Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

menümü toparlayıp yazıyım bakalım kaç karbon olmuş

kahvaltı

1 haşlanmış yumurta 0k
peynir 1 k
1 minik domates 2k.
küçük bir salatalık 2k
bitki çayı 0k

öqlen
ıspanaklı yumurta 4k

ara
şalgam 1k

akşam
şehriye çorbası 17k
salata 3k

toplam 30 k.

diyete ilk başladığınız tarihten bugüne kadar kaç kilo verdiniz 2010 da başlamışsınız diyete

Canım sana yetecek puanı almana sevindim tebrik ederim.. Canım istedikten sonra istikrarlı bir şekilde olduktan sonra verirsin...Sebde incecik olursun

İnşallah ablacım

Aramıza hoşgeldiniz

Teşekkür ederım ablacım acayıp motıve oldum başarıcam ınşallah.. Kılolar yüzünden dışarı çıkasım gelmıyor bu yaz ıstedığım gıbı gezıcem

yemeklerimi yaptım geldim kızlar aynı zamanda öqlen yemeqimide yedim
öqlen menüm
yumurtalı ıspanak

nedense çookk uykum var bahardan heralde :26: sade bir türk kahvesi iyi gelir sanırım...varmı isteyen

Benım de süreklı uykum oluyor abla ya özellıkle ders çalışmaya başlarken

Hoş geldın canımm

tatlım irademizi tam anlamıyla elimize alıcaz ve bizi sevdiqimiz zararlı yiceklerin şişirmesine izin vermicez...bu sefer olucak başarıcaz...nisan sonuna kadar herkes 5 kilo vermiş olucak ona göre sende güzel bir liste hazırla spor bölümünüde ekle...özellikle yürüyüş ekleyelim yapmayanlara mekik cezası verelim...bu işe sıkı bir el atmanın zamanı çoktan geldi hadi bakalım eski senayı istiyordunuz ahanda karşınızdayım erkek sinek uçmucak burdaannn

Şu ana kadar olan menümü yazayım kızlar

Kahvaltı
1 kk peynır ve 3 dılım sucukla yapılmış tost

Öğle
1 porsıyon taze fasulye

30 dk yürüyüş ve şımdılık 1.5 lt su

ben geçen sene yaklaşık 82 kiloya kadar çıktım.sonra bigün ablam çok kötü konuştu benimle...'' yiye yiye öküz gibi oldun,zayıfla azıcık'' dedi ve ben bunun üzerine 12 kilo verdim.amacıma ulaştım ve bendeki irade bianda puuuuuuuuuuufffffff diye yok oldukendimi tutamadım ve yine yedim.sonuç 76 kilo:S....şimdi yine başladım gibi rejime.canan karatay ın kitaplarını aldım ama bi işe yaramadı.şun 73,5 kiloyum.68 olmadığım sürece eşim tatil yüzü göremeyeceğimi söyledi.5 kilo veremiyorum.lanet olası 5 kilo.GİT ARTIK GİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİTTTTTTTTTTTTTTTT ((

saat 15,00 ben sadece 3 tane kuru kayısı ve biraz ceviz yedim

Son düzenleme:

Nasıl yanı gün boyunca sadece bunları mı yedın

Dıyet Listemiz
1- sabah kalkinca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvalti yapilmalidir(zeytin peynir domates salatalik yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü seyler seviyorsaniz yemenizde bir sakinca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayi....(kahvalti disinda ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapilmali (süt yoqurt ceviz findik badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmaniza yardimci olucaktir....arkasindan mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir izgara aldim herseyimi onda yapiyorum...30tl civari çok ise yariyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yaninda salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapilmalidir...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynisini yemeyin kizlar deqistirin...
6.aksam yemeqini erken yemeqe çalisin...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çesit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyonyemek...
6-aksam yemeqinden sonra su ve bitki çayi disinda hiçbirsey yemeyin çok faydasini göreceksiniz...
7-biz hanimlarin reql öncesi ve sonrasi tatli krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa isinmis süt ve içine 1-2 çubuk tarçin atip içebilirsiniz yarim saate kalmadan tatli isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla disari atilir bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalidir...
9-çaylarimiza kesinlikle seker katmamliyiz..bize kilo aldiran en tehlikeli besinlerden bride sekerdir...
10-börek yada tatli yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvalti öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkimizdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartildim...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldiqim zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayi telafi etmeye çalistim...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanilmaz keyifli ve motive açisindan çok yüksek moral kaynaqi kizlar...
13-ve hergün menülerimiz paylasalim tam gün olarak (sabah ara öqlen ara aksam seklinde)....

NEYI NE ZAMAN NEKADAR YEMELIYIZ?
1-Ekmek gibi unlu gidalari mutlaka kahvaltida tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gidalardan tekini haftada 1 defa 2 kasik tüketmeliyiz...
3-Etli gidalar yiyeceqimiz zaman yaninda 2 numarada yazdiqim ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yesillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çesit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalismaliyiz ve bakliyatlari sadece öqlen tüketmeliyiz..

ne yaşlanması ama yaaa ama abla dıyebilrim mi daha samimi:)
tabiki diyebilirsin canım

işte en büyük hata burda.. bizim kilo vermemizi saqlayan birçok gıda var ve sen yapman gereken en büyük hatayı yapmışsın öqünlerini atlamışsın öncelikle tam bir kahvaltı yapman lazım aç kalarak kilo verilmez tam tersine kilo alırsın..vücut açlıqa karşı kendini savunmaya geçer ve bir sonraki öqün yediklerini direk depolar...yanlış üzerine yanlış yapmışsın...5 kilo dediqin nedirki sen bizim dediklerimizi uygula ben sana kafadan 10 kilo verdireyim

Kesınlıkle
Ben bu topığı bulmadan önce bır çok kez bu hataya düştüm. Şok dıyetler uyguladım, gün boyunca sadece 1kase müsli ve birkaç tane form bisküvisiyle günü bitirdiğmi biliyorum. Ama bu benım kas ve su kaybetmeme, vücudumun dırençsız ve yorgun düşmesıne neden oldu. Sonra da aç olduğum ıçın abur cubura saldırdım. Yanı kılo vermek yerıne kılo aldım. Bu da psıkolojımı zedeledı neden kılo veremıyorum dıye düşündüm durdum. Meğer çok büyük hata yapıyormuşum.
Dıyet lıstemızı paylaştım, ona ıradelı ve ıstıkrarlı bır şekılde uyarsan, 5 kılo değıl, Arzu ablanın da dedığı gıbı 10 kılo verırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…