Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

merhaba bısı sorucam sıze sogan suyunu nasıl ıcıorsunuz? ben kokusuna bıle dayanamıyorumda :KK17::KK17::KK17:

Hiç koklamadan burnumdan nefes almadan, çok zorlanarak içiyorum. Bende kist çıktı onu yok etmeye çalışıyom aklımca. İçmek zorundayım yane kuzum :KK53:

Arkadaşlaaaaaarrr yeni gelenler için kilo bildirimiyle ilgili kurallarınız varmı :44:

Beni kurallarla ilgili aydınlatırsanız sevinirim :KK34:

memnun oldum Arzu :) iceceklerime hic seker eklemedim ben zaten hic bir zaman.tüm sülale diyebilirim, hickimse seker eklemez iceceklere, cay olsun kahve olsun v.s nasil alistirilirsada öyle gidiyor iste.neden bu haldesin sakin deme ama :KK1: kader bana evlendikten sonra oynadi oyununu.neyse iyi kötü gecti gitti bir sürü sey.simdi geriye kalan hayati kurtarmak lazim, yasam kalitesini cogaltmak lazim, 38 beden pantolonlarin icine girmek lazim :KK1: bir zamanlar 57 kiloydum ben:KK31: 57 de gözüm yok ama 60 olucam yeniden , cok inatciyimdir :))

stuttgarta yakinim ben , sen ver esgalini akrabanin ben anons geceyim dermisim :KK9: bu arada senin hikayenide dogru dürüst okuyabildim dün gece, resimlerinide gördüm, gözlerim böyle oldu :KK53::KK53: gözlerimizi gene öyle yap bu yaz oldu mu kuzum`?:KK16:
deryacım 60ta kalmak yok 5li rakamları görmeden hiçbirimiz korumaya geçmicez hayatım çıtır olmanın hakkını vericess :21::21:
yaza kadar inşallah çıpçıtır olucam canım son derece yoqun bir iradeyle devam ediyorum bu işi bu sefer kökten bitiricem :KK34:
Selam Millett :KK3:

Bugün bir hafta aradan sonra şükür 50 dakika tempolu sporumu yaptım :KK34: ( Normalde haftanın 4 günü gidiyorum ama geçen cuma benim küçük kuzu bademcik ve geniz eti ameliyatı olmuştu o yüzden gidemedim onu bırakıp :KK34: Şükür şimdi oda iyi bende tekrar sporuma dönebildim :KK34: )

Bu arada bende kendimi kısa tanıtayım :KK1:
Adım banu, 33 yaşındayım, İstanbuldayım, 12.5 ve 2.5 yaşlarında iki cadının Annesiyim ve evhanımıyım :KK53:
Bundan sonra akşamları inşallah bende günlük menümü paylaşacağım :KK34: Eleştiriye çok acık biriyim alınmam kırılmam elimden geldiğincede kimseyi kırmam :KK34: ( bilerek zaten asla olmaz :KK34: )

Deryacığım iyiki hatırlattın bende bu meyve olayını duymuştum daha evvel ama unutmuşum :KK53:
Birde TVde bir doktor tatlıyı bile yiyecekseniz sabah aç karnına yiyin demişti ( biz yemeyelim de :KK1: ) hani akşama kadar sırf ev içinde bile dolaşırsak erirmiş :KK34: TAbi biz hedeflerimize ulaşana kadar mümkün olduğunca az tüketelim :KK34:

Kesinlikle bu kilolar gitmek zorunda artık :KK34: yeter kaç senedir yaptığım hammallık :KK34:
Haziranda annemlerin yanına Almanyaya gideceğim bende ( ex - almanyalı olarak :KK1: )
En son annem 110 kiloluk halimi görmüştü :KK1: kilo verdiğimi söylemiyorum süpriz yapmak için :KK34: İnşallah haziran ortasına kadar bir 5 kilo en azından daha veririm :KK34: tabi gönül 10 olsun istiyorda 5 olsun bizim olsun modundayım :KK1:
canım kızın için çok geçmiş olsun inşallah şimdi iyidir :KK71:
kıss ne 5 kilosu sen bnm dediklerimi yap rahat 10 kilo verirsin hatta daha fazla bile olabilir...ben ilk başaldıqımda 2 ayda 16 kilo vermiştim :nazar:
SanGizem süper bir yer keşfetmis dedik...Ergin Sena süper bir koçmus dedik.. gelik valla..:KK1::KK1: seninle de olmak güzel..

deryacım memnun oldum bende arzu :KK3:
biz burda saqlıklı beslenme adı altında kilo vermeye çalıyoruz tatlım :KK19: beslenme listemizi gördüysen her türlü besin mevcut :124: biz öyle onu yeme bunu yeme sevmiyoruz hayatım herşeyi yicisss :KK56::KK56: hem yiciss hem kilo vericiss :21::21: bu arada almanyanın neresinde yaşıyorsun deryacım :26: oralarda biyerde benim kuzen olucaktı gördünmü acaba :KK37:

canım kilosu fazla olanlar çok daha kolay kilo veriyorlar beslenme listemizi uygularsan çok kolay ve aç kalmadan kilo verebilirsin...hemde onca kilonun nasıl gittiqini anlamıcaksın :KK19: hadi bakalım vakit çıtır olma vakti :119::119:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

başkanmı :KK51::KK51:

Bu sevimli karsilama için çok tessekkürederim..:KK16: çok mersi...bende çok sevindim seni buludgumuza, ben istanbul kurtköy semalarındanim. İsmim nüket:KK16::KK16::KK16:

Bende bugunkü menumu yazayim...

islerim dolayisi ile zaman zaman çok düzensiz yasiyorum düzenli uykunun bu iste etkili oldugunu çok iyi biliyorum ama işlerimi yetistimeyince bazen az uyumam gerekiyor. Bu gecede öyle bir gün.

Sabah 7,30da kalktim...
1 çorba kasigi ev yapimi elma sirkesi , ilik su
(ben kendime göre revize etttigim bir dukan diyeti yapiyorum, bu yüzden hayatimda yulaf kepeği var. Dukanda meyve, kuruyemis, zeytin yok ama ben yiyorum. dukan tarzi tatlandiricida kulanmiyorum. Ananas portakal ve kivi yiyiyorum. Çig badem çiğ findik yiyorum)
Kahvaltim,
2 kasik yulaf kepegi, 1 cay bardagi süt, bir yumurta olusan krebi bir çay kaşiği köy tereyağında pişirdim.
2 fincak sekersiz limonlu yesil cay,
beyaz peynir
4 tane zeytin

1saat step

ögleye yemeğim,
büyük bir kase içinde birtane tavuk but olan tavuk suyuna çorba. Yumurta sarisi ve limon terbiyeli unsuz.
Bir kase satalikli, sarimsakli cacık
üzerine sekersiz türk kahvesi

aksam yemeğim,
Somon ızgara
Çig lahanalı, 1da. küçük domatesli soğanlı üzeri balzamik sirkeli yagsiz salata aksam yemegim saat 18,00 de yedim..
yemekten sonra 2 bardak sekersiz cay içtim.

saat 20. 00 uyudum. yeni kalktim... sabaha kadar çalisicagim. Sabahta belki bir 2saat uyuyabilirim.

simdi kendime bir bardak günlük süt ısıttım ve bir fincanda sekersiz türk kahvesi içecegim.

gece belki yesil çay yaparim.

bugun içitigim su miktari 3 litre kadar..

sevgiler:KK16:
nüketcin bende avrupa yakasındayın canım yakın olsak görüşürdük:KK34:

ben bugünde uyamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK43:(((((.erginsena yediklerime bakarak bişiler yaz liiiiiiitfeeeeeeeenn:S:S

sabah 1 yumurta,10 tane zeytin,2,5 bardak karışık çay(kuşburnu,yeşilçay,elma çayı,sallama olan çayları karıştırdım işte.bol limon sıktım içine)
öğleni kaçırdım sayılır.son anda 2 köfte ve 1 dilime yakın ekmek
akşam köy tavuğu haşlamıştım.1 kepçe bol imonlu tavuk suyu içtim.100 200 gr tavuk yedim(tavuk kendi yetiştirdiğimiz köy tavuğu)
amaaaaaaaaaaaaaaaa gel geleim biraz önce pasta poğaça yaptım ve 1 lokma kurabiye,3 4 lokmada milföylü tatlı yedim.

çok mu yemişim :KK43:(((((((((((((((((((((((((
canım menülerini alt alta yazarsan daha rahat anlaşılır :KK16: son yediklerinin dışında bişeyler söylemek gerekirse son derece saqlıksız bir menü olmuş...ve bu menüyle doymazsın cnm...lütfen listemizde yazanları uygula...hem çok güzel kilo vericeksin hemde kesinlikle doyucaksın tatlım :KK19:
Canlarrrr bide eski kilo ma dönmeme kalmış 3 kilo onu da veririm inşallahhhhhh
çiqdemcim maşallah canım çok güzel verdin kilolarını :nazar::nazar::nazar: kalan 3 kiloda kilomu tatlım yaa....bitirdin bu işi sen :KK9::KK9::KK9:
Arkadaşlaaaaaarrr yeni gelenler için kilo bildirimiyle ilgili kurallarınız varmı :44:

Beni kurallarla ilgili aydınlatırsanız sevinirim :KK34:

canım belli bir bildirim sıralamamız var ona göre bildirim yapıyoruz...aşada yazıcam şimdi...onun dışında cuma günleri sabah aç karnına wcye gittikten sonra tartılıp öyle bildirim yapıyoruz...

bildirim sıralmamız;

başlanqıç
geçen hafta
bu hafta
qiden
toplamda giden
hedef
boy
beden
spor

günaydın kıssçelerrrrrrrrrr herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Evet arkadaşlar artık diyetimi rayına oturttum başlayalı 3 gün oldu ve beynimde bu işi bitirdim...kendimi son derece zinde ve mutlu hissediyorum...bir günlük kaçamaqa raqmende oldukça güzel kilo vermişim :21::21:

başlangıç 90
salı günü 88
bu hafta 86.9
qiden 1100 :nazar::nazar::nazar:
toplamda giden 3100
hedef 58
boy 165
bende 44
spor yok(şimdilik)

Diyete başlayalı 3. günüm. Bugünüde aşarsam en zor dönemi bende atlattım sayılır. Bundan sonraki zorlanacağım 18 gün var. 21.günden sonra vücut diyete alışıyo...:KK34:
başlangıç (02.04.2013- Salı) 78.8Kg
Cumartesileri tartılmak istiyorum. CUMA mı tartılmalıyız???
hedef 55
boy 158
bende 42
spor yok(şimdilik)

Son düzenleme:
kahvaltım kızlarr

1 kızarmış buqday ekmeqi
ızgara sucuk
domates
salatalık
büyülü bohça yeşilçay

Diyete başlayalı 3. günüm. Bugünüde aşarsam en zor dönemi bende atlattım sayılır. Bundan sonraki zorlanacağım 18 gün var. 21.günden sonra vücut diyete alışıyo...:KK34:
başlangıç (02.04.2013- Salı) 78.8Kg
Cumartesileri tartılmak istiyorum. CUMA mı tartılmalıyız???
hedef 55
boy 158
bende 42
spor yok(şimdilik)

canım biz cuma günleri bildirim yapıyoruz cumartesi pazar hem kaçamak yapılabiliyor hemde hafta sonu olması nedeniyle arkadaşlarımız topiqe gelemiyebiliyorlar...böyle bir düzen oturttuk :KK34:

meleekkkkkkkk tatlım bu sefer çok hızlı geliyorum assscıkk oyalan 1-2 aya kadar seninleyim :KK14::KK14:

beklıyorum canımmm hadı bakalımmm:21::21::21:

bende bıldırım yapem barıııı

başlangıç 89
bu hafta 72
qiden :
toplamda giden 17
hedef 60
boy 168
beden: 38 lıkralı
spor yok haftanın 7 gunu 30 dk jıllen :21::21::21::21::21:

Son düzenleme:
canım kızın için çok geçmiş olsun inşallah şimdi iyidir :KK71:
kıss ne 5 kilosu sen bnm dediklerimi yap rahat 10 kilo verirsin hatta daha fazla bile olabilir...ben ilk başaldıqımda 2 ayda 16 kilo vermiştim :nazar:

nüketcin bende avrupa yakasındayın canım yakın olsak görüşürdük:KK34:

Canım çok sağ ol :KK3:
Çok şükür kuzu şu anda çok çok iyi :KK34:
Valla hazirana kadar dediğin gibi 10 kilo gider inşallah :KK34: Gerçekten çok istiyorum artık kilolardan kurtulmayı :KK34: eski resimlerimi görenler inanamıyor :26: nasıl böyle olabildin nasıl fark etmedin diye ama işte olmuşla ölmüşe çare yok tabi kilolara var :KK1: verilecek onlar okadarrrrrrrrrr :KK52::KK52::KK52:

Bu arada bende Avrupa yakasındayım :KK1:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: kopyalama konusunda basarısızlıgın son noktası senden kopyaladım bıldırım cetvelını spor kısmında yok yazısını sılmemısım yanında 30 dk jıllen yazmısım bı karar vereyım varmı yokmu demı :60 :60 :60

Bende ilk bildirimimi yapayım :KK42:

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 98 kg
Bu hafta; 98.5 kg ( öyle diyelim analog tartıda 98 - 99 arasında göründü )
Fark; + 0.5 kg ( son olur inşallahhhhhhhhh )
Toplamda giden; 21.5 kg
Hedef; 65 kg
Boy; 154 cm
Beden; 48 ( bol kesim olunca tabiki :KK1: )

Spor; 60 dakika ( bu hafta sadece bir gün yapabildim ama inşallah haftaya daha güzel sonuçlarım olucak :KK34: )

Son düzenleme:
Canım çok sağ ol :KK3:
Çok şükür kuzu şu anda çok çok iyi :KK34:
Valla hazirana kadar dediğin gibi 10 kilo gider inşallah :KK34: Gerçekten çok istiyorum artık kilolardan kurtulmayı :KK34: eski resimlerimi görenler inanamıyor :26: nasıl böyle olabildin nasıl fark etmedin diye ama işte olmuşla ölmüşe çare yok tabi kilolara var :KK1: verilecek onlar okadarrrrrrrrrr :KK52::KK52::KK52:

Bu arada bende Avrupa yakasındayım :KK1:

Canım yaşadıqımız herşey tecrübe aslında:KK34: başarı hikayemdede yazdıqım gibi kilolarım yüzünden çok şeyler yaşadım....ip ince genç kızları gördükçe içimden birgün bende sizin gibi olucam derdim...derdim ama nekadar inanırdım kilo verebilceqime bilmiyorum...daha öncede diyetler yapmış bikaç kilo vermiş devamını getirememiştim...karbon diyeti bnm hayatımı deqiştirdi...nasıl beslenmem gerektiqini karbon diyetiyle öqrendim ve bnm dönüm noktamdı.. hemde çok kötü bir zamanda diyete başlamıştım...ertesi gün 3 günlük tatile gittim..tatilden geldikten 4 gün sonrada yaklaşık 1 aylık başka bir tatile çıktım...resmen tr turu yaptık heryerde yöresel yicekler vs.... ama çok iradeliydim kilolarımı ne pahasına olursa olsun verecektim...yemem gerekenlerin dışında olanları yemedim..yada çok canım istediyse bir ısırık tabir ettiqimiz kadar tattım...benim dışımd akimse kilo verebileceqime inanmıyordu...ama ben hergün tartıldıqım için giden kilolarımı görüp daha çok motive olup inandım...
benim annemler köyde yaşıyorlar... telde anneme çok kilo verdiqimi söyledim sanırı pek inanmamış olucakki (15 kilo vermiştim o zaman) köye gittiqimde daha pardesümü ble çıkarmadan bana dediki ''öyle bir yüzüme bakıyorsunki çok zayıflamışsın dicem diye bekliyorsun'' dedi...üzülmüştüm annemin öyle demesine...sonra bahçeden eve çıkıp üstümü çıkarınca annem adeta kalakaldı... ve birden panik oldu ''kupkuru kalmışsın bir manken diyet yapıyorum diye öldü ne bu halin ölüceksin nerdeyse'' diyerek çoka girdi...hemen hamur işi bişeyler yapıp yedirmişti...ama sonra ben dahada kilo verdim ve toplamda 28e çıktı verdiqim kilo...
dediqin gibi hayatın iniş ve çıkışları diyelim saqlık ve iş nedeniyle kilo almaya başaldım sonrada nasılsa veriyorum diye bu hale geldim...dün dünde kaldı asla geri bakmıyorum...bir hevesle bütün kilolarımı verip eskisinden daha zayıf olucam inşallah....burdayın ve burda olmaktan mutluyum...
bu arada ben z. burnundayım sen nerdesin cnm..

gecen hafta tartılmadıydımkı kuzıııııı :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: dolayısıyla gıdenı bılmımmmmm :KK24::KK24::KK24::KK24:
herkesi kandırırsında 1 haftadır tartılmadıqına beni inandıramazsın canımıniçiii :KK4:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: kopyalama konusunda basarısızlıgın son noktası senden kopyaladım bıldırım cetvelını spor kısmında yok yazısını sılmemısım yanında 30 dk jıllen yazmısım bı karar vereyım varmı yokmu demı :60 :60 :60
işte büüle faka basarsın :KK53::KK53:
Bende ilk bildirimimi yapayım :KK42:

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 98 kg
Bu hafta; 98.5 kg ( öyle diyelim analog tartıda 98 - 99 arasında göründü )
Fark; + 0.5 kg ( son olur inşallahhhhhhhhh )
Toplamda giden; 21.5 kg
Hedef; 65 kg
Boy; 154 cm
Beden; 48 ( bol kesim olunca tabiki :KK1: )

Spor; 60 dakika ( bu hafta sadece bir gün yapabildim ama inşallah haftaya daha güzel sonuçlarım olucak :KK34: )

Canım lütfen dijital bir baskül al bak bu çok önemli...yoksa qramları göremezsin ve motivasyonun düşer...çok pahalı deqil cnm 20-30 bile var:KK34:

Canım yaşadıqımız herşey tecrübe aslında:KK34: başarı hikayemdede yazdıqım gibi kilolarım yüzünden çok şeyler yaşadım....ip ince genç kızları gördükçe içimden birgün bende sizin gibi olucam derdim...derdim ama nekadar inanırdım kilo verebilceqime bilmiyorum...daha öncede diyetler yapmış bikaç kilo vermiş devamını getirememiştim...karbon diyeti bnm hayatımı deqiştirdi...nasıl beslenmem gerektiqini karbon diyetiyle öqrendim ve bnm dönüm noktamdı.. hemde çok kötü bir zamanda diyete başlamıştım...ertesi gün 3 günlük tatile gittim..tatilden geldikten 4 gün sonrada yaklaşık 1 aylık başka bir tatile çıktım...resmen tr turu yaptık heryerde yöresel yicekler vs.... ama çok iradeliydim kilolarımı ne pahasına olursa olsun verecektim...yemem gerekenlerin dışında olanları yemedim..yada çok canım istediyse bir ısırık tabir ettiqimiz kadar tattım...benim dışımd akimse kilo verebileceqime inanmıyordu...ama ben hergün tartıldıqım için giden kilolarımı görüp daha çok motive olup inandım...
benim annemler köyde yaşıyorlar... telde anneme çok kilo verdiqimi söyledim sanırı pek inanmamış olucakki (15 kilo vermiştim o zaman) köye gittiqimde daha pardesümü ble çıkarmadan bana dediki ''öyle bir yüzüme bakıyorsunki çok zayıflamışsın dicem diye bekliyorsun'' dedi...üzülmüştüm annemin öyle demesine...sonra bahçeden eve çıkıp üstümü çıkarınca annem adeta kalakaldı... ve birden panik oldu ''kupkuru kalmışsın bir manken diyet yapıyorum diye öldü ne bu halin ölüceksin nerdeyse'' diyerek çoka girdi...hemen hamur işi bişeyler yapıp yedirmişti...ama sonra ben dahada kilo verdim ve toplamda 28e çıktı verdiqim kilo...
dediqin gibi hayatın iniş ve çıkışları diyelim saqlık ve iş nedeniyle kilo almaya başaldım sonrada nasılsa veriyorum diye bu hale geldim...dün dünde kaldı asla geri bakmıyorum...bir hevesle bütün kilolarımı verip eskisinden daha zayıf olucam inşallah....burdayın ve burda olmaktan mutluyum...
bu arada ben z. burnundayım sen nerdesin cnm..

Canım bende annemi böyle şok etmek istiyorum işte :KK1:
İnşallah herkesi şok edip helal olsun dedirtecek kilolar vereceğiz :KK34: ( senin hedefe az kalmış ama olsun bize nasılsa koçluk yapmaya devam edersin :KK34:

Bende Eyüpteyim canım :KK34: çok uzak sayılmayız :KK34:

Canım lütfen dijital bir baskül al bak bu çok önemli...yoksa qramları göremezsin ve motivasyonun düşer...çok pahalı deqil cnm 20-30 bile var:KK34:

Canım aslında digital baskülüm vardı ama en son kafayı yedi ve miladını doldurdu galiba :KK1: şimdilik analogla devam edeyim dedim ama ilk fırsatta şu yağ, kas su ölçümlü digitallerden almak istiyorum :KK34:
Gittiğim spor salonunda öyle bir tartıda tartıyorlar beni ayda bir :KK34:

herkesi kandırırsında 1 haftadır tartılmadıqına beni inandıramazsın canımıniçiii :KK4:

PEKI ıtrraf edıomm salı tartıldım 73,300 tummmm :KK37::KK37::KK37: senden de bısı kacmıo beeeee
ha şunu bileydin :KK52::KK52::KK52::KK52:
Canım bende annemi böyle şok etmek istiyorum işte :KK1:
İnşallah herkesi şok edip helal olsun dedirtecek kilolar vereceğiz :KK34: ( senin hedefe az kalmış ama olsun bize nasılsa koçluk yapmaya devam edersin :KK34:

Bende Eyüpteyim canım :KK34: çok uzak sayılmayız :KK34:

Canım aslında digital baskülüm vardı ama en son kafayı yedi ve miladını doldurdu galiba :KK1: şimdilik analogla devam edeyim dedim ama ilk fırsatta şu yağ, kas su ölçümlü digitallerden almak istiyorum :KK34:
Gittiğim spor salonunda öyle bir tartıda tartıyorlar beni ayda bir :KK34:

canım madem eyüptesin inşalalh tanışır görüşürüz :KK19:
tatlım benim hedefe az buz yok daa....ben verdiqim kiloları geri aldım şuanki kilom 87.3...

X