Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

günaydin. dün gecenin büyük cogunu gelip basligi okumakla gecirdim, ne güzel ne kadar motive edici bir ortam.kadinlarin toplanip altin günü yapmasina benzemiyor en azindan arkadaslar bende araniza katilabilirmiyim.asagi yukari yediklerim listenizdekilerle ayni gibi zaten, yani diyet farkliliklarimiz yok.eger sizler icinde uygunda burayi takip etmeyi isterim.

gizemcim hoşgeldin canım
evet burası çok güzel bir ortam derdimiz sorunumuz aynı bizi bizden daha iyi anlıcak kimse yok...el birliqi ile kilolarımızı vermeye çalışıyoruz ve başarılı oluyoruz....bu yolda bize katılmak isteyen herkese kapımız açık canım tekrar hoşgeldin aramıza
seni tanıyabilirmiyiz bu arada

ızgarada yapılmamışmı cnm

ızgara ama köfteye baktığın zaman kuyruk yağı gibi şeyler vardı içinde.tadı güzel olsun diye yağ koyuyolar içine.sanırım birazda etten kaçırmak için....bu arada 10 dk bisiklete bindim + 40 mekik daha çektim.bugünlük spor yeter heralde...80 mekik,10 dk kondüsyon :))) göbeğimi indirmeye çalışıyorum.başka yöntem bilen varsa yazabilir mi :)

hmm sen bilirsin o zaman canım yenmeyecek gibiyse yeme:26::26:
plates var canım sıfır göbek dvdsi ebru şallının...biraz kilo verince alıp bende yapıcam

sabah:
1 adet tarçını sıcak suda bekletip içtim
1 haşlanmış yumurta
1 adet domates hormonluydu sanırım hiç tadı yoktu
birkaç zeytin
peynir
ara:2 adet ceviz yedim öğlen ne yiyebileceğime karar veremedim henüz:)

canım kahvaltın gayet güzel 2 dilim ekmeqimiz var kahvaltıda yemek kaydıyla bu hakkınıda kullanabilirisn

Havuç & Kırmızı Lahana & Maruldan oluşan salata kaç puandır kızlar?

hosbuldum :) tanisalim evet.ismim Derya, 31 yasindayim.2 cocugum var.almanyada yasiyorum ben.13 ocakta dustan ciktigimda aynadaki görüntüme baktim.ve oturup düsndüm yatagin üzerinde.mutlu olmadigimi eski enerjik, cevik, alimli halimi özledigimi hissettim ve yillar sonra ilk kez zayiflamaya karar verdim :) ayni gün kadinlar kulübüne üye oldum.ertesi gün onay mailimi aldim ve aktif üye olmaya basladim.düne kadar 90+ topigindeydim, fakat ordaki mantikla benim mantigim örtüsmedigi icin ayrilma karari aldim.hedefim 1 sene icinde toplamda 35 kilo verip 2014 yilina kilo sorunlarini cözmüs biri olarak girmek.yillarca ugrasamam ben kilo vermek icin, neyseki beni yormayan bir metobolizmam var , yeterince saglikli beslenip , sporu yaptigimda hizli kilo verebiliyorum.amacima ulastigimdada 1 yillik bir koruma porgramiyla sabitlemeyi düsünüyorum kilomu.simdiye kadar izledigim diyet mantigim tamamen saglikli kilo vermek, kendimi sadece 18.00 den sonra ac birakiyorum :)) 3 lt.yakin su + 3 fincan bitki cayi hergün tüketirim.ayrica 40 dakikalik sporum var ek olarak, ben sadece kümes hayvanlari eti yemiyorum.onun disinda hayvansal ürünleri tüketiyorum,kümes hayvanlari yememin nedeni burda ne yazik ki, cok kötü sartlarda besleniyorlar ( ve ben o yüzden protesto ediyorum yemeyerek.bu arada ailemede yedirmiyorum tabiki :)) cok despotum biliyorum sebze agirlikli besleniyorum daha cok.genelde cig tüketmeyi seviyorum,pismis sebzelerle ailecek aramiz iyi degil :S

simdilik aklima bunlar geliyor, sormak istedikleriniz varsa cevaplamaktan mutluluk duyarim :)

Kızlar Merhaba
Bir sorum olacak.Ya benim bugün gözüme takıldı(uzun zaman spor yapmamam dan kaynaklanıyor)bir böyle sarkıtlık farkına vardımmm bunla ilgilline yapabilirimmm?

Kızlar Merhaba
Bir sorum olacak.Ya benim bugün gözüme takıldı(uzun zaman spor yapmamam dan kaynaklanıyor)bir böyle sarkıtlık farkına vardımmm bunla ilgilline yapabilirimmm?

jillian michaels programını öneriyorlar bende bugün başlıycam inşllh:) bi deneyelim derim tabi ki yapan varsa akıl verirse daha iyi olr:)

Selam

Başarı hikayeni bir arkadaşımın göstermesiyle okudum ve gerçekten helalllll dedim
Ben maalesef çocukluğunda da mahallenin tombiş kızıydım. 18 yaşında 75 kiloya kadar çıkmayı başarmıştım ve o dönem anneminde yardımlarıyla 52 kiloya kadar düştüm. BOydanda fakir olduğumdan baya bir kilolu görünüyordum 75le. Kiloyu verince kocayıda buldum o yaz Almanyada doğma büyüme olan ben 9 ay içinde eşimle evlenip istanbula yerleştim tabi ondan sonra başladı herşey;
eşim çok zayıfsın diye elinde ekmek peşimden koşturmaya başladı ölümü gör ye kemiklerin görünüyor hesabı ki bence o dönem gayet iyidim öyle aşırı zayıf değildim ama işte erkek
Ülke değişikliği, ailden uzak, yeni bir aile, sinir stress ( İstenmeyen gelin olduğumu öğrenince ) say say bitmeyecek bir çok sorundan sonra birde hamilelikle birlikte alınan kilolardan sonra önce 92ye kadar çıktım ( ilk kızımda ) ama nedense hala kendimi sadece çok hafif kilolu görüyordum nasıl bir piskolojiye girdiysem artık
Bir dönem sıkıntılar ve kilo bunalımdan dolayı hayattan bile bağımı kesmeye kalkışmıştım ve sonra 108 kiloyla hamile kaldım. Tamam artık en geç doğumda ölürüm diye düşünürken tam 5 kilo verdim kuzucuğum doğana kadar
Sonra emzirme döneminde kıtlıktan cıkmışcasına yiyip içince ( süt olsun hesabı ) 120i gördüm ve daha beter oldum
TVde vinçle hastaneye kaldırılan morbit obezler gibi olacağım diye günlerce ağladım ve şükür eşim o güne kadar bir kez olsun kiloma laf etmeyen eşim zayıflaman biçin ne gerekiyorsa yaparım diye motive etti beni
Kadınlar kulübüne tesadüf eseri 2 sene önce deng geldim ve ilk bir sene 10 kilo zorda olsa verdim sonra 8 ay duraklama yaşadım ( arada ipin ucunu kaçırdığımdanda olabilir ) baktım olmayacak Spor salonuna yazıldım 4 ay evvel ve şükür bir 11 kilo daha gitti

Anam tebrik edeyim benide aranıza alırmısınız diye soracakken hayatımı anlattım ( çenebaz ceco )
İnşallah bende senin kilolarına düştüğümü görürüm

banucum kuzum sende mi geliyorsun ?? hayirdir seni üzücek birsey mi oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…