Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Herkese Merhaba kızlar
Ben bu hafta gine varla yok arasındyım çünkü Perşmebe den itibaren 4 gün boyunca fuardayım böyle yıryınıyorum patron da sanki beni çok takdir ediyor çalışkan kız diye valla canıma takeetti iş arıyorum hatta yarında çağırdılar ama fuar arefesi olunup çok yoğun olduğumdan dolayı birde gittim müdürmle direk konuştummmm çook ii biri ama ayrılma başka yerde dahamı mutlu olacan bayanın olduğu her yerin ortam kötü dedi Gerçktnede öylee biz bayanlar birbirmizi yiyoruz ama benim Cumartesi tatil bir yer bulmam şart Müdürüm gideceksen kurumsal yere git dedi maaşı yatacağı zamanında garanti bir yere git diyor kurumsal bir yerde çalışmayı herkes ister o yerle beni istiyormu bakalımmmmmmmm O zaman kalcaksın burda dedi . O da haklı ama bende haklıyımmm ama hayırlısı allah bir kapı açar inş yada burda durmam hayırlıysa kalayimmmm kısmet

Allah kolaylık versin ne zor işler zaten hiç zamanında gelmezler...inşallah biran önce biter canım...

off okurken bile karışık Allah yardımcın olsun ve hakkında hangisi hayırlıysa onu nasip etsin çiqdemcim..

kızlar modem hala yapılmadı komşudan baqlandıqımız için genelde çekmiyor en son dün öqlen civarları girmiştim birdaha giremedim...inşallah akşama yapılırda rahat rahat sohbet ederiz öpüyorum hepinizi

Amin canım benim teşekkür ederim.. Her şeyin Hayırlısı ...

Amin ablacım yaa evet kesinlikle. Ben çıktım kursa gittim su saatine bakmaya geleceklermiş babam geldiler mi dio te Allah'ım yaa ne bileyim ben dedim geleceklerini insan haber verir dünde akşama kadar tıkıldım eve bi gelemediler pazarımı da yapamadım sinir oldum

Slm kizlar. Dogum yaptim ve 10 kilo fazlam var. diyet yapiyorum. Spora da basladim. Dikislerim acimaya baslayinca biraz ara vereyim dedim spora.
Yakinda araniza katilicam ins. Gidicek bu kilolar.

Slm kizlar. Dogum yaptim ve 10 kilo fazlam var. diyet yapiyorum. Spora da basladim. Dikislerim acimaya baslayinca biraz ara vereyim dedim spora.
Yakinda araniza katilicam ins. Gidicek bu kilolar.
canım hoşgeldim sen hangi arada dqoum yaptın daha geçenlerde hamiş topiqinde gördüm seni daha doqum yapmadın sandım demek doqdu oqlumuz Allah analı babalı saqlıklı imanlı büyütsün cnm hayırlı olsun
canım ozelıne maıl adersımı yazdım ordan haberleselım

benden gizli neler oluıyor burdaa

günaydın kızlar
dün reql oldum bu ay korunmayı bırakmıştık bebek istiyorduk kloman falanda kullandım ama olmadı çok üzüldüm neyse hayırlısı böyleymiş...bana dua edermisiniz...
reqlimin 7. günü soqan kürüne başlıyorum kist temzilensin en azından...kilomu bilmiyorum ama dikkat etmeye başlıcam ve yürüyüş yapıcam havalarda soquk gidiyor bi başlayınca devamı gelri inşallah....rahat olucam hiçbişeyi kafaya takmıcam destek bekliyorum sizlerden..özellikle diyete dönüş açısından destek bekliyorum...

hadı bakalım yavru arkandayız

melek hanımm bir cümleylemi yola getiricen beni döktürsenee

yavru sercem yoldan cıkan sen deelsınkı bı tek benıde bırılerı yola getırse ıyı olcek allahtan sporu aksatmıorum ama dıyet mıyet hakgetıre bı turlu moda gıremedım oyle cok cok yemesemde duzenlı yıyemıyorum

buna bir çözüm bulmak lazım böyle olmucak :26:

herkese merhaba

yaklasik 1 haftadir girmiyorum yogunluk sinir harbi gerginlik anliyacaginiz cok kotu gidiyor hayat ins. duzelir

melekcim mutfagin guzel olmus allah icinde guzel saglikli huzurlu gunler gecirmeni nasip etsin

arzu ablaa annenle baban icin uzuldum ayrilik zor olmustur ama bizi dusun mutlu ol bak biz 5 senedir 6 ayda 15 gun anca goruyoruz telefonla bile zor konusuluyor malum yurt disindan turkiyeyi aramak cok pahali. bebis icinde allah hakkinizda hayirlisini en dogru zamanda size ulastiracaktir ins. dualarimiz sizinle.

smileeeee ins istedigin yeri kazanirsin emeklerinin karsiligini alirsin bu arada hangi bolumu istiyorsun?

beni sorarsaniz evet bu aralar kaciriyorum biraz ama biraz cok degil geri cok almadim ama vermedimde hepinizi ozlemisim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…