normal bı durum bence asırı yemekten bırden kesıp az yemeye baslıosn alısana kadar bole olması normal
neyse canım ben çıkıyorum ancak giderim senden fayda yok iş başa düştü anlaşılan
herkeze cok tesekkur ederım kızlarrr daha guzellerı sızlerın olsunn
gunaydın canım dıyet guzel gıdıo desene ınsallah devamı gelır canım yaza cıtır gırersınnn
gunaydın kızlar
bugun hıc sebebı yok ama cok negatıf keyıfsızım canım hıc bısı yapmak ıstemıor uyuyasım vAR sureklı
dunde 10. jıllenımı yaptım ve ılk levelı tamamladım hayırlısıyla bakalım bugun 2. levele gecıcem umarım yapabılırım :18::18:
dunku menum braz sacmada olsa paylasayım
sabah
sımıt
peynır
yumurta
ara
az antep
ogle
ızgara kofte
az salata
fırın makarna patronum evden getırmıs asırı ısrar olunca yedım 3 kasık falan
ara
ıkı mınık kare mılka
aksam
karısık sandvc ıcı
2,5 lt su 30 dk jıllen
smileeeee allah gonlune gore versin canim ins. istedigin yeri kazanirsin
Selam kızlar benden aranıza katılmak istiyorum.Son günlerde aldıgım kılolarla başım dertte.2-3 gün önce diyete başladım.faydasını görmeye başladım.Ama yolum çok uzun.80.6 kıloydum 79.7 düştüm bikaç gün içinde.bugünden spora başladım evde koşu bandında 70 dakika orta tempoda yurudum. Umarm faydası olur.Ama yalnız başına olmuyo.denetlemek birileri lazım:26:
geldim kızlar herşey normalmiş beklemeye geçiyorum..
şimdi azcık uyucam kızlar gelirim birazdan
canım tekrar hoşgeldinSelam kızlar benden aranıza katılmak istiyorum.Son günlerde aldıgım kılolarla başım dertte.2-3 gün önce diyete başladım.faydasını görmeye başladım.Ama yolum çok uzun.80.6 kıloydum 79.7 düştüm bikaç gün içinde.bugünden spora başladım evde koşu bandında 70 dakika orta tempoda yurudum. Umarm faydası olur.Ama yalnız başına olmuyo.denetlemek birileri lazım:26:
yok canım geldim ama topikte kimse yoktu tekrar çıkış yaptım..Ablacım 6 saat önce azıcık uyuyayım gelirim demişsin ama uyuyakaldın sanırım
Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz inşallahh
Artık kaçamaklara hayır diyebiliyorum, suyumu da içiyorum bol bol ve jillian'a da başlayacağım yarın inşallah
Bu defa kesin kararlıyım artık gitsin şu kilolar, o kadar rahatsız ediyor ki oradan buradan çıkan göbeğim, kalçam ve tabii bacaklarımın iç kısmındaki o yağlar
İnşallah bu defa olacak artık, sizin de desteklerinizle tabii
Listeyi ben yapıyorum ama yapamadım geçtiğimiz hafta.
Bu hafta yaparım
ii akşamlar nasılsınız epeydir girmiodum buraya biz iiyiz bebeğim büyüyo bende 3 kilo aldım daha ii gidiyorum dimii dah verdiğim kilonun hepsini almamaış olmaktan mutluyum keşke diorum daha fazla verseydim
canım sanırım sınavın var
o yüzden listeyi beklemekten vazgeçtim
sen ne zaman uygun olursan o zaman yaparsın
geliyorum gidiyorum kimsecikler olmuyo burda
hoş sayımızda az ama sohbet etmek istiyorum
neyse benden başka 3 kişi daha var ama misafirmiş
ev sahibi olarak hoşgeldiniz diyeyim
Selam kızlar benden aranıza katılmak istiyorum.Son günlerde aldıgım kılolarla başım dertte.2-3 gün önce diyete başladım.faydasını görmeye başladım.Ama yolum çok uzun.80.6 kıloydum 79.7 düştüm bikaç gün içinde.bugünden spora başladım evde koşu bandında 70 dakika orta tempoda yurudum. Umarm faydası olur.Ama yalnız başına olmuyo.denetlemek birileri lazım:26:
Hosbulduk. Kızlar.aslında başıma ne geliyorsa aman kalmasın dokulmesın diye yememden kaynaklanıyor
canımm özledik seni bebişler senin iyi olmana çok sevindim tatlım kilonda harika maşallahii akşamlar nasılsınız epeydir girmiodum buraya biz iiyiz bebeğim büyüyo bende 3 kilo aldım daha ii gidiyorum dimii dah verdiğim kilonun hepsini almamaış olmaktan mutluyum keşke diorum daha fazla verseydim
az yap canım yemekelri tek çaresi buHosbulduk. Kızlar.aslında başıma ne geliyorsa aman kalmasın dokulmesın diye yememden kaynaklanıyor
ablacım çok az geliyosun sen gelince yaz bişeyler biz cevaplarızcanım sanırım sınavın var
o yüzden listeyi beklemekten vazgeçtim
sen ne zaman uygun olursan o zaman yaparsın
geliyorum gidiyorum kimsecikler olmuyo burda
hoş sayımızda az ama sohbet etmek istiyorum
neyse benden başka 3 kişi daha var ama misafirmiş
ev sahibi olarak hoşgeldiniz diyeyim
evet canım 1-2 kez karar verip vazgeçtim hep çalışma fikri kafamda olduqu için tam karar verememiştim...ama şimdi olsun istiyorum yaşımda daha geçmeden olur inşallah..günaydın hanımlarr........topiğimizde muhabbet çok azoluyor son zamanlarda gerçi benim gibi günde 1 defa giren birinin okuması kolay oluyorbu aylar çok yoğun oluyor bizde çünkü kermes hazırlığımız var nisanın 19 kısmetse beklerimm hanımlarr
kahvaltımı ettim
1 az yağlı tost
4.5 zeytin
domates salatalık
1 batırık pekmez daha regl olmadım geciktimm geciktikçede stres yapıyorum :18::18:
arzuuuu bebek fikrinden vaz geçtin sanıyodum canımm hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin
gunaydın kızlarrr
dun asırı yogun oldugum ıcın gıremedım ve evımde ınsaat halınde oldugu ıcın mutfak tan dolayı duzenım yok ve dıyetımı pek yapamyrum ama ptesıden ıtıbaren eskısı gıbı devam edıcem gene