SanGizem süper bir yer keşfetmis dedik...Ergin Sena süper bir koçmus dedik.. gelik valla..
seninle de olmak güzel..
deryacım memnun oldum bende arzu
biz burda saqlıklı beslenme adı altında kilo vermeye çalıyoruz tatlım
beslenme listemizi gördüysen her türlü besin mevcut :124: biz öyle onu yeme bunu yeme sevmiyoruz hayatım herşeyi yicisss
hem yiciss hem kilo vericiss
bu arada almanyanın neresinde yaşıyorsun deryacım :26: oralarda biyerde benim kuzen olucaktı gördünmü acaba
canım kilosu fazla olanlar çok daha kolay kilo veriyorlar beslenme listemizi uygularsan çok kolay ve aç kalmadan kilo verebilirsin...hemde onca kilonun nasıl gittiqini anlamıcaksın
hadi bakalım vakit çıtır olma vakti :119::119:
başkanmı
Bu sevimli karsilama için çok tessekkürederim..
çok mersi...bende çok sevindim seni buludgumuza, ben istanbul kurtköy semalarındanim. İsmim nüket
Bende bugunkü menumu yazayim...
islerim dolayisi ile zaman zaman çok düzensiz yasiyorum düzenli uykunun bu iste etkili oldugunu çok iyi biliyorum ama işlerimi yetistimeyince bazen az uyumam gerekiyor. Bu gecede öyle bir gün.
Sabah 7,30da kalktim...
1 çorba kasigi ev yapimi elma sirkesi , ilik su
(ben kendime göre revize etttigim bir dukan diyeti yapiyorum, bu yüzden hayatimda yulaf kepeği var. Dukanda meyve, kuruyemis, zeytin yok ama ben yiyorum. dukan tarzi tatlandiricida kulanmiyorum. Ananas portakal ve kivi yiyiyorum. Çig badem çiğ findik yiyorum)
Kahvaltim,
2 kasik yulaf kepegi, 1 cay bardagi süt, bir yumurta olusan krebi bir çay kaşiği köy tereyağında pişirdim.
2 fincak sekersiz limonlu yesil cay,
beyaz peynir
4 tane zeytin
1saat step
ögleye yemeğim,
büyük bir kase içinde birtane tavuk but olan tavuk suyuna çorba. Yumurta sarisi ve limon terbiyeli unsuz.
Bir kase satalikli, sarimsakli cacık
üzerine sekersiz türk kahvesi
aksam yemeğim,
Somon ızgara
Çig lahanalı, 1da. küçük domatesli soğanlı üzeri balzamik sirkeli yagsiz salata aksam yemegim saat 18,00 de yedim..
yemekten sonra 2 bardak sekersiz cay içtim.
saat 20. 00 uyudum. yeni kalktim... sabaha kadar çalisicagim. Sabahta belki bir 2saat uyuyabilirim.
simdi kendime bir bardak günlük süt ısıttım ve bir fincanda sekersiz türk kahvesi içecegim.
gece belki yesil çay yaparim.
bugun içitigim su miktari 3 litre kadar..
sevgiler