günaydın kısçeler herkese hayırlı cumalarr
annemler hayırlısıyla ulaşmışlar hamdolsun sabah konuştuk içim rahatladı... bütün gece uyanıp durdum acaba nerdeler araba hızlımı gidiyor acaba uyuyabildilermi vs.. hep düşündüm durdum...onları çok seviyorum canlarım benim...
gelelim bunca zamandır hiç yapmadıqım bişeye..... bugün bildirim günü olduqunu unutttum siteyi açınca aklım başıma geldigerçi tartılacak halde deqilim bu hafta diyet yapmadım ama artık kemerler sıkılıcak ve ben diyet yapınca mutlu oluyorum...yalnız bugünlük müsade alt katta mevlüt var oraya inicem ben yarın başlıyım
menümüde yazayım bu arada.
sabah:kahvaltı yapmadım tartıldıktan sonra
öğle:bulgurlu sebze çorbası 1 kase.2 kaşık yoğurt
akşam:2 tane içli köfte (haşlama)yanında yine yoğurt
gece:yarım ayva
nasıl bilmiyorum şimdi.ama bende karbonhidrat diyetiine başlıcam melekcim sen yapıyodun heralde bana yardımcı olur musun?özelden,tüzelden farketmez =)))birinin beni gaza getirmesi lazım....
arzu-melekcim siz bana destek vermeseniz ben napcam şimdi dada sıkı başladım bakalım bende artık zayıf olmak istiyorum.
menümüde yazayım bu arada.
sabah:kahvaltı yapmadım tartıldıktan sonra
öğle:bulgurlu sebze çorbası 1 kase.2 kaşık yoğurt
akşam:2 tane içli köfte (haşlama)yanında yine yoğurt
gece:yarım ayva
nasıl bilmiyorum şimdi.ama bende karbonhidrat diyetiine başlıcam melekcim sen yapıyodun heralde bana yardımcı olur musun?özelden,tüzelden farketmez =)))birinin beni gaza getirmesi lazım....
saqol ablacımm inşallahhallah kavuştursun canım..yazında sen gidersin üzme kendini..
hayırlı cumalar kızlar nasılsın bakalım benim boynum tutuldu çok ağrıyor bırazdan kas gevşetici krem sürcem şu aralar fazla giremiyorum yarında kurs var pazartesi allah izin verirse görüşürüz lak lak yaparız allaha emanet olun öpüyorum
çok teşekkür ederim.siz denediniz mi?nasıl bi diyet
günaydın arkadaşlarr herkese hayırlı tatillerr
melekimmmmmmmm naber gülüm
paykek sen nasılsın bitanem
iyiyim bende canım işimiz gücümüz kalmadı reql bekliyoruzIYIDIR bebek sen nasılsınfacedekı paylasımını gordum demek mutfaktasın haaaaaaaaaaaaaa
Mutfağın çok güzel olmuş Melek abla güle güle kullan
Arzu ablaa çık mutfaktan ben de gördüm facedekini
Ilknur abla çok geçmiş olsun
Yarın sinavim var bildiğiniz gibi kızlar bi geçse rahatlicam artık. Bugün arkadaşlarla dişarı çıkıcam bana serbest olsun artık bugün
Pazartesi baslicam ama sözzzz
Öptüm hepinizii bana dua etmeyi unutmayınn :-*
iyiyim bende canım işimiz gücümüz kalmadı reql bekliyoruz
iwitttt kuzuuu mutfaktaydım kızartma yaptım mücvet yaptım dövün benii
eyvahh herkese yakalanmışızçıktım canım çıktım ama gelgelim midem taş gibi bende pazartesi söz veriyom
INANmorum artık sağa yavru
Mutfağın çok güzel olmuş Melek abla güle güle kullan
sagol canım
iyiyim bende canım işimiz gücümüz kalmadı reql bekliyoruz
iwitttt kuzuuu mutfaktaydım kızartma yaptım mücvet yaptım dövün benii
eyvahh herkese yakalanmışızçıktım canım çıktım ama gelgelim midem taş gibi bende pazartesi söz veriyom
INANmorum artık sağa yavru