Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Bugun ki menum:

Kahwalti:
(kahwalti oncesi 1 fincan yesil cay)
30 dak. sonra
2 dilim cawdar ekmeginin tekine beyaz peynirle hazirlanmis yagsiz tost
Kalan 1 dilimi de tost makinasinda kizarttim
Salatalik
Domates
2 yesil zeytin
1 bardak sekersiz cay

Ara:
10 tane kadar beyaz leblebi, 2 kayisi kurusu, 1 cewiz
1 bardak sekersiz cappucino (cok sewerim gunde bazen 2-3 bardak icerim)

Oglen:
1 kase haslanmis brokoli(sarmisakli yogurt sosu yaptim ustune brazcik pul biber ekledim)
2 tane kendi yaginda tawada pisirilmis kofte

Ara:
3 beyaz leblebi, 2 kayisi
30 dak. falan sonra ceyrek eksi nar+1 kiwi

Aksam:
4 kasik az yagli tuzsuz salata
2 tane yagsiz tawuk kanat

Aksam arasi yapmadim cok acikirsam 1 fincan sut yada meywe yerim...
1.5 lt suyumu ictim yatana kadar 2.5 -3 e tamamlarim...
2 fincan daha yesil cay icerim...
Sporumu henuz yapmadim bacagimda biraz daha agrim war kendimi iyi hissedersem yapar buraya yazarim

Çooook yorgunum ama ben şu sporumu yapayım en az bi 4 km yürüyek yani 3 mil :) 45 dk sonra görüşmek üzereee yemeyi kaçırsamda sporu nasılsa yedim diyet bozuldu diye bırakmıyorumm

kızlar nasılsınız?
benim moralim hala kötü, kendimi yemek yemeye verdim :18:
ne olacak bu halim bilmiyorum

hemen geliyorum yardımaaaaa açılııııınnnnnsen misafirlerle ilgilen canım.bizden de slm sööle.
ohhhhh miss gez biz eve kapandık valla soğuk havlar çocukla olmuyor gezmek.
hmm marketlerde bulabilirmiyim burdaki marketler pek büyük ve kapsamlı değil ama yarın bi bakayım teşekkür ederim shr
bi bak bakalım güzelim.
vayyy 1 ayda 30 kilo muuuuu
canım kimisi 3+3 kimisi de 3 öğün diyor.bence bu bizim bünyemizle alakalı.anlatınca ikisi de çok mantıklı geliyo.ama ben acıkınca saldırıyorum ve doyduğumu bilmiyorum.bu doymayı bilen için bence.ben 3+3 ile güzel veriyorum abartmazsam kaçamklarla tabi.ama bu taş devri ve karatay hiç hoşuma gitmiyo.

canımcım leblebileri abartma bence.ya kayısı ya leblebi ye.kayısı da masum değil.

benim menum sabah aç karna 2 bardak su kahvaltı omlet 3zeytn 1cay tahn arada 2kayısı ve mandalın aksam da yoğurtlu nesfit yedım 2.5 lıtre su temızlık yaptm o yuzdn bı ara daha yapıp portakal yedm

kızlar menüm:

sabah:
1.5 krep(yulaf kepekli)
peynir
1 dilim kaşar
çay

ara:
1 hurma

öğle:
1 krep
5 6 tane küçük küp tavuk göğsü

ara:
2 tane kuru üzüm
1 bardak kiraz saplı form çayı

akşam:
1 tane somon balık
salata

akşam da çay içicem.sanırım 2.5 lt su.

ben kaçar kızlar diziye bakıcam.sonra gelirim:))))

Son düzenleme:

evet 30 kilo aslında bi kaç sıkska kendimizi sonra rahata kavuşucaz ama nerdeee :98:

Ya ben aciktim yine ondan 1 mandalina ve 4 ceviz yedim. Kendimi zor tutuyorum biseyler yememek icin.spor yapinca acikmiyordum aksamlari. Canim bisey istemiyordu yarin kesin sporumu aksam yapacagim.

kızlar ben kilo verdikçe bu çizelgeye nasıl yansıtıcam 4 gündür 1 kilo vermişim :) kaçamaklara rağmennnn

canım sakın ihmal etme aklım hep sende...lütfen bir doktora git...gezmek güzelde canım kilo alıyorum..şu hafta bi çıksın öyle büyük bir hırsla başlıcamki hemencecik 50 kiloya iniverecek kadar hırs var içimde...bitsin artık şu hafta çok sıkıldım diyet yapmak istiyorummmmmmmm..............
canım başarı hikayelerini oku resimler çok güzle motive kaynaqı..bizler nasıl başardıysak sende başarıcaksın..inan çok güzel bir duygu..ne giysen yakışıyor...duyduqun iltifatlarda cabası
kızlar nasılsınız?
benim moralim hala kötü, kendimi yemek yemeye verdim :18:
ne olacak bu halim bilmiyorum
canım biz iyiyiz sen nasılsın...şebnemcim neden çok az geliyosun hiç muhabbet edemiyoruz...konsatre düştüqü an motivasyon bozuluyor..buraya gelmek hayatımızın bir parçası olmalı...yaza hepimiz çıtır giricez başka yolu yokk

a.s canım olur söylerim:)...bugün çok yoqunduk yemek üstüne yemek yedik gittiqimiz yerlerde...yeni yedik desekte hazırlamışlar birkere ikram etmek istiyorlar...şiştik geldik valla..mideme kramplar giriyor...aldıqım 3-5 kilo beni çok rahatsız ediyor..biran önce atmalıyım aldıklarımı....rahatsız olabilmekte bir nimet aslında...rahatsız olmasam kilo aldıkça alıcam...bu kendime gelmem için bir uyarı bence...zaten bende bu gidişattan hiç memnun deqilim...sen nasılsın canım...tatil nasıl geçiyor?

s.a kızlar iyiakşamlar...
nihayet eve geldik...gözlerim uykudan kapanmak üzere...ama nette işlerim var yatamıyorum malesef...yarında misafirlerim gelecek...tatlıların bir kısmını akşamdan yaptık...kalan çeşitleride nasip olursa sabah yapıcaz..temizlikte yarına kaldı..iki ayaqım bir papuca girer artık...menülerinize şöyle bir göz attım..kızlar harika gidiyorsunuz...yakında hepiniz beni geçiceksiniz bende tin tin arkanızdan yetişmeye çalışıcam...sizleri böyle istekle azimle görmek beni çok mutlu ediyor..aferin sizlere...cuma günkü bildirimlerdende çok memnunum...brawo sizlere....liste istediqim gibi olmuyor...bu işe başka bir çare bulmak lazım..bişeyler düşünücez bakalım...

asl35 ayselcim arada nickini aşada görüyorum şimdiki gibi...ama yazmadan çıkıyosun...dövcem bak

Aleykumselammmmm bende 4 gündür aralıksız spor ve biraz kaçamakla alıştırmalara başlamıştım 1 kilocuk gitmişş yarın büyük hırsla başlıyorum inşallahh destek bekliyorum hiç bu akdar istekli olmamıştım

evet canım yazılarını görüyorum ama incelicek kadar geniş bir zamanım olmadı..onun için menülerin için bişey diyemicem...ama şunu söyliyim şuan kilon fazla ve avantaj sende..sen haftada 2-3 kilo verebilecek yapıdasın....kilo fazla olunca çok daha kolay kilo veriliyor...düzenli olaraka hergün ama tam günün menülerini paylaşırsan bende yaorum yapma imkanı bulabilirim...bol iradeler canım :)

Diyete henüz başlamadım sadece dikkat etmeye ve düzenli yemeye başladım ben diyetisyene giderken 11o kilonun üzerindeydim 15 günde 1 kilo felan vermiştim çok doluydu listem ya hepsini yiyemiyordum bile şu tatlı krizlerim de olmasaaaa..... benn kolasız duramazdım hergün mutlaka 1 lt, onu bıraktım şükür 1 aya yakındır inşallah olucak bu iş çok gururumu kırdılar

canım bizim bir beslenme listemiz var..orada nasıl beslenmemiz gerektiqi yazıyor..incele lütfen..ayrıca buradaki arkadaşlarımızın menülerine çok dikkat et...onları örnek al...ve sakın buradan kopma...motivasyonumuz açısından burda olmak çok önemli...zaten gerisi geliyor...diyet demiyelim dengeli beslenme diyelim..inan çok zevkli bir süreç..beraber üstesinden gelicez hiç üzülme..ve nacizane bir tavsiye daha...eqer topiqi baştan sona okumadıysan lütfen en başından itibaren oku...çünkü çok şeyler yazıldı burda...en azından okuduqun zaman beyninde işi bitirmiş olucaksın...ve herşey çok daha kolay olucak...yine konuşuruz canım

sena canım hoşgeldin...
Misafirlerin gelip gidiyo fazla giremiyosun ama topik sensiz olmuyo
Bu haftadan sonra daha çok bizimle olursun sanırım...
Bende salı ankaraya ailemin yanına gidicem..
1 hafta kadar çok giremem cuma bildirimde de bulunamıcam sanırım...
Ama sonra yine devam inşaallaah..

çok fazla şey okudum burdakileri de okudumm iş kafamda bitti inanmaya başladım ama atak gerkeiyordu onuda şimdi yaptım inşl çook teşekkür ederimm hayırlı geceler yarından itibaren menülerimi de yazıcam

hoşbulduk aysuncumm
evet canım biliyorum topikte kaptanın sürekliliqi sonderece önemli kendimden biliyorum...o dönemler bizim kaptanımız geceden geceye girerdi ertesi günü iple çekerdik neler yazmış diye...bende bu süreçten şikayetçiyim canım..hem kilo alıyorum hemde sizlerden kopmuş oluyorum...şuan inan öyle çok uykum varki ama ben sizlere az çok bişeyler yazmak için burdayım...bu haftadan sonra düzene giricez inşallah...sende ankaraya gidiyormuşsun canım iyi tatiller iyi eqlenceler...selam söyle sizinkilere ama net varsa yalnız bırakma bizleri..bir selam bir haber ver kendinden merak etmiyelim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…