Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saqol melekimmALLAH kavustursun canım
kına gecesi falan deyince başladım aqlamaya evet haklısın ablacım hassaslaşmışım...ya hiç sorma ikiside dijital birde
ilki uyduruk bir markaydı onun için yenisini aldım
yağ tuz ne varsa hepsini gösteriyoda
diğerinden neden fazla tartıyoki
anlamadım gitti
allah kavuştursun şimdiden canım
sanki akşam kına gecen varmış gibi hissettim yazdıklarından
çok hassaslaştın sen çok
evet aynen benimkide öyle
çözüm buldun mu ki sen
ahfacım yeni değilde onların ikinci ellerinde uygun fiyatlıları oluyor
bizede bir spor salonu iflas etmiş alın demişlerdi
ama ben istemedim nereye koyucam koca yürüme bandını diye
fiyatıda uygundu
ellerinden çıkarmaya çalıştıkları için
bence 2. ellere bir bak
sonra karar ver
evet canım hepimiz birbirimize bir el atalım çok gevşedik çookk...Yarın sabah tartılıp bildirim yaparak, yeni bir başlangıç yapıcam kızlar
Melek ya da Arzu abla lütfen beni elinize alın bu defa gitsin şu kilolar
Şu kilo cetvelimi de değiştiricem yarın, off yaza bu yağlarla girmek istemiyorum
ablacım annemlerle son gecemiz olduqu için dün akşam hiç girmedim nete...genelde buralarda olurum...iyi gecelerrrrrrrr
topikte aynı anda 3 kişiyiz valla
hep tek başıma korkuyordum
ayrıca 3 te misafirimiz var
6 kişi çok kalabalığız
birde sena gelmiyon abla diyor
halbuki kendi yok ev sahibi
kkızlar günaydın.bugün ilk bildirimi ben yapcam heralde.
başlangıç:84.9
buhafta:84.9
gelen-giden:yok
spor:steper
moralim bozuldu kahvaltı yok.öğlen akşam yazarım inş
GUnaydın kızlarrr
günaydın canım
meleqimmm kıss mutfaqını çok merak ediyorum çek yapıştır bebeqim yaa
canım benım evdede aynen bole oldu telden yukleyemedım sorun var sanırım ama burdakının tıpkısının aynısı sadece ortadakı fayanslar degısık benım ordakı gıbı deell
ya melekkkkkkkkkkk ben senin mutfaqının resmini istiyorummm
bebem telden yuklemeye calıstım olmadı denıcem tekrar tekrar
bencede dene canım o resim buraya yapışıcak okadar
canım renkelri çok güzel olmuş çok beqendim güle güle kullan canımEki Görüntüle 664943 ahanda buuuu ama tezgaha bakma bu resmı cekerkene henuz toplayamamıstımm
ablacım nasılsınnnnn nerelerdesin topiğe bakıyorum her gun 1 kere denk gelmıyoruz sanırımmm :26:
1 haftadır saglıklı beslenme + spor yapıyorum 1.5 kg gitmiş ablam normal mi 4 gün gunde 2 saat bebek arabasıyla yürüdüm tempolu yeşilçay içiyoum ve akşam 9 dan sonra bişi yemiyorum tabi gece gunduz beble ilgilen ev işleri kociş derken baya hareketliyim maşAllah
senc eiyi mi fazla mı gitmiş ödem mi acaba yoksa yağ mı yaa
canım renkelri çok güzel olmuş çok beqendim güle güle kullan canım
aysuncum ben seni faceden sıkı sıkıya takip ediyorum o kızınıda yiyip bitiricem bigün maillah subhanallah çok şeker
1 haftada 1.5 kilo normal canım sonraki haftalar daha az gidecek... aysıncum 2 saat bebekle nasıl yürüyosun dışarda ben bebeksiz çıkamıyorum havalar soquk diye
canım renkelri çok güzel olmuş çok beqendim güle güle kullan canım
sagol canım resımde bellımı bılmıorum ama dolaplar alt dolaplar murdum moru duvarlarıda acık lılaya boyattım halıyıda ona gore aldıımmı daha guzel olcak. cok tesekkur ederım canımmm