Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

şşştttt şşşşşşttt sakin ol sinirlerine hakim ol :KK23::KK23::KK23::KK23:

bu arada bizim diyet listemiz var daha nasıl örnek verilirki...şimdi sil baştan herşeyi yenidenmi anlatayım :KK6:

anlaşıldı eski sayfaları okumaya devam.sizin sert yanınızı sevdim ben eski yazılarda okuduğum kadarıyla .şunları kes bunları yeme gibi şeyler bekliyorum sizden

Merhaba Kızlar :KK16: Çok yoğunum Çokkkkk:KK50:
Bakalım bu böyle nekadr sürecek bilmiyorum.

Menümü yazayimmmm

Sabah
Yumurta
Peynir
4 adet Zeytin

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Mercimek Çorbası
Salata

Ara
125 gram Yoğurt

Akşam
Belli değil kardeşim gelecek.Ama düşündüğüm
Mantarlı Tavuk Sote
Salata

Ara
Sütlü Nescafe

Bakalım ne olacak ama stersliyim de yeni gelen müdür yardımcısı mıdır nedir adama çok kızdım elimi çarpsam bizim burda müdür var 5 adet birde işe yarsalar offff hepsi iş yükü bindiriyor birinin dışında Personel müdürüm çook ii biri :KK31: Aman herşeyin hayırlısı

bu saate dek olan menum

sabah
1 dılım uno denge lıght 5,5 p
peynır 0,5 p
zeytın 1 p
yumurta 0 p

ara
8-9 fıslık 2,5 p

ogle
et doner 0 p
az salata 4 p

ara
1 adet mılka beyaz gofrett :KK19: 22 p

aksam
tavuk haslama 0 p
marul salatası 5 p

veee 38,5 p ıle gunu kapamıs bulunuyorum :21::21::21:

ve kızceler artık saatler alındıgına gore yuruyuse start verebılırım bu aksam 30 dk tempolu yuruyus 30 dk jıllen yapmayı dusunuyorummmmmm :KK53::KK53::KK53::KK53:

bu saate dek olan menum

sabah
peynır 0,5 p
zeytın 1 p
yumurta 0 p

ara
8-9 fıslık 2,5 p

ogle
et doner 0 p
az salata 4 p

ara

aksam
tavuk haslama 0 p
marul salatası 5 p

ve kızceler artık saatler alındıgına gore yuruyuse start verebılırım bu aksam 30 dk tempolu yuruyus 30 dk jıllen yapmayı dusunuyorummmmmm :KK53::KK53::KK53::KK53:
Bende dün "artık sabahları yürüyüşe çıksam iyi olacak diye düşünüyordum canım jillien faydasını görüdn mü vucudun toparlanmıştır heralde"

Menümü yazayimmmm

Sabah
Yumurta
Peynir
4 adet Zeytin

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Mercimek Çorbası
Salata

Ara
125 gram Yoğurt

Akşam
Mantarlı Tavuk Sote
Salata

Ara
Sütlü Nescafe

Bakalım ne olacak ama stersliyim de yeni gelen müdür yardımcısı mıdır nedir adama çok kızdım elimi çarpsam bizim burda müdür var 5 adet birde işe yarsalar offff hepsi iş yükü bindiriyor birinin dışında Personel müdürüm çook ii biri :KK31: Aman herşeyin hayırlısı
Allah yardım etsin yaa el işi zor

Bende dün "artık sabahları yürüyüşe çıksam iyi olacak diye düşünüyordum canım jillien faydasını görüdn mü vucudun toparlanmıştır heralde"
yanı ben tabı kendım anlayamıyorum canım en basta olculerımı almadıgım ıcın :KK37::KK37::KK37::KK37: ama gorenler dahadamı zayıfladın falan dıolar tabı canım :KK53::KK53: gercı canım cıkıo o hareketlerı yaparken meyvesını toplamalıyımmmm :KK34::KK34:

yanı ben tabı kendım anlayamıyorum canım en basta olculerımı almadıgım ıcın :KK37::KK37::KK37::KK37: ama gorenler dahadamı zayıfladın falan dıolar tabı canım :KK53::KK53: gercı canım cıkıo o hareketlerı yaparken meyvesını toplamalıyımmmm :KK34::KK34:

evet ya zor ve sıkıcı :) en güzeli yürüyüş temiz hava da ortalik skainsen sabah erkenden ohh mis

yaa bnmde sinir olduqun mecburmuşsun gibi birilerine açıklama yapmak zorunda kalmak :KK19: sanırım biraz yaşla ilgisi var ben artık tınlamıyorum herkesi özgür bıraktım kim ne düşünürse düşünsün tınlamıyorum onların düşüncelerini :KK8::KK8:

BAK BU kendı kendıne ınsanın kafasına dank etmesı konusunda sonuna kadar haklısın canım banada en basta aılem yıllarca kılo konusunda demedıklerını bırakmadılar hep kulak arkası ettım kendı bıldıgımı okudum ama 17 mayıs cumartesı gunu senın bu topıgını okuyana kadar bu ıs kafamda bıtmemıstı o gun bu ıs bıttı kafamda ve bu duruma geldım demekkı herseyın bır vaktı zamanı varmıs ve kımse ıstedıfı ıcın deıl kısının kendısısının ıstemesı gerekıyormıs :21::21::21:
İnsan ilk önce kendi için istemeli bişeyleri... istemedikten sonra düqünmüş nişanmış oymuş buymuş hepsi fake...herkesin aklını başına getiren ve başlamasına vesilen olan bişey mutlaka vardır...benim selinim gibi...ben diyet mantıqını çözdüm..kilo verdiqim dönemlerdede hep söylüyordum kilo almaktan korkmuyorum çünkü nasıl vereceqimi çok iyi biliyorum diye..evet kilo aldım nedenlerim vardı birazda saldım kendimi...nasılsa veririm dedim...biraz fazla kaçtı ama kendime olan güvenimi asla yitirmedim...6lı rakamlarda olmak için en fazla 3 aya ihtiyacım var...tekrar başarıcam Allahın izniyle...tabi dediqim gibi ilk önce kendim için istiyorum bunu:KK34:
anlaşıldı eski sayfaları okumaya devam.sizin sert yanınızı sevdim ben eski yazılarda okuduğum kadarıyla .şunları kes bunları yeme gibi şeyler bekliyorum sizden
deren canım yaşın kaç?

Menümü yazayimmmm

Sabah
Yumurta
Peynir
4 adet Zeytin

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Mercimek Çorbası
Salata

Ara
125 gram Yoğurt

Akşam
Mantarlı Tavuk Sote
Salata

Ara
Sütlü Nescafe

çiqdemcim işyerindeki sorunlar hepimizin ortak sorunu...idare etmekten başka pek seçeneqimiz yok...bu arada sizdede maşallah baya bir fazla müdür varmış 5 teneee:KK53::KK53::KK53::KK53:
bu saate dek olan menum:

sabah
peynır 0,5 p
zeytın 1 p
yumurta 0 p

ara
8-9 fıslık 2,5 p

ogle
et doner 0 p
az salata 4 p

ara

aksam
tavuk haslama 0 p
marul salatası 5 p

evett yürüyüşlere başalayalım artık bahar geldi ohh miss gibiii :119::119::119:

menüm kızlarr

kahvaltı
haşlanmış yumurta
dil peyniri
büyülü bohça yeşil çay

öqlen
tavuklu patates yemeqi
şalgam

ara
yoqurt

akşam
dil peyniri
süt

3 litre su

gunaydın kızlarr

dunku menum

sabah
1 dılm uno denge 5,5 p
peynır 0,5 p
zeytın 1 p
yumurta 0 p

ara
8-9 fıstık 2,5 p

ogle
et doner sade 0p
az salata 4 p

ara
mılka beyz gofret 22 p

aksam
1 kase domates corbası 12 p
4 kasık ıspanak ANNEM pırınclı yaomıs ayıkladımda yedımm:KK20::KK20: 6 p
taze sogan 2 p

55,5 puan ıle kapamısım gunu :21::21:

3 lt su 30 dk jıllen

cıgdemmmmmmmmmmmmm :KK3::KK3::KK3: kader arkadasım nasılsınnnn ıkımızınde bıraz yıyınce hemencık kılo almak kaderı olsa gerek :KK43::KK43::KK43:

Günaydddııın iim bugün arkadaş yok onun yerine bakıyorum oyüzden rahattt internete girecemmmm.. Evet ne yazıkki senle kader arkadaşıyız çabucak aldım kilo ama yılmak yoooookkk devam edecem spor yapmaya niyetim var ama fuardan dolayı hala çok yorgunum... Beni,m korkum hamilelik döneminde 1 haftada bukadar kilo aldıysammmm hamilelik döneminde 20-30 kilo alırım ona üzülüyoruum nasıl bir metobolizmaya sahipsem ama olayın başka bir ii yanı alsakta vçabuk verebiliyor olmamız bunada şükür:KK14:

Sabah
4 adet Zeytin
Yumurta
Beyaz Peynir

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
2 adet But Fırında Tavuk
Salata
Yarım Bardak Ayran

Ara
Sütlü Nescafe
60 gram Yoğurt

Akşam
Mantarlı Tavuk Sote
Yoğurlu Kabaklı Havuçmu yapsam yoksa Salatamı yapsam karar veremedim.

Ara
Nescafe İçmemem lazım :KK53:
Limon Damlatılmış Soda

Bugün ki menüm

Sabah 1.5 poğaça bir bardak ayran

Öğle: balık buğulama

Ara: bir kase yoğurda küçük bi protakall doğradım zencefil zerdeçal ve tarçın katıp yedim

Akşam: tarhana çorbası ve semiz otu yemeği

ara: misafirliğe gidicez ya türk kahvesi ya da çay yanında bişey yemem inşl :KK43:
2.5 lt su 1 saat yürüyüş

Merhaba kızlarr :KK16:
Artık LYS çalışmalarına başladığım için daha yoğun geçiyor günlerim fazla gelemiyorum :KK5:
Hafta sonu kuzenimin halk oyunları yarışması için Kuşadası'na gittik, bir sürü ince kız gördüm, hepsinin kıyafetleri de çok güzel oturmuştu üstlerine, ben de kilolarımı gizlemek için hırkamı çıkaramadım üzerimde, piştim artık ve çok bozuldum :KK5:
Ama artık havalar ısındığı için yürüyüşe de başlıcam, her gün menülerimi de yazıcam :KK34:
Şu an kaç kiloyum hiç bilmiyorum, Cuma günü tartılıp, çizelgemi de düzenlicem :KK15:
Artık birbirimizi gaza getirmeliyizz, bahar geldii yaza ne kaldı şuradaa En Büyük KKEn Büyük KK

Merhaba kızlarr :KK16:
Artık LYS çalışmalarına başladığım için daha yoğun geçiyor günlerim fazla gelemiyorum :KK5:
Hafta sonu kuzenimin halk oyunları yarışması için Kuşadası'na gittik, bir sürü ince kız gördüm, hepsinin kıyafetleri de çok güzel oturmuştu üstlerine, ben de kilolarımı gizlemek için hırkamı çıkaramadım üzerimde, piştim artık ve çok bozuldum :KK5:
Ama artık havalar ısındığı için yürüyüşe de başlıcam, her gün menülerimi de yazıcam :KK34:
Şu an kaç kiloyum hiç bilmiyorum, Cuma günü tartılıp, çizelgemi de düzenlicem :KK15:
Artık birbirimizi gaza getirmeliyizz, bahar geldii yaza ne kaldı şuradaa En Büyük KKEn Büyük KK

Canım sana yetecek puanı almana sevindim tebrik ederim.. Canım istedikten sonra istikrarlı bir şekilde olduktan sonra verirsin...Sebde incecik olursun:KK16:

Günaydın Kızlar:KK16:Ben aynı şekilde dikkat etmeye devam ediyorummm hatta pazartesi 58 dim şimdi 55.300 gramımmm çokk mutluyum

X