Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ya çıtırlar bide ayça kayanın gelin diyeti varmış ..duydunuz mu bikaç arkadaşım onu deniyo sonuç almaya başladı isterseniz bide ona bi bakın...arzuablacım,melekcim,mektupp

sizle sohbet güzel bide yazdıklarıma cevap geliyo ya süperr sohbet çok iyi seviyorum sizi kocamn öptüm=))

Merhaba kızlar çok yoğunummmm çooookkkk full çalışıyorum kardeşimim kınası nikah hazırlığı hepsi bir arada valla bakalım ne olacak... Cuma günü sabah tatrıldığım da 54.500 dum 56.500 göre iki kilo aşağıda ii ama bugün iş yoğunluğundan ve yemekin çok kötü olmasından biraz yedimmmmmm Şu Fuar bitse de iice topladam kendimi.....

canım biz bir bütün olmaya çalışıyoruz herkes elinden geldiqince birbirine yardımcı olmaya çalışıyor samimi olanlar bu yola devam ediyor bu gemide ama hızlı ama yavaş kendi çapında ilerliyor...ama temeli saqlam gelin diyetine gelince hiç duymadım ama büyük ihtimalle şok diyetlerden biridir...

canım Allah kolaylık versin cnm..

Çook şükür sınavı atlattım kızlar Üzerimden büyük bir yük kalktı, diğer sınava yüklenicem artık
Yarın sabah tartılıp, diyete başlıyorum
Hepinizi seviyoruum

Çook şükür sınavı atlattım kızlar Üzerimden büyük bir yük kalktı, diğer sınava yüklenicem artık
Hepinizi seviyoruum

Hadi bakalım civcivim inşallaj güzel sonuçlar alıcaksın rabbim emeğinin karşılığını verecektir inşallah rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun..

arkadaşlarrr biz biraz önce afyon bio termal villalardan ömür boyu 1 haftalık devremülk aldık aniden oldu hala şoktayım ama pek bir mutlu oldummmmm

tebrıkler canım

Hepinizi seviyoruum

gozun aydın canım

günaydın kızlarr
dün sabahtan beri modem bozuk bugün yapıcaklar sözde komşudan baqlanıyorum

Günaydın Herkese
Çok Yorgunum çookkkkkkk bir insan sabah yatakta akşam eve geleyim hemen yatacağın hayalini kuararmı ben valla akşam olsada uyusam diyorum okadar yorgunum çok yorgunum kardeşimim nikahında kendi düğünümden daha çok yoruldum ..

çiqdemcim çok şükür tatlı telaşlarınız bitti canım şimdeden sonra bolbol dinlenirsin inşallah

S.a kızlar Ben varya beeeen kesin o 2 haftada verdiklerimi bu 3 günde almışımdır korkumdan tartıya çıkamıyorum:18::18:
Bigün mevlit vardı diğer gün oturmaya gittik dün mesir şenlikleri piknik felan iyice cozuttum bu sabah çok sıkı halde tekrar başladım

canım yenı basladın sen ama daha kacamaklara dıkkat etmelısın

günaydınnnnnnnnn
iyi haftalar olsun hepinize kızlar
yaaaaaaa ahfacım hiç sorma seninle aynı konumdayız
ama ben tartıya çıktım ve +1 kg
anlamıyorum insan 2 günde 1 kilo alacak ne yiyebilir
aslında kendi yediklerime bakmam lazım
çok kızgınım kendime çok
melekcim banada kızsan iyi olacak

Laf aramızda bırıde bana kızssın dıyet moduna bır turlu gıremıyorum

canım yenı basladın sen ama daha kacamaklara dıkkat etmelısın
evet ya ayrıca diyetteyken daha mutluydum yerken daha mutsuzum kilo aldım alıyorum alıcam diye

ben çıkmadım korkuyorum bi kaç gün toparlıyım da öle çıkarım

Bizim giderler tıkandı dün öğlen belediyeyi aradık gelicez dediler taaa akşam hava kararırken bidaha aradık ne zaman aradınız diyolar yaa unutmuşlar mı nedir, neyse geldiler burdan açılmaz logarı kırıcaz dediler bugün de onunla uğraşacak erkekler belediyeden yol bozma izni alacakmışız kıracağımız yerin parasını verip öyle açtıracakmışız pöfff sinir bi durum yani, menümü yazayım hep vasat bu hafta dün pazara çıkamadım evde tıkılıp işçileri beklemekten. Bişey de alamadım tabi

Menüm: Sabah sadece yumurta salatası yedim bi bardak suyla

Ara: 3 kayısı kurusu

Öğlen: közlenmiş biber patlıcan salatası ve yoğurt

Ara: bi elma

Akşam: pırasa ve çorba
(o 9 lu çay bana ters tepiyor acayip iştahımı açıyor bende içmiyorum artık)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…