melek dün sana mesaj attım tatlm
Günaydın canım benimmmmm kolay gelsin mutfak çook zorrrr yaaa en çok uğraştıran yer
canım kolay gelsin yakın olsak gelirdim valla hem toplar hem laflardık canım benimgunaydın kızlar
ıkı aksamdır gec saatlere kadar temızlık yapıyorum öldum yorgunluktan ama cogu gtıı azı kaldı bı tek mutfak esyalarının yerlesmesı kaldı onuda yaptımmı bu aksam tamamdırbu arada dıyet falan yok tabı ama yarından ıtıbaren eskı duzenımde aynen devam dıyet+sporuma
sabah:
1 dilim köy ekmeği kızarmış
1 dilim peynir
8-9 tane zeytin
çay şekersiz
yumurta yiyorum her sabah ama bu sabah canım istemedi
öğlene kadar ara yapmıyorum ıhlamur içiyorum
bide kızlar yabanmersini aldım çok güzel ara öğünlerde fındıkla beraber az bişey yemeyi düşünüyorum ne dersiniz.
ARZUUUUUUUUUUUUUUUU NERDESİN VALLA GEÇEN SENE BU ZAMANLAR SENİN SAYENDE O KADAR GÜZEL KİLO VERDİMKİ KAÇAMAK YAPINCA SEN GELİYODUN GÖZÜMÜN ÖNÜNE :)))))))
canım kolay gelsin yakın olsak gelirdim valla hem toplar hem laflardık canım benim
canım soylemen yeterrr
cıgdemcım bence normal yogurt daha ıyıŞimdi menümü yazayim birdaha yazamam
Sabah
Beyaz Peynir
Çecil Paynir
Haşlanmış Yumurta
1 dilim Light Ekmek
Ara
Türk kahvesi
Öğle
3 kaşık Türlü
Salata
Ara
3 adet kuru kayısı
125 gram yoğurt
Akşam
Ciğer Sote
Salata
Ara
Sütlü Türk Kahvesi
Limonlu Soda
Kızlar bu meyveli yoğurtların sütaşın light ı çıkmış.Siz daha önce yedinizmi ne düşünüyorsunuz. Melek Arzu Kızlar hepinize sorummm
selam kızlar
ya bir tartı her üzerine çıktığında farklı bir kilo gösterir mi?
yerini değiştirincede ayrı rakamlar gösteriyo
şimdi bul bakalım kilonun kaç olduğunu?
öss sorusu gibi
gidip yenisini aldım onunla diğerinin arasında 2 kilo fark var
daha az olsa iyide +2
anlamadım gitti
kızlar annemler bu akşam evimizden ayrılıp memlekete gidiyorlar çok üzgünümyemek yapıyorum akşama son gecemiz
selam kızlar
ya bir tartı her üzerine çıktığında farklı bir kilo gösterir mi?
yerini değiştirincede ayrı rakamlar gösteriyo
şimdi bul bakalım kilonun kaç olduğunu?
öss sorusu gibi
gidip yenisini aldım onunla diğerinin arasında 2 kilo fark var
daha az olsa iyide +2
anlamadım gitti
öğle yemeğim:
tavuk sote minnacık ekmek
yoğurtsuz kaldım bu hafta sütüm gelmedi köyden
ara:
yarım armut
bir avuç fıstık
1 minik çikolata çantamdan çıktı yedim bende onu
canım bence en güzeli yürüyüş aleti ama fiyatlarından haberim yok belki uygun olanları vardır bir araştır derim
ya hiç sorma ikiside dijital birdekaldım walla ablaa
eskiside yeniside dijital deqilmi?
allah kavuştursun şimdiden canımkızlar annemler bu akşam evimizden ayrılıp memlekete gidiyorlar çok üzgünümyemek yapıyorum akşama son gecemiz
evet aynen benimkide öyleAaa benim gerizekalı tartı da öyleydi işte şimdide yazılar silik silik çıkıyo 30 tl ye aldım bi hayrını göremedim bi çıkıyodum 90 bi çıkıyodum 105bi çıkıyodum 60 aaah nerde o günler diyodum
ahfacım yeni değilde onların ikinci ellerinde uygun fiyatlıları oluyorablacım ya benim gönlüm de koşu- yürüme bandında ama çook pahalılar çalışan biri alabilir belki ama ben alamam o yüzden adım atma aleti düşünüyroum kaç adım attığını ne kadar kalori yaktığını felan gösteriyor amcamda vardı geçen yıl al götür kullanmıyoruz demişti ay napıcam ben onu ya diye almamıştım çok pişmanımm