Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

normal bı durum bence asırı yemekten bırden kesıp az yemeye baslıosn alısana kadar bole olması normal

yaniii resmen bir canavar gibi yedim hep... melek gel beni doktora götür gerçekten hiç halim yok 15dk mesafede ama gözümde büyüyor..

Son düzenleme:

arada olur oyle keyifsiz zamanlar benim o zamanlarda keyfimiyerine getirmek istersem yaptigim en guzel sey sevdigim ozellikle yabanci muzikleri son ses dinlemek ve tabiki dans hic birseyy birakmaz ama dedigim gibi eger morelin duzelsin istersen...

geldim kızlar herşey normalmiş beklemeye geçiyorum..

şimdi azcık uyucam kızlar gelirim birazdan

Selam kızlar benden aranıza katılmak istiyorum.Son günlerde aldıgım kılolarla başım dertte.2-3 gün önce diyete başladım.faydasını görmeye başladım.Ama yolum çok uzun.80.6 kıloydum 79.7 düştüm bikaç gün içinde.bugünden spora başladım evde koşu bandında 70 dakika orta tempoda yurudum. Umarm faydası olur.Ama yalnız başına olmuyo.denetlemek birileri lazım:26:

smileeeee allah gonlune gore versin canim ins. istedigin yeri kazanirsin

Aminn canım benimm inşallah, teşekkür ederim

Hoşgeldin canım, Eda ben, yaşım 18.
Buraya her gün gelip menülerini yazdığında yanlışlarını beraber görüp düzeltmeye çalışırız, doğru ve sağlıklı beslenmeyi öğrenirsin burada. O kilolar da tıkır tıkır gider ve çıtır olursunn

Artık kaçamaklara hayır diyebiliyorum, suyumu da içiyorum bol bol ve jillian'a da başlayacağım yarın inşallah
Bu defa kesin kararlıyım artık gitsin şu kilolar, o kadar rahatsız ediyor ki oradan buradan çıkan göbeğim, kalçam ve tabii bacaklarımın iç kısmındaki o yağlar
İnşallah bu defa olacak artık, sizin de desteklerinizle tabii

canım tekrar hoşgeldin denetleriz seni biz kafanı yorma
Ablacım 6 saat önce azıcık uyuyayım gelirim demişsin ama uyuyakaldın sanırım
Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz inşallahh
yok canım geldim ama topikte kimse yoktu tekrar çıkış yaptım..

inşallah canım hep birlikte bu işin üstesinden gelicez

ii akşamlar nasılsınız epeydir girmiodum buraya biz iiyiz bebeğim büyüyo bende 3 kilo aldım daha ii gidiyorum dimii dah verdiğim kilonun hepsini almamaış olmaktan mutluyum keşke diorum daha fazla verseydim

Listeyi ben yapıyorum ama yapamadım geçtiğimiz hafta.
Bu hafta yaparım

canım sanırım sınavın var
o yüzden listeyi beklemekten vazgeçtim
sen ne zaman uygun olursan o zaman yaparsın

geliyorum gidiyorum kimsecikler olmuyo burda
hoş sayımızda az ama sohbet etmek istiyorum
neyse benden başka 3 kişi daha var ama misafirmiş
ev sahibi olarak hoşgeldiniz diyeyim

ii akşamlar nasılsınız epeydir girmiodum buraya biz iiyiz bebeğim büyüyo bende 3 kilo aldım daha ii gidiyorum dimii dah verdiğim kilonun hepsini almamaış olmaktan mutluyum keşke diorum daha fazla verseydim

Hoşgeldin canımm, hatırlıyorum seni
Hamile olduğunu bilmiyordum, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini

Evet sınavım var
Ama her cuma bildirimden sonra yapıyorum listeyi, geçtiğimiz hafta geç girdim nete, o yüzden yapamadım, bu cuma yapıcam canımm

hosgeldin canim gecer gecer hepsi gecer yaza hep beraber citir olacaz

Hosbulduk. Kızlar.aslında başıma ne geliyorsa aman kalmasın dokulmesın diye yememden kaynaklanıyor

maalesef hepimizin en buyuk hatasi :26: aman dokulmesin ama birisi bir soz soylemisti (kim hatirlamiyorum) midenizi cop tenekesi olarak kullanmayin mideniz daha degerli ben ogun biraktim cok etkilenmistim...

gunaydin kizlar
ins. hepiniz iyisinizdir.
size dunku menumu yazayim
sabah
1/2 simit
cay

ara
mandalina

ogle
corba
et kavurma
salata

ara
mandalina

yayla corba (ben yaptim cok severimdeee)
patlican kozleme
domtes sogan

günaydın hanımlarr........topiğimizde muhabbet çok azoluyor son zamanlarda gerçi benim gibi günde 1 defa giren birinin okuması kolay oluyorbu aylar çok yoğun oluyor bizde çünkü kermes hazırlığımız varnisanın 19 kısmetse beklerimm hanımlarr

kahvaltımı ettim
1 az yağlı tost
4.5 zeytin
domates salatalık
1 batırık pekmez daha regl olmadım geciktimm geciktikçede stres yapıyorum :18::18:

arzuuuu bebek fikrinden vaz geçtin sanıyodum canımm hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin

gunaydın kızlarrr

dun asırı yogun oldugum ıcın gıremedım ve evımde ınsaat halınde oldugu ıcın mutfak tan dolayı duzenım yok ve dıyetımı pek yapamyrum ama ptesıden ıtıbaren eskısı gıbı devam edıcem gene

canımm özledik seni bebişler senin iyi olmana çok sevindim tatlım kilonda harika maşallah
Hosbulduk. Kızlar.aslında başıma ne geliyorsa aman kalmasın dokulmesın diye yememden kaynaklanıyor
az yap canım yemekelri tek çaresi bu
ablacım çok az geliyosun sen gelince yaz bişeyler biz cevaplarız
evet canım 1-2 kez karar verip vazgeçtim hep çalışma fikri kafamda olduqu için tam karar verememiştim...ama şimdi olsun istiyorum yaşımda daha geçmeden olur inşallah..

günaydın canım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…