canım sakın ihmal etme aklım hep sende...lütfen bir doktora git...gezmek güzelde canım kilo alıyorum..şu hafta bi çıksın öyle büyük bir hırsla başlıcamki hemencecik 50 kiloya iniverecek kadar hırs var içimde...bitsin artık şu hafta çok sıkıldım diyet yapmak istiyorummmmmmmm..............
canım başarı hikayelerini oku resimler çok güzle motive kaynaqı..bizler nasıl başardıysak sende başarıcaksın..inan çok güzel bir duygu..ne giysen yakışıyor...duyduqun iltifatlarda cabası
canım biz iyiyiz sen nasılsın...şebnemcim neden çok az geliyosun hiç muhabbet edemiyoruz...konsatre düştüqü an motivasyon bozuluyor..buraya gelmek hayatımızın bir parçası olmalı...yaza hepimiz çıtır giricez başka yolu yokk
a.s canım olur söylerim:)...bugün çok yoqunduk yemek üstüne yemek yedik gittiqimiz yerlerde...yeni yedik desekte hazırlamışlar birkere ikram etmek istiyorlar...şiştik geldik valla..mideme kramplar giriyor...aldıqım 3-5 kilo beni çok rahatsız ediyor..biran önce atmalıyım aldıklarımı....rahatsız olabilmekte bir nimet aslında...rahatsız olmasam kilo aldıkça alıcam...bu kendime gelmem için bir uyarı bence...zaten bende bu gidişattan hiç memnun deqilim...sen nasılsın canım...tatil nasıl geçiyor?