canım biz bir bütün olmaya çalışıyoruz herkes elinden geldiqince birbirine yardımcı olmaya çalışıyor samimi olanlar bu yola devam ediyor bu gemide ama hızlı ama yavaş kendi çapında ilerliyor...ama temeli saqlamya çıtırlar bide ayça kayanın gelin diyeti varmış ..duydunuz mu bikaç arkadaşım onu deniyo sonuç almaya başladı isterseniz bide ona bi bakın...arzuablacım,melekcim,mektupp
sizle sohbet güzel bide yazdıklarıma cevap geliyo ya süperr sohbet çok iyi seviyorum sizi kocamn öptüm=))
Merhaba kızlar çok yoğunummmm çooookkkk full çalışıyorum kardeşimim kınası nikah hazırlığı hepsi bir arada valla bakalım ne olacak... Cuma günü sabah tatrıldığım da 54.500 dum 56.500 göre iki kilo aşağıda ii ama bugün iş yoğunluğundan ve yemekin çok kötü olmasından biraz yedimmmmmm Şu Fuar bitse de iice topladam kendimi.....
saqol ablacımm inşallahh
geçmiş olsun ilknurummm
Çook şükür sınavı atlattım kızlarÜzerimden büyük bir yük kalktı, diğer sınava yüklenicem artık
Yarın sabah tartılıp, diyete başlıyorum
Hepinizi seviyoruum
arkadaşlarrr biz biraz önce afyon bio termal villalardan ömür boyu 1 haftalık devremülk aldık aniden oldu hala şoktayım ama pek bir mutlu oldummmmm
Çook şükür sınavı atlattım kızlarÜzerimden büyük bir yük kalktı, diğer sınava yüklenicem artık
Hepinizi seviyoruum
had, geçmiş olsun diyelim bitanem nasıl geçti bakalımÇook şükür sınavı atlattım kızlarÜzerimden büyük bir yük kalktı, diğer sınava yüklenicem artık
Hepinizi seviyoruum
Allah razı olsun cancazım mesaj içinde çok tşekkür ederim..
tebrıkler canım
gozun aydın canım
Günaydın Herkese
Çok Yorgunum çookkkkkkk bir insan sabah yatakta akşam eve geleyim hemen yatacağın hayalini kuararmı ben valla akşam olsada uyusam diyorum okadar yorgunum çok yorgunum kardeşimim nikahında kendi düğünümden daha çok yoruldum ..
S.a kızlarBen varya beeeen kesin o 2 haftada verdiklerimi bu 3 günde almışımdır korkumdan tartıya çıkamıyorum:18::18:
Bigün mevlit vardı diğer gün oturmaya gittik dün mesir şenlikleri piknik felan iyice cozuttum bu sabah çok sıkı halde tekrar başladım
yaaaaaaa ahfacım hiç sorma seninle aynı konumdayızS.a kızlarBen varya beeeen kesin o 2 haftada verdiklerimi bu 3 günde almışımdır korkumdan tartıya çıkamıyorum:18::18:
Bigün mevlit vardı diğer gün oturmaya gittik dün mesir şenlikleri piknik felan iyice cozuttum bu sabah çok sıkı halde tekrar başladım
günaydınnnnnnnnn
iyi haftalar olsun hepinize kızlar
yaaaaaaa ahfacım hiç sorma seninle aynı konumdayız
ama ben tartıya çıktım ve +1 kg
anlamıyorum insan 2 günde 1 kilo alacak ne yiyebilir
aslında kendi yediklerime bakmam lazım
çok kızgınım kendime çok
melekcim banada kızsan iyi olacak
Hadi bakalım civcivim inşallaj güzel sonuçlar alıcaksın rabbim emeğinin karşılığını verecektir inşallah rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun..
gozun aydın canım
had, geçmiş olsun diyelim bitanem nasıl geçti bakalım
evet ya ayrıca diyetteyken daha mutluydum yerken daha mutsuzum kilo aldım alıyorum alıcam diyecanım yenı basladın sen ama daha kacamaklara dıkkat etmelısın
günaydınnnnnnnnn
iyi haftalar olsun hepinize kızlar
yaaaaaaa ahfacım hiç sorma seninle aynı konumdayız
ama ben tartıya çıktım ve +1 kg
anlamıyorum insan 2 günde 1 kilo alacak ne yiyebilir
aslında kendi yediklerime bakmam lazım
çok kızgınım kendime çok
melekcim banada kızsan iyi olacak