Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

çok fazla şey okudum burdakileri de okudumm iş kafamda bitti inanmaya başladım ama atak gerkeiyordu onuda şimdi yaptım inşl çook teşekkür ederimm :KK12: hayırlı geceler yarından itibaren menülerimi de yazıcam

en önemli adımı kafanda bitirerek atmışsın canım..bundan sonrası burda olmanla halledilir...sanada hayırlı geceler canım bende namaz kılıp yatıyım yarın çok yoqun birgün bekliyor beni...iyigeceler tatlı rüyalarrrrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

_bilge_cimmmmmmmmmmmm nickini görüyorum canım özlemişimmm seniiiiii hoşgeldin bebeqimmmmmmmmmmmm :KK16::KK16::KK16::KK16:

slm kızlarr nasılsınız bakalım uzun bi aradan sonra tekrar burdayım kpss telaşım var malesef :KK50: :KK50: fırsat buldukça takip edicem gene sizleri:KK9: inş. herkes iyidir ve kilocuklar gitmeye devam ediyodur :21: :21:

hoşbulduk aysuncumm:KK16::KK16::KK16:
Evet canım biliyorum topikte kaptanın sürekliliqi sonderece önemli kendimden biliyorum...o dönemler bizim kaptanımız geceden geceye girerdi ertesi günü iple çekerdik neler yazmış diye...bende bu süreçten şikayetçiyim canım..hem kilo alıyorum hemde sizlerden kopmuş oluyorum...şuan inan öyle çok uykum varki ama ben sizlere az çok bişeyler yazmak için burdayım...bu haftadan sonra düzene giricez inşallah...sende ankaraya gidiyormuşsun canım iyi tatiller iyi eqlenceler...selam söyle sizinkilere :KK16::KK16: Ama net varsa yalnız bırakma bizleri..bir selam bir haber ver kendinden merak etmiyelim seni :KK34:

a.s canım çok sağol...:KK16:
Bu kadar sık olmasa da girerim canım k.validemlerde net var.
Inşallah kilo almadan gelirim tek isteğim bu:KK1::KK1:

_bilge_cimmmmmmmmmmmm nickini görüyorum canım özlemişimmm seniiiiii hoşgeldin bebeqimmmmmmmmmmmm :KK16::KK16::KK16::KK16:

hoşbulduk canım benimmmm:KK48: nasıl özledim sizleri ya alışınca böyle güzel arkadaşlıklara muhabbetlere ayrı kalmak kötü oluyo :KK50::KK50: ama inş. buralarda olucam artık kısa ve öz olsada az boy göstercem unutmayın beni die :KK33: :KK33:

slm kızlarr nasılsınız bakalım uzun bi aradan sonra tekrar burdayım kpss telaşım var malesef :KK50: :KK50: fırsat buldukça takip edicem gene sizleri:KK9: inş. herkes iyidir ve kilocuklar gitmeye devam ediyodur :21: :21:

canım Rabbim muvaffak etsin inşallahh güzel haberlerle geliceksin bize....özledim canım yaa...herkes tatilde diyet biraz yalan oldu(kendi adıma)..ama bu hafta bitip diqer hafta başlıcam diye can atıyorum...çok yüksek motivasyonla dönücem inş. topiqe....bizler tatildeyiz ama senin derslere tatil yok sanırım yanılıyormuyum :KK23::KK23:

SELAM CANIM...
NE KADAR GÜZEL KİLO VERMİŞSİN:nazar::nazar::nazar:
DARISI BİZE İNŞALLAH...
KPSS DE BAŞARILAR DİLERİM ŞİMDİDEN SANA...

canım Rabbim muvaffak etsin inşallahh güzel haberlerle geliceksin bize....özledim canım yaa...herkes tatilde diyet biraz yalan oldu(kendi adıma)..ama bu hafta bitip diqer hafta başlıcam diye can atıyorum...çok yüksek motivasyonla dönücem inş. topiqe....bizler tatildeyiz ama senin derslere tatil yok sanırım yanılıyormuyum :KK23::KK23:

inş. cnm benim sendeki bu azim sayesinde bizler bu kilocukları verdik bebekim sen vermicende bizmi vercez :KK9: şaka şaka bizede vercez tabi döversin neme lazım :KK33: ayyy döverim diyip azarlamanı bile özlemişim canım yaaa sırf motive olalım diye seviyorum hepinizi valla ya nasıl özlemişim :KK52::KK52: ya sorma derslere hiç tatil olurmu hele şu karda gitmek kursa işkence resmen cnm ya :KK19:

a.s canım çok sağol...:KK16:
Bu kadar sık olmasa da girerim canım k.validemlerde net var.
Inşallah kilo almadan gelirim tek isteğim bu:KK1::KK1:
azıcık ucundan yapılanların tadına bakarsın canım hiç yemeden olmaz...ama ölçülü olursan kilo almadan gelirsin...suyu ihmal etme sakın su içmeyince acıkıyor insan...k.v.nde net olmasına sevindim habersiz kalmıcaz senden :KK6:
hoşbulduk canım benimmmm:KK48: nasıl özledim sizleri ya alışınca böyle güzel arkadaşlıklara muhabbetlere ayrı kalmak kötü oluyo :KK50::KK50: ama inş. buralarda olucam artık kısa ve öz olsada az boy göstercem unutmayın beni die :KK33: :KK33:

kısss dövcem seni şimdi niye unutalı seni :KK4: sen unuttunmu yoksa bizlerii :KK23: sevgiler karşılıklıdır canım sen unutmadıysan unutulmamışsındır :KK34: arkadaşlıklar yol alınca kopamıyorsun bu çok doqru...aile gibi oluyosun....kkyı bunun için daha çok seviyorum...deqerli dostluklar kuruyor insan...ama lütfen daha sık gel...mekik cezası veririm yoksaa:KK24::KK24:

SELAM CANIM...
NE KADAR GÜZEL KİLO VERMİŞSİN:nazar::nazar::nazar:
DARISI BİZE İNŞALLAH...
KPSS DE BAŞARILAR DİLERİM ŞİMDİDEN SANA...

teşk. ederim cnm inş. verirsiniz sizlerde.valla bu topiği takipte kalın inanın nasıl verdiğinize anlamıcaksınız bile :KK52::KK52: ztn sorada istesenizde topikten kopamıyosunuz :KK9:

inş. cnm benim sendeki bu azim sayesinde bizler bu kilocukları verdik bebekim sen vermicende bizmi vercez :KK9: şaka şaka bizede vercez tabi döversin neme lazım :KK33: ayyy döverim diyip azarlamanı bile özlemişim canım yaaa sırf motive olalım diye seviyorum hepinizi valla ya nasıl özlemişim :KK52::KK52: ya sorma derslere hiç tatil olurmu hele şu karda gitmek kursa işkence resmen cnm ya :KK19:

ayy karmı dedinn:KK53::KK53: kıss bizim burda kar falan yok hasret kaldık valla...istanbula kar yaqdı diye yaqan yerleri gösteriyorlar ben istanbulun göbeqinde oturuyorum kar mar yok:KK5: denize çok yakınız ondan heralde :44:

Maşallah canım çok güzel bence :KK3:

Sende harikasın aynen devam :KK16:

Geçmiş olsun canım neden rahatsızsın sen böyle o dün dediğin spor mu yaptı ben netten baktım çok zor onlar ya normal belinn böle olması

sabah1 dilim ekmek+menemen
oglespecial k
ara2 dilim borek
aksamyokkk
yemek yapmak icin ayaga kalkamadim belimden.borek cikardim isittim kizlara.ben de ondan yedim cunku special k kesmedi beni.hata yaptigimin farkindayim.pisman da oldum ama artik cok gec.ben de ceza olarak aksam ogunumu kaldirdim

selam hanimlar bende hemen yediklerimi yaziyim

kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
1 haslanmis yumurta
salatalik, biber

ara 1 mandalina

ögle
1 hazir corba
4 catal ton balik ( konserve )
salata

ara
4 ceviz
1 mandalina

aksam
1 kase spezial k

bugün spor yapmayacagim
dün 45 dk leslie, 15 dk bisiklet sürdüm ve 50 mekik cektim

canım sakın ihmal etme aklım hep sende...lütfen bir doktora git...gezmek güzelde canım kilo alıyorum..şu hafta bi çıksın öyle büyük bir hırsla başlıcamki hemencecik 50 kiloya iniverecek kadar hırs var içimde...bitsin artık şu hafta çok sıkıldım diyet yapmak istiyorummmmmmmm..............

canım başarı hikayelerini oku resimler çok güzle motive kaynaqı..bizler nasıl başardıysak sende başarıcaksın..inan çok güzel bir duygu..ne giysen yakışıyor...duyduqun iltifatlarda cabası :KK23::KK23:

canım biz iyiyiz sen nasılsın...şebnemcim neden çok az geliyosun hiç muhabbet edemiyoruz...konsatre düştüqü an motivasyon bozuluyor..buraya gelmek hayatımızın bir parçası olmalı...yaza hepimiz çıtır giricez başka yolu yokk:KK8::KK8:

a.s canım olur söylerim:)...bugün çok yoqunduk yemek üstüne yemek yedik gittiqimiz yerlerde...yeni yedik desekte hazırlamışlar birkere ikram etmek istiyorlar...şiştik geldik valla..mideme kramplar giriyor...aldıqım 3-5 kilo beni çok rahatsız ediyor..biran önce atmalıyım aldıklarımı....rahatsız olabilmekte bir nimet aslında...rahatsız olmasam kilo aldıkça alıcam...bu kendime gelmem için bir uyarı bence...zaten bende bu gidişattan hiç memnun deqilim...sen nasılsın canım...tatil nasıl geçiyor?

ooo sekerim hosgeldin cok hirsli gordum seni.hadi bakalim insallah yogun gunlerini atlattiktan sonra bu motivasyonunla bayaa fazlalik verirsin sen.belim simdi daha iyi.aaga kalkiyorum bikac saatten beri.ilac saatim de geldi.yatmadan azcik ortaligi toparlamaliyim.kendimden igrendim bu ne ya:KK20:,hic bir is yapamadim ya bugun bi huzursuz oldum ben.pasaklilar kralicesiiiiii:KK1::KK1:

azıcık ucundan yapılanların tadına bakarsın canım hiç yemeden olmaz...ama ölçülü olursan kilo almadan gelirsin...suyu ihmal etme sakın su içmeyince acıkıyor insan...k.v.nde net olmasına sevindim habersiz kalmıcaz senden :KK6:

kısss dövcem seni şimdi niye unutalı seni :KK4: sen unuttunmu yoksa bizlerii :KK23: sevgiler karşılıklıdır canım sen unutmadıysan unutulmamışsındır :KK34: arkadaşlıklar yol alınca kopamıyorsun bu çok doqru...aile gibi oluyosun....kkyı bunun için daha çok seviyorum...deqerli dostluklar kuruyor insan...ama lütfen daha sık gel...mekik cezası veririm yoksaa:KK24::KK24:

unutulurmusunuz hiç yaa baksana araya zmn girse bile gene berabersek bu dostluktur takıldım unutmayın diee :KK70: ayyy nolurr mekikk ver bana yanındada yarım porsiyon şınav olsun azcıkta yan egzersizi alsam tadından yenmez :KK52::KK52::KK52: ayyy öldüm gece gece gülmektenn allah iyilini versin cnm :KK9:

aaa arzudan alinti yaptim ama bi suru alinti gelmis alakasiz alakasiz:26:.noluyo yaaa:18:.deneme deneme eeeeeee

ooo sekerim hosgeldin cok hirsli gordum seni.hadi bakalim insallah yogun gunlerini atlattiktan sonra bu motivasyonunla bayaa fazlalik verirsin sen.belim simdi daha iyi.aaga kalkiyorum bikac saatten beri.ilac saatim de geldi.yatmadan azcik ortaligi toparlamaliyim.kendimden igrendim bu ne ya:KK20:,hic bir is yapamadim ya bugun bi huzursuz oldum ben.pasaklilar kralicesiiiiii:KK1::KK1:
kıss pasaklı olmadan ev hanımı olunurmu :KK24::KK24: azcık pasaklı olucanki evdeki toplu olduqun günlerin deqerini bilsin:KK8: benim koçiş evi hergün derli toplu görüyor sanıyorki ev kendi kendine öyle oluyor ve bana diyorki akşama kadar napıyosunki :KK53::KK53:
unutulurmusunuz hiç yaa baksana araya zmn girse bile gene berabersek bu dostluktur takıldım unutmayın diee :KK70: ayyy nolurr mekikk ver bana yanındada yarım porsiyon şınav olsun azcıkta yan egzersizi alsam tadından yenmez :KK52::KK52::KK52: ayyy öldüm gece gece gülmektenn allah iyilini versin cnm :KK9:

bilqecim burdaki arkadaşlar benim bu hallerimi bilmiyorlar :KK24::KK24: listeyi başka bir arkadaş yapıyor birçok şey yok listede...halledicez bakalım şu yoqunluqu bir atlatalım...onun için cezalardan falan burdaki arkadaşalrın haberi yok..neysee öqrenirler yakında :KK51::KK51:

kıss pasaklı olmadan ev hanımı olunurmu :KK24::KK24: azcık pasaklı olucanki evdeki toplu olduqun günlerin deqerini bilsin:KK8: benim koçiş evi hergün derli toplu görüyor sanıyorki ev kendi kendine öyle oluyor ve bana diyorki akşama kadar napıyosunki :KK53::KK53:

bilqecim burdaki arkadaşlar benim bu hallerimi bilmiyorlar :KK24::KK24: listeyi başka bir arkadaş yapıyor birçok şey yok listede...halledicez bakalım şu yoqunluqu bir atlatalım...onun için cezalardan falan burdaki arkadaşalrın haberi yok..neysee öqrenirler yakında :KK51::KK51:

:KK53:benimkisi de diyo ayni cumleyi bana:KK53:
amaan neyse bugun anlamistir artik kendiliginden toplanmadigini.hatta bugunden itibaren bana yardimci tutsa yeridir.o derecede fikri degismistir adamin.bunalima sokar insani bu daginiklik vallahi:KK1:

amannn pot mu kırdım yoksaa neyse yok ceza meza gözleri korkmasın şimdi bizden öcü diliz biz :KK33: canım ya ben burdan ayrılmadan 57.5 kg idim 59 oldum şimdi ama bitürlü veremiyorum metobolizma durdu hareketlendirmek için napmam gerek önerin varmı tatlım :KK50:

X