Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

menüm kızlar

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilin dengelight tost
peynir
salam
bal
kaymak
çemen

öqlen
bir minik muz

akşamüstü
tarhana çorbası
cevizli kereviz salatası

sanırım bugün suyu az içtim dışarda olduqum için kafamda dolu hesaplamadım 2 litre garanti vardır ama..

hayırlı cumalar kızlar
kimse neden bildirimini yapmamış
neyse ben çok hevesliyim yeni başladımya
başlangıç 76,5
geçen hafta 74,8
bu hafta 74
giden 800
toplam giden 2500
hedef 62
spor yok

Listemizi hazır edeyim hemen, bu hafta az sayıdayız bildirim yapanlar olarak ama olsunn

Hı hı tamam anlıyoruz biz sizi

canım zaman zaman vücudumuz direnir yada bazen kilo veririz ama hemen basküle yansımaz...zaman alır..biraz sabır canım vericez hepsini..

Evet ablacım sabredicem, kırıcam vücudumun direncini inşallah..

Benim kardeşim de yapıyor onu, heves işte ablacım, telefonumu ilk aldığımda ben de öyleydim
Dualarım seninle canım ablam benim

15 Mart 2013 CUMA
Başlangıç
Geçen Hafta
Bu Hafta
Gelen/Giden
Spor
Beden
Boy
Hedef
Toplam
Giden

mektupp
76.5
74.8
74
- 800 gr
-

62
2.5 kg
Erginsena
90
87.5
87.4
- 100 gr

58
2.6 kg
gezginbusra
75
69.3
68.8
- 500 gr

40-42
169
60
6.2 kg
Smileeeee
61.1
59.9
60.5
+ 600 gr
-
40
157
48
600 gr

Allah'ımm vasat haldeyim

Canım karın doyurucu hiçbişey yememişsin vücudun dirençsiz kalır sonra..

evet bende fark ettim ama hiç bişy istemedi canım vardı bi sürü yiyecek ama hiçbirini canım istemedi bende hiç değilse metb. durmasın die yedim öle bişeyler işte

kizlar herkese gunaydin

iyi hafta sonlari

dunku menum yazipta sizi kotu etkilemek istmiom cunku felaketti cok yedim regli donemindeyim en az 3 tane ciko yedim ama gecti
ama bu sabahtan itibaren tekrar devam

gunaydın kızlar

sol bacagımı sanırım sporda cok zorladım cok agrıo ama genede bırakamam yavas yavas yapmaya calıscam cunku level 2 de 3. jıllenımı tamamladım

Kızçelerr hava nasıl karışıktı ya fırtına yağmur gök gürültüsü bende çıkmadım dışarı bi kahve içem bari nasılsa tartılamıcam dedim ben kahveyi içtim hava açtı

Bugün doymak bilmedim MEnüm

Sabah: kahvaltı yapmadım 1 2si bir arada kahve içtim

Ara:1 türk kahvesi 4 hurma (annem gibi sevdiğim bi teyzem umreden geldi ziyaretine gittik türk kahvesinin yanında 4 tane yemişim ya )

Öğle: 1 güccük kuru biber dolması

Ara: gene 3 hurma netten baktım bi tanesi 15 kaloriymiş yaf çok severim gidip gelip yedim tee medineden geldi aah ah Allah bizede nasip etsinn görmeyi gitmeyi

Akşam: 2 kepçe mercimek çorbası 5-6 tane balık buğulama brokolide vardı emme doydum onuda yarın öğlene yiyim barim dedim

2 lt su

Günaydın kızlar Yeniden işe başladım Tatilim çok güzel geçti ve çabuk bitti
Ama asıl olay sabah tartının üstüne çıkmakla şok yaşadım aslında tahmin ediyordum benim vucüdüm ne kadar çok kilo yapıyor.
56.5 kiloooo çıktımmm Tammmm 4.500 kilo almışımmmmmmm anaaammmmmm ..
Ama bu hafta toparlanmam lazım kardeşimimm nikahı var orada çok güzel gözükmem lazım

Aslında bu halimlede güzerlim ama vermem lazımmm

4,5 KILOMU cugdemcım sende benım gıbısın bunyen almaya cok musaıt cok sanssız ınsanlarız yaaaaa

Bende dun esım yuzuden aksam aksam cıg kofte yedım hemde lavasla nasıl sıs hıssedıyorum kendımı anlatamam offffffffffff yaaa cok sacma seyler yıyorum bu aralar evde bole bu haldeyken ıyıce saldım kendımı ama hayırlısı ıle bugun bıtıcek ve duzenım gerı gelcekkkkk

ne kadar sürede aldın

4,5 KILOMU cugdemcım sende benım gıbısın bunyen almaya cok musaıt cok sanssız ınsanlarız yaaaaa

Evet Canım ne yazıkki öyle şansızzız bu konuda hamile kalsam hele hiç düşünemiyorum kilo konusunda kendimi 20 mi 30 mu kaç kilo alırım korkunççççççççç

Bu eşler varya hepsi aynıı destek olacaklarına köstek olabilemk için her şey yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…