Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

gunaydın kızlarr

dunden bugune bendende 200 gr gıtmıs az ama olsun :KK34::KK34:

dunku menum
sabah
2 dılım uno denge 12,5 p
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
yarım mılka gofret 12 p

ogle
et doner 0 p
az yogurt ve salata 5 p

ara
8-9 yesıl cagla badem 5 p en cok sanırım

aksam
4 mınık nugget 4 p
cecıl peynırı 1 p

41,5 p ıle gunu kapamısım

3 lt yakın su 30 dk jıllen

Selam canlar,

Geçmişi fazla okuyamadım ama son sayfadan anladığım kadarıyla karbonhidrat diyeti yapıyosunuz değil mi? Hani günlük 50 puan diyeti di mi? Bende aranıza katılmak isterim. Başka 1 topicte bu diyeti buldum ve dün başladım, ancak o topic çok güncel değil. Şu an 1.58 78.8 kiloyum. Son 6 ayda 20 kilo aldım :KK14: Sigarayı bırakmam ve b u ay öğrendiğim kistim buna sebep. Hormonlarımda terslik var. Bebek istiyorum ve kilo vermeliyim. Bu arada yaş 36 :/

Dün açıklandı canım, bana yetecek kadar puan aldım, artık LYS'ye bakıcaz asıl önemli olan o :18:

canım sınavı geçmene çok sevindim darısı lysye tatlım :KK16:
Merhaba kızlarr :KK16:
Artık LYS çalışmalarına başladığım için daha yoğun geçiyor günlerim fazla gelemiyorum :KK5:
Hafta sonu kuzenimin halk oyunları yarışması için Kuşadası'na gittik, bir sürü ince kız gördüm, hepsinin kıyafetleri de çok güzel oturmuştu üstlerine, ben de kilolarımı gizlemek için hırkamı çıkaramadım üzerimde, piştim artık ve çok bozuldum :KK5:
Ama artık havalar ısındığı için yürüyüşe de başlıcam, her gün menülerimi de yazıcam :KK34:
Şu an kaç kiloyum hiç bilmiyorum, Cuma günü tartılıp, çizelgemi de düzenlicem :KK15:
Artık birbirimizi gaza getirmeliyizz, bahar geldii yaza ne kaldı şuradaa En Büyük KKEn Büyük KK
kuşadası deyince 38 bedenle kuşadasında salına salına gezdiqim günler geldi aklıma:KK31: ama az kaldı 2-3 aya kadar 6lı rakamları görücem inşallah...birbirimize destek olarak gaz vererek başarıcaz tatlım...kuvvetli irade çok önemli...ben önceki gün sil baştan bir başlangıç yaptım dün çocuklar okuldan gelesiye pide yapmıştım aslında yemicektim kafama yerleştirmiştim...ama sabah eski işyerime gittim ve kahvaltı yerine 1 tas çorba içtim eve gelesiye çok acıktım ve evde yemekte yoktu..çocuklara yaptıqım pideden yedim hemde baya :KK4: bunu niye anlatıyorum biliyomusun?? ben 28 kiloyu verirkende canım bişey istediqinde yerdim ertesi güne dikkat ederdim olay biterdi...yani dün yedim diye bugün diyetim bozulmadı...aynen devam:KK34: sizlerde yaptıqınız kaçamaklardan zevk alın asla pişmanlık duymayın..bugün canınız tıka basa kaçamak yapmak istiyorsa istediqiniz kadar yiyin ama ertesi gün dün yediklerinizi unutup diyete devam edin.işin sırrı bu canım :KK34:
Günaydın Kızlar:KK16:Ben aynı şekilde dikkat etmeye devam ediyorummm hatta pazartesi 58 dim şimdi 55.300 gramımmm çokk mutluyum
gerçekten güzel ve çok motive edici bir haber canım tebrikler :nazar::nazar::nazar:
arzu hanım hele sukur gelebıldınızzzzzzzzzz nerdesınnn sennnnnnnnnn:KK47::KK47:

canım dün bnm için tam bir fiyaskoydu...sabah eski işyerime gittim ama kahvaltı menülerini kaldırmışlar çorba içtim sonra efnanın okuluna gidip raporu teslim ettim..eve gelesiye 12 oldu hemen fırından hamur alıp pide yaptım o arada oqlum okuldan geldi...daha yemek yapmaya fırsat bulamadıqım için pişen pidelerden yedim akşamda yedim :KK24::KK24: öqleden sonrada efnanın stajı için telekoma müracat ettik akşama resmen yerlerdeydim...ee haliyle kilolu olunca yürümek eziyet geliyor ve çok daha fazla yoruluyorsun...siteye giremedim çünkü hiç halim yoktu..erkendende uyudum...hatta yetmemiş sabah çok zor kalktım...duş aldım azcık kendime geldim..kahvaltımı yaptım tel tarfiqi başladı...ve yazasıya bu saat oldu...ohhhhh verdim sonuçta dünün hesabını :21::21::21::21:

Selam canlar,

Geçmişi fazla okuyamadım ama son sayfadan anladığım kadarıyla karbonhidrat diyeti yapıyosunuz değil mi? Hani günlük 50 puan diyeti di mi? Bende aranıza katılmak isterim. Başka 1 topicte bu diyeti buldum ve dün başladım, ancak o topic çok güncel değil. Şu an 1.58 78.8 kiloyum. Son 6 ayda 20 kilo aldım :KK14: Sigarayı bırakmam ve b u ay öğrendiğim kistim buna sebep. Hormonlarımda terslik var. Bebek istiyorum ve kilo vermeliyim. Bu arada yaş 36 :/

hoşgeldin yelizcim :KK71:
tam karbon diyeti uygulamasakta karbonlara dikkat ederek beslenmeye çalşıyoruz...ben daha önce karbon diyetiyle 2 ayda 16 kilo verdim....dengeli uygulayabilirim diyorsan tavsiye ederim...aldıqın kiloya gelince 6 ayda 20 kilo çok fazla...ama şöyle bir avantajın var kilo daha oturmadı çok kolay verirsin...bu arada bnm de yaşım 38 yakın sayılırız:KK34:

Selam canlar,

hosgeldın canım :KK34: bol ıradeler

canım sınavı geçmene çok sevindim darısı lysye tatlım :KK16:

kuşadası deyince 38 bedenle kuşadasında salına salına gezdiqim günler geldi aklıma:KK31: ama az kaldı 2-3 aya kadar 6lı rakamları görücem inşallah...birbirimize destek olarak gaz vererek başarıcaz tatlım...kuvvetli irade çok önemli...ben önceki gün sil baştan bir başlangıç yaptım dün çocuklar okuldan gelesiye pide yapmıştım aslında yemicektim kafama yerleştirmiştim...ama sabah eski işyerime gittim ve kahvaltı yerine 1 tas çorba içtim eve gelesiye çok acıktım ve evde yemekte yoktu..çocuklara yaptıqım pideden yedim hemde baya :KK4: bunu niye anlatıyorum biliyomusun?? ben 28 kiloyu verirkende canım bişey istediqinde yerdim ertesi güne dikkat ederdim olay biterdi...yani dün yedim diye bugün diyetim bozulmadı...aynen devam:KK34: sizlerde yaptıqınız kaçamaklardan zevk alın asla pişmanlık duymayın..bugün canınız tıka basa kaçamak yapmak istiyorsa istediqiniz kadar yiyin ama ertesi gün dün yediklerinizi unutup diyete devam edin.işin sırrı bu canım :KK34:

gerçekten güzel ve çok motive edici bir haber canım tebrikler :nazar::nazar::nazar:

canım dün bnm için tam bir fiyaskoydu...sabah eski işyerime gittim ama kahvaltı menülerini kaldırmışlar çorba içtim sonra efnanın okuluna gidip raporu teslim ettim..eve gelesiye 12 oldu hemen fırından hamur alıp pide yaptım o arada oqlum okuldan geldi...daha yemek yapmaya fırsat bulamadıqım için pişen pidelerden yedim akşamda yedim :KK24::KK24: öqleden sonrada efnanın stajı için telekoma müracat ettik akşama resmen yerlerdeydim...ee haliyle kilolu olunca yürümek eziyet geliyor ve çok daha fazla yoruluyorsun...siteye giremedim çünkü hiç halim yoktu..erkendende uyudum...hatta yetmemiş sabah çok zor kalktım...duş aldım azcık kendime geldim..kahvaltımı yaptım tel tarfiqi başladı...ve yazasıya bu saat oldu...ohhhhh verdim sonuçta dünün hesabını :21::21::21::21:

evet baya yogunmussun canım :KK34::KK34::KK34: pıde yenmezmı yaaaa candır can :KK37::KK37::KK37: ama ben kus sutu olsa yemem bundan sonra 65 ı gorene dek :KK19::KK19::KK19:

Dünkü listem:
Kahvaltı
Beyaz Peynir 50gr. 1
Havuç 1/2 adet 2
Haşlanmış Yumurta 2 adet 1
Şekersiz Nescafe 1 fincan 0

Öğlen
Soğan suyu 1 bardak ????
Haşlama Tavuk 300gr. 0
Yoğurt 50gr. 3
Soğan suyu 1 bardak ????
Akşam
Kıymalı Yumurta 2 adet 1
Peynir 50gr. 1
Ayran 200ml 4
Ananas 100gr. 19
Toplam : 32p ile kapattım.

Ama soğan suyu kaç puan bilmiyorum :/ Bileniniz var mı şekerler?

Bugün
Kahvaltı
Beyaz Peynir 50gr. 1
Havuç 1/2 adet 2

çene çalmaktan günaydın demeyi unutmuşum :KK9::KK9:
herkese kucak dolusu günaydınlarrrrrrrrrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

dünkü kaçamaqa cezalı menü
kahvaltım

1 haşlanmış yumurta
dil peyniri
domates
salatalık
lipton kayısılı form çayı(iqrençççççççç bişey almayın sakın)

öqlene ıspanak yapıcam yumurtalı :KK64::KK64:

hoşgeldin yelizcim :KK71:
tam karbon diyeti uygulamasakta karbonlara dikkat ederek beslenmeye çalşıyoruz...ben daha önce karbon diyetiyle 2 ayda 16 kilo verdim....dengeli uygulayabilirim diyorsan tavsiye ederim...aldıqın kiloya gelince 6 ayda 20 kilo çok fazla...ama şöyle bir avantajın var kilo daha oturmadı çok kolay verirsin...bu arada bnm de yaşım 38 yakın sayılırız:KK34:

Teşekkürler kızlar, sizi bulduğuma inanın çok sevindim, dün diğer topici incelerken bi sürü acaba vardı kafamda. Güncel olmayan 1 diyete başladım korkusu vardı ama şimdi yendim, sağolun varolun...:KK16:

evet baya yogunmussun canım :KK34::KK34::KK34: pıde yenmezmı yaaaa candır can :KK37::KK37::KK37: ama ben kus sutu olsa yemem bundan sonra 65 ı gorene dek :KK19::KK19::KK19:
ben bide dondurma yemiştim yazmayı unutmuşum :KK33::KK33::KK33::KK33:
Dünkü listem:
Kahvaltı
Beyaz Peynir 50gr. 1
Havuç 1/2 adet 2

Öğlen
Soğan suyu 1 bardak ????
Haşlama Tavuk 300gr. 0
Yoğurt 50gr. 3
Soğan suyu 1 bardak ????
Akşam
Kıymalı Yumurta 2 adet 1
Peynir 50gr. 1
Ayran 200ml 4
Ananas 100gr. 19
Toplam : 32p ile kapattım.

Ama soğan suyu kaç puan bilmiyorum :/ Bileniniz var mı şekerler?

Bugün
Kahvaltı
Beyaz Peynir 50gr. 1
Havuç 1/2 adet 2

canım 10 tane yumurtada yesen deqeri sıfırdır:KK34:
soqan kaç karbonsa suyuda okadardır..

Teşekkürler kızlar, sizi bulduğuma inanın çok sevindim, dün diğer topici incelerken bi sürü acaba vardı kafamda. Güncel olmayan 1 diyete başladım korkusu vardı ama şimdi yendim, sağolun varolun...:KK16:

canım bu aralar bizde çok aktif deqiliz eskiden çok kalabalıktık...ama hergün topiqe gelir yazar çizeriz..kendini yalnız hissedersen topiqi baştan okumaya çalış çok şey öqrenirsin :KK34:

Kızlarr canım hiçbişey yemek istemiyor, bugün tartı bakıcam baskül alıcam dijital alıyorum bozuluyor inşl bu bozulmaz hemde daha ucuz 10-15 tl dijitaller 25-30 tl neyse dün misafirlikte pasta yedim bennn:KK56: :KK20::KK20:
Bugün ki menüm

7:00 bi bardak süt

10 gibi felan 1 dilim pudinkli pasta bisküviyle yapıyoruz ya ondan

Şimdi de yumurta kaynattım salatalık zeytin felan onları yicem 1 küçük dilim ekmekle

Öğle: kursta yiyoruz ikram yapıyoruz sırayla bakalım ne var

Ara: 1 elma

Akşam: semiz otu ve yoğurt

1 orta boy kuru soğan 10p.mış
Soğan suyuda aynı mı yani şimdi kızlar :/

2 gündür sabahları yürüyüşe çıkıcam diom diom çıkmıyorum ya pöff, kilo veren kızçeleri tebrik ediyorum darısı bize :KK16:

Kızlarr canım hiçbişey yemek istemiyor, bugün tartı bakıcam baskül alıcam dijital alıyorum bozuluyor inşl bu bozulmaz hemde daha ucuz 10-15 tl dijitaller 25-30 tl neyse dün misafirlikte pasta yedim bennn:KK56: :KK20::KK20:
Bugün ki menüm

7:00 bi bardak süt

10 gibi felan 1 dilim pudinkli pasta bisküviyle yapıyoruz ya ondan

Şimdi de yumurta kaynattım salatalık zeytin felan onları yicem 1 küçük dilim ekmekle

Öğle: kursta yiyoruz ikram yapıyoruz sırayla bakalım ne var

Ara: 1 elma

Akşam: semiz otu ve yoğurt

kıss benim baskül hiç bozulmuyo :26: şans demekki inş. yeni aldıqın uzun ömürlü olur hep istediqin rakamları gösterir sana :KK19:

1 orta boy kuru soğan 10p.mış
Soğan suyuda aynı mı yani şimdi kızlar :/
aynıdır canım :KK34:
2 gündür sabahları yürüyüşe çıkıcam diom diom çıkmıyorum ya pöff, kilo veren kızçeleri tebrik ediyorum darısı bize :KK16:

bende başlayamadım daha ...bu sabah baya niyetine girdim ama buraya gelince kaldı...inşallah yarın başlarım artık..istersen gel beraber başlayalım :KK8::KK8::KK8:

ıspanak yapıp geliyorum...site açık offlıne görünsemde burdayım laptop koruma ekranını açınca yok görünüyorum ama aslında burdayım gözetliyorum sizi:KK23::KK23::KK23:

bendekı bu spor askını anlamıs deılım aksam evde yorgunluktan kolumu kaldırcak halım olmuyo ama 30 dakıka kan ter ıcınde bırakan sporu yapıyroum :86::86::86::86: jıllen bende vıcdan azabı gıbı bıısı oldu yapmadan rahat edemıyormmm :KK53::KK53::KK53:

kıss benim baskül hiç bozulmuyo :26: şans demekki inş. yeni aldıqın uzun ömürlü olur hep istediqin rakamları gösterir sana :KK19:

Aminn soal ablacım normal baskül alıcak dijital almıcam dün sordum 15 tl miş bi kaç yere daha sorup alıcam aslında aldığım yere götürücektim garantili ama korktum biraz belalı tipler de :KK1: daha da almadım ordan bişey. Aynen nasip arkadşaımın annesi var kadın ucuz ucuz alır markasız şeyleri senelerce kullanır biz marka alırız ii çıksın die hemen tökezler nasip işi herşey :KK34:

X