Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Enginsenaa,
Benim durumum umutsuz gibi değil mi?
Ne sürede gider bu kilolar, ooof of :KK14:

ARZUUUUUUUUUUUUUuu profıtrol yedım az once :KK47::KK47::KK47: puanı kactırkıı yaaa offfffffffff yememem lzımdııııııı :KK20::KK20::KK20::KK20:
puanını bilmiyorum canım yarın telafi edersin takma kafana :KK34:
Enginsenaa,
Benim durumum umutsuz gibi değil mi?
Ne sürede gider bu kilolar, ooof of :KK14:
kimsenin durumu umutsuz deqil cnm yeterki GERÇEKTEN iste:KK34:
bu akşam ne yicez ozmn:)

2 kaşık kabak kavurması 2 kaşık yoğurt yedim.akşam için önerisi olan var mı:S

kızlar akşamı tek çeşit yiyerek geçiriyoruz smileeeee arkadaşımız beslenme listemizi yayınlamış okursanız neyi ne zaman nekadar yememiz gerektiqi hakkında bilgi edinmiş olursunuz:KK34:

Sabah
2 adet Zeytin
Az Çeçil Peyniri
Beyaz Peynir
1 dilim Uno Denge Ekmeği

Ara
Koca kupa bir Türk kahvesi

Öğle
Yayla Çorbası
Salata

Ara
Portakal
125 gram Yoğurt

Akşam
Zeytinyağlı Barbunya
Salata

Ara
Limon Damlatılmış Soda

basla bence gene spor ınsanı cok zınde tutuyorrr :KK34::KK34:

haklısın canım yürüyüşe başlıycam inşl en güzeli o :KK3:

Kızlarrr öğlen kursta yaprak sarma ve kurabiye yedik çayla.
MEnümün gerisi aynı değişmedi
Arzu abla almıyım madem öyle. Sürekli aktara gitmeye de çekiniyorum illa bişey alıyorum ayıp olmasın diye :KK1::KK1: almaya da korkuyorum gene bozulacak die çok param gitti tartılara:KK50:

GUNAYDIN kızlar

sabah
uno denge lıglt 2 dılım
peynır
zeytın
yumurta

8-9 fıstık

ogle
tavuk mangal
az marul salatası

ara
1 kucuk kase profetrol :KK20:

aksam
yarım kase sehrıye corbası
1 dılım kendı ılk kez yaptıgım borek :KK9::KK9:

3 lt yakın su 30 dk jıllen

gunaydin arkadaslar :KK3:
herkes iyidir umarim maalesef cok yogunum arada okuyup kaciyorum ama yazamiyorum :KK50:
smileee ins. istedigin puani alirsin canim ygs gibi lysde gecer gider bir bakarsin unv bitmis. :KK9: :KK9: :KK9:
arzu abla don geri tabi sen bize biraz kiz ki kendimize gelelim :KK20:
ins. bende toparliyacagim cok dagitmadim ama iyide gitmiyorum hala daginik durumdayim maalesef birde ustune yogunluk bazen yemek saatlerim bile sasiyor. :KK14: :KK14: buralara karsi sevimsizligim :KK14: hala devam ediyor hemde artarak allah sonumuzu hayir eylesin ne diyim. :KK50: yarin bildirim yapacam ins. aksilik cikmassa bugun biraz duzenlemem lazim hatta bundan sonra duzenlemem lazim.
bu arada bugun beni goren bir satici busra hnm iyimisiniz cok zayiflamissiniz dedi :KK1: cok mutlu oldum. :KK9: :KK9: :KK9:

Günaydın canlar...
03.04.2013 Kahvaltı
Beyaz Peynir 50gr. 1
Havuç 1/2 adet 2
Haşlanmış Yumurta 2 adet 0
Şekersiz Nescafe 1 fincan 0
03.04.2013 Öğlen
Soğan suyu 1 bardak 5
Haşlama Tavuk 300gr. 0
Sulu Köftenin köftesi 3 adet 1
Soğan suyu 1 bardak 5
03.04.2013 Akşam
Patlıcan közleme 10gr. 6
Ciğer 3 parça 1
Beyaz Peynir 50gr. 1
Zero 1 bardak 0

Toplam 22p :)
Çok fazla ağız kuruluğu çekiyorum :KK14:

günaydıııııııııınn :)))

şimdi kahvaltı yapcam.menüyü yazıyorum

10 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim sütaş süzme peynir
sallama yeşil çay (limon sıkıcam içine)

bunların yanında ne yiyebilirim???evdede hiçbişi kalmadı heee.akşam alışverişe gidiyim bari :)))

bu arada 40 tane mekik çektim :) kahvaltıdan sonra eliptik bisiklete bincem inş:))

Son düzenleme:

10 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta

bunların yanında ne yiyebilirim???evdede hiçbişi kalmadı heee.akşam alışverişe gidiyim bari :)))

bu arada 40 tane mekik çektim :) kahvaltıdan sonra eliptik bisiklete bincem inş:))

şükür doydum :)))))))))))))...gece 12 de eşi köfte yaptırıp gelmiş ama 1 lokma bile yemedim.büyük büyük başarı hee.kendimi kutluyorum :))))))))))))

haklısın canım yürüyüşe başlıycam inşl en güzeli o :KK3:

Kızlarrr öğlen kursta yaprak sarma ve kurabiye yedik çayla.
MEnümün gerisi aynı değişmedi
Arzu abla almıyım madem öyle. Sürekli aktara gitmeye de çekiniyorum illa bişey alıyorum ayıp olmasın diye :KK1::KK1: almaya da korkuyorum gene bozulacak die çok param gitti tartılara:KK50:
canım analoq kesinlikle alma...ben,m baskülüm sinbo dijital baskül çokta memnunum..carrefour ve teknosada bolca var..fiyatlarıda uygun...bi bak istersen :KK34:
GUNAYDIN kızlar

sabah
uno denge lıglt 2 dılım
peynır
zeytın
yumurta

8-9 fıstık

ogle
tavuk mangal
az marul salatası

ara
1 kucuk kase profetrol :KK20:

aksam
yarım kase sehrıye corbası
1 dılım kendı ılk kez yaptıgım borek :KK9::KK9:

3 lt yakın su 30 dk jıllen
daha önce hiç börek yapmadınmı kuzu:26::26:

gunaydin arkadaslar :KK3:
herkes iyidir umarim maalesef cok yogunum arada okuyup kaciyorum ama yazamiyorum :KK50:
smileee ins. istedigin puani alirsin canim ygs gibi lysde gecer gider bir bakarsin unv bitmis. :KK9: :KK9: :KK9:
arzu abla don geri tabi sen bize biraz kiz ki kendimize gelelim :KK20:
ins. bende toparliyacagim cok dagitmadim ama iyide gitmiyorum hala daginik durumdayim maalesef birde ustune yogunluk bazen yemek saatlerim bile sasiyor. :KK14: :KK14: buralara karsi sevimsizligim :KK14: hala devam ediyor hemde artarak allah sonumuzu hayir eylesin ne diyim. :KK50: yarin bildirim yapacam ins. aksilik cikmassa bugun biraz duzenlemem lazim hatta bundan sonra duzenlemem lazim.
bu arada bugun beni goren bir satici busra hnm iyimisiniz cok zayiflamissiniz dedi :KK1: cok mutlu oldum. :KK9: :KK9: :KK9:
büşracım zayıflamışsın sözü kadar harika bir söz yok canım :KK34: motivasyonun tavan yaptıqı andır o an...artık burdayım Allahın izniyle devam edicez ve başarıcaz hemde yaza kadar çıtır olucaz önümüzdeki 3ayı çok çok iyi kullanmalıyız...ben inanıyorum kiloları sıfırlıcaz bu yaz:KK34:
Günaydın canlar...
03.04.2013 Kahvaltı
Beyaz Peynir 50gr. 1
Havuç 1/2 adet 2
Haşlanmış Yumurta 2 adet 0
03.04.2013 Öğlen
Soğan suyu 1 bardak 5
Haşlama Tavuk 300gr. 0
Sulu Köftenin köftesi 3 adet 1
Soğan suyu 1 bardak 5
03.04.2013 Akşam
Patlıcan közleme 10gr. 6
Ciğer 3 parça 1
Beyaz Peynir 50gr. 1
Zero 1 bardak 0

Toplam 22p :)
Çok fazla ağız kuruluğu çekiyorum :KK14:
canım beslenmen tek yönlü görünüyor...bizim beslenme listemizi kopyala pcne...ve mutlaka sabah öqlen akşam yememiz gerekenleri ye lütfen....hem daha çok doyarsın hemde bütün besinlerden yemiş olursun saqlıklı kilo verirsin canım:KK34:

10 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta

domates salatalık ve ekmek ilave edebilirsin cnm:KK34:

şükür doydum :)))))))))))))...gece 12 de eşi köfte yaptırıp gelmiş ama 1 lokma bile yemedim.büyük büyük başarı hee.kendimi kutluyorum :))))))))))))

büşracım et ürünleri bize kilo aldırmaz tam tersine kilo vermemize yardımcı olur...ben senin yerinde olsam tok bile olsam 1 tane yerdim :KK56::KK56:

günaydın kızlarr :KK16::KK16::KK16::KK16: (günaydına ancak sıra geldi:KK53::KK53:)
dün akşam geç saatte makarna yedim buna raqmen dünkü kilomdayım bu beni sevindirdi :21: bu sabah dünkü kaçamaqı unutup tam gaz devam ediyorum :21::21: şuan kilom hala çok yüksek ama 1-2 haftaya 7li rakamları görücem inşallahh :emir_bebek::emir_bebek:

Dıyet Listemiz
1- sabah kalkinca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvalti yapilmalidir(zeytin peynir domates salatalik yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü seyler seviyorsaniz yemenizde bir sakinca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayi....(kahvalti disinda ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapilmali (süt yoqurt ceviz findik badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmaniza yardimci olucaktir....arkasindan mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir izgara aldim herseyimi onda yapiyorum...30tl civari çok ise yariyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yaninda salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapilmalidir...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynisini yemeyin kizlar deqistirin...
6.aksam yemeqini erken yemeqe çalisin...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çesit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyonyemek...
6-aksam yemeqinden sonra su ve bitki çayi disinda hiçbirsey yemeyin çok faydasini göreceksiniz...
7-biz hanimlarin reql öncesi ve sonrasi tatli krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa isinmis süt ve içine 1-2 çubuk tarçin atip içebilirsiniz yarim saate kalmadan tatli isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla disari atilir bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalidir...
9-çaylarimiza kesinlikle seker katmamliyiz..bize kilo aldiran en tehlikeli besinlerden bride sekerdir...
10-börek yada tatli yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvalti öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkimizdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartildim...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldiqim zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayi telafi etmeye çalistim...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanilmaz keyifli ve motive açisindan çok yüksek moral kaynaqi kizlar...
13-ve hergün menülerimiz paylasalim tam gün olarak (sabah ara öqlen ara aksam seklinde)....

NEYI NE ZAMAN NEKADAR YEMELIYIZ?
1-Ekmek gibi unlu gidalari mutlaka kahvaltida tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gidalardan tekini haftada 1 defa 2 kasik tüketmeliyiz...
3-Etli gidalar yiyeceqimiz zaman yaninda 2 numarada yazdiqim ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yesillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çesit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalismaliyiz ve bakliyatlari sadece öqlen tüketmeliyiz..

büşracım et ürünleri bize kilo aldırmaz tam tersine kilo vermemize yardımcı olur...ben senin yerinde olsam tok bile olsam 1 tane yerdim :KK56::KK56:

evde yapılanlar gibi sadece et olsa yerdim ama içinden yağ fışkırıyodu nerdeyse.okadardı yane :)))).yinede ye diyosan dolapta duruyo.öğlen onu yiim :)

X