Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

OHHHH kizlar ne cok yazmissiniz yaaa maasallah allah muhabbetinizi artirsin.:KK34:
valla nedir bu calisan bayanlarin etrafindaki erkeklerden cektigi evde ugrastiklari yetmiyor sanki.:KK47: butun calisan bayanlarin ya patronlari ya mudurleri yada benimki gibi salak bir sefleri var deli ediyorlar insani ama benim anladigim cekemiyorlar bayanlari istemiyorlar is hayatlarinda ama bizim gibi dogru durust de yapamiyorlar isleri yuzlerine gozlerine bulastiriyorlar yani benim sef oyleee :KK19:

Kızlar mutfaqa girdim ne yesem diye düşünüyordum...nohut yapmıştım ama salçalı salçalı hiç canım istemedi...nohutların bir kısmınıda haşlayıp süzgece almıştım buzluqa atmak için...turuncu ve mor havucu rondodan geçirdim 2-3 yaprak kıvırcık doqradım 1 kase kadarda haşlanmış nohut ekledim harika bir salata oldu...afiyetle yedim :KK56::KK56:

yav ben bu egzersızlerle kafayı bozdum kızlar sureklı egzersız arastırmasıyapıyorum jıllen 30 day da yarın son gunum rıppede gecıcem ama ona ek karın egzersızıde ıstıyorummmm :KK24::KK24::KK24: sporrrr canmıs yaaaa gec farkına vardımm :KK33::KK33::KK33::KK33:

benimde ögle yemegim dedigim gibi izgara et olmadi.canim sicak birseyler istemiyor hic, midem böyle bir acaip :S üsüttüm herhalde ya,mide bulantisi gibi ama mide bulantisi degil tam.ay nasil birseyim var anlamadim. herneyse ögleye atlamamak icin bende kendime tonbalikli kücük bir salata yaptim.bol limonda koydum eksi eksi cok iyi geldi mideme :KK1:

melek cok tanismiyoruz ama görünce bir öneri yapmak istedim, umarim ukalalik olarak almazsin.acaba o bir bardak zero yu baska seyle degissen, iclerine cok katki maddesi koyuluyor :26::26: mesela imkanin varsa taze limonsuyuyla hazirladigin bir bardak madensuyuna ne dersin ?:KK42: hem böylece günlük mineral ve vitamin ihtiyacinin bir kismini almis oluyorsun.zeronun sana hic bir getirisi yok :26:

benimde ögle yemegim dedigim gibi izgara et olmadi.canim sicak birseyler istemiyor hic, midem böyle bir acaip :S üsüttüm herhalde ya,mide bulantisi gibi ama mide bulantisi degil tam.ay nasil birseyim var anlamadim. herneyse ögleye atlamamak icin bende kendime tonbalikli kücük bir salata yaptim.bol limonda koydum eksi eksi cok iyi geldi mideme :KK1:

melek cok tanismiyoruz ama görünce bir öneri yapmak istedim, umarim ukalalik olarak almazsin.acaba o bir bardak zero yu baska seyle degissen, iclerine cok katki maddesi koyuluyor :26::26: mesela imkanin varsa taze limonsuyuyla hazirladigin bir bardak madensuyuna ne dersin ?:KK42: hem böylece günlük mineral ve vitamin ihtiyacinin bir kismini almis oluyorsun.zeronun sana hic bir getirisi yok :26:

YOK CANIM rıca ederım estagfurullah ukalalık olarak algılamam canım. ama lıght kolayı cok sevıyorum canım ve vaz gecemıyorum ılla gunde 1 bardak ıcıcem. malesefkı maden suyunu hıc bır sekılde sevmıyorum :KK50::KK50::KK50: . ama onerın ıcın cok tesekkur ederım canım :KK16::KK16::KK16:

ukusuz bir gece sonrasinda geçen güzel bir toplanti sonucu anca gelebildim. Olsun artık hafta sonu uyurum.

ErGiNSeNa, olsun gene görüsürüz...:KK16: ben zaten cecosu görmeye geleceğim... bir forumda bulusma isteğimiz hep var..:KK16: insalah bulusuruz..

Bildirim için geç kaldimi acaba?

Baslangiç kilom; 92.4
Geçen hafta : 77.8
Bugun: 77.7 (kötü bir hafta geçirdim diyetimde bir ciddi kaçamağın disinda, aslinda bir bozulma yok ama neredyse günde 3-4 saat uyku uyuabildim. bu hafta düzelcek)
Giden: 100gr (yok desek yeri)
Tooplam giden: 14.7
Hedef:73 (belki 68e iner)
Boy:177

aynen cıgdemcım ustune bastın ama bır guzel benzettım salagı bakalım bıde bısı dıyebılcekmı kırk yılda bır yapıorum ondada laf edemez :KK47::KK47::KK47:
Birisi gidip yetiştirmişdir yok kahvaltı ediyor falan diye biz de de aynısı oldu kaç yıl ettik sonradan birisi gidp laf etti diye yasaklanmıştı:KK47::KK47: Patronlar dengesiz bugün tamam dediğine yarın hayır diye biliyorrr

Birisi gidip yetiştirmişdir yok kahvaltı ediyor falan diye biz de de aynısı oldu kaç yıl ettik sonradan birisi gidp laf etti diye yasaklanmıştı:KK47::KK47: Patronlar dengesiz bugün tamam dediğine yarın hayır diye biliyorrr

:KK47::KK47::KK47::KK47: walla cıgdemcım lafımı hıc esırgemem ben soledım solıcegımı bıda karısamaz sanırım :KK19::KK19::KK19::KK19:

Bugünkü Menüm
2 adet Zeytin
Çecil Peyinri
1 dilim Uno denge ekmeği
Beyaz Peynir
Haşlanmış Yumurta

Ara
Sütlü şekersiz fitre kahve

Öğle
Tavuklu Patates
Salata

Ara
Türk kahvesi
125 gr Yoğurt

Akşam
Köfte Izgara
Salata
Kızlar bu kavanozda olan közlenmiş biberler güzel oluyor ama diyet yapan kişi için ne kadar doğru bilrmiyorum size sorayimmm?

Ara
Limon Damlatılmış Soda
Kahve içmemem lazım

ukusuz bir gece sonrasinda geçen güzel bir toplanti sonucu anca gelebildim. Olsun artık hafta sonu uyurum.

ErGiNSeNa, olsun gene görüsürüz...:KK16: ben zaten cecosu görmeye geleceğim... bir forumda bulusma isteğimiz hep var..:KK16: insalah bulusuruz..

Baslangiç kilom; 92.4
Bugun: 77.7 (kötü bir hafta geçirdim diyetimde bir ciddi kaçamağın disinda, aslinda bir bozulma yok ama neredyse günde 3-4 saat uyku uyuabildim. bu hafta düzelcek)

İnşallah haftaya çok daha güzel bildirimler yapacağız :KK16:

Evet kızlaar 10 günlük salmanın sonucunda kendimi toplamış bulunuyorum (4 günlük sım sıkı bi diyetle:KK8:) ve kaldığım yerde tam kilom
Ayın 18 inde: 86.700düm yani 18.03.2013 de
Bugün : 86.700
Gelen/Giden: giden yok :KK50: ama çok şükür ki gelenleri de gönderdim :KK9:
Hedef 65 di 60 yaptım ben onu 60-65

Haftanın 6 günü yürüyorum maşallah ama bu bana normal gelmeye başladı sanırım o yüzden sabahlarıda yürüyüşe başlıycam inşl (3 gündür başlayamadım bi) hele bugünnn 2 saatten fazla yürüdüm o kadar işim çoktu ki çarşıda :KK31: bu olabilir mi kızlar ?????? sürekli yürüdğüm için bi değişiklik olmuyo sanırım

İnşallah haftaya çok daha güzel bildirimler yapacağız :KK16:

insallah cecosum...hepbirlikte

Evet kızlaar 10 günlük salmanın sonucunda kendimi toplamış bulunuyorum (4 günlük sım sıkı bi diyetle:KK8:) ve kaldığım yerde tam kilom

Haftanın 6 günü yürüyorum maşallah ama bu bana normal gelmeye başladı sanırım o yüzden sabahlarıda yürüyüşe başlıycam inşl (3 gündür başlayamadım bi) hele bugünnn 2 saatten fazla yürüdüm o kadar işim çoktu ki çarşıda :KK31: bu olabilir mi kızlar ?????? sürekli yürüdğüm için bi değişiklik olmuyo sanırım

mutlu olman güzel. tam yol devam..:KK16:

ton balıklı salata harika bir menü canım :KK56::KK56:
meleqe gelince o anlamıyor :KK4: ben ona neler diyorum yeme içme diye ama tınlamıyor :KK19: bitki çayı sevmez maden suyu içmez ama şekerli çaydan ve zerodan vazgeçemez...büyücek öqrencek doqruyu yanlış küçük kısçem o benim büyücek daa :KK33::KK33::KK33::KK33:

Baslangiç kilom; 92.4
100 qram 100 qramdır canım eline 100 qramlık bişey al giden kilonu daha iyi analiz edersin :KK34: tamam bana uyar müsait olursam gelirim bende :KK8::KK8:

canım yürüyüş çok fazydalı acaip sıkılaştırıyor ve vücudun her yeri çalışıyor..yürüşlere daha yeni yeni başlıyoruz 4-5 hafta geçince nasıl sıkılaştıqını görüceksin tatlım:KK34:
Bugünkü Menüm
2 adet Zeytin
Çecil Peyinri
1 dilim Uno denge ekmeği
Beyaz Peynir
Haşlanmış Yumurta

Ara
Sütlü şekersiz fitre kahve

Öğle
Tavuklu Patates
Salata

Ara
Türk kahvesi
125 gr Yoğurt

Akşam
Köfte Izgara
Salata
Kızlar bu kavanozda olan közlenmiş biberler güzel oluyor ama diyet yapan kişi için ne kadar doğru bilrmiyorum size sorayimmm?

Ara
Limon Damlatılmış Soda
Kahve içmemem lazım

gönül rahatlıqıyla tüketebilirsin cnm...arkasında karbonuda mutlaka yazıyordur dikkat ederek yersin :KK34:

bugünkü mneüm kızlar;

kahvaltı
1 dilim kızartılmış buqday ekmeqi
ızqara sucuk
dil peyniri
domates
salatalık
büyülü bohça yeşilçay

öqlen
nohutlu havuçlu yeşil salata

akşam
k-flaks

birazdan sade bir türk kahvesi iyi gider :KK68:

Kızlar tabloyu pc'ye geçince, en geç sabaha hazır edicem. Evde değildim de bugün. Bi akrabama gittik. Menümü yazayım.

Kahvaltı
1 kk peynir ve 3 dilim sucukla yapılan tost

Öğle
Yemeğin yanısıra kek, kurabiye, börek de vardı ama yemedim.
1 porsiyon kuşbaşı sebzeli tavuk
Salata

Akşam
1 kase mercimek çorbası

Spor 30 dk yürüyüş
Su 3 lt

Son düzenleme:
Selam kızlarrrrrrrrrrrr :KK3:

Geçte olsa gelebildim :KK34:
Bugün sabah menümü paylaşmıştım zaten :KK34: değişen birşey olmadı ama eğer isterseniz tekrar paylaşabilirim :KK34:

selamün aleyküm:KK3:
bizim kızçeler burdaymış,şurayada el atayım dedim:KK1:
gecenin bu saatinde yorgunluktan ve uykudan ölürken ,içtiğim 3 kupa çayın sayesinde yatamadım bi türlü.
öyle oluncada forumu didikledim sonrada 90 topikinden kaçan kaçakları buldum:KK1:
ceco nuhan şahgizem, yakınım olurlar:KK1:
bizim kızlar sığışırlar banada yer açılır,siz istifinizi bozmayın :KK1:biz alışkınız:KK34:

ben ayşe,42 yaşındayım.
kilo özetim çizelgede görüldüğü gibidir:nazar:
aslında burayı aylar önce görüp beyenmişim.nasip bugüneymiş.
hepimizin ideal kilolarımıza ulaşabilmesi dileğiyle,besmeleyle adımımı atıyorum..

herkese gunaydin hemen dunku menumu paylasayim :KK3:

sabah
yarim yufka ekmegi
yumurta
peynir
yesillik
cay

ara yok

ogle
4 ad lahana dolma
ayran

ara
dondurma

aksam
ezogelin corba
ayran

ara
1 armut
1 portakal

spor 75 dk dans :KK8: :KK8: :KK8:
su 3.5 lt
benden bu kadar masum olmaya calisan bir menu :KK42:

ton balıklı salata harika bir menü canım :KK56::KK56:
meleqe gelince o anlamıyor :KK4: ben ona neler diyorum yeme içme diye ama tınlamıyor :KK19: bitki çayı sevmez maden suyu içmez ama şekerli çaydan ve zerodan vazgeçemez...büyücek öqrencek doqruyu yanlış küçük kısçem o benim büyücek daa :KK33::KK33::KK33::KK33:

daaa naadar buyucem be hacııııı :44::44::44::44::44::44: :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37: yasasın zeroooooo :KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

X