Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sabah tarcınlı su yumurta domates bır kac zeytın arada bir kac cevız öğlen ot yemeği+ 1 dilim ekmek:) sonra arada kahve aksam yok

canım çorba varsa en uygunu o olur sanırım...ama menünde yanlışlar var...ekmeqi sabahki öqüne çekelim ve öqlen mutlaka çorba+ana yemek+salata şeklinde yiyelim ve akşamı tek çeşit geçirelim ve içtiqimiz kahvede şekersiz olmalı....yoksa ciddi anlamda kilo vermemiz azalır..

ccooookkk tesekkur daha cok dıkkat edıcem artık yenı basldım ya çömezım işte corbamı ıctım geldım sımdı mac ızlıyım az:) ıyı aksamlar sızede tkrar tsk edrm yrn sbh görüşmek uzere

memnun oldum Arzu :) iceceklerime hic seker eklemedim ben zaten hic bir zaman.tüm sülale diyebilirim, hickimse seker eklemez iceceklere, cay olsun kahve olsun v.s nasil alistirilirsada öyle gidiyor iste.neden bu haldesin sakin deme ama kader bana evlendikten sonra oynadi oyununu.neyse iyi kötü gecti gitti bir sürü sey.simdi geriye kalan hayati kurtarmak lazim, yasam kalitesini cogaltmak lazim, 38 beden pantolonlarin icine girmek lazim bir zamanlar 57 kiloydum ben 57 de gözüm yok ama 60 olucam yeniden , cok inatciyimdir :))

stuttgarta yakinim ben , sen ver esgalini akrabanin ben anons geceyim dermisim bu arada senin hikayenide dogru dürüst okuyabildim dün gece, resimlerinide gördüm, gözlerim böyle oldu gözlerimizi gene öyle yap bu yaz oldu mu kuzum`?

Selam Millett

Bugün bir hafta aradan sonra şükür 50 dakika tempolu sporumu yaptım ( Normalde haftanın 4 günü gidiyorum ama geçen cuma benim küçük kuzu bademcik ve geniz eti ameliyatı olmuştu o yüzden gidemedim onu bırakıp Şükür şimdi oda iyi bende tekrar sporuma dönebildim )

Bu arada bende kendimi kısa tanıtayım
Adım banu, 33 yaşındayım, İstanbuldayım, 12.5 ve 2.5 yaşlarında iki cadının Annesiyim ve evhanımıyım
Bundan sonra akşamları inşallah bende günlük menümü paylaşacağım Eleştiriye çok acık biriyim alınmam kırılmam elimden geldiğincede kimseyi kırmam ( bilerek zaten asla olmaz )

Deryacığım iyiki hatırlattın bende bu meyve olayını duymuştum daha evvel ama unutmuşum
Birde TVde bir doktor tatlıyı bile yiyecekseniz sabah aç karnına yiyin demişti ( biz yemeyelim de ) hani akşama kadar sırf ev içinde bile dolaşırsak erirmiş TAbi biz hedeflerimize ulaşana kadar mümkün olduğunca az tüketelim

Kesinlikle bu kilolar gitmek zorunda artık yeter kaç senedir yaptığım hammallık
Haziranda annemlerin yanına Almanyaya gideceğim bende ( ex - almanyalı olarak )
En son annem 110 kiloluk halimi görmüştü kilo verdiğimi söylemiyorum süpriz yapmak için İnşallah haziran ortasına kadar bir 5 kilo en azından daha veririm tabi gönül 10 olsun istiyorda 5 olsun bizim olsun modundayım

Tebrık ederım

menün çok güzel tatlım inşallah akşamda güzel geçmiştir

Akşamda bana uyan bır şey yoktu abla müsli ıle tamamladım günü

Iyı geceler çıtırlar
Uzun zamandır tartılmıyorum bakalım kaç kılo oldum :18:
Çızelgemı düzenlemek ıstıyorum artık..
Yarın kılo bıldırımımız var sakın unutmayın

nuhan , ceco hosgeldiniz yeniden beraber olmak cok güzel

SanGizem süper bir yer keşfetmis dedik...Ergin Sena süper bir koçmus dedik.. gelik valla.. seninle de olmak güzel..

Son düzenleme:
Bende şimdi kendime 9lu çay yaptım
Birazdan yatarım malum yarın cuma yeni bir başlangıç ilan ediyorum ve birkaç gündür bozulan uyku düzenimi yine sabah erken saate çekiyorum

Şimdiden herkese iyi geceler ve hoş sohbetler

kuşum sana iyi geceler. huzurla ve güzel ... yarın yeni bir gün yeniden...

ben bugünde uyamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((((.erginsena yediklerime bakarak bişiler yaz liiiiiiitfeeeeeeeenn:S:S

sabah 1 yumurta,10 tane zeytin,2,5 bardak karışık çay(kuşburnu,yeşilçay,elma çayı,sallama olan çayları karıştırdım işte.bol limon sıktım içine)
öğleni kaçırdım sayılır.son anda 2 köfte ve 1 dilime yakın ekmek
akşam köy tavuğu haşlamıştım.1 kepçe bol imonlu tavuk suyu içtim.100 200 gr tavuk yedim(tavuk kendi yetiştirdiğimiz köy tavuğu)
amaaaaaaaaaaaaaaaa gel geleim biraz önce pasta poğaça yaptım ve 1 lokma kurabiye,3 4 lokmada milföylü tatlı yedim.

çok mu yemişim (((((((((((((((((((((((((

normlade seninde amaaaaa dedigin yere kadar normal otesi az bile amaaaaa dan sonrasi icin bisi soylemeye gerek yok sen anlamissindir onu

gunaydin guzel hanimlar herkes iyidir umarim neseli mutlu huzurlu boll - li rakamlar gormek dilegiyle
ben hemen bildirimimi yapayim
once menu

sabah
yarim yufka ekmegi (en masumu bu gibi geliyorda bu ulkede )
yesillik
domters
salatalik
peynir
cay

ara
yok

ogle
tavuklu corba
pattes yemek

ara
aleovera suyu
2 hurma

aksam
mercimek corba
melemen

ara
sut

suu = 3lt
spor = yok
uzun aradan sonra ilk menu paylasimim eksiklerim olabilir ama tamamlamak icin elimden geleni yaparim

Başlangıç: 72
Geçen Hafta: 68.8
Bu Hafta: 68.4
Gelen/Giden: 400gr
Toplam Giden: 3.600gr
Spor: 180dk dans simdilik discoooo
Beden: 40
Boy: 168
Hedef: 60

bu kadar salmaya iyi toplamisim heeee

Günaydın herkese

Ben şimdi kilo bildirimi yapacam ama Pazartesiden başladım kilo olarak düşürecem 3 kilo gitti diye yoksa motivasyonum düşer
Başlangıç kilo:67
Geçen Hafta:58
Bu Hafta :55
Bu hafta Giden:3 Kilo
Toplam giden:12 kilo
Spor Yok(Artık spor yapmaya başlamam lazım )

Melek o senin dediğin sporu ben nerden bulup da yapabilirm interneetenmi indirmek gerekiyor?

CIGDEmcım google jillian 30 day shred yazarsan cıkıyor canım level1,2,3 olarak ındırebılırsın her levelı 10 gun yapıp 30 gunde tamamlıyorsun

gunaydın kızlar hayırlı cumalar

dunku menum

sabah
2 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
yumurta

ara
yok

ogle
yarım durum doner ( yıyecek secenegı kısıtlı burda mecburrr yedım)
1 bardak ayran

ara
kucuk bır kase cılek

aksam
balık sardalya fırın 6-7 dene
marul salatası
esımın nerdeyse agzıma tıkmasıyla 3-4 catal makarna

3 lt yakın su 30 dk jıllen

Dünkü menüm kızlar,
04.04.2013 Kahvaltı 08:30 Beyaz Peynir 50gr. 1
Havuç 1/4 adet 1
Haşlanmış Yumurta 2 adet 0
Şekersiz Nescafe 1 fincan 0
12:00 Soğan suyu 1 bardak 5
04.04.2013 Öğlen 13:30 Haşlama Tavuk 200gr. 0
Salata 1 Porsiyon 5
Sulu Köftenin köftesi 2 adet 1
Zero 1 bardak 0
16:00 Şekersiz Nescafe 1 fincan 0
18:00 Soğan suyu 1 bardak 5
Beyaz Peynir 50gr. 1
Zero 1 bardak 0
23:30 Ispanak 1 Porsiyon 6
Beyaz Peynir 20gr. 1
Toplam 26, doğru di mi şekerler

merhaba bısı sorucam sıze sogan suyunu nasıl ıcıorsunuz? ben kokusuna bıle dayanamıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…