- 15 Nisan 2010
- 13.079
- 15
merhaba canım hoşgeldinmerhaba arkadaşlar.bende sizinle beraber diyet yapmak istiyorum .ben 28 yaşında 1.65 boyunda 68 kilodayım hedefim 60 kilo olmak .bana yardımcı olabilirmisiniz
tatlım tabikide bizimle devam edebilirsin ama biz sana yeterli gelirmiyiz bilmiyorum...son zamanlarda topikte pek aktif deqiliz sıkılabilirsin...ama sormak istediqin bişey olursa gelince cevaplarız
iyi akşamlar
hadi bakalım yarın bildirim günü
arzuuuuuuuuuu kaytarmak yok
bizde çokuz ama bak yazıyoruz
hem sen ne güzel tablolar yapardın artık neden yapmıyon
yaşlandın galiba sen
melek hanımla birlikte valla bildiriminizi bekliyoruz
çok kıskandım neden sadece melek
aşkolsun
kendimi dışlanmış hissettim
sen beni sevmimisin
ablacım ben çok yiyorum son zamanlarda...aksilikler peşimi bırakmadı diyete tam olarak dönemesemde asla vazgeçmedim...mesela bu sabah güzel bir başlangıç yaptım akşama kadarda herşey güzeldi sonra birden şiddetli bir şekilde miqrenim tuttu katı ve kuru ne varsa yedim ve ilacımı aldım böyle yapmazsam geçmiyor...şükürki gözlerimi açabildim ataqı atlattım...önce saqlık napalım..üzüldüm yine bozuldu diye ama başka çarem yoktu...yarın yine yeniden...yapana kadar başarana kadar asla yılmıcam...ama basküle bu şekilde çıkmak beni üzer...çünkü rakam yüksek...motivasyonumu düşürmemek için tartılmak istemiyorum...inşallah haftaya tartılıp devamını getiririm...listeye gelince smileeee listemizi yapıyordu ama şu aralar topiqe pek gelemiyor birazda bnm gevşekliqimden topik bu halde...kendimi toparlayamadıqım için topiqede faydalı olamıyorum...genelde sohbet için geliyorum böyle oluncada kızların motivasyonu düşüyor...daha aktif topiklerde diyet yapmaları en mantıklı olanı...bu aralar benden bişey olmaz...inşallah bu hafta toparlanmayı başarabilirsem haftaya güzel paylaşımlar yaparız..
ablacım topikte son günlerde melekle benden başkası yok...sabah o mesajı yazdıqımda topikte sadece melek vardı ona istinaden melek dedim...gel sende katıl aramızdaki yarışmaya..kim kazanırsa hepimiz o kişiye hediye alırız bu arada telini veririmisin abla artık trdesin görüşelim...
Son düzenleme: