merhaba canım hoşgeldinmerhaba arkadaşlar.bende sizinle beraber diyet yapmak istiyorum .ben 28 yaşında 1.65 boyunda 68 kilodayım hedefim 60 kilo olmak .bana yardımcı olabilirmisiniz
iyi akşamlar
hadi bakalım yarın bildirim günü
arzuuuuuuuuuu kaytarmak yok
bizde çokuz ama bak yazıyoruz
hem sen ne güzel tablolar yapardın artık neden yapmıyon
yaşlandın galiba sen
melek hanımla birlikte valla bildiriminizi bekliyoruz
çok kıskandım neden sadece melek
aşkolsun
kendimi dışlanmış hissettim
sen beni sevmimisin
merhaba arkadaşlar.bende sizinle beraber diyet yapmak istiyorum .ben 28 yaşında 1.65 boyunda 68 kilodayım hedefim 60 kilo olmak .bana yardımcı olabilirmisiniz
Amin inşallah canım, halkla ilişkiler istiyorum
büşracım hayırdır neden bukadar streslisin anlatmak istermisin canım?
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bitanem
amin çiqdemcim hayırlısı neyse o olsun tatlım
Günaydın kızlar
Fuar bitti sonunda ama çook yorgunum birde bu hafta fuar sonrası yoğun olacam.Ama kızlar bu sabah tartının üstüne çıkınca şassırmadıom çünkü pantalonum dar geliyooorr 58 kilo ya çıktım öyle ama ödem çünkü göz alyalrım şişmiş oradan alyabaliyorum normal ne su içebildim fuardan küçücük plastiik bardaklardan nede yediğime dikkat ettim birdeeeee akşam 8:30 9 da evde oluyordum eşim yemek hazırlamış beni bekliyordu o saate kadar beklemiş bende yemek zorunda kaldımm soonuççç göbek ve pantalonumum dar gelmesiiii çoook sinir bozucuuuu Ama dikkat etmeye başlıyacammmmmmm hatta başladımmmmm bakalım görecez ne olacak..
haklısın büşracım inan hiçbiryer 4/4lük deqil heryerde bu tür insanlar can sıkıyor idare etmekten başka çaremiz yok cnmablacim ne olsun ya salak bir sefim hicbir halttan anlamaz ama herseyi bilir modunda gezer ve mudure boyle yansitir. birde dedikoducu odada a diyorsun mudure aaa diye anlatiyor. dahasida varda aklima geldikce sinirleniyorum bosver ablamya burada guzel seyler konusalim mutluluk verici seyler ki boyle manyaklari unutayim
yaaa bayanlar artik toparlamamiz lazim kendimizi
cogu kisi salmis durumdahadi hep beraber bir kizalim kendimize sonra tekrar baslayip devam edelim menuler paylasilsin sohbetler edilsin ne bu bitkinlik yaaa biz boyle degiliz biz yapariz
ARZU hanım bakıp bakıp cıktınız
bizde insanız sonuçta.hayatımız diyetle geçecek değil ya tabiki ara ara molalar vericez.ama tamamen bırakmamak kaydıyla.ARZU bence senin problemin haklı olarak kilo verme konusunda kendine olan güvenin.o kadar iradelisin ve bu konuda o kadar bilgilisin ki nasıl olsaistediğim zaman takır takır gidiyo kilolar diyosun.bence sorun bu canım.geçmiş sayfaları okumaya çalışıyorum .sen bu işi bi kere başarmıssın ve bu seni tatmin ediyo bence kendine güven duygusu.ama insan sürekli aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyo yaradılışımızda var bu ne yapalım.şimdi sorum şu .yeni diyete başlamış bir kişi olarak ne ler söylersiniz bana