Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

iyi gecelerrrrrrrr
topikte aynı anda 3 kişiyiz valla
hep tek başıma korkuyordum
ayrıca 3 te misafirimiz var
6 kişi çok kalabalığız
birde sena gelmiyon abla diyor
halbuki kendi yok ev sahibi

Son düzenleme:
kkızlar günaydın.bugün ilk bildirimi ben yapcam heralde.

başlangıç:84.9

buhafta:84.9

gelen-giden:yok

spor:steper

moralim bozuldu kahvaltı yok.öğlen akşam yazarım inş

ALLAH kavustursun canım
saqol melekimm
kına gecesi falan deyince başladım aqlamaya evet haklısın ablacım hassaslaşmışım...
evet canım hepimiz birbirimize bir el atalım çok gevşedik çookk...
iyi gecelerrrrrrrr
topikte aynı anda 3 kişiyiz valla
hep tek başıma korkuyordum
ayrıca 3 te misafirimiz var
6 kişi çok kalabalığız
birde sena gelmiyon abla diyor
halbuki kendi yok ev sahibi
ablacım annemlerle son gecemiz olduqu için dün akşam hiç girmedim nete...genelde buralarda olurum...
kkızlar günaydın.bugün ilk bildirimi ben yapcam heralde.

başlangıç:84.9

buhafta:84.9

gelen-giden:yok

spor:steper

moralim bozuldu kahvaltı yok.öğlen akşam yazarım inş

günaydın canım ... hiç moralini bozma biz kazanıcaz sen diyetine devam et gerisini akışına bırak

günaydın kısçeler herkese hayırlı cumalarr
annemler hayırlısıyla ulaşmışlar hamdolsun sabah konuştuk içim rahatladı... bütün gece uyanıp durdum acaba nerdeler araba hızlımı gidiyor acaba uyuyabildilermi vs.. hep düşündüm durdum...onları çok seviyorum canlarım benim...
gelelim bunca zamandır hiç yapmadıqım bişeye..... bugün bildirim günü olduqunu unutttum siteyi açınca aklım başıma geldi gerçi tartılacak halde deqilim bu hafta diyet yapmadım ama artık kemerler sıkılıcak ve ben diyet yapınca mutlu oluyorum...yalnız bugünlük müsade alt katta mevlüt var oraya inicem ben yarın başlıyım

canım benım evdede aynen bole oldu telden yukleyemedım sorun var sanırım ama burdakının tıpkısının aynısı sadece ortadakı fayanslar degısık benım ordakı gıbı deell

Son düzenleme:
bencede dene canım o resim buraya yapışıcak okadar

ablacım nasılsınnnnn nerelerdesin topiğe bakıyorum her gun 1 kere denk gelmıyoruz sanırımmm :26:

1 haftadır saglıklı beslenme + spor yapıyorum 1.5 kg gitmiş ablam normal mi 4 gün gunde 2 saat bebek arabasıyla yürüdüm tempolu yeşilçay içiyoum ve akşam 9 dan sonra bişi yemiyorum tabi gece gunduz beble ilgilen ev işleri kociş derken baya hareketliyim maşAllah

senc eiyi mi fazla mı gitmiş ödem mi acaba yoksa yağ mı yaa

Eki Görüntüle 664943 ahanda buuuu ama tezgaha bakma bu resmı cekerkene henuz toplayamamıstımm
canım renkelri çok güzel olmuş çok beqendim güle güle kullan canım

aysuncum ben seni faceden sıkı sıkıya takip ediyorum o kızınıda yiyip bitiricem bigün maillah subhanallah çok şeker
1 haftada 1.5 kilo normal canım sonraki haftalar daha az gidecek... aysıncum 2 saat bebekle nasıl yürüyosun dışarda ben bebeksiz çıkamıyorum havalar soquk diye

Allahım sanada nasip etsin ablam inşAllahh

havalar baya sıcaktı burda yurudumm ama bgn cıkamıcamm

arzu-melekcim siz bana destek vermeseniz ben napcam şimdi dada sıkı başladım bakalım bende artık zayıf olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…