Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

merhaba arkadaşlar.bende sizinle beraber diyet yapmak istiyorum .ben 28 yaşında 1.65 boyunda 68 kilodayım hedefim 60 kilo olmak .bana yardımcı olabilirmisiniz
merhaba canım hoşgeldin
tatlım tabikide bizimle devam edebilirsin ama biz sana yeterli gelirmiyiz bilmiyorum...son zamanlarda topikte pek aktif deqiliz sıkılabilirsin...ama sormak istediqin bişey olursa gelince cevaplarız

ablacım ben çok yiyorum son zamanlarda...aksilikler peşimi bırakmadı diyete tam olarak dönemesemde asla vazgeçmedim...mesela bu sabah güzel bir başlangıç yaptım akşama kadarda herşey güzeldi sonra birden şiddetli bir şekilde miqrenim tuttu katı ve kuru ne varsa yedim ve ilacımı aldım böyle yapmazsam geçmiyor...şükürki gözlerimi açabildim ataqı atlattım...önce saqlık napalım..üzüldüm yine bozuldu diye ama başka çarem yoktu...yarın yine yeniden...yapana kadar başarana kadar asla yılmıcam...ama basküle bu şekilde çıkmak beni üzer...çünkü rakam yüksek...motivasyonumu düşürmemek için tartılmak istemiyorum...inşallah haftaya tartılıp devamını getiririm...listeye gelince smileeee listemizi yapıyordu ama şu aralar topiqe pek gelemiyor birazda bnm gevşekliqimden topik bu halde...kendimi toparlayamadıqım için topiqede faydalı olamıyorum...genelde sohbet için geliyorum böyle oluncada kızların motivasyonu düşüyor...daha aktif topiklerde diyet yapmaları en mantıklı olanı...bu aralar benden bişey olmaz...inşallah bu hafta toparlanmayı başarabilirsem haftaya güzel paylaşımlar yaparız..
ablacım topikte son günlerde melekle benden başkası yok...sabah o mesajı yazdıqımda topikte sadece melek vardı ona istinaden melek dedim...gel sende katıl aramızdaki yarışmaya..kim kazanırsa hepimiz o kişiye hediye alırız bu arada telini veririmisin abla artık trdesin görüşelim...

Son düzenleme:
Bu hafta çok olmasa da dikkat ettim ama listemize tam uymadım
Epeydir tartılmıyorum, sabah tartılıcam bakalım kaç kilo oldum :18:
Eh artık sınav stresi de kalmadı, diyeti ertelemek için hiçbir mazaret yok, tam gaz devammmm

kızceler o agır sporu kan ter ıcınde kalarak her aksam aksatmadan yapıyorum ama dıyetımı bı turlu yapamıyorum bana kararlılıgıma noldu bılemıyorum. haa oyle cok yedıgım falanda yok ama duzenımı oturtamadım offffffffffffff

2. hafta
baslangıç : 68,4
bu hafta: 65,2
geçen hafta:66,6
giden: 1,4kg
spor: leslie sansone 3 mile super fat burning

kızlarr neti kapattırdık giremiyorum sizi seviyorum diyeti hala toparlayamadım ara ara girerim komşudan felan

Kizlar bugun. Kendimi tutamadim ve asagidagi manzara cikti ortaya
Sabah
Peynir
Domates
Ekmek
Yumurta

Ara
Yarim elma

Ogle
10 icli kofte
Yogurt

Aksam
2 icli kofte

büşracım hayırdır neden bukadar streslisin anlatmak istermisin canım?
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bitanem

amin çiqdemcim hayırlısı neyse o olsun tatlım

ablacim ne olsun ya salak bir sefim hicbir halttan anlamaz ama herseyi bilir modunda gezer ve mudure boyle yansitir. birde dedikoducu odada a diyorsun mudure aaa diye anlatiyor. dahasida varda aklima geldikce sinirleniyorum bosver ablamya burada guzel seyler konusalim mutluluk verici seyler ki boyle manyaklari unutayim

yaaa bayanlar artik toparlamamiz lazim kendimizi
cogu kisi salmis durumda hadi hep beraber bir kizalim kendimize sonra tekrar baslayip devam edelim menuler paylasilsin sohbetler edilsin ne bu bitkinlik yaaa biz boyle degiliz biz yapariz

Günaydın kızlar
Fuar bitti sonunda ama çook yorgunum birde bu hafta fuar sonrası yoğun olacam. Ama kızlar bu sabah tartının üstüne çıkınca şassırmadıom çünkü pantalonum dar geliyooorr 58 kilo ya çıktım öyle ama ödem çünkü göz alyalrım şişmiş oradan alyabaliyorum normal ne su içebildim fuardan küçücük plastiik bardaklardan nede yediğime dikkat ettim birdeeeee akşam 8:30 9 da evde oluyordum eşim yemek hazırlamış beni bekliyordu o saate kadar beklemiş bende yemek zorunda kaldımm soonuççç göbek ve pantalonumum dar gelmesiiii çoook sinir bozucuuuu Ama dikkat etmeye başlıyacammmmmmm hatta başladımmmmm bakalım görecez ne olacak..

HEPImız allaha emanet gıdıoz bu gıdıse bır son versek ıyı olcak bende bugun basladım ınsallah devamı gelecek

haklısın büşracım inan hiçbiryer 4/4lük deqil heryerde bu tür insanlar can sıkıyor idare etmekten başka çaremiz yok cnm
yaaa bayanlar artik toparlamamiz lazim kendimizi
cogu kisi salmis durumda hadi hep beraber bir kizalim kendimize sonra tekrar baslayip devam edelim menuler paylasilsin sohbetler edilsin ne bu bitkinlik yaaa biz boyle degiliz biz yapariz

kesinlikle doqru yazdıkların büşracım ben tekrar bırakmamak üzere devam edicem inşallah...bugün güzel bir kahvaltıyla başladım yeni umutlarım var Allah herkesin gönlüne göre versin...hepimiz birbirimize dua edelim... diyet yapmak gerçekten çok mutluluk vericic bir duygu..hergün dahada inceldiqini ve güzelleştiqini görmek ve bunu kendi iradenle başarabilmek çok çok güzel bir duygu...arada gevşekliklerimiz olsada topiqimizdeki kimse diyetten vezgeçmiş deqil sadece durgun bir dönem geçiyoruz atlatıcaz inşallah...zaman zaman böyle dönmelerin olması normal insanız sonuçta yazın yaklaşmasıyla toparlanma sürecine otomatik olarak girmiş olucaz ve herşey kendiliqinden rayına oturucak canım

günaydın kızlarr
haşlanmış yumurta dil peyniri ve büyülü bohça çayımla kahvaltımı yapmış bulunmaktayım şeytanın bacaqını kırmka istiyorum bu sefer inşallahh
ARZU hanım bakıp bakıp cıktınız

aşkımmm tel geldi sayfayı okurken..çıkmadım aslında laptopta koruyucu ekran devreye girince offlıne göründüm aslında burdaydım
ee naber bakalım

bizde insanız sonuçta.hayatımız diyetle geçecek değil ya tabiki ara ara molalar vericez.ama tamamen bırakmamak kaydıyla.ARZU bence senin problemin haklı olarak kilo verme konusunda kendine olan güvenin.o kadar iradelisin ve bu konuda o kadar bilgilisin ki nasıl olsaistediğim zaman takır takır gidiyo kilolar diyosun.bence sorun bu canım.geçmiş sayfaları okumaya çalışıyorum .sen bu işi bi kere başarmıssın ve bu seni tatmin ediyo bence kendine güven duygusu.ama insan sürekli aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyo yaradılışımızda var bu ne yapalım.şimdi sorum şu .yeni diyete başlamış bir kişi olarak ne ler söylersiniz bana

evet deren çok haklısın bununda etkisi çok büyük...ama ders oldu birdaha kendimi bu kadar bırkamıcam
eski sayfaları okuduqunu söylemişsin özellikle ilk sayfalarda beslenme şeklimi uzunca anlattım onlarım dışında uyguladıqım bişey yok canm...bütün bunlar bana kilo vermemde yeterli oldu ve uygulayan birçok arkadaşımda ideal kilolarına ulaştılarsanada yeteli olur kanaatindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…