Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

guanydın kızceler

dunku menum
sabah
1 dılım uno denge
peynır
yumurta
zeytın

ara
yok

ogle
yarımdan az sımıt
peynır
domates
1 bardak zero

ara
gene dogum gunu gene pasta maleef 1 dlım profetrollu pasta

aksam
3 yemekkasıgı bakla yemegı
tavuk
marul salatası

3 lt su 30 dk jıllen +mutelıf gobek egzersızı

Günaydııınnn MelekBakıyorum da bu sıralar profiteol du pastaydı tutamıyorsun kendini nne oluyor sana canımmmm Bak ben seni ilk tanıdımğım 69 küsurattın şimdi 72 yazıyorsun ya yeme canım benim ben valla kardeşimim doğum günüde bile yemedimmmm Benim bu sıralar favorim sütlü tatlılar ama Her hafta sonu yapıyorum eşimde seviyooooor bu hafta sütlaç yapacammmm ..Hemde illkkkkk defa

EVET Cnım bu ara ole ama oluo arada bu arada uc bes haftadır 72 deyım canım sabıtledım nedense spordan dolayı okaa sıkılastımkı 72 gostermıom onun gazı ılen sanırım yedım ama tabısı dıkkat etmek sart

kızcelerım spor demısken dun aksam jıllen 30 day da 1 ayımı tamamladım. burda tabıkı olculerle konusmak ısterdım ama salak gıbı en basta olcu almadıfgım ıcın malesef sukadar ıncelmısım dıyemıyorum ama kıyafetlerımden aynadakı goruntumden anlayabılıyorum mesela hıc sıkmadan 38 lıkralıya gİrebılıyorum onun dısında selulıtlerımde azalma kalcamda ve gobek kısmımda toparlanma var yururken azda olsa sallanan yerlerım sabıtlendı hıc sallanmıyor. ve kendımı cokk zınde hıssedıyorum. sımdı jıllen rıppede gecıcem yanında gobek egzersızı eslıgınde kısacası ben memnun kaldım karnımı daha gerGIN kendımı daha fıt hıssedıyrum

Son düzenleme:
başlangıç (02.04.2013- Salı): 78.8Kg
06.04.2013 : 74.9Kg
Bu hafta giden : 3.900
hedef 55
boy 158
bende 42
spor yok(şimdilik)
Günde 1,5 - 2Lt. su
Wc dün oldu ama çok fazla küçük yapıyorum.
Dünkü listem ise...
05.04.2013 / 08:30 Beyaz Peynir 50gr. 1
Havuç 1/4 adet 1
Haşlanmış Yumurta 3/4 adet 0
Pastırma 1 dilim 1
Şekersiz Nescafe 1 fincan 0
10:30 Şekersiz Nescafe 1 fincan 0
12:00 Soğan suyu 1 bardak 5
13:30 Et Döner 1 Porsiyon 0
Tavuk Haşlama 200 gr. 0
Salata 1 Porsiyon 5
Şekersiz Nescafe 1 fincan 0
Zero 1 bardak 0
16:00 Şekersiz Nescafe 1 fincan 0
18:00 Soğan suyu 1 bardak 5
20:30 Sosis 5 küçük adet 1
Patlıcan közleme 100gr. 6
Peynir 20gr. 1

Soğan suyununda etkisi oldu sanırım kızlar...

Erginsenacım, nasılsın?
Listem daha bi iyi gibi deil mi?
Sebze eklemeye çalışıyorum...

ayşe hoşgeldin canım aramıza sıqışırız canım yaaa hem belki sıkışıklıktan birazda kilo veririz bu arada bende arzu yaş 38..
ye anacım yeee afiyet bal şeker olsun azcık daa oyalan yakalıcam az kaldı
çıtırım benimmmmmmmmmm
canım soqan suyu kilo verdiriyor diye duydum etkisi olmuş olabilir...bendede kist var ama başlamadım daha...bu arada çok güzel kilo vermişsin tebrikler hayatım
Erginsenacım, nasılsın?
Listem daha bi iyi gibi deil mi?
Sebze eklemeye çalışıyorum...

hamdolsun canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın
listen hep protein aqırlıklı olmuş sebze ve meyve sevmiyormusun cnm...
birde listeyi çok karışık yazıyorsun okumak ayırt etmek zor oluyor..rica etsem bizim yazdqımız gibi yazarmısın canım

günaydın kısçelerrr herkese güzel bir tatil diliyorum
dünden beri 600 qram daha vermişim çook mutlu oldum bu iş beynimde bitti korksun benden kilolarrr

evet super olur canım benımkı sekersız olsun bu arada yuruyus kesınlıkle basla ve devam et bende ısten erken cıkabılırsem baslıcam artık.

evet super olur canım benımkı sekersız olsun bu arada yuruyus kesınlıkle basla ve devam et bende ısten erken cıkabılırsem baslıcam artık.

canım nedense şekerli içeceklere karşı tiksinti geldi bana...hatta geçen gün menümdede yazmıştım liptonun kayısılı form çayını almıştım tadı okadar şekerliki zor içtim...hatta çayı içine salıp 2 dakkaya çıkarıyorum iyice şekeri sinmesin diye...ben normalde doqadan kayısılı form içerim çokta güzeldir tadı ama kalmamış bende lipronunkini aldım ve tam anlamıyla fiyasko...türk kahvesinide sıfır şeker içiyorum ama tam yudumlarken sanki şeker varmış gibi geliyor şekerle kafayı bozdum anlıcaqın :26::26:
yürüyüş yapmauı çok seviyorum ama bu kadar kiloyla deqil...ben 75 kiloya inince küçük küçük başlamıştım yürümeye...inşallah bu kiloyla keyif alırım ve devam ederim...tesettürlü olduqum için bu kiloyla dahada terliyorum sıkıntı basıyor...bakalım denicez

gel ayse abla gel 90+zedeler gibi olduk yahuay sabah sabah hic gülcegim yoktu ama neyseki burda yeme kuzum diyen birileri var cok sükür.

günaydin kizlar, 2 haftadir cocuklar evde paskalya tatili dolayisiyla haftayada kocam evde olucak ya ben yiyeeceklere hayir diyebiliyorumda benim sorunum kocamin yaptigi psikolojik taciz ama pazartesiden baslayarak bende yürüyüse ormana gitmeye karar verdim, havalar düzeliyor gibi sanki burda, böylece kocamin az yiyorsun vitaminssiz kalicaksin biryerlerde düsüp bayilcaksin tacizlerinden kurtulmus olucam.ya erkek milletini anlamiyorum cok afedersiniz aksamlari sarilirken AAAAA bak burasi kücülmüs surasi darlarmis diyor sabah vitaminsiz kalicaksin diyor.böylede dengesizlik olmaz ki ama ya

dün aksam menüm yok gibiydi dolayisiyla dün cidden az yedim , midem dolayisiyla ama bugün kendimi daha iyi hissediyorum dün midemi dinlendirmem iyi oldu bu yüzden bugün dogru dürüst birseyler yemeye karar verdim.simdi standart yumurtali bir kahvalti yapicam.söyle olucak bugün menüm insallah

sabah standart kahvalti
ögle dün planlanan izgara et ve bol salata
ara bir kase yogurt
aksam mercimek corbasi 2 kepce

gün boyu 3 fincan bitki cayi
gün boyu 3 litre su

simdilik böyle iste , buralarda olucam

aysecegim ne kadar çok sevnidim anlatamam...

Son düzenleme:

herkese iyi haftasonları.ben sabah uyandım ama tekrar geri uyudum.yeni uyandım ve midem çok bulanıyo.kahvaltı yapmasam olmaz mı.yada tek 1 parça peynirle idare etsem olmaz mı.yumurtayı midemin alacağını sanmıyorum...yada kabak-domates-sarımsak kavurup yesem nolurki?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…