- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
canım madem eyüptesin inşalalh tanışır görüşürüz
tatlım benim hedefe az buz yok daa....ben verdiqim kiloları geri aldım şuanki kilom 87.3...
canım akşamı tek çeşit geçirirsen çok güzel sonuç alırsın...ekmeqide çıkar bence akşam öqünündenBu arada aklımdayken bugün yemeyi düşündüğüm menümüde paylaşayım
Eğer yanlış bir şey varsa bana söyleyinde yemeden değiştirme imkanım olsun
Kahvaltıda;
1 Dilim cavdar ekmeği
1.5 haşlanmış yumurta ( kızımdan kalan yarımıda yiyince bir dilim eksik ekmek yiyeyim dedim )
1.5 KK kadar Beyaz peynir ( BİMdekilerden yani yağsız)
4 az tuzlu yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
1 Fincan yeşil çay
ara;
1 az şekerli türk kahvesi
3 kuru kayısı
Öğle;
1 kase Çorba
1 büyük kase Salata ( bol maydonozlu, bol limonlu çok az yağlı Marul, salatalık, domatesli )
1 kase Yoğurt
ara;
1 fincan sütsüz şekersiz nescafe
Akşam;
1 Dilim Cavdar ekmeği
1/2 kase çorba
Tavuk ızgara
Bol salata
Yoğurt yada ayran
İnşallah canım nasip olursa görüşürüzde
Hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz inşallah o zaman
Başlangıç: 72
Geçen Hafta: 68.8
Bu Hafta: 68.4
Gelen/Giden: 400gr
Toplam Giden: 3.600gr
Spor: 180dk dans simdilik discoooo
Beden: 40
Boy: 168
Hedef: 60
bu kadar salmaya iyi toplamisim heeee
Günaydın herkese
Ben şimdi kilo bildirimi yapacam ama Pazartesiden başladım kilo olarak düşürecem 3 kilo gitti diye yoksa motivasyonum düşer
Başlangıç kilo:67
Geçen Hafta:58
Bu Hafta :55
Bu hafta Giden:3 Kilo
Toplam giden:12 kilo
Spor Yok(Artık spor yapmaya başlamam lazım )
Melek o senin dediğin sporu ben nerden bulup da yapabilirm interneetenmi indirmek gerekiyor?
günaydın kıssçelerrrrrrrrrr herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerr
Evet arkadaşlar artık diyetimi rayına oturttum başlayalı 3 gün oldu ve beynimde bu işi bitirdim...kendimi son derece zinde ve mutlu hissediyorum...bir günlük kaçamaqa raqmende oldukça güzel kilo vermişim
başlangıç 90
salı günü 88
bu hafta 86.9
qiden 1100
toplamda giden 3100
hedef 58
boy 165
bende 44
spor yok(şimdilik)
beklıyorum canımmm hadı bakalımmm
bende bıldırım yapem barıııı
başlangıç 89
bu hafta 72
qiden :
toplamda giden 17
hedef 60
boy 168
beden: 38 lıkralı
spor yok haftanın 7 gunu 30 dk jıllen
Bende ilk bildirimimi yapayım
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 98 kg
Bu hafta; 98.5 kg ( öyle diyelim analog tartıda 98 - 99 arasında göründü )
Fark; + 0.5 kg ( son olur inşallahhhhhhhhh )
Toplamda giden; 21.5 kg
Hedef; 65 kg
Boy; 154 cm
Beden; 48 ( bol kesim olunca tabiki)
Spor; 60 dakika ( bu hafta sadece bir gün yapabildim ama inşallah haftaya daha güzel sonuçlarım olucak)
Canım yaşadıqımız herşey tecrübe aslındabaşarı hikayemdede yazdıqım gibi kilolarım yüzünden çok şeyler yaşadım....ip ince genç kızları gördükçe içimden birgün bende sizin gibi olucam derdim...derdim ama nekadar inanırdım kilo verebilceqime bilmiyorum...daha öncede diyetler yapmış bikaç kilo vermiş devamını getirememiştim...karbon diyeti bnm hayatımı deqiştirdi...nasıl beslenmem gerektiqini karbon diyetiyle öqrendim ve bnm dönüm noktamdı.. hemde çok kötü bir zamanda diyete başlamıştım...ertesi gün 3 günlük tatile gittim..tatilden geldikten 4 gün sonrada yaklaşık 1 aylık başka bir tatile çıktım...resmen tr turu yaptık heryerde yöresel yicekler vs.... ama çok iradeliydim kilolarımı ne pahasına olursa olsun verecektim...yemem gerekenlerin dışında olanları yemedim..yada çok canım istediyse bir ısırık tabir ettiqimiz kadar tattım...benim dışımd akimse kilo verebileceqime inanmıyordu...ama ben hergün tartıldıqım için giden kilolarımı görüp daha çok motive olup inandım...
benim annemler köyde yaşıyorlar... telde anneme çok kilo verdiqimi söyledim sanırı pek inanmamış olucakki (15 kilo vermiştim o zaman) köye gittiqimde daha pardesümü ble çıkarmadan bana dediki ''öyle bir yüzüme bakıyorsunki çok zayıflamışsın dicem diye bekliyorsun'' dedi...üzülmüştüm annemin öyle demesine...sonra bahçeden eve çıkıp üstümü çıkarınca annem adeta kalakaldı... ve birden panik oldu ''kupkuru kalmışsın bir manken diyet yapıyorum diye öldü ne bu halin ölüceksin nerdeyse'' diyerek çoka girdi...hemen hamur işi bişeyler yapıp yedirmişti...ama sonra ben dahada kilo verdim ve toplamda 28e çıktı verdiqim kilo...
dediqin gibi hayatın iniş ve çıkışları diyelim saqlık ve iş nedeniyle kilo almaya başaldım sonrada nasılsa veriyorum diye bu hale geldim...dün dünde kaldı asla geri bakmıyorum...bir hevesle bütün kilolarımı verip eskisinden daha zayıf olucam inşallah....burdayın ve burda olmaktan mutluyum...
bu arada ben z. burnundayım sen nerdesin cnm..
Canım o hayır diyemediklerimiz varyaaaaMaşallah nazar değmesın çıtırlarımıza
Akşama tablomuzu yapayım, hem motıvasyon olur
Ablacım ben de öyleyım ışte. Ince kızları görünce cıddı anlamda çok bozuluyorum ve ben de başarıcam, böyle olucam ışte sadece 10 kılo dıyorum. Ama ıradesızlıkler de peşımı bırakmıyor. Ne yazık kı çıkolatalı hıçbır şeye hayır dıyemıyorum
Ama yaza 2 ay kaldı ve ben bu yaz ızmır, kuşadası vs.. gezıcem ve sonra da ünıversıteye başlıcam ınşallah, huzursuz huzursuz dolanmak ıstemıyorum. Lıse hayatım boyunca gerek sınıfa gırerken, gerek kantınde, gerek dershanede ya da bahçede hep ıçım huzursuzdu. Yakın arkadaşlarım da bana ınat hep ınce kızlardır.
Ama senın de dedıgın gıbı geçmış geçmışte kaldı ve ben artık önüme bakıcam, kurtulcam bu fazlalıklardan
Başlangıç: 95
Geçen Hafta:79
Bu Hafta: 78
Gelen/Giden: -1 kg.
Toplam Giden: 17 kilo
Spor: 180 dakika tempolu yürüyüs
Beden: 42 licrali
Boy: 170
Hedef: 65
arzucum ben 57 kiloyken hastalikli gibi gözüküyordum , 60 kiloya bile esimin haberi olmadan inicemdoktorum 65 olmasin diyor.ama ben 60 olmak istiyorum.
sabah kahvaltimida yazayim bu arada canim ekmekli birseyler istemedi bu sabah, midem bulaniyor biraz.o yüzden
bir kase yogurdun icine 10 kasik müsli karistirdim yedim.
öglen izgara et ve doyasiya kadar salata yicem
aksami daha bilmiyorum.dolapta brokolim var ve ne yazikki benden baska yiyen yok evde.onu buharda haslayip sarimsakli yogurtlumu yapsam acaba diye düsünüyorum:44:
canım hayırdır ne oldu :26::26:bu saate dek olan menum
sabah ıse gec kalıyorum dıye evde kahvaltı yapamadım ısyerınde yemek ıcın sımıt peynır aldım ama patron olcak salak herıf burdumdan getrdıgı ıcın asırı kızdım ve yemeden cope attımsonradan cıktım sınırım yatıssın dıye yemekhaneye ve kahvaltım
1 yumurta 0 p
1 dılım uno denge 6,5 p
peynır 0,5 p
zeytın 2 p
ara
yok
su ana dek 9,5 p
selamm canlarımm
bende diet yapmak isitorummm
kilom 56
boyum 1,64
vermek isteğim 6 kllio
yalnız söle bişey beni belik inceee,
basenlerden sorunum varrr
bide 3 öğün yiyemiorummm :26::26:
nasıl yapsamm acep yaaa :26::26::26:
canım hayırdır ne oldu :26::26:
aamn bosver kuzu salak ınsanların salak dangalaklıkları ıste
canım hayırdır ne oldu :26::26:
oooo kimleri görüyorummm nazımmm gelmişşşşş
iyi pekii :26::26:canım hayırdır ne oldu :26::26:
aamn bosver kuzu salak ınsanların salak dangalaklıkları ıste
canımmmmmmmmmmmm
balımmmmm
Canım Kahvaltıyııı iş yerin de yaptığından dolayı mı yaptı neden yaptı?Bu patronlar var ya offfff hepsi aynı sinir bozucu insanlar...bu saate dek olan menum
sabah ıse gec kalıyorum dıye evde kahvaltı yapamadım ısyerınde yemek ıcın sımıt peynır aldım ama patron olcak salak herıf burdumdan getrdıgı ıcın asırı kızdım ve yemeden cope attımsonradan cıktım sınırım yatıssın dıye yemekhaneye ve kahvaltım
1 yumurta 0 p
1 dılım uno denge 6,5 p
peynır 0,5 p
zeytın 2 p
ara
yok
su ana dek 9,5 p
canım akşamı tek çeşit geçirirsen çok güzel sonuç alırsın...ekmeqide çıkar bence akşam öqününden
Kızlar bu yeni gelen müdür yardımcısı la bir birimize girdikkkk valla çıkartılmam yakındır.
Canım Kahvaltıyııı iş yerin de yaptığından dolayı mı yaptı neden yaptı?Bu patronlar var ya offfff hepsi aynı sinir bozucu insanlar...
Tamam canım çok sağ olO zaman akşama ekmeksiz tavuk ızgara, salata ve yoğurt olucak menüde
Şu ana kadar kendimi çok iyi hissediyorumOlacak olacakkkk kesinlikle bu kilolar yok olcak
Umarım sorunu tatlıya bağlarsınızda öyle bir durumla karşı karşıya kalmazsın
kızlar öqlen geçti canım bişey yemek istemiyro zaten sabahta böyleydi zor yedim...gidip zorlada olsa bişeyler yiyim sonrada bohça işliyorum kuzenimin nişanı var pazar günü götürmem lazım...gelirim arada