Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

s.a kızlar hiç olmadıqım kadar hastayım yerimden kalkamıyorum kasıklarım belim çok aqrıyor dün gece ateşler içinde yandım ve hep sayıkladım kendi sesime uyanıp durdum...nabzım 100ün üzerinde atıyor çok halsizim ne yatabiliyorum nede oturabiliyorum...kasıklarımda bir aqırlık var yürümeme bile engel oluyor kesik kesik aqrılar giriyor ne zaman iyileşicem bilmiyorum sanki hiç geçmicek gibi geliyor..
ya nerelerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzz:KK47::KK47::KK47::KK47: arzu hanım özellıkleeeee:KK19:

yatak yorgan yatıyorum cnm..

Aleykumselam Arzu ablacım çok geçmiş olsun neden öyle oldun ki acaba yaa bende aynı böyle olurum sayıklarım dudaklarım çatlar ateşten :KK50::KK50: bende şimdi tartıldımda geldim bu tartı bozuk mu ben mi ilk kez böle sürekli kilo veriyorum yaaa :KK52::KK52: hep de aynı yerde tartılıyorum

Son düzenleme:
Kızçelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben kendime inanamıyorum maşaAllah deyin banaa ya dün iice cozuttum ki benim adetimdir hep tartılmadan önceki gün sapıtırım akşam tee geç vakitte 2 tane poğaça yedimm:KK20:

Geçen cuma: 88.400 düm yani 08.03.2013 de
Bu Gün : 86.700
Gelen/Giden:Gene 1.700gr mı doğru mu hesaplıyorum 3-4 kez hesapladım ya :KK52::KK52::KK52:
Spor:en az 15 dk tempolu dans& spor. Kursa yürüyerek gidip geldim genelde
Hedef 65 di 60 yaptım ben onu :KK1: 60-65 diyek

Daha çok verebilirdim ama su içmedim hiç ya bide kahvaltıları hep savsakladım ebru şallı programında dedi ki kahvaltı yapmadan adım dahi atmam ben, çünkü kahvaltı yapmayınca vücud direk yağ depolamaya başlıyor...

Son düzenleme:
s.a kızlar hiç olmadıqım kadar hastayım yerimden kalkamıyorum kasıklarım belim çok aqrıyor dün gece ateşler içinde yandım ve hep sayıkladım kendi sesime uyanıp durdum...nabzım 100ün üzerinde atıyor çok halsizim ne yatabiliyorum nede oturabiliyorum...kasıklarımda bir aqırlık var yürümeme bile engel oluyor kesik kesik aqrılar giriyor ne zaman iyileşicem bilmiyorum sanki hiç geçmicek gibi geliyor..

cok gecmıs olsun canım :2::2:

Geçmiş Olsun canımmmmm

Sabah
1 adet yumurta
1dilim light ekmek
Bir parça sürmeli peynir

Ara
Yok

Öğle

Ezogelin Çorbası
Salata

Ara
Türk kahvesi
125 gram Tam Yağlı Yoğurt

Akşam Belli değil dikkat edecemmmmm

Bugün ki menüm
Sabah: 2 bardak su 2 bardak yeşil çay lorlu güzel bi omlet, 3 zeytin 2 dl ekmek

Ara: yok kahvaltıyı 12 de yaptık zaten :KK1:

Öğle: 1 KAse yoğurt içine zerdeçal zencefil ve tarçın kattım ve çorba

Akşam: 1 kepçe çorba, brokoli salatası acı biber turşusu ve bulgur pilavı (Pilavı çok özlemiştim kızlar kızmayın sakın abartmadım zaten :KK56:)

Ara: 1 elma

3 lt su 4 bardak yeşil çay ve yarım saat yürüyüş

GUNaydın kızlar :KK16:
dunku menum

sabah
2 dılım uno denge ıle peynırlı tost

ara

cok az antep

ogle
ızgara kofte
az salata

ara
20 gr antep

aksam
tavuk
az tursu

2,5 lt su 30 dk jıllen 2/6

Günaydın kızlarrrr:KK16: dün dikkat etmemle -800 gram gitmiş bakalım cumaya kadar toplaya bilecekmiyim bu akşam kardeşimim doğum günü vaar ama ben dikkat edecem..

Aleykumselam Arzu ablacım çok geçmiş olsun neden öyle oldun ki acaba yaa bende aynı böyle olurum sayıklarım dudaklarım çatlar ateşten :KK50::KK50: bende şimdi tartıldımda geldim bu tartı bozuk mu ben mi ilk kez böle sürekli kilo veriyorum yaaa :KK52::KK52: hep de aynı yerde tartılıyorum

cok gecmıs olsun canım :2::2:

Geçmiş Olsun canımmmmm

çok teşekkür ederim arkadaşlar...hamdolsun şimdi daha iyiyim...yalnız çok başım dönüyor ve uyku hali var...bu baş dönmelerimden kurtulamadım tahlillerdede bir sorun çıkmıyor anlıyamadım neyin nesi..

Ablacım çok geçmiş olsun, Allah şifanı versin :KK71:

Kızçelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben kendime inanamıyorum maşaAllah deyin banaa ya dün iice cozuttum ki benim adetimdir hep tartılmadan önceki gün sapıtırım akşam tee geç vakitte 2 tane poğaça yedimm:KK20:

Geçen cuma: 88.400 düm yani 08.03.2013 de
Bu Gün : 86.700
Gelen/Giden:Gene 1.700gr mı doğru mu hesaplıyorum 3-4 kez hesapladım ya :KK52::KK52::KK52:
Spor:en az 15 dk tempolu dans& spor. Kursa yürüyerek gidip geldim genelde
Hedef 65 di 60 yaptım ben onu :KK1: 60-65 diyek

Daha çok verebilirdim ama su içmedim hiç ya bide kahvaltıları hep savsakladım ebru şallı programında dedi ki kahvaltı yapmadan adım dahi atmam ben, çünkü kahvaltı yapmayınca vücud direk yağ depolamaya başlıyor...

Tebrikler canımm :KK9:

Sınav yaklaştıkça stres ve yoğunluk artıyor kızlar haliyle artılardayımdır diye düşünüyorum :KK43: :KK43:
Başladığım noktaya geri döndüm sanırsam :84:
Stresten sedefler çıktı vücudumda kaşınıp duruyor, bu da ayrı dert :KK43:
Şu Pazar gününü bir atlatayım moralim yerine gelicek :KK31:

Son düzenleme:
slm kızlar ben gecen sene 2,5 ay arzu ablanın tavsiyelerine uyarak 18 kg vermiştim ama maalesef 6 kilo geri aldım. cuma basladım yarım yamalak ama p.tesiden beri tam yapıyorum.1kg vermiş durumdayım.elimden geldiğince burada menumu paylaşacam

sabah
1 fincan sekersiz sade nescafe classic
2 kare bitter
1 kuru incir

kahvaltı
1 yumurta
10 gram b. peynir
10 gram labneh peynir
2 dilim hindi salam
5 zeeytin
ara

1 kupa zencefilli limonlu cay
bir küçük avuç içi badem+fıstık

öğlen

1 kase sehriye corbası(düşünüyorum)

ara

yok

aksam

nohut yiyecem 8 kasık

spor: leslie sansone 3 mile burning fat

çok teşekkür ederim arkadaşlar...hamdolsun şimdi daha iyiyim...yalnız çok başım dönüyor ve uyku hali var...bu baş dönmelerimden kurtulamadım tahlillerdede bir sorun çıkmıyor anlıyamadım neyin nesi..
Geçer inşl ablacım bende bi ara öyleydim nedense ayağa kalkamıyordum hatta yattığım yerde bile basım dönüyordu Allah'ım şifa versin:KK19:

teşekkür ederim canım inşaAllah devamı hızla gelir hepimizde kurtulalım şu kilolardannn:KK51:

Bugün ki menüm
Malesef 2.5 dilim beyaz ekmek, peynir, zeytin, domates ve şekersiz çay

Ara: 1 küçük elma :KK39::KK39:

Öğle: haşlanmış tavuk ve yağurt karışımımdan

Ara: 2 kuru kayısı

Akşam: kuru fasulye pilav yaptım ama ne yerim bilemiyorum sabah ekmeği fazla yediğim için fasulye yemek istemiyorum yine de 1-2 kaşık alırım yoğurtla onu yerim hiç baska yemek yapamam :KK54:

2.5 lt su 4 bardak bitki çayı 1 saat yürüyüş

Sınav yaklaştıkça stres ve yoğunluk artıyor kızlar haliyle artılardayımdır diye düşünüyorum :KK43: :KK43:

Canım benimmm Şu an kendini yıpratmaktan başka bir şey değil topla kendini sınav için inş hayırlısı ile sınavın güzel geçer.

Bugün çok iş yoğunluğumdan öldüm ve patron yanıma birini almıyacakmışşş:KK47: zaten ben idare ediyormuşummmmmmm fazla maaş veremezmiş :KK47: Ben öldüm ama artık sallldımm vallla yetişebildiğime yapabiliyorummmmmm.:KK53: Yetişemediğim kalıyor.:KK53:

Sabah
1 dilim ekmek
Bir parça sürme peynir
Bir adet haşlanmış Yumurta

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
Mercimek Çorbası
Salata

Ara
Sütlü Nescafe
125 gram Yoğurt

Akşam
Dün annemlere gitmedim . Kardeşimim doğum günü var. bugün gideyim dedim.Evde Büksel Lahanası Salata yedim dün akşam.
Bugün ise pasta falan yemiyecem inşallah.Annem ne yaparsa grektiği kadar yiyecemmm.Bugün arkadaşım çooook baskı yaptııı çiğ köfte 20 kez söledi ama ben yemem dediimmmmm:KK52:Yemedimde..Benim iradesizliğim demmekki 52 kilo iken miş onun üstüne çıkıncaaaaa direk topladımmmmm:KK51:

saqol cnm amin :KK16:
Allah yardımcın olsun tatlım ben inanıyorum iyi geçicek Allah çalışanın emeqini boş çevirmez..bu arada benden sana bir abla tavsiyesi her soruya başlarken ayrı ayrı besmeleni çek ve yine her cevap şıkkını işaretlerken tekrar besmele çek Allah yardımcın olsun cnm :KK16:
slm kızlar ben gecen sene 2,5 ay arzu ablanın tavsiyelerine uyarak 18 kg vermiştim ama maalesef 6 kilo geri aldım. cuma basladım yarım yamalak ama p.tesiden beri tam yapıyorum.1kg vermiş durumdayım.elimden geldiğince burada menumu paylaşacam

sabah
1 fincan sekersiz sade nescafe classic
2 kare bitter
1 kuru incir

kahvaltı
1 yumurta
10 gram b. peynir
10 gram labneh peynir
2 dilim hindi salam
5 zeeytin
ara

1 kupa zencefilli limonlu cay
bir küçük avuç içi badem+fıstık

öğlen

1 kase sehriye corbası(düşünüyorum)

ara

yok

aksam

nohut yiyecem 8 kasık

spor: leslie sansone 3 mile burning fat
hoşgeldin canım aramıza :KK71: bol iradeler :KK16:
dıkkat et dınlen canım ılaclar dengenı bozmus olabılr :KK16:
saqol cnm :KK16:
Geçer inşl ablacım bende bi ara öyleydim nedense ayağa kalkamıyordum hatta yattığım yerde bile basım dönüyordu Allah'ım şifa versin:KK19:

teşekkür ederim canım inşaAllah devamı hızla gelir hepimizde kurtulalım şu kilolardannn:KK51:

saqol bitanem aynen bnmde öyle yatarkende dönüyor gezerkende...

iyi akşamlar kızlar :KK16:
baş dönmesi ve kasıklarımdaki aqrı geçmedi diqerleri geçti hamdoldun daha iyiyim :nazar::nazar:
perşembe akşamı annemler gidecekler nasip olursa Cuma günü düzenli listelerimle devam edicem topiqimizde canlanır inşallahh...
bir nasipsizliktir gidiyor kaçtır tam başlıyorum bişey oluyor ve çoqunlukla hasta oluyorum bu seferki gibi....ama çok kötü oldum kızlar kalp ritmim bile bozuldu bir ara kendimden ümidi kesiyordum nerdeyse...tabi diyet falan olmuyor böyle olunca... şuan tam olarak iyi deqilim ama cuma günü güzel bir listeyle uzun diyet maratonuna başlıyorum...güzel olucak inşallah herşey :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

X