yağsız balzamik sirkeli marul ve domates karısımı
1 bardak sekersiz cay
aksam
canim kahvalti istedi.
bir ad kayisi yumurta
1ad. satalık
3 tane yesil zeytin
Beyaz peynir
3 fincan yesil cay
3 litre su
400 gr. süper nuhan ya, harika cidden cok sevindim aldim mesajini bu arada uykusuzluk insani cok etkiliyor benide öyle, birde ben cok sisiyorum uykusuz kalinca :S su iciyor olmam ragmen keten tohumu hakkindada bence devam et , ben ara ögünlerimde yogurt yedigimde karistiriyor bir corba kasigi icine.benim sindirim sistemimi düzenliyor o yüzden yiyorum :)
aysecegim ne kadar çok sevnidim anlatamam...
400 gr. süper nuhan ya, harika cidden cok sevindim aldim mesajini bu arada uykusuzluk insani cok etkiliyor benide öyle, birde ben cok sisiyorum uykusuz kalinca :S su iciyor olmam ragmen keten tohumu hakkindada bence devam et , ben ara ögünlerimde yogurt yedigimde karistiriyor bir corba kasigi icine.benim sindirim sistemimi düzenliyor o yüzden yiyorum :)
Çok mersi...
uyku eksik yada düzensiz olunca gerekçekten kilo verilmiyor.... Normal insanlar gibi yasamak lazim...erken yatip sabah erken kalkıp erken kahvaltı etmek, aksam yemeğinde erkenden yemek gibi...
Dün kitap okuyordum... bir metolobizma uzmanı doktor derki; vucudun hafizasi çok güçlüdür. siz örneğin 100 kiloydunuz sonra 70kiloya indiniz. Vucüt siz yasadinizi süre boyunca o 100 kiloyu unutmaz ve vucudun enerji isteği artik o 100 kiloya göredir. ve ha bire o eski yağları yapmak için uğraşır gibi cümlere vardı.. Hoş günümüzde her doktor ayrı telden çaliyor, bugun faydalı olan yarın zaralida olabiliyor ama aklima geldi yazayim dedim. Birde bana göre gerçek olan birsey var... Hepimizin vucudu baska birimize yarayan diğerimize yarayamaya biliyor. Deneyip kendi vucudumuzu dinleyip kesfetmemiz gerekiyor. Ör: %70 kakakolu bitter bana yaramiyorbu kisim latifeydi tabi... Buradaki arkadaslar lütfen alinmasın biz böyle topluca gelmis gibi olduk. Bir süre aaaaaa deyince hep birlikte gülebiliriz.... Çünkü bir geçmişimiz var. Kusurabakmayin lütfen... ama sizlerde yavaş yavaş adepte oluyoruz diye düsünüyorum...
Keten tohumunu sirke gibi çorba kaşığına doldurup, yutup üzerine bir bardak su içiyorum. Keten tohumuu için günlük asağı yukari belirlenen bir miktar varmi acaba? Bende yoğurt vs. ile birlikte yiyebilirim.