Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 kaşık kabak kavurması 2 kaşık yoğurt yedim.akşam için önerisi olan var mı:S
puanını bilmiyorum canım yarın telafi edersin takma kafanaARZUUUUUUUUUUUUUuu profıtrol yedım az once puanı kactırkıı yaaa offfffffffff yememem lzımdııııııı
kimsenin durumu umutsuz deqil cnm yeterki GERÇEKTEN isteEnginsenaa,
Benim durumum umutsuz gibi değil mi?
Ne sürede gider bu kilolar, ooof of
bu akşam ne yicez ozmn:)
2 kaşık kabak kavurması 2 kaşık yoğurt yedim.akşam için önerisi olan var mı:S
basla bence gene spor ınsanı cok zınde tutuyorrr
günaydıııııııııınn :)))
şimdi kahvaltı yapcam.menüyü yazıyorum
10 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim sütaş süzme peynir
sallama yeşil çay (limon sıkıcam içine)
bunların yanında ne yiyebilirim???evdede hiçbişi kalmadı heee.akşam alışverişe gidiyim bari :)))
bu arada 40 tane mekik çektim :) kahvaltıdan sonra eliptik bisiklete bincem inş:))
canım analoq kesinlikle alma...ben,m baskülüm sinbo dijital baskül çokta memnunum..carrefour ve teknosada bolca var..fiyatlarıda uygun...bi bak istersenhaklısın canım yürüyüşe başlıycam inşl en güzeli o
Kızlarrr öğlen kursta yaprak sarma ve kurabiye yedik çayla.
MEnümün gerisi aynı değişmedi
Arzu abla almıyım madem öyle. Sürekli aktara gitmeye de çekiniyorum illa bişey alıyorum ayıp olmasın diye almaya da korkuyorum gene bozulacak die çok param gitti tartılara
daha önce hiç börek yapmadınmı kuzu:26::26:GUNAYDIN kızlar
sabah
uno denge lıglt 2 dılım
peynır
zeytın
yumurta
8-9 fıstık
ogle
tavuk mangal
az marul salatası
ara
1 kucuk kase profetrol
aksam
yarım kase sehrıye corbası
1 dılım kendı ılk kez yaptıgım borek
3 lt yakın su 30 dk jıllen
büşracım zayıflamışsın sözü kadar harika bir söz yok canım motivasyonun tavan yaptıqı andır o an...artık burdayım Allahın izniyle devam edicez ve başarıcaz hemde yaza kadar çıtır olucaz önümüzdeki 3ayı çok çok iyi kullanmalıyız...ben inanıyorum kiloları sıfırlıcaz bu yazgunaydin arkadaslar
herkes iyidir umarim maalesef cok yogunum arada okuyup kaciyorum ama yazamiyorum
smileee ins. istedigin puani alirsin canim ygs gibi lysde gecer gider bir bakarsin unv bitmis.
arzu abla don geri tabi sen bize biraz kiz ki kendimize gelelim
ins. bende toparliyacagim cok dagitmadim ama iyide gitmiyorum hala daginik durumdayim maalesef birde ustune yogunluk bazen yemek saatlerim bile sasiyor. buralara karsi sevimsizligim hala devam ediyor hemde artarak allah sonumuzu hayir eylesin ne diyim. yarin bildirim yapacam ins. aksilik cikmassa bugun biraz duzenlemem lazim hatta bundan sonra duzenlemem lazim.
bu arada bugun beni goren bir satici busra hnm iyimisiniz cok zayiflamissiniz dedi cok mutlu oldum.
canım beslenmen tek yönlü görünüyor...bizim beslenme listemizi kopyala pcne...ve mutlaka sabah öqlen akşam yememiz gerekenleri ye lütfen....hem daha çok doyarsın hemde bütün besinlerden yemiş olursun saqlıklı kilo verirsin canımGünaydın canlar...
03.04.2013 Kahvaltı
Beyaz Peynir 50gr. 1
Havuç 1/2 adet 2
Haşlanmış Yumurta 2 adet 0
Şekersiz Nescafe 1 fincan 0
03.04.2013 Öğlen
Soğan suyu 1 bardak 5
Haşlama Tavuk 300gr. 0
Sulu Köftenin köftesi 3 adet 1
Soğan suyu 1 bardak 5
03.04.2013 Akşam
Patlıcan közleme 10gr. 6
Ciğer 3 parça 1
Beyaz Peynir 50gr. 1
Zero 1 bardak 0
Toplam 22p :)
Çok fazla ağız kuruluğu çekiyorum
günaydıııııııııınn :)))
şimdi kahvaltı yapcam.menüyü yazıyorum
10 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim sütaş süzme peynir
sallama yeşil çay (limon sıkıcam içine)
bunların yanında ne yiyebilirim???evdede hiçbişi kalmadı heee.akşam alışverişe gidiyim bari :)))
bu arada 40 tane mekik çektim :) kahvaltıdan sonra eliptik bisiklete bincem inş:))
şükür doydum :)))))))))))))...gece 12 de eşi köfte yaptırıp gelmiş ama 1 lokma bile yemedim.büyük büyük başarı hee.kendimi kutluyorum :))))))))))))
büşracım et ürünleri bize kilo aldırmaz tam tersine kilo vermemize yardımcı olur...ben senin yerinde olsam tok bile olsam 1 tane yerdim
evde yapılanlar gibi sadece et olsa yerdim ama içinden yağ fışkırıyodu nerdeyse.okadardı yane :)))).yinede ye diyosan dolapta duruyo.öğlen onu yiim :)