- 15 Nisan 2010
- 13.079
- 15
neren küçülüp daralmış quuuuuuugel ayse abla gel 90+zedeler gibi olduk yahuay sabah sabah hic gülcegim yoktu ama neyseki burda yeme kuzum diyen birileri var cok sükür.
günaydin kizlar, 2 haftadir cocuklar evde paskalya tatili dolayisiyla haftayada kocam evde olucak ya ben yiyeeceklere hayir diyebiliyorumda benim sorunum kocamin yaptigi psikolojik taciz ama pazartesiden baslayarak bende yürüyüse ormana gitmeye karar verdim, havalar düzeliyor gibi sanki burda, böylece kocamin az yiyorsun vitaminssiz kalicaksin biryerlerde düsüp bayilcaksin tacizlerinden kurtulmus olucam.ya erkek milletini anlamiyorum cok afedersiniz aksamlari sarilirken AAAAA bak burasi kücülmüs surasi darlarmis diyor sabah vitaminsiz kalicaksin diyor.böylede dengesizlik olmaz ki ama ya
dün aksam menüm yok gibiydi dolayisiyla dün cidden az yedim , midem dolayisiyla ama bugün kendimi daha iyi hissediyorum dün midemi dinlendirmem iyi oldu bu yüzden bugün dogru dürüst birseyler yemeye karar verdim.simdi standart yumurtali bir kahvalti yapicam.söyle olucak bugün menüm insallah
sabah standart kahvalti
ögle dün planlanan izgara et ve bol salata
ara bir kase yogurt
aksam mercimek corbasi 2 kepce
gün boyu 3 fincan bitki cayi
gün boyu 3 litre su
simdilik böyle iste , buralarda olucam
canım benim bu az yeme çok yeme konusunda şöyle bir deneyimim var..bazen bana heyheyler gelir ve yatıcama yakın bişeyler yerim...sabha kalkınca midem açlıktan kazınıyor gidi olur...ama akşam 5te yediqim zaman sabah midem hiç kazınmaz...sanırım asit salgılıyor...az yediqim zaman her zaman kendimi hafif ve zinde hissediyorum...saqlıklı olmak gibisi yok cnm
aysecegim ne kadar çok sevnidim anlatamam...:38
Bizlerde küçük yaşlarda hayatimizi değişrebilseydik... Bugun kaybettiklerimize içimiz sizlamazdi..Ama hayat böyle yaşarak öğreniyoruz... Şekere son..
Tebrikler....
Bende uykumu almadın ödülünü aldım.. 400gr gitmis...
Dün neler yedim;
Bir kasik keten tohumu (keten tohumu hakkinda neler düsünüyorsunuz hergün devam edeyim mi?)
elma sirkesi ilik su
Kahvaltı
bir ad. kayisi yumurta
2 dilim salam
beyaz peynir
dukan ekmeği
1 fincan sekersiz cay
Ögleyemegi
izgara kirmizi et
bir kase yağsız balzamik sirkeli marul ve domates karısımı
1 bardak sekersiz cay
aksam
canim kahvalti istedi.
bir ad kayisi yumurta
1ad. satalık
3 tane yesil zeytin
Beyaz peynir
3 fincan yesil cay
3 litre su
canım keten tohumu son derce faydalı gönül rahatlıqıyla tüketebilirsin...çok hızlı yaq yakma özelliqine sahip fakat dikkat edilmesi gereken önemli bir püf noktası var...taze çekilmesi gerekiyor..onun için aktardan az az al...haftada bir al en fazla..