Canım beslenme listemizde bize gerekli olan herşey yazıyor uygularsan çok kolay kilo verirsin
hadi bakalım umuyorum bu yol benim için 2 gün sürmez:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım beslenme listemizde bize gerekli olan herşey yazıyor uygularsan çok kolay kilo verirsin
hadi bakalım umuyorum bu yol benim için 2 gün sürmez:)
topiqimize gelen kimseyi zayıflatmadan göndermiyoruz canım
diyete ilk başladığınız tarihten bugüne kadar kaç kilo verdiniz 2010 da başlamışsınız diyete
yuppiii:) çok fena şevklendim çookkk teşekkür ederim arkadaşım:* yaşı bilmediğimden arkadaşım dedim ama:)kbkmayın
Canım sana yetecek puanı almana sevindim tebrik ederim.. Canım istedikten sonra istikrarlı bir şekilde olduktan sonra verirsin...Sebde incecik olursun
Selam canlar,
Geçmişi fazla okuyamadım ama son sayfadan anladığım kadarıyla karbonhidrat diyeti yapıyosunuz değil mi? Hani günlük 50 puan diyeti di mi? Bende aranıza katılmak isterim. Başka 1 topicte bu diyeti buldum ve dün başladım, ancak o topic çok güncel değil. Şu an 1.58 78.8 kiloyum. Son 6 ayda 20 kilo aldım Sigarayı bırakmam ve b u ay öğrendiğim kistim buna sebep. Hormonlarımda terslik var. Bebek istiyorum ve kilo vermeliyim. Bu arada yaş 36 :/
canım sınavı geçmene çok sevindim darısı lysye tatlım
kuşadası deyince 38 bedenle kuşadasında salına salına gezdiqim günler geldi aklıma ama az kaldı 2-3 aya kadar 6lı rakamları görücem inşallah...birbirimize destek olarak gaz vererek başarıcaz tatlım...kuvvetli irade çok önemli...ben önceki gün sil baştan bir başlangıç yaptım dün çocuklar okuldan gelesiye pide yapmıştım aslında yemicektim kafama yerleştirmiştim...ama sabah eski işyerime gittim ve kahvaltı yerine 1 tas çorba içtim eve gelesiye çok acıktım ve evde yemekte yoktu..çocuklara yaptıqım pideden yedim hemde baya bunu niye anlatıyorum biliyomusun?? ben 28 kiloyu verirkende canım bişey istediqinde yerdim ertesi güne dikkat ederdim olay biterdi...yani dün yedim diye bugün diyetim bozulmadı...aynen devam sizlerde yaptıqınız kaçamaklardan zevk alın asla pişmanlık duymayın..bugün canınız tıka basa kaçamak yapmak istiyorsa istediqiniz kadar yiyin ama ertesi gün dün yediklerinizi unutup diyete devam edin.işin sırrı bu canım
yemeklerimi yaptım geldim kızlar aynı zamanda öqlen yemeqimide yedim
öqlen menüm
yumurtalı ıspanak
nedense çookk uykum var bahardan heralde :26: sade bir türk kahvesi iyi gelir sanırım...varmı isteyen
öncelikle hoşbuldum ben çanakkale de yaşıyorum 23 yaşındayım 81 kilo ve 170 noyum şimdiye kdr hiç bir diyetin 2. günden sonra devamını getiremedim çünkü yalnız yapamıyorum bozuyorum hemen yaza inşllh nişanım var bu biraz daha çok tetikledi ve vermek istiyorum sonumu görmek istyrm açıkçası:):)bu yüzden bir yoldaş arıyorum birlikte gaza gelebilceğim
İnşallah ablacım
Aramıza hoşgeldiniz
Teşekkür ederım ablacım acayıp motıve oldum başarıcam ınşallah.. Kılolar yüzünden dışarı çıkasım gelmıyor bu yaz ıstedığım gıbı gezıcem
Benım de süreklı uykum oluyor abla ya özellıkle ders çalışmaya başlarken
Hoş geldın canımm
toplamda 28 kilo verdim canım..
yaşlandım canım ben yaş 38
ben geçen sene yaklaşık 82 kiloya kadar çıktım.sonra bigün ablam çok kötü konuştu benimle...'' yiye yiye öküz gibi oldun,zayıfla azıcık'' dedi ve ben bunun üzerine 12 kilo verdim.amacıma ulaştım ve bendeki irade bianda puuuuuuuuuuufffffff diye yok oldukendimi tutamadım ve yine yedim.sonuç 76 kilo:S....şimdi yine başladım gibi rejime.canan karatay ın kitaplarını aldım ama bi işe yaramadı.şun 73,5 kiloyum.68 olmadığım sürece eşim tatil yüzü göremeyeceğimi söyledi.5 kilo veremiyorum.lanet olası 5 kilo.GİT ARTIK GİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİTTTTTTTTTTTTTTTT ((
saat 15,00 ben sadece 3 tane kuru kayısı ve biraz ceviz yedim
tabiki diyebilirsin canımne yaşlanması ama yaaa ama abla dıyebilrim mi daha samimi:)
ben geçen sene yaklaşık 82 kiloya kadar çıktım.sonra bigün ablam çok kötü konuştu benimle...'' yiye yiye öküz gibi oldun,zayıfla azıcık'' dedi ve ben bunun üzerine 12 kilo verdim.amacıma ulaştım ve bendeki irade bianda puuuuuuuuuuufffffff diye yok oldukendimi tutamadım ve yine yedim.sonuç 76 kilo:S....şimdi yine başladım gibi rejime.canan karatay ın kitaplarını aldım ama bi işe yaramadı.şun 73,5 kiloyum.68 olmadığım sürece eşim tatil yüzü göremeyeceğimi söyledi.5 kilo veremiyorum.lanet olası 5 kilo.GİT ARTIK GİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİTTTTTTTTTTTTTTTT ((
saat 15,00 ben sadece 3 tane kuru kayısı ve biraz ceviz yedim
işte en büyük hata burda.. bizim kilo vermemizi saqlayan birçok gıda var ve sen yapman gereken en büyük hatayı yapmışsın öqünlerini atlamışsın öncelikle tam bir kahvaltı yapman lazım aç kalarak kilo verilmez tam tersine kilo alırsın..vücut açlıqa karşı kendini savunmaya geçer ve bir sonraki öqün yediklerini direk depolar...yanlış üzerine yanlış yapmışsın...5 kilo dediqin nedirki sen bizim dediklerimizi uygula ben sana kafadan 10 kilo verdireyim
smileeeee tatlım beslenme listemizi güncellemişsin bunu sıksık yaparmısın tatlım