- 16 Şubat 2013
- 142
- 1
- 35
benimde ögle yemegim dedigim gibi izgara et olmadi.canim sicak birseyler istemiyor hic, midem böyle bir acaip :S üsüttüm herhalde ya,mide bulantisi gibi ama mide bulantisi degil tam.ay nasil birseyim var anlamadim. herneyse ögleye atlamamak icin bende kendime tonbalikli kücük bir salata yaptim.bol limonda koydum eksi eksi cok iyi geldi mideme
melek cok tanismiyoruz ama görünce bir öneri yapmak istedim, umarim ukalalik olarak almazsin.acaba o bir bardak zero yu baska seyle degissen, iclerine cok katki maddesi koyuluyor :26::26: mesela imkanin varsa taze limonsuyuyla hazirladigin bir bardak madensuyuna ne dersin ?hem böylece günlük mineral ve vitamin ihtiyacinin bir kismini almis oluyorsun.zeronun sana hic bir getirisi yok :26:
Birisi gidip yetiştirmişdir yok kahvaltı ediyor falan diye biz de de aynısı oldu kaç yıl ettik sonradan birisi gidp laf etti diye yasaklanmıştıaynen cıgdemcım ustune bastın ama bır guzel benzettım salagı bakalım bıde bısı dıyebılcekmı kırk yılda bır yapıorum ondada laf edemez
Birisi gidip yetiştirmişdir yok kahvaltı ediyor falan diye biz de de aynısı oldu kaç yıl ettik sonradan birisi gidp laf etti diye yasaklanmıştıPatronlar dengesiz bugün tamam dediğine yarın hayır diye biliyorrr
ukusuz bir gece sonrasinda geçen güzel bir toplanti sonucu anca gelebildim. Olsun artık hafta sonu uyurum.
ErGiNSeNa, olsun gene görüsürüz...ben zaten cecosu görmeye geleceğim... bir forumda bulusma isteğimiz hep var.. insalah bulusuruz..
Bildirim için geç kaldimi acaba?
Baslangiç kilom; 92.4
Geçen hafta : 77.8
Bugun: 77.7 (kötü bir hafta geçirdim diyetimde bir ciddi kaçamağın disinda, aslinda bir bozulma yok ama neredyse günde 3-4 saat uyku uyuabildim. bu hafta düzelcek)
Giden: 100gr (yok desek yeri)
Tooplam giden: 14.7
Hedef:73 (belki 68e iner)
Boy:177
İnşallah haftaya çok daha güzel bildirimler yapacağız
Evet kızlaar 10 günlük salmanın sonucunda kendimi toplamış bulunuyorum (4 günlük sım sıkı bi diyetle) ve kaldığım yerde tam kilom
Ayın 18 inde: 86.700düm yani 18.03.2013 de
Bugün : 86.700
Gelen/Giden: giden yokama çok şükür ki gelenleri de gönderdim
Hedef 65 di 60 yaptım ben onu 60-65
Haftanın 6 günü yürüyorum maşallah ama bu bana normal gelmeye başladı sanırım o yüzden sabahlarıda yürüyüşe başlıycam inşl (3 gündür başlayamadım bi) hele bugünnn 2 saatten fazla yürüdüm o kadar işim çoktu ki çarşıdabu olabilir mi kızlar ?????? sürekli yürüdğüm için bi değişiklik olmuyo sanırım
ton balıklı salata harika bir menü canımbenimde ögle yemegim dedigim gibi izgara et olmadi.canim sicak birseyler istemiyor hic, midem böyle bir acaip :S üsüttüm herhalde ya,mide bulantisi gibi ama mide bulantisi degil tam.ay nasil birseyim var anlamadim. herneyse ögleye atlamamak icin bende kendime tonbalikli kücük bir salata yaptim.bol limonda koydum eksi eksi cok iyi geldi mideme
melek cok tanismiyoruz ama görünce bir öneri yapmak istedim, umarim ukalalik olarak almazsin.acaba o bir bardak zero yu baska seyle degissen, iclerine cok katki maddesi koyuluyor :26::26: mesela imkanin varsa taze limonsuyuyla hazirladigin bir bardak madensuyuna ne dersin ?hem böylece günlük mineral ve vitamin ihtiyacinin bir kismini almis oluyorsun.zeronun sana hic bir getirisi yok :26:
100 qram 100 qramdır canım eline 100 qramlık bişey al giden kilonu daha iyi analiz edersinukusuz bir gece sonrasinda geçen güzel bir toplanti sonucu anca gelebildim. Olsun artık hafta sonu uyurum.
ErGiNSeNa, olsun gene görüsürüz...ben zaten cecosu görmeye geleceğim... bir forumda bulusma isteğimiz hep var.. insalah bulusuruz..
Bildirim için geç kaldimi acaba?
Baslangiç kilom; 92.4
Geçen hafta : 77.8
Bugun: 77.7 (kötü bir hafta geçirdim diyetimde bir ciddi kaçamağın disinda, aslinda bir bozulma yok ama neredyse günde 3-4 saat uyku uyuabildim. bu hafta düzelcek)
Giden: 100gr (yok desek yeri)
Tooplam giden: 14.7
Hedef:73 (belki 68e iner)
Boy:177
canım yürüyüş çok fazydalı acaip sıkılaştırıyor ve vücudun her yeri çalışıyor..yürüşlere daha yeni yeni başlıyoruz 4-5 hafta geçince nasıl sıkılaştıqını görüceksin tatlımEvet kızlaar 10 günlük salmanın sonucunda kendimi toplamış bulunuyorum (4 günlük sım sıkı bi diyetle) ve kaldığım yerde tam kilom
Ayın 18 inde: 86.700düm yani 18.03.2013 de
Bugün : 86.700
Gelen/Giden: giden yokama çok şükür ki gelenleri de gönderdim
Hedef 65 di 60 yaptım ben onu 60-65
Haftanın 6 günü yürüyorum maşallah ama bu bana normal gelmeye başladı sanırım o yüzden sabahlarıda yürüyüşe başlıycam inşl (3 gündür başlayamadım bi) hele bugünnn 2 saatten fazla yürüdüm o kadar işim çoktu ki çarşıdabu olabilir mi kızlar ?????? sürekli yürüdğüm için bi değişiklik olmuyo sanırım
Bugünkü Menüm
2 adet Zeytin
Çecil Peyinri
1 dilim Uno denge ekmeği
Beyaz Peynir
Haşlanmış Yumurta
Ara
Sütlü şekersiz fitre kahve
Öğle
Tavuklu Patates
Salata
Ara
Türk kahvesi
125 gr Yoğurt
Akşam
Köfte Izgara
Salata
Kızlar bu kavanozda olan közlenmiş biberler güzel oluyor ama diyet yapan kişi için ne kadar doğru bilrmiyorum size sorayimmm?
Ara
Limon Damlatılmış Soda
Kahve içmemem lazım
ton balıklı salata harika bir menü canım
meleqe gelince o anlamıyorben ona neler diyorum yeme içme diye ama tınlamıyor bitki çayı sevmez maden suyu içmez ama şekerli çaydan ve zerodan vazgeçemez...büyücek öqrencek doqruyu yanlış küçük kısçem o benim büyücek daa
daaa naadar buyucem be hacııııı :44::44::44::44::44::44:yasasın zeroooooo