günaydın fıstıklarrr
kızlar kasıkalrım bomba gibi patlıcak nerdeyse zor yürüyorum yaaa...çatlatmaiqnesi bukadarmı etkiler insanı..kendimi koca bir dev gibi hissediyorum...dün akşam biraz fenalaştım ekstra bişeyler yedim sonra vurdum kafayı yattım...bu sabah güzel bir kahvaltıyla kaldıqım yerden devam ediyorum...ama vücudum zor alışıcak sanırım çünkü çok başım dönüyor halbuki herşeyden yemeqe çalışıyorum anlamadım gitti neden böyle oluyor :26::26:
gunaydın bebemıyıyım sukr sen nasılsın neden bu defa zorlandınkı bebem acaba dıyete :26::26::26: braz cogaltsanmı yedıklerını acaba??
canım diyette zorlanmıyorum aslında ama çok başım dönüyor bide hormon ilaçları aldım ya onlarında etkisi var sanırım... akşam yedim bişeyler ama diyeti bırakmaya hiç niyetim yok bugün aynen devam cnm...bıraka bıraka bu hale geldim vermem lazım..birde hamiş kalırsam daha zor olur...en azından 80in altına inmeliyim...
kalkalı nekadar olduki daha bendeki bu uyku niye??
kullandıgın ılacların etkısınden olabulur
canım cumartesi iqne oldum hala etkisi sürermiki :26:
YOK SURMEZ bende olmustum hıc etkılenmıodu benı
Allah Allah bende bir sorun var :26: yada bünyeden bünyeye deqişiyordur
meleqim bu arada doktorumu izliyorumda makarnayı domates soslu yememeiz gerekiyormuş ve eqer yanında yoqurt yersek kilo alırmışız....onun dışında gün boyu sınırsız salata ve yoqurt yiyebilirsiniz diyor..
canımcım zaten ben makarnadan hep tırsmısımdır bende hemen kılo yaparsalata ya gelınce karbon dıyetınde puanlamadan dolayı sınrısız yıyemıyorum ama ozellıkle marul salatasını severım
canım bu ustaların işi her zaman rötara uqruyor zamanında yapanını görmedim.. geçen yaz bnm neler çektiqimi biliyorsun yaptırana kadar canım çıktı.. sen dua et pazartesi montaj yapılsın ve avantajın var annen üst katta okadar sorun edecek bişey yok çıkar yukarda yersin yemeqini.. bikaç gün sık dişini canım herşey güzel olucakKIZLAR sınırden patalamk uzeryımaz once montaj ıcın gelmısler ama duvarın komple fayans olması gerekıyorms o yuzden dolapları bırakıp gıtmısler sımdı usta ıle gorustum fayansı bugun bıtırırız ama kuruması ıcın 3 gun gecmesı lazım dedı ve montaj ptesıye kaldı offf yaaa zaten rezızl gbıyız evde heryer heryerd bıde sımdı ptesıye kaldıııı
tatlım bu resimler gerçektende motive ediyor insanı bende çok istikrarlıyım inşallah herşey güzel olucakzayıflayınca topiqi bırakmak yok ona göre
Ben de artık bu kez kesin kararlıyım ablacım. Kesinlikle topiği bırakmak yok, zayıflamak isteyen herkesi çıtır yapıcaz buradaa