Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Yok kız burdayım ıs gırdı araya ıyıdır bebem dun gezdık tozduk yedık ıctık geldık. sen nler yaptın

Bede geldimm tartılmadım perşembe cumaya kadar şu 10 günü toparlamam lazım tartıya çıkınca hiç değilse kaldığım yerde göreyim kendimi artılarda değil :18:
Dün 5-6 öğün yedim evdeydim sürekli öğün yaptım 2 saatte bi, ama 900 kaloriyle felan kapadım galiba en son yatmadan önce ki elmayı yemeyeydim iyiydi ama haklı olarak 1 haftadır tıka basa yiyen bünye dün 1 dil ekmekle doymadı gece geç saatte sinyal verdi onu yemesem eminim gece kalkıp buzdolabına koşardım. Benim diyeti bozmam da ki en büyük etken baharın gelmesi bide doğru düzgün hiç alışverişe çıkamadım bu ay baya sıkıştık ay sonuna doooğru, haliyle hep pilav baklagil makarna vs lerle geçiştirdik günleri mesir şenlikleri yok efendim mevlütler oturmalar gezmeler pikniklerr ler lerr vede löp löp etler kilolar yağlar dur dedim kendime dün
Bide şu kahvaltıyı erken yapmaya alışsam uyanıyorum ama yataktan çıkmıyorum yaaa illa saat 10-11 olacak
Bugün ki menüm:

Sabah 10:30 da bir bardak sirkeli ılık su

11:00 da 3-4 parça kayısı

Şimdide kahvaltımı yapıcam şekersiz çay haşlanmış yumurta zeytin peynir 1 dl tam buğday ekmeği

Ara: 1 çay bardağı süt

Öğlen: akşamdan kalma ıspanak yemeği var onu yerim biraz yoğurt katıp

Ara: 1 küçük portakalı yarım kase yoğurdun içine minik minik doğrayıp (organik meyvalı yoğurt deneyin süper oluyor ) yada tarçın zencefil zerdeçal katıp yicem canım istedi ikisinden birisi

Akşam: heralde balık olur tam bilmiyorum yanında salata tarhana felan

2.5 lt su kursa gidip gelicem ordan pazara oo 2 saat yürücem

Dün de hemen hemen aynıydı menüm sadece öğen baya geç yedim ikindi diyelim bulgur pilavı ve turşu vardı.

Dün dr ayça yı dinledim hep düşünürdüm ekmeklerin kalorisi hemen hemen aynı neden beyaz ekmek kilo aldırıyor diye, beyaz ekmek beyaz pirinç bulgur vs kan şekerini çok çabuk yükseltip düşürdüğü için kısa süreli tokluk hissedip tekrar acıkıyormuş insan ve beyaz ürünler direkt olarak yağ olarak depolanıyormuş. Çörek otu ve yeşil çay üzerinde çok fazla durdular faydalarını saymakla bitiremediler bende bugün alabilirsem alıcam inşl yeşil çayım var ama diğer otlarla karışık halde, ve o çay beni çok acıktırıyor nedense.Neyse sonra ne dedii yemek sırasında su şekersiz çay vs içmenizi önermemizin sebebi miğde de hacim kaplayıp daha az yemenizi sağlaması dedi, tabi ki suyu baş tacı yapın dedi bi deeee çeşitliliğe önem verin dedi mesela sadece yumurta pişirip yemektense o yumurtayı haşlayıp yanına domates salatalık yeşillik vs. ile tüketirseniz beyin "ne kadar çok şey yedim" der, fakat bir tabak dolusu makarna pilav da yeseniz aa ben ne yedim ki hepi topu sadece makarna yedim düşüncesiyle tekrar yersiniz dedi ( cidden bende böyleyim) ve düşünce gücü çok önemliymiş insan beyni hayalle gerçeği ayırt edemiyormuş şöyle de bi soru geldi bi insan sürekli koşu bandında koştuğunu düşünse gerçekten koşmuş gibi zayıflar mı şaka bi yana gerçekten kendinizi sağlıklı beslenme fikrine alıştırın diyet kelimesini çıkarın hayatınızdan dedi başka bi dr. diyet deyince insan beyni eyvah kıtlık diyor ve savunmaya geçiyor, bunu kırmak içinde özellikle günler uzunken yani yazın 7-8 öğün yiyin ama ne yediğinize de dikkat edin vs vs bi sürü şeyler dinledim. Ara da böyle şeyler iyi oluyor kendime geliyorum

Yok kız burdayım ıs gırdı araya ıyıdır bebem dun gezdık tozduk yedık ıctık geldık. sen nler yaptın
Hiççç sorma gümüşhane günleri varmış feshanede bir gece önce tvde gördüm :26: uzaktan yakından g.haneyle ilgimiz yoktur ama yemekler tvde harika görünüyordu koçişide kafaya aldım dün oraya gittik...evden çıkınca alt komşuma rasgeldim nireye diye sordu...didim feshanaye ni var orda didi didim gümüşhane günleri başlamış sizle g.hane günlerinin ne alakası var didi :44: heç alakamız yok biz yimekleriyle ilgileniyoruz didim kaldı büüle yani lafın kısası kelkit döneri harikaydı

ayy hiç sorma önümüzdeki ayda kermesler başlar napıcaz :44: tabiki tutucaz aqzımızı yemicisss

Son düzenleme:
Bu ara da burda mı başka bi topikte mi hatırlamıyorum bu ayça madem bu kadar çok biliyor kendi neden tonbik demişlerdi hiç de tombik değil ya kadının 2 çocuğu var ve taş çatlasın 58-60 kilo felandır. Hem kadın bize yapılması gerekeni söylüyor kendinde de nefis var oda hata yapabilir ki kendisi de söylüyor arada bende hata yapıyorum felan diye

ay ablaaa ne kötüsün gı döner möner ne o öyleee bizim de cumartesi günleri kurstaki genç kızlar kadınlar toplanıyoruz ve özellikle karslılar hep ağır ikramlar yapıyor dönerler dürümler alıp başını gidiyo bende dün gitmedim artık menüyü sorucam hafifse gidicem

özetlersek .ne dersiniz zayıflamak için ne yapmalıyım sizce.

kısss ne güldümmmm bende insanları zayıflatıyorum ama çıtır deqilim ne demişler hocanın dediqini yap ama yaptıqını yapma
kıss dönerden bişicik olmaz yeterki bnm gibi dürümle birlikte yeme
özetlersek .ne dersiniz zayıflamak için ne yapmalıyım sizce.

sabah kalsiyum+protein
öqlen protein
akşam karbonhidrat
kısaca böyle canım

Son düzenleme:

aynen hocanın dediğini yapıcan oda aklıma geldi yazarken döner meselesine gelünceee kipa günlerinde döner köfte vs. indirim de oluyor ya eskiden ordan alı dolaba atardım öğlenleri hemen cız bız bi bardka ayran kooop tmm. Ama içki satıldığı için bide helal kesim mi dğeilmi bilinmiyor yahudilerin sanırım orası o yüzden 2-3 senedir almıyorum ordan bişey. Bu ara da kısaca baya bi kısa oldu örnek vereydin barim yımırta et tavuk balık ekmek ot kız Arzu abla dr un bi danesi dedi ki her öğünde mutlaka 1 dl esmer ekmek yenmelidir ben sadece sabah yiyordm ama artık sabah 2 değil 1 öğlende 1 yicem

SENDE bu kermes merakı oldukca baslayamazssın tam olarak kuzııııııı
canım kermes merakı deqilki bu...Kuran Kursu'nda okuyan kardeşlerimizin yararına düzenleniyor yardım amaçlı gidiyoruz çam sakızı çoban armaqanı hesabı gücümüz yettiqince bişeyler almaya çalışıyoruz...hem kebap türü şeylerde var diyete uygun yane
hem SANA İNAT SENİN BU LAFINA İNAT ZAYIFLICAMM

aslında bu konuda bende kararsız kaldım her öqün 1 dilim ekmek karbon açısından alınabilir kilo vermek için karbonada ihtiyacımız var ama ben şahsen ekmek yiyince devamını getiriyorum...önceki gün karatay tv kanalında sabah 2 dilim ekmek başka yok dedi biri öyle diyor biri böyle diyor en iyisi herkes kendine göre düzenlemeli menülerini...ama ben şahsen diqer öqünler ekmek yenilmemesi taraftarıyım...

Çok sinirim bozulduuuuuuu birileirnin üstüne atlayıp parçalayasım var

şşştttt şşşşşşttt sakin ol sinirlerine hakim ol

bu arada bizim diyet listemiz var daha nasıl örnek verilirki...şimdi sil baştan herşeyi yenidenmi anlatayım

şşştttt şşşşşşttt sakin ol sinirlerine hakim ol

bu arada bizim diyet listemiz var daha nasıl örnek verilirki...şimdi sil baştan herşeyi yenidenmi anlatayım

ay abla ya nasıl sinir olmayım çok bilmiş insanlar her şeyi onlar biliyor gelmiş bana dio ki bizim evde küçük küçük böcekler var sizde de varmı yoo ben görmedim dedim benim evimde nem yok bişey yok sizde olması gerekirken bende var ben anlamıyorum dio ağzının üstüne vurucan bi sen temiz titizsin dimi die bide ben dün cumartesi günü görücülerle görüştüm olmucak bu iş dedim bitirdim bana dio ki sende herkese bi bahane buluyosun böle diye diye yaşın geçiyor, dedim sevmediğim veya anlaşamadığım adamla nasıl aynı evde yaşıcam e ilk görüşte aşkı mı bekliyon dedi hayır ama en azından bi için alır konuşasın oturaısn gelir bu başkaaa aynı ortamda bile oturmaktan sıkılmak başka öyle olacağına olmasın size ne ya dedim

yaa bnmde sinir olduqun mecburmuşsun gibi birilerine açıklama yapmak zorunda kalmak sanırım biraz yaşla ilgisi var ben artık tınlamıyorum herkesi özgür bıraktım kim ne düşünürse düşünsün tınlamıyorum onların düşüncelerini

bende paylaşayım menümü motivasyon olsun
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
dil peyniri
büyülü bohça yeşil çay

öqlen
tavuklu patates yemeqi
şalgam

akşam ne yerim bilmiyorum :44:

23 yaşına girdim geçen ay yaa tmm tam evlenme çağlarım ama yok napayım illa evleniyo olmak için evlenemem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…