ceker yollarım bebegım sanaay aslında mutfak ev ıslerıne ve aksesuarlarına cok meraklı deılımdır ama nedense heycan ve meraklandım sımdı bıtmıs halını gormek ıcın
sadece corba ıc bence bebem
kızlar az once esım geldı koctasa gıttık aldık hayrlısı ıle mutfagıpersembe montaja gelecekler bıtmıs halını cokk merak edıyorummmmmmmmmm
melekcim allah huzur icinde iyi gunlerde kullanmayi nasip etsinbende bursada ev yaptiriyorum ama uzakta oldugum icin herseyi begenip geldim 3ay once simdi baya ilerledi ama ben goremiyorum meraktan catlayacam
Nasılsınız çıtırlarr
Melek abla hayırlı olsun, inşallah istediğin gibi olur mutfağın
Sınava 2 hafta kaldı, bana dua etmeyi unutmayın lütfenn, çok heyecanlıyım
Diyetime tam gaz devam, en fazla 2 ay veriyorum kendime, tüm fazlalıklarımdan kurtulcam inşallahh
Sık sık giremiyorum, çalışmalar sıklaştı, arada sırada mobilden bakıyorum, hepinizi çok seviyorumm, boll iradeler, öptüm sizii
Gidip biraz ders çalışayım
hayırlı olsun canım güle güle oturun inşallah...bursanın neresi :26:
osmangazi merkez ilce en son ayrildgimida camdan baktim her yer bembeyazdi hala aklimda oyle kaldievin onu bide yesil alan park var yazin yemyesil kisin bembeyaz galiba ben bursaya asigim yaaaa
Nasılsınız çıtırlarr
Melek abla hayırlı olsun, inşallah istediğin gibi olur mutfağın
Sınava 2 hafta kaldı, bana dua etmeyi unutmayın lütfenn, çok heyecanlıyım
Diyetime tam gaz devam, en fazla 2 ay veriyorum kendime, tüm fazlalıklarımdan kurtulcam inşallahh
Sık sık giremiyorum, çalışmalar sıklaştı, arada sırada mobilden bakıyorum, hepinizi çok seviyorumm, boll iradeler, öptüm sizii
Gidip biraz ders çalışayım
hayırlı olsun canım gülerek güzel günlerde kullan darısı bize
TAMAM CANIM BEKLİYORUM
Hafta sonu hep bu tür yerleri gezdik insanın çok zengin olup hepsini yaptırası geliyor
melekcim allah huzur icinde iyi gunlerde kullanmayi nasip etsinbende bursada ev yaptiriyorum ama uzakta oldugum icin herseyi begenip geldim 3ay once simdi baya ilerledi ama ben goremiyorum meraktan catlayacam
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı sabahlarr
bu sabah 100 qram daha vermişim dünkü menüye raqmen çok mutlu oldumbugün daha çok dikkat edicem şeytanın bacaqını kırdım çok şükür artık önüme koyulan şeylere hayır diyebiliyorum yada 1-2 kaşık alıp kalkabiliyorum...çok zengin bir kahvaltı yaptım çeşit çeşit peynirler aldım eve oldukçada doyucu oluyorlar...birde bu aralar bol salata yeme isteqi var şalgam ve siyah havuç yemek istiyorum durmadan... içim her diyete başladıqım zamankiler gibi kıpır kıpır...diyet beni çok mutlu ediyor...bişeyler yapmaya çalışmak ve hergün sonuç aldıqını görmek harika bişey...:119::119::119:
bende her yıl 1-2 defa gelirim bursaya gezer tozar döneriz istanbula...peki sen şimdi nerde yaşıyorsun..
herkeze cok tesekkur ederım kızlarrr daha guzellerı sızlerın olsunn
gunaydın canım dıyet guzel gıdıo desene ınsallah devamı gelır canım yaza cıtır gırersınnn
gunaydın kızlar
bugun hıc sebebı yok ama cok negatıf keyıfsızım canım hıc bısı yapmak ıstemıor uyuyasım vAR sureklı
dunde 10. jıllenımı yaptım ve ılk levelı tamamladım hayırlısıyla bakalım bugun 2. levele gecıcem umarım yapabılırım :18::18:
dunku menum braz sacmada olsa paylasayım
sabah
sımıt
peynır
yumurta
ara
az antep
ogle
ızgara kofte
az salata
fırın makarna patronum evden getırmıs asırı ısrar olunca yedım 3 kasık falan
ara
ıkı mınık kare mılka
aksam
karısık sandvc ıcı
2,5 lt su 30 dk jıllen
inşallah canım bu sefer gelicek devamı çünkü tolerans tanıcak bir halim kalmadı... sen hala dahamı keyifsizsin lütfen hiçbirşey için kendimi üzme bitanem topla kendini...hayat çok kısa ve yaşamaya deqer
ne bılım bazen bole negatıf oluyorum ıste gecer ıste
kıyamma canımaayapabileceqim bişey varmı tatlım..
inşallah canım sen güçlüsün atlatırsın:2::2: sanırımkı yok ıcımde olan bısı ve kendı kendıne gecıcekyanı ınsallah
günaydın arkadaşlarr herkese hayırlı sabahlarr
ne güzel muhabbetler ediyorsunuz ben okuyamıyorum bile bu aralar yoğunluktan inş.. herkesler iyidir
kahvaltım
lor peynirli omlet
2 dil. tam buğ. ekmek
domates salatalık maydanoz
2 zeytin
son lokmam ballı kaymakreglim yakın
arzucumm nasılsın maş.. diyetin iyi gidiyor benim öyle bu sefer bırakmıycam allahın izniyle
inşallah canım sen güçlüsün atlatırsın
benimde bikaç gündür kasıklarım çok aqrıyor sanki gaz varmış gibi basınç var çatlatma iqnesindenmidir nedir birazdan doktora gidicem kontrolüm var inşallah herşey yolundadır..
ınsallah canım hayırlısı bakalım mujde ver tez zamanda
inşallah canım sen güçlüsün atlatırsın
benimde bikaç gündür kasıklarım çok aqrıyor sanki gaz varmış gibi basınç var çatlatma iqnesindenmidir nedir birazdan doktora gidicem kontrolüm var inşallah herşey yolundadır..
ınsallah canım hayırlısı bakalım mujde ver tez zamanda
inşallah canım...psikolojik olarak okadar etkilendimki sanki hiç olmıcak gibi geliyor...dua ediyorum Rabbimizde hayırlıysa biran önce nasip etsin amin...dün hafifiten başım döndü bu sabah kahvaltı sofrasında yine oldu...diyete başladıqım zamanlarda dikkat ediyorum hep başım dönüyor menülerimde çok çok az deqil ama demekki bünye alışana kadar sendeliyor...kendimi okadar halsiz hissediyorumki doktora gitmeye halim yok o derece..
inşallah canım...psikolojik olarak okadar etkilendimki sanki hiç olmıcak gibi geliyor...dua ediyorum Rabbimizde hayırlıysa biran önce nasip etsin amin...dün hafifiten başım döndü bu sabah kahvaltı sofrasında yine oldu...diyete başladıqım zamanlarda dikkat ediyorum hep başım dönüyor menülerimde çok çok az deqil ama demekki bünye alışana kadar sendeliyor...kendimi okadar halsiz hissediyorumki doktora gitmeye halim yok o derece..
normal bı durum bence asırı yemekten bırden kesıp az yemeye baslıosn alısana kadar bole olması normal