şşştttt şşşşşşttt sakin ol sinirlerine hakim ol
bu arada bizim diyet listemiz var daha nasıl örnek verilirki...şimdi sil baştan herşeyi yenidenmi anlatayım
Bende dün "artık sabahları yürüyüşe çıksam iyi olacak diye düşünüyordum canım jillien faydasını görüdn mü vucudun toparlanmıştır heralde"bu saate dek olan menum
sabah
1 dılım uno denge lıght 5,5 p
peynır 0,5 p
zeytın 1 p
yumurta 0 p
ara
8-9 fıslık 2,5 p
ogle
et doner 0 p
az salata 4 p
ara
1 adet mılka beyaz gofrett22 p
aksam
tavuk haslama 0 p
marul salatası 5 p
veee 38,5 p ıle gunu kapamıs bulunuyorum
ve kızceler artık saatler alındıgına gore yuruyuse start verebılırım bu aksam 30 dk tempolu yuruyus 30 dk jıllen yapmayı dusunuyorummmmmm
Allah yardım etsin yaa el işi zorMerhaba KızlarÇok yoğunum Çokkkkk
Bakalım bu böyle nekadr sürecek bilmiyorum.
Menümü yazayimmmm
Sabah
Yumurta
Peynir
4 adet Zeytin
Ara
Türk kahvesi
Öğle
Mercimek Çorbası
Salata
Ara
125 gram Yoğurt
Akşam
Belli değil kardeşim gelecek.Ama düşündüğüm
Mantarlı Tavuk Sote
Salata
Ara
Sütlü Nescafe
Bakalım ne olacak ama stersliyim de yeni gelen müdür yardımcısı mıdır nedir adama çok kızdım elimi çarpsam bizim burda müdür var 5 adet birde işe yarsalar offff hepsi iş yükü bindiriyor birinin dışında Personel müdürüm çook ii biriAman herşeyin hayırlısı
Bende dün "artık sabahları yürüyüşe çıksam iyi olacak diye düşünüyordum canım jillien faydasını görüdn mü vucudun toparlanmıştır heralde"
yanı ben tabı kendım anlayamıyorum canım en basta olculerımı almadıgım ıcınama gorenler dahadamı zayıfladın falan dıolar tabı canım gercı canım cıkıo o hareketlerı yaparken meyvesını toplamalıyımmmm
Bende dün "artık sabahları yürüyüşe çıksam iyi olacak diye düşünüyordum canım jillien faydasını görüdn mü vucudun toparlanmıştır heralde"
yanı ben tabı kendım anlayamıyorum canım en basta olculerımı almadıgım ıcınama gorenler dahadamı zayıfladın falan dıolar tabı canım gercı canım cıkıo o hareketlerı yaparken meyvesını toplamalıyımmmm
evet ya zor ve sıkıcı :) en güzeli yürüyüş temiz hava da ortalik skainsen sabah erkenden ohh mis
İnsan ilk önce kendi için istemeli bişeyleri... istemedikten sonra düqünmüş nişanmış oymuş buymuş hepsi fake...herkesin aklını başına getiren ve başlamasına vesilen olan bişey mutlaka vardır...benim selinim gibi...ben diyet mantıqını çözdüm..kilo verdiqim dönemlerdede hep söylüyordum kilo almaktan korkmuyorum çünkü nasıl vereceqimi çok iyi biliyorum diye..evet kilo aldım nedenlerim vardı birazda saldım kendimi...nasılsa veririm dedim...biraz fazla kaçtı ama kendime olan güvenimi asla yitirmedim...6lı rakamlarda olmak için en fazla 3 aya ihtiyacım var...tekrar başarıcam Allahın izniyle...tabi dediqim gibi ilk önce kendim için istiyorum bunuyaa bnmde sinir olduqun mecburmuşsun gibi birilerine açıklama yapmak zorunda kalmaksanırım biraz yaşla ilgisi var ben artık tınlamıyorum herkesi özgür bıraktım kim ne düşünürse düşünsün tınlamıyorum onların düşüncelerini
BAK BU kendı kendıne ınsanın kafasına dank etmesı konusunda sonuna kadar haklısın canım banada en basta aılem yıllarca kılo konusunda demedıklerını bırakmadılar hep kulak arkası ettım kendı bıldıgımı okudum ama 17 mayıs cumartesı gunu senın bu topıgını okuyana kadar bu ıs kafamda bıtmemıstı o gun bu ıs bıttı kafamda ve bu duruma geldım demekkı herseyın bır vaktı zamanı varmıs ve kımse ıstedıfı ıcın deıl kısının kendısısının ıstemesı gerekıyormıs
deren canım yaşın kaç?anlaşıldı eski sayfaları okumaya devam.sizin sert yanınızı sevdim ben eski yazılarda okuduğum kadarıyla .şunları kes bunları yeme gibi şeyler bekliyorum sizden
çiqdemcim işyerindeki sorunlar hepimizin ortak sorunu...idare etmekten başka pek seçeneqimiz yok...bu arada sizdede maşallah baya bir fazla müdür varmış 5 teneeeMerhaba KızlarÇok yoğunum Çokkkkk
Bakalım bu böyle nekadr sürecek bilmiyorum.
Menümü yazayimmmm
Sabah
Yumurta
Peynir
4 adet Zeytin
Ara
Türk kahvesi
Öğle
Mercimek Çorbası
Salata
Ara
125 gram Yoğurt
Akşam
Belli değil kardeşim gelecek.Ama düşündüğüm
Mantarlı Tavuk Sote
Salata
Ara
Sütlü Nescafe
Bakalım ne olacak ama stersliyim de yeni gelen müdür yardımcısı mıdır nedir adama çok kızdım elimi çarpsam bizim burda müdür var 5 adet birde işe yarsalar offff hepsi iş yükü bindiriyor birinin dışında Personel müdürüm çook ii biriAman herşeyin hayırlısı
bu saate dek olan menum:
sabah
1 dılım uno denge lıght 5,5 p
peynır 0,5 p
zeytın 1 p
yumurta 0 p
ara
8-9 fıslık 2,5 p
ogle
et doner 0 p
az salata 4 p
ara
1 adet mılka beyaz gofrett22 p
aksam
tavuk haslama 0 p
marul salatası 5 p
veee 38,5 p ıle gunu kapamıs bulunuyorum
ve kızceler artık saatler alındıgına gore yuruyuse start verebılırım bu aksam 30 dk tempolu yuruyus 30 dk jıllen yapmayı dusunuyorummmmmm
evett yürüyüşlere başalayalım artık bahar geldi ohh miss gibiii :119::119::119:
cıgdemmmmmmmmmmmmmkader arkadasım nasılsınnnn ıkımızınde bıraz yıyınce hemencık kılo almak kaderı olsa gerek
ins canim istedigin bolumu kazanirsin. seninle beraber bizde heyecanla bekliyoruz ne zaman aciklanacak sonuclar?
Merhaba kızlarr
Artık LYS çalışmalarına başladığım için daha yoğun geçiyor günlerim fazla gelemiyorum
Hafta sonu kuzenimin halk oyunları yarışması için Kuşadası'na gittik, bir sürü ince kız gördüm, hepsinin kıyafetleri de çok güzel oturmuştu üstlerine, ben de kilolarımı gizlemek için hırkamı çıkaramadım üzerimde, piştim artık ve çok bozuldum
Ama artık havalar ısındığı için yürüyüşe de başlıcam, her gün menülerimi de yazıcam
Şu an kaç kiloyum hiç bilmiyorum, Cuma günü tartılıp, çizelgemi de düzenlicem
Artık birbirimizi gaza getirmeliyizz, bahar geldii yaza ne kaldı şuradaa