hayırlı cumalar kızlar
kimse neden bildirimini yapmamış
neyse ben çok hevesliyim yeni başladımya
başlangıç 76,5
geçen hafta 74,8
bu hafta 74
giden 800
toplam giden 2500
hedef 62
spor yok
s.a kızlar herkese hayırlı cumalar
sabahtan beri doktorlardaydık kızımla daha yeni geldik...kızımın arada bir tekrarlayan karın aqrısı var tahlil ve ultrason çekildi temiz çıktı şimdide genlerini incelicekler akdeniz ateşi arıyorlar inşallah yoktur dua edin arkadaşlar...
ben bu hafta tartılmıcam dedim ama sabah tartıldım motivasyon olsun diye...bende melek gibi aldım diye düşündüm ama azda olsa almışım..
bildirim
başlangıç 90
geçen hafta 87.5
bu hafta 87.4
giden 100
toplamda 2600
hedef 58..
evet bildirim zamani fistiklar gidenler gelenler dokulsun ortaligains. herkes hedefine yaklasma surecindedir.
Başlangıç: 75
Geçen Hafta: 69.3
Bu Hafta: 68.8
Gelen/Giden: 0.50
Toplam Giden: 6.2
Spor: emin degilim cok yok galiba
Beden: 40 - 42
Boy: 1.69
Hedef: 60
ben den bu kadar fistiklar haftayada ins. en az buperformansi gostermek dilegiyle optum hepinizi
Medical Park Ordu Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Ebru Piroğlu Durgut, diyet yapan kişilerin doğru olduğunu sanarak yaptıkları yanlış uygulamaların kilo almaya neden olduğunu belirterek, yaptığı açıklamada,"Diyete başladığı zamanEkmek, pilav, makarna, patates, mısır gibi besinleri tüketmeyi kesen kişilerin metabolizması, ihtiyacı olan karbonhidratı önce alır. Glikoz oranı inince kan şekeri de düşer. Sonrasında vücut, kas içerisindeki karbonhidratı kullanmaya başlar, bu da kas kaybı anlamına gelir ve vücut beraberinde Su kaybeder. Yani diyette karbonhidratı kesen kimse tartıdaki sonucu görünce kilo verdiği yanılgısına düşer, ancak gerçek olan vücudun kaybettiği yağ değil, kas ve sudur. Ayrıca Proteinin vücut mekanizmasını hızlandırdığı doğrudur. Ancak sürekli Protein almak kas dokularını eksiltir ve su kaybına neden olur. 1 gram kas dokusu kaybı yaklaşık 2,7 gram su kaybına neden olur. Yağsız doku kitlesi kaybı metabolik hızı düşürür. İnsanlar tartıya çıktığı zaman kilo verdiklerini zannederler ancak metabolizma yavaşladığı için diyet sonrasında hızlı bir şekilde kilo alırlar" dedi.
canım zaman zaman vücudumuz direnir yada bazen kilo veririz ama hemen basküle yansımaz...zaman alır..biraz sabır canım vericez hepsini..
saqol cnm Allah razı olsun...
canım sabah oqlum okula giderken telinide götürmüş eşimde bana söylendi bende onunla konuşmuyorum bnm ne suçum varki kaç kere aradı açmadım zaten bir sürü derdim var çocukça şeylerle uqraşamıcam
duaya çok ihtiyacımız var tatlım çok teşekkürler Allah razı olsun...canım kilolar gidecek zerre kadar şüphem yok sadece biraz sabır
15 Mart 2013 CUMA | Başlangıç | Geçen Hafta | Bu Hafta | Gelen/Giden | Spor | Beden | Boy | Hedef | Toplam Giden |
mektupp | 76.5 | 74.8 | 74 | - 800 gr | - | | | 62 | 2.5 kg |
Erginsena | 90 | 87.5 | 87.4 | - 100 gr | | | | 58 | 2.6 kg |
gezginbusra | 75 | 69.3 | 68.8 | - 500 gr | | 40-42 | 169 | 60 | 6.2 kg |
Smileeeee | 61.1 | 59.9 | 60.5 | + 600 gr | - | 40 | 157 | 48 | 600 gr |
Canım karın doyurucu hiçbişey yememişsin vücudun dirençsiz kalır sonra..
günaydın kızlarr
melek geçmiş olsun canım dikkat et lütfen kendine...
gunaydın kızlar
sol bacagımı sanırım sporda cok zorladım cok agrıoama genede bırakamam yavas yavas yapmaya calıscam cunku level 2 de 3. jıllenımı tamamladım
Melek ablacımm kıyamam çok geçmiş olsun
Günaydın kızlarYeniden işe başladım Tatilim çok güzel geçti ve çabuk bitti
Ama asıl olay sabah tartının üstüne çıkmakla şok yaşadım aslında tahmin ediyordum benim vucüdüm ne kadar çok kilo yapıyor.
56.5 kilooooçıktımmm Tammmm 4.500 kilo almışımmmmmmm anaaammmmmm ..
Ama bu hafta toparlanmam lazım kardeşimimm nikahı var orada çok güzel gözükmem lazım
Aslında bu halimlede güzerlim ama vermem lazımmm
Günaydın kızlarYeniden işe başladım Tatilim çok güzel geçti ve çabuk bitti
Ama asıl olay sabah tartının üstüne çıkmakla şok yaşadım aslında tahmin ediyordum benim vucüdüm ne kadar çok kilo yapıyor.
56.5 kilooooçıktımmm Tammmm 4.500 kilo almışımmmmmmm anaaammmmmm ..
Ama bu hafta toparlanmam lazım kardeşimimm nikahı var orada çok güzel gözükmem lazım
Aslında bu halimlede güzerlim ama vermem lazımmm
4,5 KILOMU cugdemcım sende benım gıbısın bunyen almaya cok musaıt cok sanssız ınsanlarız yaaaaa
Bende dun esım yuzuden aksam aksam cıg kofte yedım hemde lavasla nasıl sıs hıssedıyorum kendımı anlatamam offffffffffff yaaa cok sacma seyler yıyorum bu aralar evde bole bu haldeyken ıyıce saldım kendımıama hayırlısı ıle bugun bıtıcek ve duzenım gerı gelcekkkkk
ne kadar sürede aldın
1 haftada canım benim işteYapılacak bir eşy yok ödemdir zaten çoğu verecez yola devammmmma