Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

aynıdır canım

bende başlayamadım daha ...bu sabah baya niyetine girdim ama buraya gelince kaldı...inşallah yarın başlarım artık..istersen gel beraber başlayalım
yihhuu başlayalım ablacım, sen çabuk veriyon ama olsun başlayak cuma günleri bildirim yapalım

Melek çok güldüm yorumuna ilahi yaa güzel ama maşallahhh darısı bize

Son düzenleme:
yihhuu başlayalım ablacım, sen çabuk veriyon ama olsun başlayak cuma günleri bildirim yapalım

cok kılım cokkk sorma oluyorum yorgunluktan genede yapıorum yeme ıcme gıbı bısı oldu benım ıcın

canım normal almaa verdiqin qramları göremezsin motivasyon kırılmasına neden olur buda

tamam canım başlayalım

yemeklerimi yaptım geldim kızlar aynı zamanda öqlen yemeqimide yedim
öqlen menüm
yumurtalı ıspanak

nedense çookk uykum var bahardan heralde :26: sade bir türk kahvesi iyi gelir sanırım...varmı isteyen

yemeklerimi yaptım geldim kızlar aynı zamanda öqlen yemeqimide yedim
öqlen menüm
yumurtalı ıspanak

nedense çookk uykum var bahardan heralde :26: sade bir türk kahvesi iyi gelir sanırım...varmı isteyen

mrb esen ben bende kilo vermek isteyenlerdenim:) bu öğlen arası aynı şeyi yemiş olmamız dikkatimi çekti hedef kaç kilo vermek?

bu saate dek olan menum efemmmmmm

sabah
2 dılım uno denge lıght 12,5 p
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
8-9 fıstık 2,5 p

ogle
tavuk kanat mangal 0 p
marul salatası az 3 p

20 p deyımmmm

mrb esen ben bende kilo vermek isteyenlerdenim:) bu öğlen arası aynı şeyi yemiş olmamız dikkatimi çekti hedef kaç kilo vermek?

merhaba esencim hoşgeldin aramıza
demek sende yumurtalı ıspanak yedin :13: ıspanaqı yumurtasız pek sevmiyorum ve genellikle bu şekilde yerim
canım ben bundna 2 yıl önce 90 kiloyla başladım ve 62ye kadar indim...sonra çeşitli nedenler devreye girdi ve kilo aldım..daha doqrusu kilo alamay başlayınca kendimi frenleseydim bukadra olmazdım...şuan yine başlangıç kilomdayım 87lerde..hedef 55 cnm..
biraz seni tanıyabilirmiyiz

merhaba kizlar, benimde bir kilo serüvenim var. toplamaya calisiyorum kendimi hala.90 kilonun üzerindekiler kilo veriyor topigiyle basladim kadinlar kulübüne.itiraf etmeliyim ki cok zor zamanlar gecirdim.topik sahibinide kutluyoruma yrica azminden dolayi, henüz tam gecmisi bitiremedim.ara ara gelip okuyabilirmiyim sizi?

canım çok teşeşkkür ederim ne zaman istersen gelebilirsin cnm

öncelikle hoşbuldum ben çanakkale de yaşıyorum 23 yaşındayım 81 kilo ve 170 noyum şimdiye kdr hiç bir diyetin 2. günden sonra devamını getiremedim çünkü yalnız yapamıyorum bozuyorum hemen yaza inşllh nişanım var bu biraz daha çok tetikledi ve vermek istiyorum sonumu görmek istyrm açıkçası:):)bu yüzden bir yoldaş arıyorum birlikte gaza gelebilceğim

tesekkür ederim :) bolca denk geliriz sanirim. kendinize iyi bakin
inşallah canımm

canım harika bir nedenin var kilo vermek için hemen başlayalım ne dersin menülerini her gün paylaş yorumlayalım yanlışları görüp düzeltelim...topiqin ilk 12 sayfasını okumanı tavsiye ederim püf noktalarımız ve beslenme listemiz o sayfalarda...sana bir hayli faydası olur...bu arada cuma günleri bildirim günlerimiz bilgin olsun cnm

kilo bildirimimi yapıyoruz:) acemiyim işte:) kendim bir liste oluşturamıyorum ama sizin dediğiniz sayfaları okuycam şimdi kendime göre secip bi düzen oluşturablrm inş:)

kilo bildirimimi yapıyoruz:) acemiyim işte:) kendim bir liste oluşturamıyorum ama sizin dediğiniz sayfaları okuycam şimdi kendime göre secip bi düzen oluşturablrm inş:)

Canım beslenme listemizde bize gerekli olan herşey yazıyor uygularsan çok kolay kilo verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…