ya nerelerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzarzu hanım özellıkleeeee
s.a kızlar hiç olmadıqım kadar hastayım yerimden kalkamıyorum kasıklarım belim çok aqrıyor dün gece ateşler içinde yandım ve hep sayıkladım kendi sesime uyanıp durdum...nabzım 100ün üzerinde atıyor çok halsizim ne yatabiliyorum nede oturabiliyorum...kasıklarımda bir aqırlık var yürümeme bile engel oluyor kesik kesik aqrılar giriyor ne zaman iyileşicem bilmiyorum sanki hiç geçmicek gibi geliyor..
yatak yorgan yatıyorum cnm..
s.a kızlar hiç olmadıqım kadar hastayım yerimden kalkamıyorum kasıklarım belim çok aqrıyor dün gece ateşler içinde yandım ve hep sayıkladım kendi sesime uyanıp durdum...nabzım 100ün üzerinde atıyor çok halsizim ne yatabiliyorum nede oturabiliyorum...kasıklarımda bir aqırlık var yürümeme bile engel oluyor kesik kesik aqrılar giriyor ne zaman iyileşicem bilmiyorum sanki hiç geçmicek gibi geliyor..
yatak yorgan yatıyorum cnm..
Aleykumselam Arzu ablacım çok geçmiş olsun neden öyle oldun ki acaba yaa bende aynı böyle olurum sayıklarım dudaklarım çatlar ateştenbende şimdi tartıldımda geldim bu tartı bozuk mu ben mi ilk kez böle sürekli kilo veriyorum yaaa hep de aynı yerde tartılıyorum
cok gecmıs olsun canım :2::2:
Geçmiş Olsun canımmmmm
Kızçelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben kendime inanamıyorum maşaAllah deyin banaa ya dün iice cozuttum ki benim adetimdir hep tartılmadan önceki gün sapıtırım akşam tee geç vakitte 2 tane poğaça yedimm
Geçen cuma: 88.400 düm yani 08.03.2013 de
Bu Gün : 86.700
Gelen/Giden:Gene 1.700gr mı doğru mu hesaplıyorum 3-4 kez hesapladım ya
Spor:en az 15 dk tempolu dans& spor. Kursa yürüyerek gidip geldim genelde
Hedef 65 di 60 yaptım ben onu60-65 diyek
Daha çok verebilirdim ama su içmedim hiç ya bide kahvaltıları hep savsakladım ebru şallı programında dedi ki kahvaltı yapmadan adım dahi atmam ben, çünkü kahvaltı yapmayınca vücud direk yağ depolamaya başlıyor...
çok teşekkür ederim arkadaşlar...hamdolsun şimdi daha iyiyim...yalnız çok başım dönüyor ve uyku hali var...bu baş dönmelerimden kurtulamadım tahlillerdede bir sorun çıkmıyor anlıyamadım neyin nesi..
Geçer inşl ablacım bende bi ara öyleydim nedense ayağa kalkamıyordum hatta yattığım yerde bile basım dönüyordu Allah'ım şifa versinçok teşekkür ederim arkadaşlar...hamdolsun şimdi daha iyiyim...yalnız çok başım dönüyor ve uyku hali var...bu baş dönmelerimden kurtulamadım tahlillerdede bir sorun çıkmıyor anlıyamadım neyin nesi..
teşekkür ederim canım inşaAllah devamı hızla gelir hepimizde kurtulalım şu kilolardannnAblacım çok geçmiş olsun, Allah şifanı versin
Tebrikler canımm
Sınav yaklaştıkça stres ve yoğunluk artıyor kızlar haliyle artılardayımdır diye düşünüyorum
Başladığım noktaya geri döndüm sanırsam :84:
Stresten sedefler çıktı vücudumda kaşınıp duruyor, bu da ayrı dert
Şu Pazar gününü bir atlatayım moralim yerine gelicek
saqol cnm aminAblacım çok geçmiş olsun, Allah şifanı versin
Tebrikler canımm
Allah yardımcın olsun tatlım ben inanıyorum iyi geçicek Allah çalışanın emeqini boş çevirmez..bu arada benden sana bir abla tavsiyesi her soruya başlarken ayrı ayrı besmeleni çek ve yine her cevap şıkkını işaretlerken tekrar besmele çek Allah yardımcın olsun cnmSınav yaklaştıkça stres ve yoğunluk artıyor kızlar haliyle artılardayımdır diye düşünüyorum
Başladığım noktaya geri döndüm sanırsam :84:
Stresten sedefler çıktı vücudumda kaşınıp duruyor, bu da ayrı dert
Şu Pazar gününü bir atlatayım moralim yerine gelicek
hoşgeldin canım aramızaslm kızlar ben gecen sene 2,5 ay arzu ablanın tavsiyelerine uyarak 18 kg vermiştim ama maalesef 6 kilo geri aldım. cuma basladım yarım yamalak ama p.tesiden beri tam yapıyorum.1kg vermiş durumdayım.elimden geldiğince burada menumu paylaşacam
sabah
1 fincan sekersiz sade nescafe classic
2 kare bitter
1 kuru incir
kahvaltı
1 yumurta
10 gram b. peynir
10 gram labneh peynir
2 dilim hindi salam
5 zeeytin
ara
1 kupa zencefilli limonlu cay
bir küçük avuç içi badem+fıstık
öğlen
1 kase sehriye corbası(düşünüyorum)
ara
yok
aksam
nohut yiyecem 8 kasık
spor: leslie sansone 3 mile burning fat
saqol cnmdıkkat et dınlen canım ılaclar dengenı bozmus olabılr
Geçer inşl ablacım bende bi ara öyleydim nedense ayağa kalkamıyordum hatta yattığım yerde bile basım dönüyordu Allah'ım şifa versin
teşekkür ederim canım inşaAllah devamı hızla gelir hepimizde kurtulalım şu kilolardannn