Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

15 karbon ablacım :KK34:
sağol canım ama çokmuş ben daha azdır diye düşünüştüm.
BEN bu yazılanlardakı ıkı seye katılmıyorum bırıncısı proteın kas yapar daha cok kas dokusu nasıl eksıltıyorkı?? ve bız bu dıyetı yaparken KARBONHIDRATI TAM OLARAK KESMIyoruz 50-60 PUANALRDA TUTUYORUZ VE HIC KARBONHIDRAT almamalzlık yapmıyoruz ve en onemlı noktada mutlaka gunde 3 lt su ıcıyoruz dolayısıyla su kaybıda ımkansız bu durumda . ıkıncısıde tekrar soyluyorumkı hangı dıyetı yaparsak yapalım ESKI BESLENME DUZENIMIZE DONERSEK KILO ALIRIZ bunun karbonhıdrat dıyetıyle bır alakası yok . henuz en saglıklı dıyetı yap ıdeal kılona ın sonra ıstedıgını sınırsızca ye kılo alma dıye bırsey ıcat edılmedı cunku :KK12::KK12::KK12:

melekcim çok güzel söylemişsin ağzına sağlık
ben artık okumuyorum bile bu tür yazıları
o diyet zararlı yok bu zararlı iyide kilolu olmak çok mu faydalı
biz ne yaptığımızı biliyoruz hiç birimizde çocuk değiliz
ayrıca herhangi bir zayıflatmayla ilgili ilaç ta kullanmıyoruz
ama diyet uzmanları kendilerinin diyetlerini kabul ettirmek için sürekli diğerlerini bir şekilde karalıyolar

hayırlı cumalar kızlar
kimse neden bildirimini yapmamış
neyse ben çok hevesliyim yeni başladımya
başlangıç 76,5
geçen hafta 74,8
bu hafta 74
giden 800
toplam giden 2500
hedef 62
spor yok

ama diyet uzmanları kendilerinin diyetlerini kabul ettirmek için sürekli diğerlerini bir şekilde karalıyolar

KESINlıkle canım kendılerını ne sanıyorlarkı yıllardır dıyet saglıklı beslenmenın ıcındeyım bı surude dıyetısyene gıttım hıc bırının verdıgı o abuk sabuk lısteler hıc bır ıse yaramadı bır arpa boyu yol alamadım :KK19::KK19::KK19: hatta son gıttgıım dıyetısyen ınternetten bulup vermıs bana lıste:KK53::KK53: o derece yanı. dedıgın gıbı hepımız bılınclı ne yaptıgını bılen ınsanlarız bos bos konusuorlar ıste :KK19::KK19:

hayırlı cumalar kızlar
başlangıç 76,5
geçen hafta 74,8
bu hafta 74
giden 800
toplam giden 2500
hedef 62
spor yok
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: suoer gıdıorsunuz tebrıkler

bern burda gördüm karbon diyetiyle ilgili seyler onun için paylaştımm pekala cok acıklamalı oldu kilo verdkten sonra kilomuzu nasıl koruyacaz almamak için en cok neye dikkat etcez mesela serbest gün demişşinizz orda neler yeyip içiliyor sürekli aldıgın kiloyu alıp verip dengeeleyince metobolizma dengeyi bomazmı ??

bern burda gördüm karbon diyetiyle ilgili seyler onun için paylaştımm pekala cok acıklamalı oldu kilo verdkten sonra kilomuzu nasıl koruyacaz almamak için en cok neye dikkat etcez mesela serbest gün demişşinizz orda neler yeyip içiliyor sürekli aldıgın kiloyu alıp verip dengeeleyince metobolizma dengeyi bomazmı ??

ben soyle yapıyorum bır gun boyunca puan hesabı yapmadan ıstedgımı yıyorum cok cok asırıya kacmadan ertesı gunde kaldıgım yerden devam edıyorum bu sekılde yaparak 5 aydır kılomu koruyorum :KK34:

bende okumuyorum ablacım çok saçma sapan geliyor..ve bizim listemiz karbon listesi deqilki ekmekten böreqe herşey var...biz dengeleyerek gidiyoruz olay bu...aqzı olan konuşuyor herkes bişeyler yazıyor herkese teker teker bişeyleri anlatmaktan yoruldum bende sen gibi es geçiyorum..
hayırlı cumalar kızlar
başlangıç 76,5
geçen hafta 74,8
bu hafta 74
giden 800
toplam giden 2500
hedef 62
spor yok

tebrikler ablacım çok güzel bir başlangıç :nazar::nazar:

s.a kızlar herkese hayırlı cumalar :KK16::KK16::KK16:
sabahtan beri doktorlardaydık kızımla daha yeni geldik...kızımın arada bir tekrarlayan karın aqrısı var tahlil ve ultrason çekildi temiz çıktı şimdide genlerini incelicekler akdeniz ateşi arıyorlar inşallah yoktur dua edin arkadaşlar...
ben bu hafta tartılmıcam dedim ama sabah tartıldım motivasyon olsun diye...bende melek gibi aldım diye düşündüm ama azda olsa almışım..
bildirim
başlangıç 90
geçen hafta 87.5
bu hafta 87.4
giden 100
toplamda 2600
hedef 58..

Başlangıç 61.1 kg
2 hafta önce 59.9 kg (geçen hafta tartilmayi unutmuştum
Bu hafta 60.5 kg
Gelen 600 gr
Toplam giden 600 gr

Neden böyle oluyor kızlar ya bir arpa boyi yol alamiyprum o kadar dikkat ettim bu hafta, kaç aydır uğraşıyorum burada umudumu yitirdim iyice offff :KK43:

sabahtan beri doktorlardaydık kızımla daha yeni geldik...kızımın arada bir tekrarlayan karın aqrısı var tahlil ve ultrason çekildi temiz çıktı şimdide genlerini incelicekler akdeniz ateşi arıyorlar inşallah yoktur dua edin arkadaşlar...
ben bu hafta tartılmıcam dedim ama sabah tartıldım motivasyon olsun diye...bende melek gibi aldım diye düşündüm ama azda olsa almışım..
bildirim
başlangıç 90
geçen hafta 87.5
bu hafta 87.4
giden 100
toplamda 2600
hedef 58..

hosgeldın bebemmm :KK16::KK16: efnanıma cok cok gecmıs olsun kıyamam yaaa :KK50:

Başlangıç 61.1 kg
2 hafta önce 59.9 kg (geçen hafta tartilmayi unutmuştum
Bu hafta 60.5 kg
Gelen 600 gr
Toplam giden 600 gr

Neden böyle oluyor kızlar ya bir arpa boyi yol alamiyprum o kadar dikkat ettim bu hafta, kaç aydır uğraşıyorum burada umudumu yitirdim iyice offff :KK43:
canım zaman zaman vücudumuz direnir yada bazen kilo veririz ama hemen basküle yansımaz...zaman alır..biraz sabır canım vericez hepsini..
hosgeldın bebemmm :KK16::KK16: efnanıma cok cok gecmıs olsun kıyamam yaaa :KK50:

hoşbulduk cnm canım sıkıldı melek yaa off...

canım ben şimdi çıkıyım kendimi iyi hissetmiyorum koçişlede sabah atıştık gidip biraz yatıyım belki iyi gelir...

bildirim
başlangıç 90
geçen hafta 87.5
bu hafta 87.4
giden 100
toplamda 2600
hedef 58..

A.s ablacım sana da hayırlı cumalar.Kızın için dua ederiz ablacım üzülme dua dan başkası gelmez elimizden zaten. Kiloya gleince sen azimlisin daha önce yaptın gene yaparsın verirsin hepiciğini :KK34:

tmm canım dualrımız onunla :KK3: kocısle ne oldu msnden anlat bakem geldıgınde :KK14::KK14:
saqol cnm Allah razı olsun...
canım sabah oqlum okula giderken telinide götürmüş eşimde bana söylendi bende onunla konuşmuyorum bnm ne suçum varki kaç kere aradı açmadım zaten bir sürü derdim var çocukça şeylerle uqraşamıcam :KK19:
A.s ablacım sana da hayırlı cumalar.Kızın için dua ederiz ablacım üzülme dua dan başkası gelmez elimizden zaten. Kiloya gleince sen azimlisin daha önce yaptın gene yaparsın verirsin hepiciğini :KK34:

duaya çok ihtiyacımız var tatlım çok teşekkürler Allah razı olsun...canım kilolar gidecek zerre kadar şüphem yok sadece biraz sabır:KK34:

melekcim inşallah sen gitmeden gelebilirim sabahtan beri surat bikarış geziyorum evde birde gelince 2 saat kadar yattım azcık anneme yardım edeyim mutfakta bişeyler hazırlıyor...

Bugün ki menüm nasıl bi menüydü anlamadım belki siz anlarsınız :44::44:

Sabah: zeytin,lor,haşlanmışş yumurta, domates-salatalık (çayımda vardı da içemedim)

Ara: 1 domates yedimm:KK56: yaz geldi yaşadık :21: çok severim domatesi

Öğlen: Sadece bi kase yoğurt karışımımdan yedim

Ara: kalan yoğurdumu yedim tekrar

Akşam: 2 kepçe domates çorbası

Ara: 1 elma yerim çünkü dün yemedim gece ölüyodum açlıktan sonuda kaçamak oluyo :KK30::KK30:

2 lt su azcuk da spor yaptım bakalım yarın gülecekmiyim üzülecek mi :KK39:

Bugün ki menüm nasıl bi menüydü anlamadım belki siz anlarsınız :44::44:

Sabah: zeytin,lor,haşlanmışş yumurta, domates-salatalık (çayımda vardı da içemedim)

Ara: 1 domates yedimm:KK56: yaz geldi yaşadık :21: çok severim domatesi

Öğlen: Sadece bi kase yoğurt karışımımdan yedim

Ara: kalan yoğurdumu yedim tekrar

Akşam: 2 kepçe domates çorbası

Ara: 1 elma yerim çünkü dün yemedim gece ölüyodum açlıktan sonuda kaçamak oluyo :KK30::KK30:

2 lt su azcuk da spor yaptım bakalım yarın gülecekmiyim üzülecek mi :KK39:

Canım karın doyurucu hiçbişey yememişsin vücudun dirençsiz kalır sonra..

X