Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

menümüde yazayım bu arada.

sabah:kahvaltı yapmadım tartıldıktan sonra

öğle:bulgurlu sebze çorbası 1 kase.2 kaşık yoğurt

akşam:2 tane içli köfte (haşlama)yanında yine yoğurt

gece:yarım ayva

nasıl bilmiyorum şimdi.ama bende karbonhidrat diyetiine başlıcam melekcim sen yapıyodun heralde bana yardımcı olur musun?özelden,tüzelden farketmez =)))birinin beni gaza getirmesi lazım....

günaydın kısçeler herkese hayırlı cumalarr :KK16::KK16::KK16:
annemler hayırlısıyla ulaşmışlar hamdolsun sabah konuştuk içim rahatladı... bütün gece uyanıp durdum acaba nerdeler araba hızlımı gidiyor acaba uyuyabildilermi vs.. hep düşündüm durdum...onları çok seviyorum canlarım benim...
gelelim bunca zamandır hiç yapmadıqım bişeye..... bugün bildirim günü olduqunu unutttum siteyi açınca aklım başıma geldi :KK17::KK17:gerçi tartılacak halde deqilim bu hafta diyet yapmadım ama artık kemerler sıkılıcak ve ben diyet yapınca mutlu oluyorum...yalnız bugünlük müsade alt katta mevlüt var oraya inicem ben yarın başlıyım :KK23::KK23::KK23:

allah kavuştursun canım..yazında sen gidersin üzme kendini..

hayırlı cumalar
bildirim yapıcamda ama gram vermemişim
bu kadar diyet spor hiç vermemiş olmak garip valla
ama sabah kahvaltıda dünyaları yedim nasılsa öylede böylede vermiyorum
neyse kaldığım yerden devam bırakmak yok
başlangıç 76,5
geçen hafta 74
bu hafta 74
gelen-giden yok
hedef 62
spor 1 saat yürüyüş

nasıl bilmiyorum şimdi.ama bende karbonhidrat diyetiine başlıcam melekcim sen yapıyodun heralde bana yardımcı olur musun?özelden,tüzelden farketmez =)))birinin beni gaza getirmesi lazım....

canım sen meleğe sormuşsun ama bende karbonhidrat yapıyorum
sana yardımı olursa diye listeyi yazayım dedim
EBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla)
burda bütün yiyeceklerin değerleri var
sayarak yedin mi tamam
genede sormak istediğin bişi olursa cevaplarım

arzu-melekcim siz bana destek vermeseniz ben napcam şimdi dada sıkı başladım bakalım bende artık zayıf olmak istiyorum.

CANım tabıkı yardımcı olurum sen hergun menulerını paylas bakalım ve mektupcugumun soyledıgı gıbı karbon dıyetı hem doyurucu hemde cok zayıflatan bır dıyet ama ıradenın ve kararlılıgının tam olması lazım :KK34::KK34:

canım sımdıııı menunu ırdeleyelım ama uzgunumkı begenmedım bole kılo vermen cok zor canımcım bırıncısı kahvaltı en onemlı ogun kesınlıkle atlamıcaksın:KK20::KK20: ıkıncısı bulgurda cok karbon var onun yerıne tavuk suyu yada baska corba tercıh edebılırsın aksamda ıclı kofte gene bulgurla yapılan bısı olmazzzz:KK20::KK20::KK20:

ve suyuda goremedım 3 lt den az olmamalı

sen hergn paylas ben sana yardım edıcem :KK16::KK16::KK16:

hayırlı cumalar kızlar nasılsın bakalım benim boynum tutuldu çok ağrıyor bırazdan kas gevşetici krem sürcem şu aralar fazla giremiyorum yarında kurs var pazartesi allah izin verirse görüşürüz lak lak yaparız allaha emanet olun öpüyorum

allah kavuştursun canım..yazında sen gidersin üzme kendini..
saqol ablacımm inşallahh :KK16::KK16:
hayırlı cumalar kızlar nasılsın bakalım benim boynum tutuldu çok ağrıyor bırazdan kas gevşetici krem sürcem şu aralar fazla giremiyorum yarında kurs var pazartesi allah izin verirse görüşürüz lak lak yaparız allaha emanet olun öpüyorum

geçmiş olsun ilknurummm:KK16:

bugün menü yok kızlar off günümdeyim yani serbest..
kilom:68,4
hedef kilom:55
1. hafta :66,6
giden:1,8

spor: leslie sansoe 3miles burning fat....

çok teşekkür ederim.siz denediniz mi?nasıl bi diyet

canım 2 yıl önce ben bu diyetle 78 den 62 lere düştüm.4 ay falan yapmıştım.süper yani açta kalmıyorsun ama sürekli sayman lazım ben ilk zamanlar deftere yazıyordum sonraları zaten rutin hale geliyor
senayla tanışmamız da bu sayede oldu sağolsun çok yardım etti bana

günaydın arkadaşlarr herkese hayırlı tatillerr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
melekimmmmmmmm naber gülüm :KK34:
paykek sen nasılsın bitanem :KK16:

Mutfağın çok güzel olmuş Melek abla güle güle kullan :KK66:
Arzu ablaa çık mutfaktan ben de gördüm facedekini :KK70:
Ilknur abla çok geçmiş olsun :KK43:

Yarın sinavim var bildiğiniz gibi kızlar bi geçse rahatlicam artık. Bugün arkadaşlarla dişarı çıkıcam bana serbest olsun artık bugün :p
Pazartesi baslicam ama sözzzz :KK66:
Öptüm hepinizii bana dua etmeyi unutmayınn :-*

IYIDIR bebek sen nasılsın :KK16::KK16::KK16: facedekı paylasımını gordum demek mutfaktasın haaaaaaaaaaaaaa :KK37::KK37::KK37:
iyiyim bende canım işimiz gücümüz kalmadı reql bekliyoruz :KK6:
iwitttt kuzuuu mutfaktaydım kızartma yaptım mücvet yaptım dövün benii :KK4::KK4:
Mutfağın çok güzel olmuş Melek abla güle güle kullan :KK66:
Arzu ablaa çık mutfaktan ben de gördüm facedekini :KK70:
Ilknur abla çok geçmiş olsun :KK43:

Yarın sinavim var bildiğiniz gibi kızlar bi geçse rahatlicam artık. Bugün arkadaşlarla dişarı çıkıcam bana serbest olsun artık bugün :p
Pazartesi baslicam ama sözzzz :KK66:
Öptüm hepinizii bana dua etmeyi unutmayınn :-*

eyvahh herkese yakalanmışız :KK53::KK53: çıktım canım çıktım ama gelgelim midem taş gibi :KK24::KK24::KK24: bende pazartesi söz veriyom :KK33::KK33::KK33:
Canım bugün gez dolaş diyet falan düşünme kafanı boşalt yarına psikolojin rahat olsun Rabbim yardımcım olsun :KK19:

arkadaşlarrr biz biraz önce afyon bio termal villalardan ömür boyu 1 haftalık devremülk aldık aniden oldu hala şoktayım ama pek bir mutlu oldummmmm :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

arzuablacım teşekkür ederim.bugün kendimi çok yorgın hissediyorum havadan mı neden?bi de sağlıklı beslenme programımdan mı ne=)))bugünki bildirimi mi yapam

sabah:1,5 yumurta ,biraz peynir, 3 zeytin,,1 dilim ekmek

öğle:3 kaşık yoğurt,1 çorba kasesi makarna (yağsız,sossuz)

akşam:1 tavuk budu

ilerleyen saatlerde açıkırsam yarım ayva

X