Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım bu ustaların işi her zaman rötara uqruyor zamanında yapanını görmedim.. geçen yaz bnm neler çektiqimi biliyorsun yaptırana kadar canım çıktı.. sen dua et pazartesi montaj yapılsın ve avantajın var annen üst katta okadar sorun edecek bişey yok çıkar yukarda yersin yemeqini.. bikaç gün sık dişini canım herşey güzel olucak :KK34:

oyle ama sınır oldum ya yapılmadan evde hıc bseyı ne toplayabılıorum nede temızlık yapabılıorum heryer heryerdeeeeee :KK35::KK35:

canımm özledik seni bebişler senin iyi olmana çok sevindim tatlım kilonda harika maşallah :nazar::nazar:

az yap canım yemekelri tek çaresi bu :KK34:

ablacım çok az geliyosun sen gelince yaz bişeyler biz cevaplarız:KK34:

evet canım 1-2 kez karar verip vazgeçtim hep çalışma fikri kafamda olduqu için tam karar verememiştim...ama şimdi olsun istiyorum yaşımda daha geçmeden olur inşallah..

günaydın canım nasılsın :KK16:

Hoşgeldin canımm, hatırlıyorum seni :KK54:
Hamile olduğunu bilmiyordum, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini :emir_bebek:

Evet sınavım var :KK14:
Ama her cuma bildirimden sonra yapıyorum listeyi, geçtiğimiz hafta geç girdim nete, o yüzden yapamadım, bu cuma yapıcam canımm :KK34:

amin inşallah sizlerde bomba gibisiniz masallah forma devam ediorsunuz bende dikkat etmeye çalışıyorum inş basarılı olurum öpüldünüz

Ayy kızlar açlıktan ölüyorum :KK70: canım içli pilav mantı çukulata felan istiyorr bu hafta ekmeği bi gün yersem bi gün yemiyorum yiyince de 1 dilim kahvaltıda sadece. Salata yeşillik domates salatalık sebze yoğurt haşlanmış tavuk ve meyvayla götürüyorum işi bakalım nolcek hafta sonuuu :KK23::KK23: tek kaçamağım salı günü 1 kaşık pilav... :KK20: ama suyu 1 lt den fazla içemiyorum 2 gündür. Bugün zorlucam bari 2-2.5 olsun

Son düzenleme:
Salı günü: Sabah, lor yeşillik zeytin domates salatalık. Sade kahve
Öğle: yumurta salatası ve ıspanak yemeği
Akşam:haşlanmış tavuk salata ve çorba (1 kaşık pilav :KK50:)

Çarşamba: Sabah, aynı kahvaltı haşlanmış yumurta
Öğle: bi bardak ayranla 2 çooook ince dilim ekmeğe salamlı tost
Ara: yarım kase yoğurda tarcın zencefil zerdeçal katıp yedim
akşam:Çorba yoğurt azıcık et yemeği (haşlama)

Bugün: sabah aynen kahvaltım hep aynı :) bugün sadece ekmeği kızarmış yedim o kadar.
öğle:koskocamaan bi salata :KK56: pırasa
Ara: 1 meyva
Akşam: daha yemedim bilmiyorum kii ne yerim galiba salata ve çorba çünkü geç yicez

3 gündür fena halde yürüyorum o yüzden spora halim kalmıyor max. 1.5 litre su içebiliyorum :KK43: bugün 2.5 olmaya zorlucam ben cumartesi bildirim yapayım kızlar hep öyle oluyo zaten genelde. Benim tartım bozuk hafta sonu arkadaşıma gidip orda tartılıom :KK1:

Merhaba kızlaer nasılsınız benim iznim çoook güzel geçiyor bolb bol geziyorum saçlarımı baya baya kısaltım ama ya insan 1 haftada kilo alırmı? çoook anlamıyorum kotum dar geliyoorr ama yediğim kısırlarında etkisi varrr:KK47::KK4: Ama su içip yeşil Çay içmeye devaaaaammmmmmm :KK53:

Son düzenleme:
Ayy kızlar açlıktan ölüyorum :KK70: canım içli pilav mantı çukulata felan istiyorr bu hafta ekmeği bi gün yersem bi gün yemiyorum yiyince de 1 dilim kahvaltıda sadece. Salata yeşillik domates salatalık sebze yoğurt haşlanmış tavuk ve meyvayla götürüyorum işi bakalım nolcek hafta sonuuu :KK23::KK23: tek kaçamağım salı günü 1 kaşık pilav... :KK20: ama suyu 1 lt den fazla içemiyorum 2 gündür. Bugün zorlucam bari 2-2.5 olsun
canım bazen insanın gözü bişey görmüyor aşırıya kaçmamak kaydıyla bir hafta mantı diqer hafta içli pilav yiyebilirsin...hiç yemedende olmaz sonra daha çok yeriz iyisimi arada bir kaçamak adı altında herşeyden yemek:KK34:
Salı günü: Sabah, lor yeşillik zeytin domates salatalık. Sade kahve
Öğle: yumurta salatası ve ıspanak yemeği
Akşam:haşlanmış tavuk salata ve çorba (1 kaşık pilav :KK50:)

Çarşamba: Sabah, aynı kahvaltı haşlanmış yumurta
Öğle: bi bardak ayranla 2 çooook ince dilim ekmeğe salamlı tost
Ara: yarım kase yoğurda tarcın zencefil zerdeçal katıp yedim
akşam:Çorba yoğurt azıcık et yemeği (haşlama)

Bugün: sabah aynen kahvaltım hep aynı :) bugün sadece ekmeği kızarmış yedim o kadar.
öğle:koskocamaan bi salata :KK56: pırasa
Ara: 1 meyva
Akşam: daha yemedim bilmiyorum kii ne yerim galiba salata ve çorba çünkü geç yicez

3 gündür fena halde yürüyorum o yüzden spora halim kalmıyor max. 1.5 litre su içebiliyorum :KK43: bugün 2.5 olmaya zorlucam ben cumartesi bildirim yapayım kızlar hep öyle oluyo zaten genelde. Benim tartım bozuk hafta sonu arkadaşıma gidip orda tartılıom :KK1:

tamam cnm cumartesi yaparsın bildirimini:KK34: hem sen kaç gündür nerdesin bakiimm :KK4:

Merhaba kızlaer nasılsınız benim iznim çoook güzel geçiyor bolb bol geziyorum saçlarımı baya baya kısaltım ama ya insan 1 haftada kilo alırmı? çoook anlamıyorum kotum dar geliyoorr ama yediğim kısırlarında etkisi varrr:KK47::KK4: Ama su içip yeşil Çay içmeye devaaaaammmmmmm :KK53:

tatilin keyfini çıkar tatlım bitince nasılsa verirsin bu arada yeni saçlarını güle güle kullan :115:

bugünkü menüm

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim denge lightla yapılmış tost
kaşıqın ucuyla bal
kaşıqın ucuyla çemen
peynir
süt

ara
1 portakal

öqlen
1 kepçe çorba
ızgara çinekop
salata

ara
2-3 küçük parça ceviz

akşam
kıymalı karnabahar
cevizli kereviz salatası

3 litre su

tv arşivi
tv arşivi
iyi akşamlar
bu programı izliyormusunuz bilmiyorum ama ben izliyorum
bu bölümün bazı kısımlarını sizlerle paylaşmak istedim
dedem diyorki
dünya bir pencere sen baktın geçtin ben bakmadan geçtim
sözün bittiği yer benim için

senacım sence ayva kaç karbondur?
bulamadım ben
elmayla aynı olurmu onu düşündüm ama sanırım elma daha tatlı o yüzden daha yüksektir heralde
neyse biliyorsan yazarsın öğlen yarım ayva yedimde kaç olarak sayıcam bilemedim
iyi akşamlar canım

senacım sence ayva kaç karbondur?
bulamadım ben
elmayla aynı olurmu onu düşündüm ama sanırım elma daha tatlı o yüzden daha yüksektir heralde
neyse biliyorsan yazarsın öğlen yarım ayva yedimde kaç olarak sayıcam bilemedim
iyi akşamlar canım

15 karbon ablacım :KK34:

canım bazen insanın gözü bişey görmüyor aşırıya kaçmamak kaydıyla bir hafta mantı diqer hafta içli pilav yiyebilirsin...hiç yemedende olmaz sonra daha çok yeriz iyisimi arada bir kaçamak adı altında herşeyden yemek:KK34:

tamam cnm cumartesi yaparsın bildirimini:KK34: hem sen kaç gündür nerdesin bakiimm :KK4:

hehe 2 gündür yokum abla girip okuyup çıkıyodum :KK17::KK17: merak ediyorum çok sıkı tuttum bu hafta kaç kg verdim acaba :KK8:

Allah nasip ederse 58-55 kiloya indiqimde dar ve uzun abiye elbiseler varya onlardan alıp evdede olsa giymek istiyorum...çok hevesim var...bana herşey yakışırda o kıyafetleri deniyorlar ya hep içim gidiyor :KK31:

Benim giymek istediğim o kadar çok şey var kiiii :KK52: Öncelikle yüksek belli dar paça siyah bi pantolon alıcamm, en çok bunu giymek istiyorumm :KK52:
İnşallah hepimiz istediğimiz herşeyi rahat rahat giyeriz ablacımm :KK31:

Benim giymek istediğim o kadar çok şey var kiiii :KK52: Öncelikle yüksek belli dar paça siyah bi pantolon alıcamm, en çok bunu giymek istiyorumm :KK52:
İnşallah hepimiz istediğimiz herşeyi rahat rahat giyeriz ablacımm :KK31:

valla bana sorarsaniz zayifladigimda alacagim ilk sey sik bir tulum olur zayiflarda daha guzel duruyor ben oyle dusunuyorum :KK31:

kizlar herkese gunaydin

hemen once dunku menumu yazayim snra bildirim yapcam
sabah
1ad simit
cay

ara
aleovera suyu

ogle
domates salatalik 5 adeti burcak

ara
2 ad mandalina

aksam
yayla corba
1ad tavuk but
salata

ara
yarim mandalina
yarim kivi

su 3.5 lt

evet bildirim zamani fistiklar gidenler gelenler dokulsun ortaliga :KK1: ins. herkes hedefine yaklasma surecindedir.

Başlangıç: 75
Geçen Hafta: 69.3
Bu Hafta: 68.8
Gelen/Giden: 0.50
Toplam Giden: 6.2
Spor: emin degilim cok yok galiba
Beden: 40 - 42
Boy: 1.69
Hedef: 60

ben den bu kadar fistiklar haftayada ins. en az buperformansi gostermek dilegiyle optum hepinizi

Medical Park Ordu Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Ebru Piroğlu Durgut, diyet yapan kişilerin doğru olduğunu sanarak yaptıkları yanlış uygulamaların kilo almaya neden olduğunu belirterek, yaptığı açıklamada,"Diyete başladığı zaman Ekmek, pilav, makarna, patates, mısır gibi besinleri tüketmeyi kesen kişilerin metabolizması, ihtiyacı olan karbonhidratı önce alır. Glikoz oranı inince kan şekeri de düşer. Sonrasında vücut, kas içerisindeki karbonhidratı kullanmaya başlar, bu da kas kaybı anlamına gelir ve vücut beraberinde Su kaybeder. Yani diyette karbonhidratı kesen kimse tartıdaki sonucu görünce kilo verdiği yanılgısına düşer, ancak gerçek olan vücudun kaybettiği yağ değil, kas ve sudur. Ayrıca Proteinin vücut mekanizmasını hızlandırdığı doğrudur. Ancak sürekli Protein almak kas dokularını eksiltir ve su kaybına neden olur. 1 gram kas dokusu kaybı yaklaşık 2,7 gram su kaybına neden olur. Yağsız doku kitlesi kaybı metabolik hızı düşürür. İnsanlar tartıya çıktığı zaman kilo verdiklerini zannederler ancak metabolizma yavaşladığı için diyet sonrasında hızlı bir şekilde kilo alırlar" dedi.

gunaydın kızlar dun aksam level 2 yıde tamamladım allahın ıznı ıle :KK42::KK42::KK42: ve gecen cumadan berı dıyet yapamama ragmen ve özellıkle haftA SONU Cok abartmıstım sanırımkı her aksam duzenlı spor yaptıgım ıcın o kadar yemeye sadece 600 gr almısım ve cokk mutlu oldum cunku tahmın edıyorumkı eger spor yapmıs olmasam kesın 2 kılo almıstım. ayrıca ıyıden ıyıyede sıkılasmaya basladım herkeze jıllenı tavsıye edıyorummm :KK34::KK34::KK34::KK34:

Medical Park Ordu Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Ebru Piroğlu Durgut, diyet yapan kişilerin doğru olduğunu sanarak yaptıkları yanlış uygulamaların kilo almaya neden olduğunu belirterek, yaptığı açıklamada,"Diyete başladığı zaman Ekmek, pilav, makarna, patates, mısır gibi besinleri tüketmeyi kesen kişilerin metabolizması, ihtiyacı olan karbonhidratı önce alır. Glikoz oranı inince kan şekeri de düşer. Sonrasında vücut, kas içerisindeki karbonhidratı kullanmaya başlar, bu da kas kaybı anlamına gelir ve vücut beraberinde Su kaybeder. Yani diyette karbonhidratı kesen kimse tartıdaki sonucu görünce kilo verdiği yanılgısına düşer, ancak gerçek olan vücudun kaybettiği yağ değil, kas ve sudur. Ayrıca Proteinin vücut mekanizmasını hızlandırdığı doğrudur. Ancak sürekli Protein almak kas dokularını eksiltir ve su kaybına neden olur. 1 gram kas dokusu kaybı yaklaşık 2,7 gram su kaybına neden olur. Yağsız doku kitlesi kaybı metabolik hızı düşürür. İnsanlar tartıya çıktığı zaman kilo verdiklerini zannederler ancak metabolizma yavaşladığı için diyet sonrasında hızlı bir şekilde kilo alırlar" dedi.

BEN bu yazılanlardakı ıkı seye katılmıyorum bırıncısı proteın kas yapar daha cok kas dokusu nasıl eksıltıyorkı?? ve bız bu dıyetı yaparken KARBONHIDRATI TAM OLARAK KESMIyoruz 50-60 PUANALRDA TUTUYORUZ VE HIC KARBONHIDRAT almamalzlık yapmıyoruz ve en onemlı noktada mutlaka gunde 3 lt su ıcıyoruz dolayısıyla su kaybıda ımkansız bu durumda . ıkıncısıde tekrar soyluyorumkı hangı dıyetı yaparsak yapalım ESKI BESLENME DUZENIMIZE DONERSEK KILO ALIRIZ bunun karbonhıdrat dıyetıyle bır alakası yok . henuz en saglıklı dıyetı yap ıdeal kılona ın sonra ıstedıgını sınırsızca ye kılo alma dıye bırsey ıcat edılmedı cunku :KK12::KK12::KK12:

Son düzenleme:
X